Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
εγο κολιτε οσ γνοστο ιμε αρλεκινοσ τις τεχνις και ολι ξερουν γιατι εσι ξερις η θεσ να γινισ
Το κωλομπίνος εννούσα "ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας"...
εγο κολιτε οσ γνοστο ιμε αρλεκινοσ τις τεχνις και ολι ξερουν γιατι εσι ξερις η θεσ να γινισ
κι εγο νομισα οτι ντινετε στις αποκριεσ,Το κωλομπίνος εννούσα "ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας"...
Γιατί αρπάζεσαι ρε spy?Αν γαμηθουμε μας λετε ψωλες το λιγοτερο,αν οχι κοπλεξικες και κατιναρια.
Εδω εσεις δεν εχετε κατασταλαξει τι θελετε απο μια γυναικα.
Θελετε ολες να πηδιουνται εκτος απο την γυναικα σας.
Αφου ειστε τοσο προοδευτικοι μερικοι με τις πασες γιατι δεν αρχιζετε με την δικια σας απορω.
Που είσαι βρε πικρόχολο ανθρωπάκι;
Μήπως ξέρεις στη Γερμανία πόσα εκατομμύρια γκετοποιημένοι Τούρκοι, Ιταλοί, Έλληνες κ.λ.π. υπάρχουν; Μήπως αυτοί οι γκετοποιημένοι άνθρωποι είναι κατά σύμπτωση (λέω εγώ τώρα) οι υπ' αριθμόν ένα πελάτες των Deutsch sex workers? Μήπως ξέρεις αντίστοιχα πόσοι Αλβανοί υπάρχουν στην Ελλάδα.
Αν γαμηθουμε μας λετε ψωλες το λιγοτερο,αν οχι κοπλεξικες και κατιναρια.
Αφου ειστε τοσο προοδευτικοι μερικοι με τις πασες γιατι δεν αρχιζετε με την δικια σας απορω.
Ορίστε? Για κάνε replay γιατί σ' έχασα?Και γω θέλω όλες τις γυναίκες γύρω προοδευτικές και ανοιχτόμυαλος αλλά από την άλλη βγάζω ατμούς από τα αυτιά κάθε φορά που βλέπω μία γυναίκα με την οποία είμαι μαζί έστω να μιλάει με ενδιαφέρον με κάποιον άλλο άντρα.
Κοίτα μία μέση νέα γυναίκα έχει ξαπλώσει στην εποχή μας με μερικές δεκάδες άντρες. Άρα δεν έχει νόημα να την λέει κάποιος ψώλα, αφού αυτή είναι η νόρμα. Μόνο οι παλαιότερης εποχής άντρες θα τη χαρακτήριζαν έτσι, γιατί τα δικά τους στάνταρτ ήτνα διαφορετικά.
Για το δεύτερο που λες συμφωνώ απόλυτα. Και γω θέλω όλες τις γυναίκες γύρω προοδευτικές και ανοιχτόμυαλος αλλά από την άλλη βγάζω ατμούς από τα αυτιά κάθε φορά που βλέπω μία γυναίκα με την οποία είμαι μαζί έστω να μιλάει με ενδιαφέρον με κάποιον άλλο άντρα.
Κοίτα μία μέση νέα γυναίκα έχει ξαπλώσει στην εποχή μας με μερικές δεκάδες άντρες. Άρα δεν έχει νόημα να την λέει κάποιος ψώλα, αφού αυτή είναι η νόρμα. Μόνο οι παλαιότερης εποχής άντρες θα τη χαρακτήριζαν έτσι, γιατί τα δικά τους στάνταρτ ήτνα διαφορετικά.
Για το δεύτερο που λες συμφωνώ απόλυτα. Και γω θέλω όλες τις γυναίκες γύρω προοδευτικές και ανοιχτόμυαλος αλλά από την άλλη βγάζω ατμούς από τα αυτιά κάθε φορά που βλέπω μία γυναίκα με την οποία είμαι μαζί έστω να μιλάει με ενδιαφέρον με κάποιον άλλο άντρα.
Δεν ακολουθουμε το λαιφ-σταιλ life-style των περιοδικων ολες.
ολα τα δαχτυλα δεν ειναι ιδια και δεν κανουν την ιδια δουλεια.
Οσο για πεζοδρομιο πληροφοριες μπορεις να παρεις απο την γκομενα σου που μαλλον θα ξερει καλυτερα γιατι δεν μπορω να φανταστω νοημων δυποδο που θα σου καθοταν.
Ελληνιδα,κατινα,καμπια και ολα τα υπολοιπα μπορεις να τα πεισ.
πουτανα ομως δεν σου επιτρεπω να με πεις ΕΣΥ τσολι.
Αν αποφασησω να το κανω τουλαχιστο θα το κανω νομιμα,θα δηλωθω και παλι πελατη δεν θα σε παρω.
μάλλον δεν έχεις καταλάβει και είναι απλό...Αν γαμηθουμε μας λετε ψωλες το λιγοτερο,αν οχι κοπλεξικες και κατιναρια.
Μωρή ΚαραΚατίνα, τι λες πως δεν ακολουθείς το lifestyle που αποκαλείς όσους σε πηγαινοέφερναν ταξιτζήδες?
Ναι, ειδικά αυτά που μπαίνουν ανάμεσα στα σκέλια σου θα βγουν πιο νωρίς στην σύνταξη ως Βαρέα και Ανθυγιεινά.
Το δίποδο γράφεται με ι και το αποφασίσω το ίδιο. Μάθε λίγη ορθογραφία. Θα σου χρειαστεί για τις εξετάσεις του Δημοσίου.
Ευχαρίστως. Πάμε λοιπόν. Βρε τελειωμένο φρόκαλο, ποιος σε έβαλε μπάτσο του thread και πετιέσαι σαν σφηνόπουτσα ή βρίζεις (σχεδόν) όλον τον κόσμο ανεξαιρέτως?
Βρε πορδοβούλωμα ετών 32 με την ντεμέκ μαγκιά σου, τράβα βρες κανά καινούργιο "ταξιτζή" πριν η μπογιά σου γίνει όπως των τοίχων στα Λαδάδικα και στα Σφαγεία.
Εύγε! ¨Επιασε τόπο η επιχείρηση σκούπα της Ελληνικής Αστυνομίας πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Lagalize it!
Πολύ φιλικά,
SexPeare
τς τς τς... είναι εκφράσεις κυρίας αυτές??? :-μου εκανες τα μουτρα κρεας......
εχεις σκεφτει (τι λεω τωρα)......οτι ολα αυτα που λες εδω μεσα στην καλυτερη των περιπτωσεων θα εκανες μοκο μπροστα μου γιατι εισαι κοτα λυρρατη και κανεις τον πορδομανγκα πισω απο το pc?
Οτι στην καλυτερη των περιπτωσεων και θα σε εδερνα και θα ελεγες κι ευχαριστω?
Κι οτι αντρες σαν εσενα μερικες (μπορει κι εγω) τους θεωρουμε απλα θυματα που νομιζουν πως ειναι εξυπνοι?
της κοντης ψωλης τις φταινε οι τριχες!Της στραβης ψωλης ολα της φταινε.......
τς τς τς... είναι εκφράσεις κυρίας αυτές??? :-
καλα,υπαρχει ανθρωπος που πιστευει οτι αυτο το πραμα ειναι γυναικα?τς τς τς... είναι εκφράσεις κυρίας αυτές??? :-
εγώ... :-καλα,υπαρχει ανθρωπος που πιστευει οτι αυτο το πραμα ειναι γυναικα?
καλα,υπαρχει ανθρωπος που πιστευει οτι αυτο το πραμα ειναι γυναικα?
ΕΓΩ!!!καλα,υπαρχει ανθρωπος που πιστευει οτι αυτο το πραμα ειναι γυναικα?