Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Ο κυκλος των χαμενων ποιητων
αν ειναι ετσι τοτε εγω που εχω μια καλη δουλεια , ειμαι 1,94 με 95 κιλα, γυμνασμενοσ αλλα οχι τουμπανο, δεν θα με ελεγα ασχημο με τιποτα, γιατι δεν με τραβανε απο την πουτσα αλλα πρεπει να το παλεψω??
Ο βαλκανιος που στο πουτσο εχει εξαφανιστει;;;
Περιμενουμε το αρχειο mp3 που μας υποσχεθηκες.
:'(Αυτή ηταν μια υποσχεση χειροτερη και απο αυτες του τσίπρα :S
Έλα τύπε,πυρφορος mode on.
Και στο σεξ βγάλαμε άκρη,οπότε προχωράμε..
Μοναδικό μελανό σημείο:
-Ήθελε να γινουμε φίλοι στο fb(πιστεύω ότι ήθελε να τσεκάρει,αλλά τις βγηκε ξυνό)μιας και κάτω από τις φωτό στα like γίνεται Σλάβικο πανηγύρι,κυριως Τσέχες μουνάρες φίλες που έχω.
Από σερίφισσα μουνάρα 26 χρονών,call girls,γκομενες που έχω γαμήσει και δεν συμμαζεύεται.
Οποτε αν και εχει πολύ δυνατή εμφάνιση και η ίδια,την άκουσε λιγάκι πιστευω.
Της είπα οτι έμεινα και Πράγα ένα εξάμηνο και με ρωτούσε για ποιο λόγο.
Η απάντηση μου ήταν:"Για ένα ερευνητικό πρόγραμμα"
Επρεπε να πω ότι εκανα βυθομέτρηση σε Σλαβικές κωλοτρυπίδες.
Τέσπα,ευχομαι μόνο να μην έχει τρελές ανασφάλειες(όλες έχουν ανασφάλειες) και της βγει σε ζήλια,θα πάρει πόδι απευθείας.
Οποιος τη βρίσκει με τη γυναικεία ζηλια,συνιστω ελληνιδες,ιταλιδες,ισπανίδες και απο Σλάβες Πολωνεζες.
Υ.Γ.Αρχηγε στρατιάς,κατά την έρευνά μου στην Τσεχια,διαπιστωσα ότι ενας συνδυασμος χρωματος που μου αρέσει:λευκό δερμα-πρασινα ματια-καστανα μαλλια,συνοδευόταν σχεδον παντα με όχι τόσο ανοιχτόχρωμο μουνακι και ρωγες.
Τσέχες,Σλοβακες,Πολωνέζες αφορά αυτό.
Αντίθετα,Γερμανίδες και Ολλανδεζες με τον ίδιο συνδυασμο χρωμάτων είχαν πιο ροζ μουνακια και ρώγες.
Ίσχύει αυτό.Γενικά η ποιότητα δέρματος στις Σλάβες υστερεί,οι Πολωνέζες έχουν άπειρες ελιές και οι Ουκρανές γαιώδες σκληρό δέρμα μερικές φορές στο καφετί.Ιδια και ρώγες,μουνί δεν πιάνουν τα δυτικά στάνταρτς.Τσέχες,Ρωσίδες σαφώς καλύτερα.Μερικές Τσέχες όμως μυρίζουν κάπως ενώ οι Ρωσίδες καθόλου είναι παντελώς άοσμες.
...
Ειρωνεύονται καθ' έξιν, είναι πικρόχολες και κομπλεξικές. Ενώ διψάνε για πούτσα αρνούνται να το παραδεχτούν...
Οι χειρότερες με διαφορά είναι οι 25-35 μορφωμένες που έχουν υιοθετήσει μια σοφιστικέ, ψευτοδιανοουμενίστικη στάση για τα πράγματα.
Ειρωνεύονται καθ' έξιν, είναι πικρόχολες και κομπλεξικές. Ενώ διψάνε για πούτσα αρνούνται να το παραδεχτούν.
μπα εχει και μουναρες τετοιες τιγκα στην ξινιλα...Αυτές είναι συνήθως κάτι σκατόμπαζα που επειδή δεν τις προσέχει κανένας,το έχουν γυρίσει στο φεμινιστικό-μισανδριστικό στυλ για να δικαιολογήσουν τα κόμπλεξ τους.Και στο τέλος καταλήγουν όλες με σκυλιά.
Οι γυναικες σημερα να μεινουν ευχαριστημενες ειναι πολυ δυσκολο!
Λετε θελουνε καποιον με καλη δουλεια
Αρα θελουν δημοσιο υπαλληλο?Μαλλον αυτη ειναι η ιδανικη περιπτωση
Αμα μιλαμε για ιδιωτικο υπαλληλο σας μιλαω ειλικρινα ο δημοσιος τον εξαυλωνει στο θεμα μουνιου(αμα δεν ειναι τεμπελοσκυλος η κανας τελειωμενος που βαριεται να ξυσει και τα @@ του)
Δουλευει 8ωρο στην χεροτερη και παιρνει τα διπλα
Ο ιδιωτικος δουλευει 12ωρο στην καλητερη με τα μισα λεφτα
Οσοι φιλοι μου ειναι στα 1000+ και ιδιωτικοι (μιλαω για ΕΛλαδα) δεν γαμαει κανεις..ΟΧι γιατι δεν ειναι ωραιοι η γιατι δεν εχουν λεφτα αλλα γιατι δεν εχουν χρονο ουτε για να την παιξουνε
Δουλευουν 7μερες την βδομαδα απο 14ωρο
Εγω οσοι ημουνα σε πανω απο 1000 δουλευα επισης καθε μερα 12ωρα και δεν προλαβαινα ουτε να χεσω
Εχεζα στην δουλεια γιατι σπιτι δεν προλαβαινα
Πήγα σήμερα Γκάζι να καμακωσω και δε βρήκα τίποτα.Φοβερη μπαζιλα.Ελάχιστες καλές.
Μιλάμε να μη βλέπω ούτε μία σαν αυτές που βλέπεις δεκάδες στα κλαμπ Πολωνία,Ουκρανία.
Αν έχεις συνηθίσει σε επίπεδο ανατολικής Ευρώπης,Ελλάδα είναι τραγικά τα ποσοστά.Μία στις 50 γαμησιμη και μία στις 100 ωραία.
Πήγα σήμερα Γκάζι να καμακωσω και δε βρήκα τίποτα.Φοβερη μπαζιλα.Ελάχιστες καλές.
Μιλάμε να μη βλέπω ούτε μία σαν αυτές που βλέπεις δεκάδες στα κλαμπ Πολωνία,Ουκρανία.
Αν έχεις συνηθίσει σε επίπεδο ανατολικής Ευρώπης,Ελλάδα είναι τραγικά τα ποσοστά.Μία στις 50 γαμησιμη και μία στις 100 ωραία.
Δεν ειναι τόσο τραγικα τα ποσοστα,απλά φταίει που πήγες στα καπακια μετά από Κίεβο.
αλλα σκεφτειται οι γυναικες τελικα με τι μαλακιες εντυπωσιαζονται