Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (8 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    34,4 KB · Εμφανίσεις: 38

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Πριν λίγο γύρισα από μια συνάντηση με μια πρώην μου Ελλεηνίδα. Δεν συνηθίζω να βγαίνω με πρώην γκόμενες, αλλά η συγκεκριμένη έχει απίστευτα βυζιά και δεν μπορούσα να χάσω την ευκαιρία να τα γλύψω. Με παίρνει ξαφνικά με απόκρυψη βραδιάτικα και μου λέει ότι θέλει να βρεθούμε. Σε μισή ώρα ήμουν στο σημείο που κανονίσαμε. Με το που μπήκε στο αυτοκίνητο, μου σκάει απευθείας γλωσσόφιλο και μου λέει να πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο. Ξεκινάω λοιπόν και μου ζητάει να της αγοράσω κάρτα για το κινητό. Εκεί έφαγε το πρώτο άκυρο. Μετά μου ζητάει να την κεράσω μπύρα και τρώει και το δεύτερο άκυρο. Σταματάω ξαφνικά σε ένα ήσυχο δρόμο στα βόρεια προάστια και ορμάω να γλύψω τις βυζάρες της. Μιλάμε για βυζάρες 5άρες και στητές και άψογη υφή! Έγλυφα και μου φώναζε κάτι προστυχολογα και με προέτρεπε να τις δαγκώσω! Έγλυφα σαν τρελος και δάγκωνα δυνατά τις ρόγες της! Μετά ξαφνικά βάζω το χέρι μου μέσα από το κολάν και αρχίζω να παίζω με το μουνί της! Το μουνί της είχε γεμίσει υγρά! Σε μια φάση πετάω τον πούτσο μου έξω και της λέω πάμε στο πίσω κάθισμα να σε γαμήσω. Αυτή με τίποτα να μην θέλει να γαμηθεί και να με προτρέπει να ασχολούμαι με τις βυζάρες της και το υγρό μουνάκι της! Αναγκαστικά τον έπαιζα και αυτό ήταν που με ξενέρωσε παρα πολύ! Δεν μου έχει τύχει να φτάσω σε τέτοια φάση και να μην γαμήσω! Πρώτη φορά τρώω άκυρο ενώ είναι καυλωμένη φουλ η άλλη! Συνέχιζα λοιπόν να γλύφω τις βυζάρες της που τις κρατούσε και μου τις πρόσφερε η ίδια, ενώ με το αριστερό χέρι έπαιζα τον πούτσο μου και το δεξί το είχα μέσα στην μουνάρα της που παρεμπιπτόντως με παρακάλαγε να της βάζω τα δάχτυλα μέσα! Εντέλει έχυσα με μαλακία και την πήγα σπίτι της. Αυτό που κατάλαβα ήταν ότι ξενέρωσε που δεν επένδυσα κάποια λεφτά για πάρτι της και για να με τιμωρήσει δεν με άφησε να την γαμήσω. Ελλεηνίδες τι να πεις  :headbang:

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
ερωτιαρη που την βρηκες??? γλυφομουνι δεν εκανες???

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
ερωτιαρη που την βρηκες??? γλυφομουνι δεν εκανες???
Πρώην μου είναι και τελευταία είχαμε αρχίσει να μιλάμε και μάλλον είχε καύλες το κορίτσι και είπε να πάρει τηλέφωνο εμένα. Όχι δεν έκανα γλυφομούνι γιατί δεν με άφησε για κάτι παραπάνω. Η πλάκα είναι ότι αυτό το μουνί το έχω χιλιογαμήσει παλιότερα και τώρα έκανε λες και είμασταν πρώτη φορά σε τέτοια φάση  :S

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
ναι που την γνωρισες εννουσα ερωτιαρη το διαβασα οτι ηταν πρωιν σου καυλες ειχε και παλια ετσι?? εγω ειχα μια γκομενα που μονο που την φιλαγα με γλωσσα το μουνι της ηταν μεσα στα υγρα

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
ναι που την γνωρισες εννουσα ερωτιαρη το διαβασα οτι ηταν πρωιν σου καυλες ειχε και παλια ετσι?? εγω ειχα μια γκομενα που μονο που την φιλαγα με γλωσσα το μουνι της ηταν μεσα στα υγρα

tumblr_oh0iygGDaZ1sp3q3oo1_400.gif

tumblr_ofkldwl7kO1sp3q3oo1_400.gif

tumblr_ofkldwl7kO1sp3q3oo2_400.gif

tumblr_ofkldwl7kO1sp3q3oo3_400.gif

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
εγώ γλυφω πιο πολύ την κλειτορίδα που έχει την μπιλιτσα εκεί ακριβώς βάζω την γλώσσα μου όλες εκεί καβλωνουν και χύνουν γρηγορα

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Πριν λίγο γύρισα από μια συνάντηση με μια πρώην μου Ελλεηνίδα. Δεν συνηθίζω να βγαίνω με πρώην γκόμενες, αλλά η συγκεκριμένη έχει απίστευτα βυζιά και δεν μπορούσα να χάσω την ευκαιρία να τα γλύψω. Με παίρνει ξαφνικά με απόκρυψη βραδιάτικα και μου λέει ότι θέλει να βρεθούμε. Σε μισή ώρα ήμουν στο σημείο που κανονίσαμε. Με το που μπήκε στο αυτοκίνητο, μου σκάει απευθείας γλωσσόφιλο και μου λέει να πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο. Ξεκινάω λοιπόν και μου ζητάει να της αγοράσω κάρτα για το κινητό. Εκεί έφαγε το πρώτο άκυρο. Μετά μου ζητάει να την κεράσω μπύρα και τρώει και το δεύτερο άκυρο. Σταματάω ξαφνικά σε ένα ήσυχο δρόμο στα βόρεια προάστια και ορμάω να γλύψω τις βυζάρες της. Μιλάμε για βυζάρες 5άρες και στητές και άψογη υφή! Έγλυφα και μου φώναζε κάτι προστυχολογα και με προέτρεπε να τις δαγκώσω! Έγλυφα σαν τρελος και δάγκωνα δυνατά τις ρόγες της! Μετά ξαφνικά βάζω το χέρι μου μέσα από το κολάν και αρχίζω να παίζω με το μουνί της! Το μουνί της είχε γεμίσει υγρά! Σε μια φάση πετάω τον πούτσο μου έξω και της λέω πάμε στο πίσω κάθισμα να σε γαμήσω. Αυτή με τίποτα να μην θέλει να γαμηθεί και να με προτρέπει να ασχολούμαι με τις βυζάρες της και το υγρό μουνάκι της! Αναγκαστικά τον έπαιζα και αυτό ήταν που με ξενέρωσε παρα πολύ! Δεν μου έχει τύχει να φτάσω σε τέτοια φάση και να μην γαμήσω! Πρώτη φορά τρώω άκυρο ενώ είναι καυλωμένη φουλ η άλλη! Συνέχιζα λοιπόν να γλύφω τις βυζάρες της που τις κρατούσε και μου τις πρόσφερε η ίδια, ενώ με το αριστερό χέρι έπαιζα τον πούτσο μου και το δεξί το είχα μέσα στην μουνάρα της που παρεμπιπτόντως με παρακάλαγε να της βάζω τα δάχτυλα μέσα! Εντέλει έχυσα με μαλακία και την πήγα σπίτι της. Αυτό που κατάλαβα ήταν ότι ξενέρωσε που δεν επένδυσα κάποια λεφτά για πάρτι της και για να με τιμωρήσει δεν με άφησε να την γαμήσω. Ελλεηνίδες τι να πεις  :headbang:

Δηλαδή αν την κέρναγες μπύρα και αγόραζες κάρτα για το κινητό, θα πηδιόταν αμέσως. Πολύ ξεφτίλα η γκόμενα.

Koursaros200

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
24
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Αμα ειναι τοσο φτηνη να μας τη γνωρισεις και σε εμας.Καρτα και μπυρα θα τα εχει σιγουρα!!!!
Δηλαδή αν την κέρναγες μπύρα και αγόραζες κάρτα για το κινητό, θα πηδιόταν αμέσως. Πολύ ξεφτίλα η γκόμενα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

Μαλακία έκανες τύπε.. Έπρεπε να της πεις ότι θα της βάλεις κάρτα και θα την κεράσεις μπύρα μετά το γαμήσι όμως.. :2funny:

Kostas13341

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
0
Κανείς σας δεν ξέρει από ελλεινίδες αν δεν έχει ζήσει στα χανιά χειμώνα. Έκανα εκεί το φοιτητικό μου από το 2003 και μετά. Μιλάμε για πολυτεχνείο τεί αμερικάνικη βάση έλληνες φανταρους κακ ψολοβρόντιδες χανιότες. Λοιπόν οι γυναίκες ανύπαρκτες. Όσες εμφανιζόντουσαν το παίζαν τρελές γκόμενες. Τα λιμάρια παρακαλούσαν να γαμήσουν. Από τοτε ξεκίνησε η καριέρα μου ως πουτανοπνιχτης. Εν αρχή λόγω ανάγκης αλλά μετα έγινε εθισμός.

Αποκορύφωμα λοιπόν της κατάστασης για να καταλαβαιτε για τι πουτάνες μιλάμε, αγοράζω καινουργιο αμάξι και την ημέρα που το πρωτολυκλοφορώ με αρχιζει στενό μαρκάρισμα γκόμενα πορτιερισα σε κλαμπ που την είχε άχτι όλος ο νομός. Οπότε λέω θα την κανονίσω τώρα εγώ.την βγάζω έξω για φαγητό σε εστιατόρειο την πάω για ποτάρες σε τρια μαγαζιά, εν τωμρταξύ έχω ειδοποιήσει ολους τους τυπαδες που είχαν φάει πίτες , την πάω σπίτι ανοίγω παράθυρα αρχίζει το σφυροκόπημα και με το τελείωμα χειροκροτήματα, εγώ υποκλίσεις με την πούτσα έξω και αυτή κλάμα και εξαφάνιση απο προσώπου γης για κανένα 4μημο οπότε και την έκανα μακ εγώ από χανια.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Την είχα γνωρίσει μια μέρα που κανόνισε ένας φίλος μου να βγούμε για καφέ με δύο γκομενάκια. Αυτή μου ζήτησε μετά την καφετέρια που πήγαμε οι τέσσερις κατευθείαν το κινητό και μετά άρχισε το παιχνίδι...Ναι γενικά ήταν πολύ καυλιάρα και γούσταρε συνέχεια να γαμιώμαστε συνέχεια και παντού...Σήμερα την έπαιρνα τηλέφωνο να κανονίσουμε συνάντηση αλλά δεν το σήκωνε και της έστειλα και μήνυμα αλλά τίποτα  :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Αποκορύφωμα λοιπόν της κατάστασης για να καταλαβαιτε για τι πουτάνες μιλάμε, αγοράζω καινουργιο αμάξι και την ημέρα που το πρωτολυκλοφορώ με αρχιζει στενό μαρκάρισμα γκόμενα πορτιερισα σε κλαμπ που την είχε άχτι όλος ο νομός. Οπότε λέω θα την κανονίσω τώρα εγώ.την βγάζω έξω για φαγητό σε εστιατόρειο την πάω για ποτάρες σε τρια μαγαζιά, εν τωμρταξύ έχω ειδοποιήσει ολους τους τυπαδες που είχαν φάει πίτες , την πάω σπίτι ανοίγω παράθυρα αρχίζει το σφυροκόπημα και με το τελείωμα χειροκροτήματα, εγώ υποκλίσεις με την πούτσα έξω και αυτή κλάμα και εξαφάνιση απο προσώπου γης για κανένα 4μημο οπότε και την έκανα μακ εγώ από χανια.

coral.jpg

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Τύπε μου θεωρώ μεγάλη μαλακία να πληρώνω μια πρώην που κάποτε περνούσε καλά μαζί μου, της τα παρείχα όλα και την γαμούσα όποτε γούσταρα  :s&m_2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom