Να καταθέσω κι εγώ την αποψή μου όσον άφορά τον τρόπο επιλογής άντρα από μια γυναίκα.
Ας αρχίσω με μια προσωπική ιστορική αναδρομή.
Εγώ λοιπόν είμαι ενας εμφανίσιμος μεσήλιξ πλεόν (7αρι max) που προσέχω όμως την εμφάνισή μου και που η φύση με προικισε να φαίνομαι και 5 χρόνια νεώτερος.
Πάω το gym μου από πιτσιρικάς, χαλαρά βεβαια πλέον, αλλα με ορατά αποτελέσματα χωρις να είμαι κανας τουμπανιάρης.
Υψος 1.80 βάρος 80kgr.
Στις αρχές λοιπόν της ερωτικής μου καριέρας τα πράγματα ήταν αρκετά δυσκινητα.
Η αναλογία χιλόπιτας προς επιτυχία ήταν 10/1.
Στο σχολείο π.χ. είχα 2 γκόμενες όλες κιολες και με αυτές δεν έκανα και τπτ σοβαρό. Κάτι μπαλαμούτια μονο.
Πανεπιστήμιο συνεχίστηκε στο ιδιο μοτίβοτο με την διαφορά οτι πλέον οποια γκόμενα χτυπούσα την πηδούσα πλέον και δεν έμενα στο μπαλαμούτι.
Η ιστορία μου λοιπόν αλλάζει όταν αποφοίτησα και βρήκα δουλειά. Εκει δειλά δειλά τα πράγματα άρχισαν να φτιάχνουν, η αναλογία διορθώθηκε μέχρι που έφτασα να έχω παραλληλα 2-3 γκόμενες μια εποχή.
Πλέον η παραπάνω αναλογία έχει αντιστραφεί στο 1/5 και εκτός αυτού έχει αλλάξει αρκετά και η ποιοτητα των μουνέτων. Παλαιά χτυπούσα 5άρια, 6άρια και τώρα δεν πέφτω κάτω από 7άρι.
Πώς εξηγώ τα παραπάνω?
1) Είμαι πιο έμπειρος από οτι ήμουν στα 20, γιαυτό το λόγο εχω αυξήσει το ποσοστό επιτυχίας. Απόφεύγω τις κατοτοπιές, δεν με οδηγεί το κάτω κεφάλι και τεσπά ξέρω να κρίνω καλύτερα μια κατασταση.
2) Οι γκόμενες αλλάζουν χαρακτήρα βάση ηλικίας. Άλλα κριτήρια έχει μια πιτσιρικα 20 ετών και άλλα μια milf 40. Μη με ρωτήσετε τι κριτήρια εχουν οι 20άρες. Πραγματικά δεν είμαι σιγουρος οτι μπορώ να απαντήσω. Εχω αφήσει άλλωστε χρόνια αυτή την κατηγορία... Σιγουρα όμως δεν είναι τόσο ηλιθια (τα κριτήρια επιλογής τους) όπως όταν είναι 20 χρονών.
3) Εχω μεγαλύτερο έυρος. Ο πιτσιρικάς παίζει -+ 2 έτη διαφορά. Εγώ παίζω -+10.
4) Πάμε όμως στον πλέον σημαντικότερο λόγο. Οι γυναίκες, άνω των 25, πιστεύω οτι κοιτάν την ασφάλεια. Εχουν πιο πολύ στο μυαλό τους στην οικογένεια, την εξασφάλιση και την μονιμη σχέση. Είναι και θέμα βιολογίας. Επομένως μια τέτοια γυναίκα δεν θα κοιτάξει μόνο το άν ένας άντρας είναι ωραίος, το οποίος φυσικά είναι πολύ βασικό κριτήριο. Ή π.χ. αν είναι δημοφιλής, βλέπε barman κτλ. Θα κοιτάξει να είναι σοβαρός, που συνήθως ενας πιτσιρικάς δεν είναι, θα κοιτάξει να έχει μια καλή δουλειά, που συνήθως ενας πιτσιρικάς δεν έχει και γενικά θα κοιτάξει το πακέτο ασφάλεια περισσότερο από οτι η πιτσιρικα που απλά κάνει χαβαλέ, είτε θέλει αυτοεπιβεβαίωση, είτε για παιχνίδι,είτε για να φάει κανενα πούτσο, είτε επειδή δεν ξέρεις τι της γίνεται...
Εγώ ετσι εξηγώ αυτή την ξαφνική στροφή των γυναικών στα μούτρα μου μετά την ηλικία των 25. Δεν ομορφινα ξαφνικά.
Ομορφάντρας ήμουν πάντα
Απλά απέκτησα κάποια "πραγματάκια" που για τις γυναίκες άνω των 25 είναι εξήσου σημαντικά για να προχωρήσουν με έναν άντρα.
Ηθικόν δίδαγμα: Πιτσιρικάδες, μην αγχώνεστε που δεν πηδάτε αρκετά. θα έρθει καιρός που θα σας τραβάει η γκόμενα από την πούτσα κι εσείς θα βαριέστε να πηδηξετε.