You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)
Επισκέπτης
να πεθάνει ο δύσκολη!νωντας 33
ντοπας 32
δυσκοληεγγραφη 31
καποιος θα πεθανει το 2017 αλλα ποιος
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
γιατι δεν πας ?
Εντάξει,δεν είμαι άσχημος και προσπαθώ να το παλέψω κι εδώ πέρα.
Αλλά και να πας εκεί,τί να περιμένεις;Με το που καταλάβουν ότι είσαι ξένος,σε θεωρούν άλλο ένα λιγούρι που πήγε εκεί μπας και γαμήσει.Σου λέει,τί άλλο ήρθε να κάνει στη χώρα μου;Τουλάχιστον παλιά που ήταν πιο φτωχοί,πολλές θα σε παρακαλούσαν να τις πάρεις Ελλάδα.Τώρα που θεωρείσαι εσύ ο φτωχός,δεν μπορείς να τις φέρεις με τίποτα.Ή ακολουθείς τη μέθοδο Kman και γαμάς μόνο με λεφτά ή δεν γαμάς τίποτα.
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
τα νέα σου
Πολλη δουλεια και άγχος με έχουν σκίσει.
Πέτυχα τον Πανο Καμένο μετα της γυναικός σε πτήση της Aegean για Λονδίνο. Η γυναίκα του δυνατο μιλφ. Ο ίδιος πολυ γλοιώδης, φαινεται απο τη φάτσα και το στήσιμο πως ειναι λαμόγιο, απορώ με όσους τον ψηφίζουν...
νωντας 33
ντοπας 32
δυσκοληεγγραφη 31
Μαλλον εγω λόγω άγχους.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
να πεθάνει ο δύσκολη!
θυμασαι που τον θαυμαζαμε οτι τελειωσε την σχολη του αμεσως ενω εμεις ειμαστε ανικανοι
κ στο τελος λεγαμε οτι ειναι ενα μουνοπανο
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Πολλη δουλεια και άγχος με έχουν σκίσει.
Πέτυχα τον Πανο Καμένο μετα της γυναικός σε πτήση της Aegean για Λονδίνο. Η γυναίκα του δυνατο μιλφ. Ο ίδιος πολυ γλοιώδης, φαινεται απο τη φάτσα και το στήσιμο πως ειναι λαμόγιο, απορώ με όσους τον ψηφίζουν...
Μαλλον εγω λόγω άγχους.
πιστευεις μπορει καποιος να μενει σε δωματιο στο εξωτερικο ειδικα αγγλια κ σε ποιο μεγαλη ηλικεια η δεν θα την παλεψει με κοινοχρηστους χωρους κ συγκατοικους κλπ
Επισκέπτης
ναι αλλά τα χεις καταφέρει μόνος σου και δεν τα χεις βρει έτοιμαΠολλη δουλεια και άγχος με έχουν σκίσει.
Μαλλον εγω λόγω άγχους.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Εχει μια δόση υπερβολής αλλα ειναι αλήθεια. Οι ανατολικές κοιτάνε την εμφάνιση σε μικροτερο βαθμό απο τις βορειοδυτικές και τις νότιες.
Φίλε, μην το ταλαιπωρούμε άδικα.
Αν οι μουνάρες και οι απλά καλές της Ανατολικής Ευρώπης γούσταραν να τις γαμάνε και να τις δέρνουν άσχημοι (και φτωχοί), προφανώς δεν θα ήταν όλες στα μπουρδέλα, στα κολόμπαρα, στα στριπτιζάδικα και στα κλαμπ της Δυτικής Ευρώπης.
Απλό δεν είναι;
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
ναι αλλά τα χεις καταφέρει μόνος σου και δεν τα χεις βρει έτοιμα
μας γαμας τωρα
Εντάξει,δεν είμαι άσχημος και προσπαθώ να το παλέψω κι εδώ πέρα.
Αλλά και να πας εκεί,τί να περιμένεις;Με το που καταλάβουν ότι είσαι ξένος,σε θεωρούν άλλο ένα λιγούρι που πήγε εκεί μπας και γαμήσει.Σου λέει,τί άλλο ήρθε να κάνει στη χώρα μου;Τουλάχιστον παλιά που ήταν πιο φτωχοί,πολλές θα σε παρακαλούσαν να τις πάρεις Ελλάδα.Τώρα που θεωρείσαι εσύ ο φτωχός,δεν μπορείς να τις φέρεις με τίποτα.Ή ακολουθείς τη μέθοδο Kman και γαμάς μόνο με λεφτά ή δεν γαμάς τίποτα.
Σωστή προσέγγιση.Και μάλιστα τα μέρη ακριβαίνουν.
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 62
- Like
- 3.128
- Πόντοι
- 7.216
Να καταθέσω κι εγώ την αποψή μου όσον άφορά τον τρόπο επιλογής άντρα από μια γυναίκα.
Ας αρχίσω με μια προσωπική ιστορική αναδρομή.
Εγώ λοιπόν είμαι ενας εμφανίσιμος μεσήλιξ πλεόν (7αρι max) που προσέχω όμως την εμφάνισή μου και που η φύση με προικισε να φαίνομαι και 5 χρόνια νεώτερος.
Πάω το gym μου από πιτσιρικάς, χαλαρά βεβαια πλέον, αλλα με ορατά αποτελέσματα χωρις να είμαι κανας τουμπανιάρης.
Υψος 1.80 βάρος 80kgr.
Στις αρχές λοιπόν της ερωτικής μου καριέρας τα πράγματα ήταν αρκετά δυσκινητα.
Η αναλογία χιλόπιτας προς επιτυχία ήταν 10/1.
Στο σχολείο π.χ. είχα 2 γκόμενες όλες κιολες και με αυτές δεν έκανα και τπτ σοβαρό. Κάτι μπαλαμούτια μονο.
Πανεπιστήμιο συνεχίστηκε στο ιδιο μοτίβοτο με την διαφορά οτι πλέον οποια γκόμενα χτυπούσα την πηδούσα πλέον και δεν έμενα στο μπαλαμούτι.
Η ιστορία μου λοιπόν αλλάζει όταν αποφοίτησα και βρήκα δουλειά. Εκει δειλά δειλά τα πράγματα άρχισαν να φτιάχνουν, η αναλογία διορθώθηκε μέχρι που έφτασα να έχω παραλληλα 2-3 γκόμενες μια εποχή.
Πλέον η παραπάνω αναλογία έχει αντιστραφεί στο 1/5 και εκτός αυτού έχει αλλάξει αρκετά και η ποιοτητα των μουνέτων. Παλαιά χτυπούσα 5άρια, 6άρια και τώρα δεν πέφτω κάτω από 7άρι.
Πώς εξηγώ τα παραπάνω?
1) Είμαι πιο έμπειρος από οτι ήμουν στα 20, γιαυτό το λόγο εχω αυξήσει το ποσοστό επιτυχίας. Απόφεύγω τις κατοτοπιές, δεν με οδηγεί το κάτω κεφάλι και τεσπά ξέρω να κρίνω καλύτερα μια κατασταση.
2) Οι γκόμενες αλλάζουν χαρακτήρα βάση ηλικίας. Άλλα κριτήρια έχει μια πιτσιρικα 20 ετών και άλλα μια milf 40. Μη με ρωτήσετε τι κριτήρια εχουν οι 20άρες. Πραγματικά δεν είμαι σιγουρος οτι μπορώ να απαντήσω. Εχω αφήσει άλλωστε χρόνια αυτή την κατηγορία... Σιγουρα όμως δεν είναι τόσο ηλιθια (τα κριτήρια επιλογής τους) όπως όταν είναι 20 χρονών.
3) Εχω μεγαλύτερο έυρος. Ο πιτσιρικάς παίζει -+ 2 έτη διαφορά. Εγώ παίζω -+10.
4) Πάμε όμως στον πλέον σημαντικότερο λόγο. Οι γυναίκες, άνω των 25, πιστεύω οτι κοιτάν την ασφάλεια. Εχουν πιο πολύ στο μυαλό τους στην οικογένεια, την εξασφάλιση και την μονιμη σχέση. Είναι και θέμα βιολογίας. Επομένως μια τέτοια γυναίκα δεν θα κοιτάξει μόνο το άν ένας άντρας είναι ωραίος, το οποίος φυσικά είναι πολύ βασικό κριτήριο. Ή π.χ. αν είναι δημοφιλής, βλέπε barman κτλ. Θα κοιτάξει να είναι σοβαρός, που συνήθως ενας πιτσιρικάς δεν είναι, θα κοιτάξει να έχει μια καλή δουλειά, που συνήθως ενας πιτσιρικάς δεν έχει και γενικά θα κοιτάξει το πακέτο ασφάλεια περισσότερο από οτι η πιτσιρικα που απλά κάνει χαβαλέ, είτε θέλει αυτοεπιβεβαίωση, είτε για παιχνίδι,είτε για να φάει κανενα πούτσο, είτε επειδή δεν ξέρεις τι της γίνεται...
Εγώ ετσι εξηγώ αυτή την ξαφνική στροφή των γυναικών στα μούτρα μου μετά την ηλικία των 25. Δεν ομορφινα ξαφνικά.
Ομορφάντρας ήμουν πάντα
Απλά απέκτησα κάποια "πραγματάκια" που για τις γυναίκες άνω των 25 είναι εξήσου σημαντικά για να προχωρήσουν με έναν άντρα.
Ηθικόν δίδαγμα: Πιτσιρικάδες, μην αγχώνεστε που δεν πηδάτε αρκετά. θα έρθει καιρός που θα σας τραβάει η γκόμενα από την πούτσα κι εσείς θα βαριέστε να πηδηξετε.
Ας αρχίσω με μια προσωπική ιστορική αναδρομή.
Εγώ λοιπόν είμαι ενας εμφανίσιμος μεσήλιξ πλεόν (7αρι max) που προσέχω όμως την εμφάνισή μου και που η φύση με προικισε να φαίνομαι και 5 χρόνια νεώτερος.
Πάω το gym μου από πιτσιρικάς, χαλαρά βεβαια πλέον, αλλα με ορατά αποτελέσματα χωρις να είμαι κανας τουμπανιάρης.
Υψος 1.80 βάρος 80kgr.
Στις αρχές λοιπόν της ερωτικής μου καριέρας τα πράγματα ήταν αρκετά δυσκινητα.
Η αναλογία χιλόπιτας προς επιτυχία ήταν 10/1.
Στο σχολείο π.χ. είχα 2 γκόμενες όλες κιολες και με αυτές δεν έκανα και τπτ σοβαρό. Κάτι μπαλαμούτια μονο.
Πανεπιστήμιο συνεχίστηκε στο ιδιο μοτίβοτο με την διαφορά οτι πλέον οποια γκόμενα χτυπούσα την πηδούσα πλέον και δεν έμενα στο μπαλαμούτι.
Η ιστορία μου λοιπόν αλλάζει όταν αποφοίτησα και βρήκα δουλειά. Εκει δειλά δειλά τα πράγματα άρχισαν να φτιάχνουν, η αναλογία διορθώθηκε μέχρι που έφτασα να έχω παραλληλα 2-3 γκόμενες μια εποχή.
Πλέον η παραπάνω αναλογία έχει αντιστραφεί στο 1/5 και εκτός αυτού έχει αλλάξει αρκετά και η ποιοτητα των μουνέτων. Παλαιά χτυπούσα 5άρια, 6άρια και τώρα δεν πέφτω κάτω από 7άρι.
Πώς εξηγώ τα παραπάνω?
1) Είμαι πιο έμπειρος από οτι ήμουν στα 20, γιαυτό το λόγο εχω αυξήσει το ποσοστό επιτυχίας. Απόφεύγω τις κατοτοπιές, δεν με οδηγεί το κάτω κεφάλι και τεσπά ξέρω να κρίνω καλύτερα μια κατασταση.
2) Οι γκόμενες αλλάζουν χαρακτήρα βάση ηλικίας. Άλλα κριτήρια έχει μια πιτσιρικα 20 ετών και άλλα μια milf 40. Μη με ρωτήσετε τι κριτήρια εχουν οι 20άρες. Πραγματικά δεν είμαι σιγουρος οτι μπορώ να απαντήσω. Εχω αφήσει άλλωστε χρόνια αυτή την κατηγορία... Σιγουρα όμως δεν είναι τόσο ηλιθια (τα κριτήρια επιλογής τους) όπως όταν είναι 20 χρονών.
3) Εχω μεγαλύτερο έυρος. Ο πιτσιρικάς παίζει -+ 2 έτη διαφορά. Εγώ παίζω -+10.
4) Πάμε όμως στον πλέον σημαντικότερο λόγο. Οι γυναίκες, άνω των 25, πιστεύω οτι κοιτάν την ασφάλεια. Εχουν πιο πολύ στο μυαλό τους στην οικογένεια, την εξασφάλιση και την μονιμη σχέση. Είναι και θέμα βιολογίας. Επομένως μια τέτοια γυναίκα δεν θα κοιτάξει μόνο το άν ένας άντρας είναι ωραίος, το οποίος φυσικά είναι πολύ βασικό κριτήριο. Ή π.χ. αν είναι δημοφιλής, βλέπε barman κτλ. Θα κοιτάξει να είναι σοβαρός, που συνήθως ενας πιτσιρικάς δεν είναι, θα κοιτάξει να έχει μια καλή δουλειά, που συνήθως ενας πιτσιρικάς δεν έχει και γενικά θα κοιτάξει το πακέτο ασφάλεια περισσότερο από οτι η πιτσιρικα που απλά κάνει χαβαλέ, είτε θέλει αυτοεπιβεβαίωση, είτε για παιχνίδι,είτε για να φάει κανενα πούτσο, είτε επειδή δεν ξέρεις τι της γίνεται...
Εγώ ετσι εξηγώ αυτή την ξαφνική στροφή των γυναικών στα μούτρα μου μετά την ηλικία των 25. Δεν ομορφινα ξαφνικά.
Ομορφάντρας ήμουν πάντα
Απλά απέκτησα κάποια "πραγματάκια" που για τις γυναίκες άνω των 25 είναι εξήσου σημαντικά για να προχωρήσουν με έναν άντρα.
Ηθικόν δίδαγμα: Πιτσιρικάδες, μην αγχώνεστε που δεν πηδάτε αρκετά. θα έρθει καιρός που θα σας τραβάει η γκόμενα από την πούτσα κι εσείς θα βαριέστε να πηδηξετε.
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
ναι αλλά τα χεις καταφέρει μόνος σου και δεν τα χεις βρει έτοιμα
ο mindreader το είχε γράψει αυτο, θα τον βάλω να τα πει και στον επικήδειο
Φίλε, μην το ταλαιπωρούμε άδικα.
Αν οι μουνάρες και οι απλά καλές της Ανατολικής Ευρώπης γούσταραν να τις γαμάνε και να τις δέρνουν άσχημοι (και φτωχοί), προφανώς δεν θα ήταν όλες στα μπουρδέλα, στα κολόμπαρα, στα στριπτιζάδικα και στα κλαμπ της Δυτικής Ευρώπης.
Απλό δεν είναι;
Που κολλάει αυτο που έγραψες με αυτο που συζητάμε;
Πρώτον, κανεις λάθος, η συντριπτική πλειοψηφία των πουτανων στη δυτική Ευρώπη ειναι Ρουμάνες, για λόγους βίζας προφανώς.
Δεύτερον, το εχω δει με μενα τον ίδιο, στην Ανατολική Ευρώπη μετράω περισσοτερο απο οτι στην υπόλοιπη. Βορειοδυτική Ευρώπη η εμφάνιση παιζει μεγαλύτερο ρόλο, πως να το κάνουμε.
Επισκέπτης
ε αυτό ειρωνεύομαι...την καραμέλα του τα φτιάχνω μόνος μου κτλο mindreader το είχε γράψει αυτο, θα τον βάλω να τα πει και στον επικήδειο
Που κολλάει αυτο που έγραψες με αυτο που συζητάμε;
Πρώτον, κανεις λάθος, η συντριπτική πλειοψηφία των πουτανων στη δυτική Ευρώπη ειναι Ρουμάνες, για λόγους βίζας προφανώς.
Δεύτερον, το εχω δει με μενα τον ίδιο, στην Ανατολική Ευρώπη μετράω περισσοτερο απο οτι στην υπόλοιπη. Βορειοδυτική Ευρώπη η εμφάνιση παιζει μεγαλύτερο ρόλο, πως να το κάνουμε.
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
ε αυτό ειρωνεύομαι...την καραμέλα του τα φτιάχνω μόνος μου κτλ
Ναι το κατάλαβα, το είχε κοροϊδέψει και ο ιππότης. Μεγαλύτερη μαλακια δεν υπάρχει, λες και δε θα ηταν καλυτερα να τα βρίσκαμε ολα έτοιμα. Δουλεύω 6 χρονια και νιώθω σα να ειναι 26, εχω γεράσει πριν την ωρα μου.
Επισκέπτης
βασικά και έτοιμα να τα βρεις, αν θες να νιώσεις την χαρά της δημιουργίας μπορείς να πολλαπλασιάσεις τα έτοιμα...Ναι το κατάλαβα, το είχε κοροϊδέψει και ο ιππότης. Μεγαλύτερη μαλακια δεν υπάρχει, λες και δε θα ηταν καλυτερα να τα βρίσκαμε ολα έτοιμα. Δουλεύω 6 χρονια και νιώθω σα να ειναι 26, εχω γεράσει πριν την ωρα μου.
αυτός που βρήκε ένα μύριο έτοιμο δηλαδή και το έκανε 100 μύρια, δε νιώθει πετυχημένος;
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
βασικά και έτοιμα να τα βρεις, αν θες να νιώσεις την χαρά της δημιουργίας μπορείς να πολλαπλασιάσεις τα έτοιμα...
αυτός που βρήκε ένα μύριο έτοιμο δηλαδή και το έκανε 100 μύρια, δε νιώθει πετυχημένος;
Σωστό και αυτο. Αν και εγω διαφωνώ με το ολο κονσεπτ περί χαράς της δημιουργίας. Υπάρχουν και χόμπι.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Σωστό και αυτο. Αν και εγω διαφωνώ με το ολο κονσεπτ περί χαράς της δημιουργίας. Υπάρχουν και χόμπι.
ποσες φορες εχεις κερατωσει την γυναικα σου?
Επισκέπτης
κι εγώ αλλού θα διοχέτευα την ενέργεια μου...Σωστό και αυτο. Αν και εγω διαφωνώ με το ολο κονσεπτ περί χαράς της δημιουργίας. Υπάρχουν και χόμπι.
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 216
θα πεθανει ή θα εκτελεστει ;)νωντας 33
ντοπας 32
δυσκοληεγγραφη 31
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Όχι ρε φίλε,γκόμενοί τους είναι.Και δεν μ'ενδιαφέρει εαν είναι καλά/κακά παιδιά,πλούσιοι/φτωχοί,έξυπνοι/μαλάκες.Τους κοιτάω μόνο σαν εμφάνιση.Ε πιο πολλοί είναι από μέτριοι ως άσχημοι αντικειμενικά.Και άντε,να είναι κάποιος άσχημος στο πρόσωπο αλλά τουλάχιστον ψηλός και γυμνασμένος (όχι φουσκωτός όμως) λες εντάξει.Αλλά ούτε με τέτοιους τις βλέπεις.Άρα ποια εμφάνιση κοιτάζουν οι Ελληνίδες;Τζάμπα πάμε και γυμναζόμαστε μου φαίνεται.
type καλα τα λες, το τελευταιο που κοιταζουν ειναι εμφανιση