Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.972

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
αν ειναι ετσι τοτε εγω που εχω μια καλη δουλεια , ειμαι 1,94 με 95 κιλα, γυμνασμενοσ αλλα οχι τουμπανο, δεν θα με ελεγα ασχημο με τιποτα, γιατι δεν με τραβανε απο την πουτσα αλλα πρεπει να το παλεψω??

Αν μ'αυτό το ύψος έπαιζες μπάσκετ ή βόλει,θα σε τραβούσαν.

Μάλλον διάλεξες λάθος δουλειά.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ο βαλκανιος που στο πουτσο εχει εξαφανιστει;;;

Έλα τύπε,πυρφορος mode on.
Και στο σεξ βγάλαμε άκρη,οπότε προχωράμε..

Μοναδικό μελανό σημείο:
-Ήθελε να γινουμε φίλοι στο fb(πιστεύω ότι ήθελε να τσεκάρει,αλλά τις βγηκε ξυνό)μιας και κάτω από τις φωτό στα like γίνεται Σλάβικο πανηγύρι,κυριως Τσέχες μουνάρες φίλες που έχω.
Από σερίφισσα μουνάρα 26 χρονών,call girls,γκομενες που έχω γαμήσει και δεν συμμαζεύεται.
Οποτε αν και εχει πολύ δυνατή εμφάνιση και η ίδια,την άκουσε λιγάκι πιστευω.
Της είπα οτι έμεινα και Πράγα ένα εξάμηνο και με ρωτούσε για ποιο λόγο.
Η απάντηση μου ήταν:"Για ένα ερευνητικό πρόγραμμα" :grin:

Επρεπε να πω ότι εκανα βυθομέτρηση σε Σλαβικές κωλοτρυπίδες.

Τέσπα,ευχομαι μόνο να μην έχει τρελές ανασφάλειες(όλες έχουν ανασφάλειες) και της βγει σε ζήλια,θα πάρει πόδι απευθείας.
Οποιος τη βρίσκει με τη γυναικεία ζηλια,συνιστω ελληνιδες,ιταλιδες,ισπανίδες και απο Σλάβες Πολωνεζες.

Υ.Γ.Αρχηγε στρατιάς,κατά την έρευνά μου στην Τσεχια,διαπιστωσα ότι ενας συνδυασμος χρωματος που μου αρέσει:λευκό δερμα-πρασινα ματια-καστανα μαλλια,συνοδευόταν σχεδον παντα με όχι τόσο ανοιχτόχρωμο μουνακι και ρωγες.
Τσέχες,Σλοβακες,Πολωνέζες αφορά αυτό.
Αντίθετα,Γερμανίδες και Ολλανδεζες με τον ίδιο συνδυασμο χρωμάτων είχαν πιο ροζ μουνακια και ρώγες.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Περιμενουμε το αρχειο mp3 που μας υποσχεθηκες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έλα τύπε,πυρφορος mode on.
Και στο σεξ βγάλαμε άκρη,οπότε προχωράμε..

Μοναδικό μελανό σημείο:
-Ήθελε να γινουμε φίλοι στο fb(πιστεύω ότι ήθελε να τσεκάρει,αλλά τις βγηκε ξυνό)μιας και κάτω από τις φωτό στα like γίνεται Σλάβικο πανηγύρι,κυριως Τσέχες μουνάρες φίλες που έχω.
Από σερίφισσα μουνάρα 26 χρονών,call girls,γκομενες που έχω γαμήσει και δεν συμμαζεύεται.
Οποτε αν και εχει πολύ δυνατή εμφάνιση και η ίδια,την άκουσε λιγάκι πιστευω.
Της είπα οτι έμεινα και Πράγα ένα εξάμηνο και με ρωτούσε για ποιο λόγο.
Η απάντηση μου ήταν:"Για ένα ερευνητικό πρόγραμμα" :grin:

Επρεπε να πω ότι εκανα βυθομέτρηση σε Σλαβικές κωλοτρυπίδες.

Τέσπα,ευχομαι μόνο να μην έχει τρελές ανασφάλειες(όλες έχουν ανασφάλειες) και της βγει σε ζήλια,θα πάρει πόδι απευθείας.
Οποιος τη βρίσκει με τη γυναικεία ζηλια,συνιστω ελληνιδες,ιταλιδες,ισπανίδες και απο Σλάβες Πολωνεζες.

Υ.Γ.Αρχηγε στρατιάς,κατά την έρευνά μου στην Τσεχια,διαπιστωσα ότι ενας συνδυασμος χρωματος που μου αρέσει:λευκό δερμα-πρασινα ματια-καστανα μαλλια,συνοδευόταν σχεδον παντα με όχι τόσο ανοιχτόχρωμο μουνακι και ρωγες.
Τσέχες,Σλοβακες,Πολωνέζες αφορά αυτό.
Αντίθετα,Γερμανίδες και Ολλανδεζες με τον ίδιο συνδυασμο χρωμάτων είχαν πιο ροζ μουνακια και ρώγες.

Ίσχύει αυτό.Γενικά η ποιότητα δέρματος στις Σλάβες υστερεί,οι Πολωνέζες έχουν άπειρες ελιές και οι Ουκρανές γαιώδες σκληρό δέρμα μερικές φορές στο καφετί.Ιδια και ρώγες,μουνί δεν πιάνουν τα δυτικά στάνταρτς.Τσέχες,Ρωσίδες σαφώς καλύτερα.Μερικές Τσέχες όμως μυρίζουν κάπως ενώ οι Ρωσίδες καθόλου είναι παντελώς άοσμες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ίσχύει αυτό.Γενικά η ποιότητα δέρματος στις Σλάβες υστερεί,οι Πολωνέζες έχουν άπειρες ελιές και οι Ουκρανές γαιώδες σκληρό δέρμα μερικές φορές στο καφετί.Ιδια και ρώγες,μουνί δεν πιάνουν τα δυτικά στάνταρτς.Τσέχες,Ρωσίδες σαφώς καλύτερα.Μερικές Τσέχες όμως μυρίζουν κάπως ενώ οι Ρωσίδες καθόλου είναι παντελώς άοσμες.

Να,την βλέπεις αυτήν;

Πράσινο ματι,λευκό δέρμα(η φωτό είναι καλοκαιρινη),ανοιχτο μαλλι,
είχα σκεφτεί,"Τι ωραια,θα γλείψω ροζ Σλαβικό μουνάκι." :rockon:

tOrmQi4.jpg

Κι όμως το μουνακι της ηταν πιο σκούρο απο όσο ανεμενα,το ίδιο και οι ρώγες.
Ναι,οι Γερμανίδες σε δέρμα,ποιότητα μαλλιών και δοντιων τις ρίχνουν στα αυτια,αν και η εικονιζόμενη μαλλιά-δοντια ήταν τέλεια.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Οι χειρότερες με διαφορά είναι οι 25-35 μορφωμένες που έχουν υιοθετήσει μια σοφιστικέ, ψευτοδιανοουμενίστικη στάση για τα πράγματα.

Ειρωνεύονται καθ' έξιν, είναι πικρόχολες και κομπλεξικές. Ενώ διψάνε για πούτσα αρνούνται να το παραδεχτούν.

Κοροϊδεύουν τον εαυτούλη τους ότι είναι και καλά πνευματικά ανεξάρτητες αλλά συνήθως είναι ημιμαθείς και λένε κουραφέξαλα.

Έχουν έναν τοξικό ναρκισσισμό, δηλητηριάζουν με τις μπαρούφες τους κάθε κουβέντα. Γι' αυτές ο κόσμος είναι ένα κοπάδι αντρών χωρίς αξιοπρέπεια που θέλουν να ασκούν κυριαρχία με το καβλί τους.   

Γεμάτες ψυχολογικά γιατί φαντασιώνονται ότι θα μπορούσαν να είναι κάτι σπουδαίο αλλά το μυαλουδάκι τους δεν τους το επέτρεψε. Έτσι γεμίζουν με φθόνο και διεκδικούν από κάθε αρσενικό που τις πλησιάζει την αξιοπρέπεια τους.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.600
Πόντοι
3.506
...
Ειρωνεύονται καθ' έξιν, είναι πικρόχολες και κομπλεξικές. Ενώ διψάνε για πούτσα αρνούνται να το παραδεχτούν...

Απλα το μονο που θελουν ειναι να νιώθουν ότι τις θέλουν και να έχουν την αρρωστημένη χαρά να απορρίπτουν..

(Με αυτα γεμιζουν το αδειο και αχρηστο μυαλο τους,χωρις να υπολογιζουν οτι η απορριψη θα ερθει πολυ συντομα και γι'αυτες..τοτε τρελαινονται και γινονται ακομα χειροτερες.)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οι χειρότερες με διαφορά είναι οι 25-35 μορφωμένες που έχουν υιοθετήσει μια σοφιστικέ, ψευτοδιανοουμενίστικη στάση για τα πράγματα.

Ειρωνεύονται καθ' έξιν, είναι πικρόχολες και κομπλεξικές. Ενώ διψάνε για πούτσα αρνούνται να το παραδεχτούν.

Αυτές είναι συνήθως κάτι σκατόμπαζα που επειδή δεν τις προσέχει κανένας,το έχουν γυρίσει στο φεμινιστικό-μισανδριστικό στυλ για να δικαιολογήσουν τα κόμπλεξ τους.Και στο τέλος καταλήγουν όλες με σκυλιά.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Αυτές είναι συνήθως κάτι σκατόμπαζα που επειδή δεν τις προσέχει κανένας,το έχουν γυρίσει στο φεμινιστικό-μισανδριστικό στυλ για να δικαιολογήσουν τα κόμπλεξ τους.Και στο τέλος καταλήγουν όλες με σκυλιά.
μπα εχει και μουναρες τετοιες τιγκα στην ξινιλα...
και απαραιτητως απο διπλα 1-2 κολλητοι πουστηδες :gay:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Κι αλλη μια εκπομπη μπλεντερ στην τιβι, για τα μυαλα των ελλε/δων.. Θα τους το καψει τελειως.. :S
Παρουσιαστρια η νεραιδογεννητη ευα. Κριτες:
-ο μοδιστρος τζιχαντιστης - η κλωνος της μπακοδημου- και ο γερο σκιουρος ο φωτογραφος.. :S

Συνημμένα

• images (1).jpg
    images (1).jpg
    3,6 KB · Εμφανίσεις: 18

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Οι γυναικες σημερα να μεινουν ευχαριστημενες ειναι πολυ δυσκολο!
Λετε θελουνε καποιον με καλη δουλεια
Αρα θελουν δημοσιο υπαλληλο?Μαλλον αυτη ειναι η ιδανικη περιπτωση
Αμα μιλαμε για ιδιωτικο υπαλληλο σας μιλαω ειλικρινα ο δημοσιος τον εξαυλωνει στο θεμα μουνιου(αμα δεν ειναι τεμπελοσκυλος η κανας τελειωμενος που βαριεται να ξυσει και τα @@ του)
Δουλευει 8ωρο στην χεροτερη και παιρνει τα διπλα
Ο ιδιωτικος δουλευει 12ωρο στην καλητερη με τα μισα λεφτα

Οσοι φιλοι μου ειναι στα 1000+ και ιδιωτικοι (μιλαω για ΕΛλαδα) δεν γαμαει κανεις..ΟΧι γιατι δεν ειναι ωραιοι η γιατι δεν εχουν λεφτα αλλα γιατι δεν εχουν χρονο ουτε για να την παιξουνε
Δουλευουν 7μερες την βδομαδα απο 14ωρο

Εγω οσοι ημουνα σε πανω απο 1000 δουλευα επισης καθε μερα 12ωρα και δεν προλαβαινα ουτε να χεσω
Εχεζα στην δουλεια γιατι σπιτι δεν προλαβαινα

+1

κάτι παρόμοιο λένε και εδω

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.812
Πόντοι
216
Πήγα σήμερα Γκάζι να καμακωσω και δε βρήκα τίποτα.Φοβερη μπαζιλα.Ελάχιστες καλές.
Μιλάμε να μη βλέπω ούτε μία σαν αυτές που βλέπεις δεκάδες στα κλαμπ Πολωνία,Ουκρανία.
Αν έχεις συνηθίσει σε επίπεδο ανατολικής Ευρώπης,Ελλάδα είναι τραγικά τα ποσοστά.Μία στις 50 γαμησιμη και μία στις 100 ωραία.

Σκληρός πολύ! :s&m_1:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Πήγα σήμερα Γκάζι να καμακωσω και δε βρήκα τίποτα.Φοβερη μπαζιλα.Ελάχιστες καλές.
Μιλάμε να μη βλέπω ούτε μία σαν αυτές που βλέπεις δεκάδες στα κλαμπ Πολωνία,Ουκρανία.
Αν έχεις συνηθίσει σε επίπεδο ανατολικής Ευρώπης,Ελλάδα είναι τραγικά τα ποσοστά.Μία στις 50 γαμησιμη και μία στις 100 ωραία.

Δεν ειναι τόσο τραγικα τα ποσοστα,απλά φταίει που πήγες στα καπακια μετά από Κίεβο.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
οταν ημουν πιο νεος γουσταρα μια φιλη μου αλλα με εβλεπε φιλικα
την ειχα καψουρα για μερικα χρονακια αλλα αυτη τιποτα

ενα καλοκαιρι τους εφερα για μονοημερη στο νησι που εκανα τις διακοπες μου
ειχαμε κανονισει να παμε με σκαφος θειων μου οχι πολυ μεγαλο στα ανοικτα για να περασουμε τη μερα

εγω λοιπον ειχα μια εξοικιωση παραπανω και μπορουσα ευκολα να κινουμαι
οι δυο φιλες λοιπον δεν ειχαν ξαναμπει τοτε και εγω τις βοηθουσα πως θα μπουν πως θα ανεβουν δηδαδη απο το λιμανι
εδωσα το χερι μου και μπηκαν της κρατησα κτλπ

επισης οταν επρεπε να δεσουμε στην επιστροφη παλι εκανα τα δικα μου αυτα που μου ειχανε μαθει και βγηκα και εκανα τις κινησεις μου για να δεσει

η τυπισσα λοιπον οση ωρα με εβλεπε να κινουμαι ετσι ειπε μετα και στη παρεα αλλα και σε μενα οτι της εβγαλα κατι οταν με εβλεπε να κινουμαι και καλα μια ωριμοτητα μια σιγουρια και με ειδε εστω για πολυ λιγο με διαφορετικο ματι
φυσικα δεν εγινε τιποτα

αλλα σκεφτειται οι γυναικες τελικα με τι μαλακιες εντυπωσιαζονται

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μετα καταλαβα οτι οι γυναικες καυλωνουν πιο πολυ οταν μας παρατηρουν στη δουλεια μας

το πως κινουμαστε δηλαδη και γουσταρουνε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom