Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
τυποι......μπορει να το ΠΑΙΖΕΙ μυξοπαρθενα η ελλεινιδα αλλα ειναι καργα καργιολα...

φαση με τυπισσα που την ξερω τουλαχιστον 20 χρονια....αλλα ποτε δεν εχει παιθει ερωτικη φαση με αυτη..

προσφατα αρχισε να μου ριχνει υπονοουμενα.....δυνατα....

βγηκαμε σημερα ....εφερε και τον μαλακακο που ειναι μαζι, καθοντα  διπλα του και ξερογλειφοταν αυτος...και κατω απο το τραπεζι τις χαιδευα το ποδι........

καργια μεγαληηηηη!!!!!!!!! 

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
582aabf7fba2a358d0f61fa4f0cf03ce.jpg

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Ψευτογαμημενες οι περισσοτερες

Συνημμένα

• xaxa.jpg
    xaxa.jpg
    81,6 KB · Εμφανίσεις: 22

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πήγα σήμερα Γκάζι να καμακωσω και δε βρήκα τίποτα.Φοβερη μπαζιλα.Ελάχιστες καλές.
Μιλάμε να μη βλέπω ούτε μία σαν αυτές που βλέπεις δεκάδες στα κλαμπ Πολωνία,Ουκρανία.
Αν έχεις συνηθίσει σε επίπεδο ανατολικής Ευρώπης,Ελλάδα είναι τραγικά τα ποσοστά.Μία στις 50 γαμησιμη και μία στις 100 ωραία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αμάν ρε σεις,λες και με βρήκε κανά κακό κάνετε(ή μήπως με βρήκε :rolleyes: :grin: )

Που είσαι ρε πουλί; :rockon:

Έχω κέφια τύποι μου.
Δυο ενδεχόμενα υπάρχουν.
Ή έχω πεσει σε πολύ καλή περίπτωση ή σε πολύ καλη ηθοποιό.

Καλά μου τα είπε και στο τραπεζι,ούτε shit tests,όλα χαλλλλλαρά και χαμογελαστά..

Μετά το φαγητό παίχτηκε βόλτα πλάι στον ποταμό Ίσαρ και ήπιο φάσωμα.
Σήμερα το βράδυ θα παίξει σεξ,όπως υπονοήθηκε σε άπταιστα ελληνικά :grin:

Παντα με τρελαινε η αναμονη της ημερας που ξερω ότι θα μου κάτσει μια γκομενα με την οποία βγαίνω.

Αν και στο σεξ πανε τα πραγματα οπως στο social :grin:
κηρύσσω προσωρινα:
-κρέμασμα καπότας
-απαγορευση διέλευσης των ανατολικών συνόρων της Γερμανίας :grin:
-αποχή απο το bou για να μην βλεπω τις Σλαβες που Postάρει ο αρχηγός και πάρω το αυτοκίνητο κανένα βράδυ καρφί για Πράγα.

Ας δώσουμε στην πατριώτισσα χώρο,χρόνο και αποκλειστικότητα,να δούμε τι αξίζει..

Δε νομίζω. να τα καταφέρεις.Η αποσλαβοποιηση είναι πολύ δύσκολη.Εγω είμαι 20 χρόνια εθισμένος στο σλαβικο μουνι και έχω παράτησει τις προσπάθειες απεξαρτησης.
Αργά ή γρήγορα θα επιστρέψεις στα σλαβικα μουνολιβαδα για νέους πουτσους.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τελικά για να βγάλεις καλή γκόμενα χωρίς να έχεις τα πολλά λεφτά,θέλεις μόνο τύχη.

Τύχη να είστε σε κοινή παρέα και να είναι ελεύθερη,τύχη να είστε στην ίδια δουλειά και να είναι ελεύθερη,τύχη να μην είναι κολλημένη με κανένα μαλάκα πρώην και να τα φτιάχνει αμέσως μαζί σου,χωρίς παρακάλια.

Σήμερα είδα στο δρόμο πολλά ζευγάρια με γκόμενες 7-8-9 να είναι με κάτι τύπους με μπυροκοιλιές,με πιο κοντούς από αυτές,με μούσια σαν Άραβες,κανέναν που να τον βλέπεις και να λες ότι αυτός αξίζει όμορφη γκόμενα.Κι όμως,αυτούς προτιμάνε τελικά και όχι εμφανίσιμους.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Τελικά για να βγάλεις καλή γκόμενα χωρίς να έχεις τα πολλά λεφτά,θέλεις μόνο τύχη.

Τύχη να είστε σε κοινή παρέα και να είναι ελεύθερη,τύχη να είστε στην ίδια δουλειά και να είναι ελεύθερη,τύχη να μην είναι κολλημένη με κανένα μαλάκα πρώην και να τα φτιάχνει αμέσως μαζί σου,χωρίς παρακάλια.

Σήμερα είδα στο δρόμο πολλά ζευγάρια με γκόμενες 7-8-9 να είναι με κάτι τύπους με μπυροκοιλιές,με πιο κοντούς από αυτές,με μούσια σαν Άραβες,κανέναν που να τον βλέπεις και να λες ότι αυτός αξίζει όμορφη γκόμενα.Κι όμως,αυτούς προτιμάνε τελικά και όχι εμφανίσιμους.
γκόμενες 7-8-9 , δηλαδή σχεδόν μοντέλα πού έχει να πάω και εγώ ;;;

Πρώτον οι Ελληνίδες είναι κοντές κατά βάση. Δεύτερον, αυτοί οι τύποι όντως τις συνόδευαν ή απλά ήταν φίλοι τους;
Τρίτον , αυτοί οι τύποι μπορεί να είναι ο ορισμός του ''καλού παιδιού'' που τούς κάνουν όλα τα χατήρια, οπότε προτιμώνται.
Τελος, εγώ τελευταία βλέπω τύπους αντικειμενικά εμφανίσημους, με κοπέλες δίπλα τους πολύ κατώτερες , !

Με λίγα λόγια το αντίθετο από αυτό που γράφετε ...

Αυτό που γράφετε το βλέπεις στο εξωτερικό κυρίως, γκομενάρες με μαμούχαλους.
Στην Ελλάδα οι γκόμενες ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ κοιτάζουν ΠΟΛΥ την εμφανιση του ανδρα. ..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Πρώτον οι Ελληνίδες είναι κοντές κατά βάση. Δεύτερον, αυτοί οι τύποι όντως τις συνόδευαν ή απλά ήταν φίλοι τους;
Τρίτον , αυτοί οι τύποι μπορεί να είναι ο ορισμός του ''καλού παιδιού'' που τούς κάνουν όλα τα χατήρια, οπότε προτιμώνται.
Τελος, εγώ τελευταία βλέπω τύπους αντικειμενικά εμφανίσημους, με κοπέλες δίπλα τους πολύ κατώτερες , !

Όχι ρε φίλε,γκόμενοί τους είναι.Και δεν μ'ενδιαφέρει εαν είναι καλά/κακά παιδιά,πλούσιοι/φτωχοί,έξυπνοι/μαλάκες.Τους κοιτάω μόνο σαν εμφάνιση.Ε πιο πολλοί είναι από μέτριοι ως άσχημοι αντικειμενικά.Και άντε,να είναι κάποιος άσχημος στο πρόσωπο αλλά τουλάχιστον ψηλός και γυμνασμένος (όχι φουσκωτός όμως) λες εντάξει.Αλλά ούτε με τέτοιους τις βλέπεις.Άρα ποια εμφάνιση κοιτάζουν οι Ελληνίδες;Τζάμπα πάμε και γυμναζόμαστε μου φαίνεται.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Πήγα σήμερα Γκάζι να καμακωσω και δε βρήκα τίποτα.Φοβερη μπαζιλα.Ελάχιστες καλές.
Μιλάμε να μη βλέπω ούτε μία σαν αυτές που βλέπεις δεκάδες στα κλαμπ Πολωνία,Ουκρανία.
Αν έχεις συνηθίσει σε επίπεδο ανατολικής Ευρώπης,Ελλάδα είναι τραγικά τα ποσοστά.Μία στις 50 γαμησιμη και μία στις 100 ωραία.
Πεστα τυπε, ετσι ακριβως...

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1

καλα φιλε εσενα γενικα σε βλεπω για αυτοκτονια.
τυχη να ειστε στην ιδια δουλεια;παω να αυτοκτονησω εγω.
γκομενες 7-8-9;που;με τον κωλο στο πατωμα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Με εφαρμογή Βαλκανοπουτσισμού$$$?Πως τα είδες τα πράγματα αρχηγέ στο εγχώριο παιχνίδι? Το σκληρό Γερμανικό Ευρώ έχει "ρουφήχτρες" στην Αθήνα ή υπάρχει κοινωνική αντίδραση?

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6

για ξενες δεν ξερω αλλα οι ελληνιδες το πρωτο που κοιτανε ειναι την εμφανιση 100% αυτο και γενικοτερα στα περισσοτερα ζευγαρια βλεπεις τον αντρα να ειναι πολυ καλυτερος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με εφαρμογή Βαλκανοπουτσισμού$$$?Πως τα είδες τα πράγματα αρχηγέ στο εγχώριο παιχνίδι? Το σκληρό Γερμανικό Ευρώ έχει "ρουφήχτρες" στην Αθήνα ή υπάρχει κοινωνική αντίδραση?

Μπορείς να ελιχθείς αλλά δεν είναι τόσο εύκολο.Ελλάδα τρως και πολύ ψάρωμα.Είναι και αυτές οι ρυθμίσεις στα Βαλκάνια με τα πολλά τραπέζια στα μαγαζιά που δυσκολεύουν σημαντικά τα πράγματα.
Γενικά οι Ελληνίδες έχουν πολύ υπεροπτικό ύφος ενώ δε βλέπεις τίποτα ιδιαίτερο που να αξίζει.Σπάνια καμιά καλή και αυτές δεν τις κάνεις για instafuck.
Εντωμεταξύ βλέπεις εμφανίσιμους άντρες με φάλαινες και αυτό είναι τραγικό,πολύ άσχημο σημείο.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Όχι ρε φίλε,γκόμενοί τους είναι.Και δεν μ'ενδιαφέρει εαν είναι καλά/κακά παιδιά,πλούσιοι/φτωχοί,έξυπνοι/μαλάκες.Τους κο
Όχι ρε φίλε,γκόμενοί τους είναι.Και δεν μ'ενδιαφέρει εαν είναι καλά/κακά παιδιά,πλούσιοι/φτωχοί,έξυπνοι/μαλάκες.Τους κοιτάω μόνο σαν εμφάνιση.Ε πιο πολλοί είναι από μέτριοι ως άσχημοι αντικειμενικά.Και άντε,να είναι κάποιος άσχημος στο πρόσωπο αλλά τουλάχιστον ψηλός και γυμνασμένος (όχι φουσκωτός όμως) λες εντάξει.Αλλά ούτε με τέτοιους τις βλέπεις.Άρα ποια εμφάνιση κοιτάζουν οι Ελληνίδες;Τζάμπα πάμε και γυμναζόμαστε μου φαίνεται.
ιτάω μόνο σαν εμφάνιση.Ε πιο πολλοί είναι από μέτριοι ως άσχημοι αντικειμενικά.Και άντε,να είναι κάποιος άσχημος στο πρόσωπο αλλά τουλάχιστον ψηλός και γυμνασμένος (όχι φουσκωτός όμως) λες εντάξει.Αλλά ούτε με τέτοιους τις βλέπεις.Άρα ποια εμφάνιση κοιτάζουν οι Ελληνίδες;Τζάμπα πάμε και γυμναζόμαστε μου φαίνεται.
   7-8-9 Eλληνίδες που κυκλοφορούν στην Αθήνα ; Ρε φίλε, αφού ΔΕΝ γυμνάζονται κατά 95% και έχουν άθλια κυτταρίτιδα, κώλο κλπ .... Μόνο από πρόσωπο αξίζουν .
Εγώ αυτό βλέπω τουλάχιστον .

Αν βάλω 7-8-9 στις Ελληνίδες που κυκλοφορούν σε Λιθουανές- Τσέχες- Εσθονές - και Γερμανίδες πόσο να βάλω , 11 ;  Αν πας γυμναστήριο, θα δείς, ότι το 60-70 % είναι άνδρες ... Άντε οι γυναίκες να κάνουν καμιά Ζούμπα κλπ ...

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
ιτάω μόνο σαν εμφάνιση.Ε πιο πολλοί είναι από μέτριοι ως άσχημοι αντικειμενικά.Και άντε,να είναι κάποιος άσχημος στο πρόσωπο αλλά τουλάχιστον ψηλός και γυμνασμένος (όχι φουσκωτός όμως) λες εντάξει.Αλλά ούτε με τέτοιους τις βλέπεις.Άρα ποια εμφάνιση κοιτάζουν οι Ελληνίδες;Τζάμπα πάμε και γυμναζόμαστε μου φαίνεται.

7-8-9 Eλληνίδες που κυκλοφορούν στην Αθήνα ; Ρε φίλε, αφού ΔΕΝ γυμνάζονται κατά 95% και έχουν άθλια κυτταρίτιδα, κώλο κλπ .... Μόνο από πρόσωπο αξίζουν .
Εγώ αυτό βλέπω τουλάχιστον .

Αν βάλω 7-8-9 στις Ελληνίδες που κυκλοφορούν σε Λιθουανές- Τσέχες- Εσθονές - και Γερμανίδες πόσο να βάλω , 11 ;  Αν πας γυμναστήριο, θα δείς, ότι το 60-70 % είναι άνδρες ... Άντε οι γυναίκες να κάνουν καμιά Ζούμπα κλπ ...

αξιζουν απο προσωπο οι ελληνιδες με τριχοφιια και μυτογκες?

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.242
Πόντοι
3.820
lohan ειχε "γευσεις"απο ουκρανια και ρωσια.. :grin:

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
για ξενες δεν ξερω αλλα οι ελληνιδες το πρωτο που κοιτανε ειναι την εμφανιση 100% αυτο και γενικοτερα στα περισσοτερα ζευγαρια βλεπεις τον αντρα να ειναι πολυ καλυτερος
ακριβώς και εγώ αυτό έχω παρατηρήσει. Στην Αγγλία και στην Γερμανία που είχα πάει είχα δεί και το αντίθετο, δηλ. ομορφούλες με πραγματικά άσχημους τύπους, , τύπου Σόιμπλε κλπ .
Εδώ ένας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ασχημος άνδρας δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Το βλέπω σε γνωστούς μου, φίλους μου, στον κύκλο μου κλπ ..

Ακόμα και η άσχημη θα κοιτάξει να χτυπήσει εναν τουλάχιστον 1-2 κλίμακες ανώτερο από αυτήν .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom