Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (5 μέλη και 51 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.128
Πόντοι
7.216
Kαι μετα βγαινει ο καθενας, και λεει σε σενα -σε μενα-στον αλλον, οτι πρεπει να εισαι ετσι, να εισαι αλλιως, να εχεις το ενα, να εχεις το αλλο. κλπ
Θες να μου πεις οτι αυτοι οι καγκουρες και χλιμιτζουρες έχουν ή κανουν όλα αυτα που υποτιθεται πρεπει να προσεξει ο καθενας απο εμας, για να βγαλει γκομενα και μαλιστα ωραια;
Κατι αλλο γινεται.

Γι'αυτο καταληγω οτι ο καθενας πρεπει να ειναι ο εαυτος του, και να δειχνει οσο γινεται και πιο ανετος,
κι οτι ειναι να γινει θα γινει.

Συνημμένα

• fuck.jpg
    fuck.jpg
    72,5 KB · Εμφανίσεις: 35

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τελικά για να βγάλεις καλή γκόμενα χωρίς να έχεις τα πολλά λεφτά,θέλεις μόνο τύχη.

Τύχη να είστε σε κοινή παρέα και να είναι ελεύθερη,τύχη να είστε στην ίδια δουλειά και να είναι ελεύθερη,τύχη να μην είναι κολλημένη με κανένα μαλάκα πρώην και να τα φτιάχνει αμέσως μαζί σου,χωρίς παρακάλια.

Σήμερα είδα στο δρόμο πολλά ζευγάρια με γκόμενες 7-8-9 να είναι με κάτι τύπους με μπυροκοιλιές,με πιο κοντούς από αυτές,με μούσια σαν Άραβες,κανέναν που να τον βλέπεις και να λες ότι αυτός αξίζει όμορφη γκόμενα.Κι όμως,αυτούς προτιμάνε τελικά και όχι εμφανίσιμους.
Τύπε εισαι πολυ μπερδεμενος. Το αν "αξιζει" καποιος ομορφη γκομενα ειναι πολυ σχετικο. Οπως και το τι γκομενο "αξιζει" μια γυναικα.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.128
Πόντοι
7.216
Τύπε εισαι πολυ μπερδεμενος. Το αν "αξιζει" καποιος ομορφη γκομενα ειναι πολυ σχετικο. Οπως και το τι γκομενο "αξιζει" μια γυναικα.

Συμφωνώ.
Επίσης ο,τι γυαλίζει δεν είναι χρυσός...

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Η γκόμενες μέχρι τα 25 κοιτάνε μόνο εμφάνιση, από 25-30 κοιτάνε και εμφάνιση και οι 30 plus ψάχνουν γάμο.

Κατά προσέγγιση τα παραπάνω  :orchestra:

Φίλος είχε μία ελεύθερη υπάλληλο στο μαγαζί του, της είπε να μας γνωρίσει και η πρώτη της ερώτηση ήταν αν έχω δουλειά,

30+ η γκόμενα όπως και εγώ :grin:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Να καταθέσω κι εγώ την αποψή μου όσον άφορά τον τρόπο επιλογής άντρα από μια γυναίκα.

Ας αρχίσω με μια προσωπική ιστορική αναδρομή.
Εγώ λοιπόν είμαι ενας εμφανίσιμος μεσήλιξ πλεόν (7αρι max) που προσέχω όμως την εμφάνισή μου και που η φύση με προικισε να φαίνομαι και 5 χρόνια νεώτερος.
Πάω το gym μου από πιτσιρικάς, χαλαρά βεβαια πλέον, αλλα με ορατά αποτελέσματα χωρις να είμαι κανας τουμπανιάρης.
Υψος 1.80 βάρος 80kgr.

Στις αρχές λοιπόν της ερωτικής μου καριέρας τα πράγματα ήταν αρκετά δυσκινητα.
Η αναλογία χιλόπιτας προς επιτυχία ήταν 10/1.
Στο σχολείο π.χ. είχα 2 γκόμενες όλες κιολες και με αυτές δεν έκανα και τπτ σοβαρό. Κάτι μπαλαμούτια μονο.
Πανεπιστήμιο συνεχίστηκε στο ιδιο μοτίβοτο με την διαφορά οτι πλέον οποια γκόμενα χτυπούσα την πηδούσα πλέον και δεν έμενα στο μπαλαμούτι.

Η ιστορία μου λοιπόν αλλάζει όταν αποφοίτησα και βρήκα δουλειά. Εκει δειλά δειλά τα πράγματα άρχισαν να φτιάχνουν, η αναλογία διορθώθηκε μέχρι που έφτασα να έχω παραλληλα 2-3 γκόμενες μια εποχή.
Πλέον η παραπάνω αναλογία έχει αντιστραφεί στο 1/5 και εκτός αυτού έχει αλλάξει αρκετά και η ποιοτητα των μουνέτων. Παλαιά χτυπούσα 5άρια, 6άρια και τώρα δεν πέφτω κάτω από 7άρι.
Πώς εξηγώ τα παραπάνω?
1) Είμαι πιο έμπειρος από οτι ήμουν στα 20, γιαυτό το λόγο εχω αυξήσει το ποσοστό επιτυχίας. Απόφεύγω τις κατοτοπιές, δεν με οδηγεί το κάτω κεφάλι και τεσπά ξέρω να κρίνω καλύτερα μια κατασταση.
2) Οι γκόμενες αλλάζουν χαρακτήρα βάση ηλικίας. Άλλα κριτήρια έχει μια πιτσιρικα 20  ετών και άλλα μια milf 40. Μη με ρωτήσετε τι κριτήρια εχουν οι 20άρες. Πραγματικά δεν είμαι σιγουρος οτι μπορώ να απαντήσω. Εχω αφήσει άλλωστε χρόνια αυτή την κατηγορία... Σιγουρα όμως δεν είναι τόσο ηλιθια (τα κριτήρια επιλογής τους) όπως όταν είναι 20 χρονών.
3) Εχω μεγαλύτερο έυρος. Ο πιτσιρικάς παίζει -+ 2 έτη διαφορά. Εγώ παίζω -+10.
4) Πάμε όμως στον πλέον σημαντικότερο λόγο. Οι γυναίκες, άνω των 25, πιστεύω οτι κοιτάν την ασφάλεια. Εχουν πιο πολύ στο μυαλό τους στην οικογένεια, την εξασφάλιση και την μονιμη σχέση. Είναι και θέμα βιολογίας. Επομένως μια τέτοια γυναίκα δεν θα κοιτάξει μόνο το άν ένας άντρας είναι ωραίος, το οποίος φυσικά είναι πολύ βασικό κριτήριο. Ή π.χ. αν είναι δημοφιλής, βλέπε barman κτλ. Θα κοιτάξει να είναι σοβαρός, που συνήθως ενας πιτσιρικάς δεν είναι, θα κοιτάξει να έχει μια καλή δουλειά, που συνήθως ενας πιτσιρικάς δεν έχει και γενικά θα κοιτάξει το πακέτο ασφάλεια περισσότερο από οτι η πιτσιρικα που απλά κάνει χαβαλέ, είτε θέλει αυτοεπιβεβαίωση, είτε για παιχνίδι,είτε για να φάει κανενα πούτσο,  είτε επειδή δεν ξέρεις τι της γίνεται...
Εγώ ετσι εξηγώ αυτή την ξαφνική στροφή των γυναικών στα μούτρα μου μετά την ηλικία των 25. Δεν ομορφινα ξαφνικά.
Ομορφάντρας ήμουν πάντα  :2funny:
Απλά απέκτησα κάποια "πραγματάκια" που για τις γυναίκες άνω των 25 είναι εξήσου σημαντικά για να προχωρήσουν με έναν άντρα.

Ηθικόν δίδαγμα: Πιτσιρικάδες, μην αγχώνεστε που δεν πηδάτε αρκετά. θα έρθει καιρός που θα σας τραβάει η γκόμενα από την πούτσα κι εσείς θα βαριέστε να πηδηξετε.

:hi:

αν ειναι ετσι τοτε εγω που εχω μια καλη δουλεια , ειμαι 1,94 με 95 κιλα, γυμνασμενοσ αλλα οχι τουμπανο, δεν θα με ελεγα ασχημο με τιποτα, γιατι δεν με τραβανε απο την πουτσα αλλα πρεπει να το παλεψω??

η αληθεια ειναι οτι βαριεμαι να παιξω το αρχικο παιχνιδι τησ γκομενασ μεχρι να σου κατσει και ετσι δεν πολυ ασχολουμαι με τισ καργιεσ. αν θεσ κυρα μοιυ κατσε απο την πρωτηαντε δευτερη...αλλιωσ δεν χανω τον χρονο μου μαζι τους

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Όχι ρε φίλε.Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα παλιά με τα σορτσάκια και τα ξέκωλα.Γενικά,ήταν και πιο συντηρητικές οι γκόμενες πριν μερικά χρόνια.Τώρα από μικρές τα πετάνε όλα έξω.
Υπήρχαν και τότε τα σέξυ ρούχα τύπε. Διάφανη φορέματα και κολαν με το στρίνγκ να φαίνεται, κοντά σορτσάκια επίσης, κοντες φουστιτσες κλπ. Κάθε εποχή έιχε αποκαλυπτικα μοδάτα ρούχα.

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
αν ειναι ετσι τοτε εγω που εχω μια καλη δουλεια , ειμαι 1,94 με 95 κιλα, γυμνασμενοσ αλλα οχι τουμπανο, δεν θα με ελεγα ασχημο με τιποτα, γιατι δεν με τραβανε απο την πουτσα αλλα πρεπει να το παλεψω??

η αληθεια ειναι οτι βαριεμαι να παιξω το αρχικο παιχνιδι τησ γκομενασ μεχρι να σου κατσει και ετσι δεν πολυ ασχολουμαι με τισ καργιεσ. αν θεσ κυρα μοιυ κατσε απο την πρωτηαντε δευτερη...αλλιωσ δεν χανω τον χρονο μου μαζι τους

Τύπε από τ'αρχίδια δεν θα σε τραβήξουν ποτέ, εκτός και αν είσαι φορτωμένος.
Απλά έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες όταν το κυνηγάς.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μαλλον λοιπον το οτι πολυ σοβαρο προφιλ, δρα αποθαρρυντικα για τις γυναικες, παρα το ελκυστικο παρουσιαστικο....
Βεβαια, ετσι κι αλλιως, για σχεση, δεν θα θελα παρε-δωσε με ανεγκεφαλες....αμα η αλλη δεν μπορει να εκτιμησει την προσωπικοτητα μου, την πνευματικη μου συγκροτηση και υποσταση, απλα δεν της αξιζω, και δεν θα κατσω να σκασω...
Απλα, σε εναν κοσμο σαν αυτον της ελληνικης κοινωνιας, καταληγεις να εχεις ελαχιστες -σοβαρες- επιλογες...

Α μπράβο.Αυτή είναι όλη η ιστορία.Όταν δεν έχεις επιλογές,αναγκαστικά θα ασχολείσαι και με ανεγκέφαλες,εφόσον αυτές σου δείχνουν ενδιαφέρον.Άμα περιμένεις και περιμένεις για πιο σοβαρή,και περνάει ο καιρός χωρίς να γνωρίζεις καμία,τί να κάνεις;

Δυστυχώς και τις ανεγκέφαλες τις παρακαλάμε εαν υπάρχει 'ξηρασία'.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.128
Πόντοι
7.216

Καταρχάς να πω ότι δεν προσπαθώ να το παίξω γαμηκος.
Αυτό που τόνισα με την παραπάνω ανάρτηση είναι η διαφορά στις επιτυχίες μου ανάλογα με την εξέλιξη της ηλικίας μου.
Μήπως λοιπόν αρχικά δεν είσαι μιας κάποιας ηλικίας?
Μήπως με την συμπεριφορά σου δεν εκπεμπεις σιγουριά?

Κατά δεύτερον οι γυναίκες είναι άπατα νερά δυστυχώς. Ακομα και ο φροϋντ δεν έβγαλε άκρη μαζί τους. Άρα το να προσπαθούμε να αποκρυπτογραφησουμε εμείς οι ανίδεοι την συμπεριφορά τους είναι λίγο παράτολμο.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Π.χ. εμένα μου έχει πει γκόμενα ότι με γουσταρε επειδή δεν ήμουν Πεφτουλας. Και της ζήτησα την μέρα που την γνώρισα το τηλ και την επόμενη πηδούσα. Υποτίθεται ότι ήταν του λάου λάου η κοπέλα...που να ήταν και καμιά πουτανα δλδ...
Άστο δεν βγάζεις άκρη.
Κάποιες παρατηρήσεις κάνουμε και προσπαθούμε να βγάλουμε κανά συμπέρασμα από την εμπειρία μας.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
ρε τυπε, ελεος,  απο τα τελευταια που κοιτανε οι γυναικες παγκοσμια ειναι η εμφανιση
(για νορμαλ,οχι κουασιμοδος)

Για οσους ακομα πιστευουν οτι οι γυναικες κοιτανε την εμφανιση και οχι το κοινωνικο στατους του αντρα (λεφτα, επαγγελμα, φημη κλπ) η απαντηση ειναι μια:

Πετρος Μανταλος

:(

Επισκέπτης

πελφε τις κερνας ??

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Όχι ρε φίλε.Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα παλιά με τα σορτσάκια και τα ξέκωλα.Γενικά,ήταν και πιο συντηρητικές οι γκόμενες πριν μερικά χρόνια.Τώρα από μικρές τα πετάνε όλα έξω.

Απο τοτε που εγιναν μοδα αυτα τα γαμημενα τα σωρτσακια απενεχοποιηθηκαν οι πουτανες και τα πετανε ολα εξω!!! Τωρα οποια δε δειχνει μουναρα κωλαρα και μπουταρες απ τα 13 ειναι στο περιθωριο

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Εχω γραψει να μην κυνηγατε τα λεφτα, δλδ την καταξιωση στα ματια των αλλων. Γινεστε δουλοι της μαζας.

Oταν κυνηγάς το χρήμα σχεδόν όλα ερχονται από μόνα τους. Και πρώτα τα μουνιά

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Για οσους ακομα πιστευουν οτι οι γυναικες κοιτανε την εμφανιση και οχι το κοινωνικο στατους του αντρα (λεφτα, επαγγελμα, φημη κλπ) η απαντηση ειναι μια:

Πετρος Μανταλος

:(

Αυτη που βγαινει ειναι πιο ασχημη και απο τον ιδιο παντως
Οσο δυσκολο και να ναι αυτο..

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Οι γυναικες σημερα να μεινουν ευχαριστημενες ειναι πολυ δυσκολο!
Λετε θελουνε καποιον με καλη δουλεια
Αρα θελουν δημοσιο υπαλληλο?Μαλλον αυτη ειναι η ιδανικη περιπτωση
Αμα μιλαμε για ιδιωτικο υπαλληλο σας μιλαω ειλικρινα ο δημοσιος τον εξαυλωνει στο θεμα μουνιου(αμα δεν ειναι τεμπελοσκυλος η κανας τελειωμενος που βαριεται να ξυσει και τα @@ του)
Δουλευει 8ωρο στην χεροτερη και παιρνει τα διπλα
Ο ιδιωτικος δουλευει 12ωρο στην καλητερη με τα μισα λεφτα

Οσοι φιλοι μου ειναι στα 1000+ και ιδιωτικοι (μιλαω για ΕΛλαδα) δεν γαμαει κανεις..ΟΧι γιατι δεν ειναι ωραιοι η γιατι δεν εχουν λεφτα αλλα γιατι δεν εχουν χρονο ουτε για να την παιξουνε
Δουλευουν 7μερες την βδομαδα απο 14ωρο

Εγω οσοι ημουνα σε πανω απο 1000 δουλευα επισης καθε μερα 12ωρα και δεν προλαβαινα ουτε να χεσω
Εχεζα στην δουλεια γιατι σπιτι δεν προλαβαινα

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Γαμαω πολυ παραπανω γκομενες τωρα που δουλευω 3φορες την βδομαδα
Παιρνω πολυ λιγοτερα αλλα με το μπλα μπλα και το χρονο που εχω σχεδιαζω απο datings-παω παραλια-εξοδους το βραδυ κτλπ

Αμα δουλευεις ολη μερα αναγκαστηκα πας για μονιμη σχεση
ΤΟ θεμα ειναι να μην κανεις την μαλακια και παντρευτεις αμα δουλευεις ολη μερα και ολη νυχτα
Αλλιως η γυναικα σου θα εχει την ιδια τυχη οπως του ναυτικου

Στην πολυκατοικια μου λιγες μερες πριν εγινε πανικος..Ο ανθρωπος 35αρης-ετυχε να δουλεψουμε και κατι μεροκαματα παρεα σε μια δουλεια- εσπασε ολο το σπιτι του και ουρλιαζε στην γυναικα του και ουρλιαζε και αυτη
Απλα να σας πω οτι ετοιμαζεται διαζυγιο
Εγω το ειχα φανταστει αυτη δεν δουλευε και αυτος δουλεια 7 το πρωι με 10 το βραδι δευτερα-σαββατο

Καταλαβαινεται οτι αλλος πληρωνε αλλος γ...γε

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Γαμαω πολυ παραπανω γκομενες τωρα που δουλευω 3φορες την βδομαδα
Παιρνω πολυ λιγοτερα αλλα με το μπλα μπλα και το χρονο που εχω σχεδιαζω απο datings-παω παραλια-εξοδους το βραδυ κτλπ

Αμα δουλευεις ολη μερα αναγκαστηκα πας για μονιμη σχεση
ΤΟ θεμα ειναι να μην κανεις την μαλακια και παντρευτεις αμα δουλευεις ολη μερα και ολη νυχτα
Αλλιως η γυναικα σου θα εχει την ιδια τυχη οπως του ναυτικου

Στην πολυκατοικια μου λιγες μερες πριν εγινε πανικος..Ο ανθρωπος 35αρης-ετυχε να δουλεψουμε και κατι μεροκαματα παρεα σε μια δουλεια- εσπασε ολο το σπιτι του και ουρλιαζε στην γυναικα του και ουρλιαζε και αυτη
Απλα να σας πω οτι ετοιμαζεται διαζυγιο
Εγω το ειχα φανταστει αυτη δεν δουλευε και αυτος δουλεια 7 το πρωι με 10 το βραδι δευτερα-σαββατο

Καταλαβαινεται οτι αλλος πληρωνε αλλος γ...γε

ωραιο μουνι?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Οι Ελληνίδες κοιτάνε πολύ και το να είσαι στη μόδα.Τατουάζ,μούσια,καινούρια κινητά,και να ξέρεις τα πάντα  για facebook,instagram,κουτσομπολιά,ριάλιτι κλπ.Και γενικά να μην δείχνεις σοβαρός.Η σοβαρότητα είναι μεγάλο μειονέκτημα.Όσοι είναι σοβαροί και μετρημένοι σαν άνθρωποι,είναι αυτοί που γαμάνε λιγότερο από όλους.

Επιβεβαιώνω. Είχα φτιάξει προφίλ σε ένα σάιτ γνωριμιών, ας μην πω σε ποιο. Με τον πραγματικό μου εαυτό. Ποιά η αγαπημένη σας ταινία; ο κύκλος των χαμένων ποιητών. Ποιά ομάδα υποστηρίζετε; δεν ασχολούμαι με ποδόσφαιρο. Τι κατοικίδιο έχετε; Γάτα (δεν είχα, αλλά πολλές γυναίκες κάνουν τις ζωόφιλες), κλπ ας μην πλατιάσω. Με το που το λέω σε ένα συνάδελφο που έπαιζε πετυχημένα το παιχνίδι χρόνια, με σκυλόβρισε. Τι κάνεις βρε μ@λ@κα; Αυτό είναι προφίλ για σχέση. Οι γκόμενες θέλουν μαλακίες. Γράψου στο .... και πούλα τρέλα. Να διαγράψω το προφίλ στο άλλο; όχι, μπορεί να σου κάτσει. Φτιάχνω νέο προφίλ. Ποιά η αγαπημένη σας ταινία; Ο γυμνός με τα χέρια στις τσέπες και Τα βρεγμένα κύματα. Ποιά ομάδα υποστηρίζετε; Εξωφυλαρούχα. Τι κατοικίδιο έχετε; Κροκόδειλο. Και τα δύο προφίλ με την ίδια φωτογραφία, έκανα διαφορετικούς φακέλους με τα μηνύματα που έστελνα σε κάθε σάιτ (για να μην μπερδευτώ), και περίμενα απάντηση. Η αναλογία γυναικών που μου απάντησε, άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα, ήταν σχεδόν δεκαπλάσια υπέρ του προφίλ της τρέλας. Αυτά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom