Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ελπιζω να μην κάνω κανένα μοιραίο λαθος γιατί είμαι σε φάση που ψάχνομαι να αράξω..
Χτυπανε οι καμπανες του γαμου τυπε. Καλα το καταλαβες. Η γνωμη μου ειναι οτι σου πεφτει λιγο μεγαλη αλλα ζητα να δεις φωτο πεθερας να καταλαβεις σκαρι. Μερικες φαινονται πιο νεες. Αντε καλους απογονους.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Τις προαλλες παρατηρουσα δυο πιτσιρίκες (δεν θα ηταν πανω απο 16-17 ετων) που καθονταν σε ενα παγκακι στο παρκο και συζητουσαν. Η μια στις δυο λεξεις ηταν "ρε μαλακα". Αντε τωρα αυτες να βγαλουν θηλυκοτητα για να τις διεκδικησεις.

Σε ολες τις δήθεν προοδευτικες αριστεροπουστρο χώρες σαν τη δικη μας,
η νεα γενιά συμπεριφερεται ετσι.
Ειδικά οι κοπελες έχουν χασει τη θηλυκοτητά τους,τις εχει βαρεσει και ο φεμινισμος στο κεφαλι..

Αν είναι σοβαρή, με απόψεις βγαλμένες απ' τη ζωή και κυρίως φέρεται σαν πραγματικό θυληκό, χτύπα το τεμάχιο.
Αν όχι, γύρνα στη Γερμανική αξιοπιστία.

Για την ώρα το λεει καλά το ποιημα και ειναι και όμορφη.
Θα δούμε..

Χτυπανε οι καμπανες του γαμου τυπε. Καλα το καταλαβες. Η γνωμη μου ειναι οτι σου πεφτει λιγο μεγαλη αλλα ζητα να δεις φωτο πεθερας να καταλαβεις σκαρι. Μερικες φαινονται πιο νεες. Αντε καλους απογονους.

27 είναι,μια χαρα μου πεφτει απο ηλικια.
Σκαρι Δουκα,είμαι 1.89 και με ημίμποτο με ελάχιστο τακούνι που φορουσε την περνουσα 6-7 ποντους.
Είναι πολυ μάχιμη εμφανιασιακα,για αρχή τα λέει και καλά.

Πρόσφατα εχω πετύχει στο εξωτερικό μόνο αλλη μια φορά τέτοια ελληνίδα.
Στο Αμστερνταμ,μιλαμε για μούναρο.
Ακουσα που μιλούσαν ελληνικά με μια άλλη κοντή,τους μιλησα,
την φλέρταρα τη μουναρα-φοιτήτρια για καμιά 200αριά μέτρα περπατητό,
αλλά πηρα τα αρχίδια μου.

Κατά τα αλλα το 99% των ελληνιδων τουριστριων στην Πράγα που συνηθως ειχαν έρθει ρομαντικο ταξιδι με το γκόμενο,ηταν για να τις φουντάρεις στο ποταμι.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Τις προαλλες παρατηρουσα δυο πιτσιρίκες (δεν θα ηταν πανω απο 16-17 ετων) που καθονταν σε ενα παγκακι στο παρκο και συζητουσαν. Η μια στις δυο λεξεις ηταν "ρε μαλακα". Αντε τωρα αυτες να βγαλουν θηλυκοτητα για να τις διεκδικησεις.

Αυτές τα βλέπουν και τα κάνουν απ' τις μάνες τους. Σόι πάει το βασίλειο της απαιδευσιάς.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
η λυση για τις ελλεινιδες  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Για να τα βλέπεις όλα αυτά στο δρόμο,μάλλον δεν τα βλέπεις στη δικιά σου.

Όταν σε καλύπτει αυτή που έχεις,δεν κοιτάς δεξιά αριστερά.Αλλά αν δεν σε καλύπτει,γάμησέ τα.Το έχω περάσει κι εγώ.

Μια χαρα με καλυπτει τυπε αλλα δε γινεται να μη κοιταξω το θεομουνο που θα περασει με τη κωλαρα... απλα δεκανω τιποτα παράσνω γιατι σεβομαι οτι ειμαι με καποια...

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16

Αυτο το μαλακα και μαλακα οταν το ακουω σε γυναικα μου γυρνανε τα μυαλα  :vomit:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Σήμερα βγηκα για δεύτερη φορα με μία ελλεηνίδα. :S

Μαλλον πέτυχα την εξαίρεση του κανόνα.
Εμφανισιακα δε μοιάζει με ελληνίδα,είναι όμορφη,πολυ ψηλή,αλλά και σαν προσωπικότητα εχει ενδιαφερον.
Νεομεταναστρια πριν τα 30,όχι μεγαλωμένη εδώ.

Τώρα πρεπει να ζυγίσω αν υποσυνείδητα παίζει κανενα τρυπάκι νοσταλγίας :jerking: και της δίνω παραπανω πόντους επειδη είναι ελληνίδα ή να την χειώσω και να το ξαναγυρισω στις γερμανιδες που είναι σταθερή αξία. :think:

Εν τω μεταξυ και εδω,από παρέα συναδελφων τη γνώρισα.
Οχι internet.
Άντε τύπε, ποιος στη χάρη σου, θα πηδήξεις και Ελληνίδα όμορφη. Θα σου κάτσει γιατί είναι και εκτός έδρας.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Πολύ συχνά το συναντώ κι εγώ αυτό το σκηνικό. Εν τω μεταξύ αν τις κάνεις παρατήρηση ακόμη και με ωραίο τρόπο μπορεί να σε κοιτάνε λες και είσαι εξωγήινος. Μία δικαιολογία είναι η εφηβεία. Δεν αντιλαμβάνονται όμως ότι κάτι τέτοιο ζημιώνει την θηλυκότητα τους. Προσπαθούν να γίνουν πιο αρεστές, πιο κοινωνικες και άνετες στην επικοινωνία με τις παρέες τους και τα αγόρια.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Ελπιζω να μην κάνω κανένα μοιραίο λαθος γιατί είμαι σε φάση που ψάχνομαι να αράξω..
Μην φοβάσαι τίποτα. Ειδικά εσύ. Φορά χαμόγελο, άνεση και όλα θα πάνε καλά. Να λες ευχαριστω το θεό που είσαι σε πλεονεκτική θέση έναντι των άλλων. Κι αν ακόμη δεν κάτσει η Ελληνίδα εχεις παρά πολλές εναλλακτικές περιπτώσεις ξένων γυναικων.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Άντε τύπε, ποιος στη χάρη σου, θα πηδήξεις και Ελληνίδα όμορφη. Θα σου κάτσει γιατί είναι και εκτός έδρας.

Εδω δεν διακυβεύεται απλά ένα πήδημα.
Η συγκεκριμένη κατάλαβα με το που την είδα/ακουσα,
ότι μπορεί να με κάνει να κρεμασω τις καπότες μου :S
Εχει όλα τα φόντα.

Στο εξωτερικό καπότες ειχα κρεμάσει για 8 μηνες με μία Γερμανιδα και λίγο πιο μικρα διαστήματα με μια Τσέχα και μια Σλοβακα. :S

Και ελεγα οτι από το Μόναχο θα πετάγομαι συχνά Πράγα να τσεκάρω τις καινούργιες 19χρονες που αρχίζουν στα Privat. :-

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Μασαει μωρε ενας βαλκανιος πουτσαρας;;;; Δε μασαει!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Μασαει μωρε ενας βαλκανιος πουτσαρας;;;; Δε μασαει!

Μασάω καμιά φορά απλά δεν περιμενα να φάω πρόλογο από ελλεηνιδα :S

Ενταξει,27 ειναι,έχει και φόρτο εξαιτίας κάποιου ερευνητικου προγράμματος,το τελευταίο που θα σκέφτεται τωρα ειναι να αλλαζει πάνες.

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1

Εμφανισιακα δε μοιάζει με ελληνίδα,είναι όμορφη,πολυ ψηλή,αλλά και σαν προσωπικότητα εχει ενδιαφερον.

Τώρα πρεπει να ζυγίσω αν υποσυνείδητα παίζει κανενα τρυπάκι νοσταλγίας :jerking: και της δίνω παραπανω πόντους επειδη είναι ελληνίδα ή να την χειώσω και να το ξαναγυρισω στις γερμανιδες που είναι σταθερή αξία. :think:

Οχι internet.

Συνημμένα

• 10426393.jpg
    10426393.jpg
    94,1 KB · Εμφανίσεις: 89
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Μασάω καμιά φορά απλά δεν περιμενα να φάω πρόλογο από ελλεηνιδα :S

Ενταξει,27 ειναι,έχει και φόρτο εξαιτίας κάποιου ερευνητικου προγράμματος,το τελευταίο που θα σκέφτεται τωρα ειναι να αλλαζει πάνες.

Σε βλεπω το καλοκαιρι να κατεβαινεις να γνωρισεις τα πεθερικα!!!

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Εχει όλα τα φόντα.

Στο εξωτερικό καπότες ειχα κρεμάσει για 8 μηνες με μία Γερμανιδα και λίγο πιο μικρα διαστήματα με μια Τσέχα και μια Σλοβακα. :S

Και ελεγα οτι από το Μόναχο θα πετάγομαι συχνά Πράγα να τσεκάρω τις καινούργιες 19χρονες που αρχίζουν στα Privat. :-

Φίλε ΒΑΛΚΑΝΙΕ τα σέβη μου

Εχω πηδήξει ευκαιριακά κάποιες ξένες. Με την τελευταία προερχόμενη εκ βαλτικής προχώρησε κάπως σε σχέση το πράγμα. Το καλοκαίρι που πήγαμε μαζί διακοπές διαπίστωσα την χαοτικη διαφορά που τις χωρίζει από τις ελλεινίδες.
Στο επόμενο off που θα είμαι ενα μήνα διακοπές Ελλάδα θα ερθει και εκείνη. Αν καταφέρει να μην γκρινιάξει/με εκνευρίσει δεν θα ασχοληθώ ποτέ ξανά με Ελληνίδες

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

Οχι internet.
ωχ...
παει αυτος...
:priest:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εχει όλα τα φόντα.

Θα πηγαινω εγω για σενα φιλε.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Να δω βαλκανιο πουτσαρα ν αλλαζει πανες στο μωρο 3 το πρωι και αυτο να ουρλιαζει ασταματητα  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

sotirakis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
23
Like
517
Πόντοι
291
Τα ελληνόπουλα βασίζονται κυρίως στην ενδυματολογική τους επιλογή για να αναδειχθούν ως μουνιά, σε αντίθεση με μια τσιγγάνα Βουλγάρα που με συνολικό και απλό ντύσιμο των 40 ευρώ max χτυπούν το μάτι και ερεθίζουν μυαλό και πέος του ανδρός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom