Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ακριβώς και εγώ αυτό έχω παρατηρήσει. Στην Αγγλία και στην Γερμανία που είχα πάει είχα δεί και το αντίθετο, δηλ. ομορφούλες με πραγματικά άσχημους τύπους, , τύπου Σόιμπλε κλπ .
Εδώ ένας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ασχημος άνδρας δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Το βλέπω σε γνωστούς μου, φίλους μου, στον κύκλο μου κλπ ..

Ακόμα και η άσχημη θα κοιτάξει να χτυπήσει εναν τουλάχιστον 1-2 κλίμακες ανώτερο από αυτήν .

Όχι,μη νομίζεις.Γερμανία βλέπεις ωραίους άντρες να συνοδεύουν μέτριες ή μπαζόλες.Γερμανία οι άντρες είναι πολύ ανώτεροι από τις γκόμενες εμφανισιακά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
lohan ειχε "γευσεις"απο ουκρανια και ρωσια.. :grin:

Έχεις δίκιο.Μετά είδα αυτό το κλαμπ αλλά είχα πλέον κουραστεί.Καλό φαίνεται το Lohan,τίγκα στον κόσμο έξω.Την επόμενη φορά που θα έρθω Ελλάδα θα πάω εκεί.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
KMAN εσυ πρεπει να παιξεις σε χαι κλας μαγαζια της παραλιακης.

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
για να δειτε τι τρεχει με ελληνιδες πατε στο θρεντ της πενταγοτισσας ειναι αποδεδειγμενα χοντρη και εχει ποσους μαλακες να της λενε πως εχει βυζαρες και τι μωρο εισαι εσυ

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Το πρόβλημα με μάς τους Έλληνες είναι το εξής : πάμε ειδικά τώρα που έχει βγεί και το ΦΒ, και συναθροιζόμαστε στα προφίλ κάθε μέτριας γκόμενας, και τής κάνουμε απανωτά λαικ, και την γλύφουμε από το πρωί μεχρι το βράδυ . Και όλο προτάσεις, και όλο μηνύματα και λαικ. ..

Βλέπεις μια μέτρια γκόμενα, που έχει βγάλει 2-3 φώτο με τέτοιο τρόπο ώστε να κρύβει την κυτταρίτιδα και έχει 100 τουλάχιστον ακολούθους και ένα σωρό λιγούρια να την γλύφουν ...Μετά πώς να μήν ψωνιστεί αυτή ;; 1,60 με τα χέρια στην ανάταση και ένα κάρο φούμαρα και μέικ απ και βαψίματα για να γίνει άνθρωπος, και 12ποντα για να μή δείχνει πίθηκος, και τήν κάναμε θεά. ..

Πού να τήν βάλεις αυτή δίπλα στην δίμετρη Ρωσίδα, ;;; ή την δίμετρη Λιθουανή ;

Ειδικά, ένα σωρό κάγκουρες -λιγούρια σε ηλικίες 35-50 στο ΦΒ , εάν έχετε προσέξει είναι οι μέγα πέφτουλες ...... Αυτοί, χαλάνε την πιάτσα . Ή μάλλον και αυτοί .

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.238
Πόντοι
3.820
Έχεις δίκιο.Μετά είδα αυτό το κλαμπ αλλά είχα πλέον κουραστεί.Καλό φαίνεται το Lohan,τίγκα στον κόσμο έξω.Την επόμενη φορά που θα έρθω Ελλάδα θα πάω εκεί.
πηγαν πολλες σωληνοκορες χτες λογω του χειμερινου opening..καποιες επισης χορευουν διπορτο..lohan-στριπτηζαδικο..

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Το πρόβλημα με μάς τους Έλληνες είναι το εξής : πάμε ειδικά τώρα που έχει βγεί και το ΦΒ, και συναθροιζόμαστε στα προφίλ κάθε μέτριας γκόμενας, και τής κάνουμε απανωτά λαικ, και την γλύφουμε από το πρωί μεχρι το βράδυ . Και όλο προτάσεις, και όλο μηνύματα και λαικ. ..

Βλέπεις μια μέτρια γκόμενα, που έχει βγάλει 2-3 φώτο με τέτοιο τρόπο ώστε να κρύβει την κυτταρίτιδα και έχει 100 τουλάχιστον ακολούθους και ένα σωρό λιγούρια να την γλύφουν ...Μετά πώς να μήν ψωνιστεί αυτή ;; 1,60 με τα χέρια στην ανάταση και ένα κάρο φούμαρα και μέικ απ και βαψίματα για να γίνει άνθρωπος, και 12ποντα για να μή δείχνει πίθηκος, και τήν κάναμε θεά. ..

Πού να τήν βάλεις αυτή δίπλα στην δίμετρη Ρωσίδα, ;;; ή την δίμετρη Λιθουανή ;

Ειδικά, ένα σωρό κάγκουρες -λιγούρια σε ηλικίες 35-50 στο ΦΒ , εάν έχετε προσέξει είναι οι μέγα πέφτουλες ...... Αυτοί, χαλάνε την πιάτσα . Ή μάλλον και αυτοί .

Τωρα μιλησες σωστα τυπε!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Καλά τα λέει ο μπρο αλλά όλοι τα ξέρουμε και ελάχιστοι τα κάνουμε  :helpplea:

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
πηγαν πολλες σωληνοκορες χτες λογω του χειμερινου opening..καποιες επισης χορευουν διπορτο..lohan-στριπτηζαδικο..

Δε πηγαινα λοχαν που να ρχονταν η ιδια η...λιντζυ λοχαν να με συνοδεψει!  :headbaning1:

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
για ξενες δεν ξερω αλλα οι ελληνιδες το πρωτο που κοιτανε ειναι την εμφανιση 100% αυτο και γενικοτερα στα περισσοτερα ζευγαρια βλεπεις τον αντρα να ειναι πολυ καλυτερος

Καμια σχεση τυπε!!!! 8 στα 10 ελληνοζευγαρια ειναι η τυπισσα κουκλι και ο τυπος σα κουασιμοδος!!! Που ζεις;;;;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
   7-8-9 Eλληνίδες που κυκλοφορούν στην Αθήνα ; Ρε φίλε, αφού ΔΕΝ γυμνάζονται κατά 95% και έχουν άθλια κυτταρίτιδα, κώλο κλπ .... Μόνο από πρόσωπο αξίζουν .
Εγώ αυτό βλέπω τουλάχιστον .

Αν βάλω 7-8-9 στις Ελληνίδες που κυκλοφορούν σε Λιθουανές- Τσέχες- Εσθονές - και Γερμανίδες πόσο να βάλω , 11 ;  Αν πας γυμναστήριο, θα δείς, ότι το 60-70 % είναι άνδρες ... Άντε οι γυναίκες να κάνουν καμιά Ζούμπα κλπ ...

Κυκλοφορούνε ρε φίλε.Αλλά επειδή οι πιο πολλές συνοδεύονται,είναι σαν αόρατες για τους άλλους.Δεν βλέπεις μόνο μπάζα έξω.Έχουν δυναμώσει οι Ελληνίδες τα τελευταία χρόνια σε εμφάνιση,κυρίως οι πιτσιρίκες.Όποιος δεν το βλέπει,ας πάει οφθαλμίατρο.Εντάξει,δεν τις συγκρίνω με Λιθουανές και Εσθονές,αλλά τουλάχιστον από κώλους και μπούτια πλέον χορταίνει το μάτι σου.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Εχει απολυτο δικιο ο τυπος...
Δε μιλαμε για τις ξοφλημενες 38-40+ θειτσες... μιλαμε για νεες ηλικιες...
εχουν γινει τουμπανα οι ελληνηδες... κωλαρες φωτια... μπουταρες κλπ...
εχουν αυξηθει πολυ τα 8-9αρια ππυ βλεπεις στο δρομο μονα τους!
Επιμενω στο μονα τους γιατι οπως σωστα λεει ο τυπος γυναικα που συνοδευεται για μενα ειναι αορατη! Δεν υπαρχει! Ας ειναι και...20αρι!!!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
ακριβώς και εγώ αυτό έχω παρατηρήσει. Στην Αγγλία και στην Γερμανία που είχα πάει είχα δεί και το αντίθετο, δηλ. ομορφούλες με πραγματικά άσχημους τύπους, , τύπου Σόιμπλε κλπ .
Εδώ ένας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ασχημος άνδρας δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Το βλέπω σε γνωστούς μου, φίλους μου, στον κύκλο μου κλπ ..

Ακόμα και η άσχημη θα κοιτάξει να χτυπήσει εναν τουλάχιστον 1-2 κλίμακες ανώτερο από αυτήν .

Ο παράδεισος του άσχημου άντρα είναι η ανατολική Ευρώπη.Ότι γαμάει όλος ο υπόλοιπος κόσμος σε μπουρδέλα,αυτοί το γαμάνε και το δέρνουν τζάμπα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ο παράδεισος του άσχημου άντρα είναι η ανατολική Ευρώπη.Ότι γαμάει όλος ο υπόλοιπος κόσμος σε μπουρδέλα,αυτοί το γαμάνε και το δέρνουν τζάμπα.

Kαι αυτό είναι μια υπεραπλούστευση, όπως πολλές εδώ μέσα.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Ο βαλκανιος που στο πουτσο εχει εξαφανιστει;;;
Ουτε τα βογγητα κατεγραψε να καυλωσει ο νιουκεμ ουτε ηρθε να μας πει τι εγινε χτες...
λετε να του φορτωσε κανα παιδι η αλλη και να σαλταρε να βουτηξε στο ποταμο ισαρ;;;

:2funny: :2funny:  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Kαι αυτό είναι μια υπεραπλούστευση, όπως πολλές εδώ μέσα.

Εχει μια δόση υπερβολής αλλα ειναι αλήθεια. Οι ανατολικές κοιτάνε την εμφάνιση σε μικροτερο βαθμό απο τις βορειοδυτικές και τις νότιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom