dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
οντως, αυτη η οϊστερ η καρτα συνεχεια θελει χρημα να την ταϊζεις...μαλακια μεγαληπολυ ακριβια τυπε εκει το μετρο του Λονδινου ειναι σαν 5 ΕΝΦΙΑ :S :S :S :S
οντως, αυτη η οϊστερ η καρτα συνεχεια θελει χρημα να την ταϊζεις...μαλακια μεγαληπολυ ακριβια τυπε εκει το μετρο του Λονδινου ειναι σαν 5 ΕΝΦΙΑ :S :S :S :S
Αγγλια τυπε
οντως, αυτη η οϊστερ η καρτα συνεχεια θελει χρημα να την ταϊζεις...μαλακια μεγαλη
Πρώην μου είναι και τελευταία είχαμε αρχίσει να μιλάμε και μάλλον είχε καύλες το κορίτσι και είπε να πάρει τηλέφωνο εμένα. Όχι δεν έκανα γλυφομούνι γιατί δεν με άφησε για κάτι παραπάνω. Η πλάκα είναι ότι αυτό το μουνί το έχω χιλιογαμήσει παλιότερα και τώρα έκανε λες και είμασταν πρώτη φορά σε τέτοια φάση :Sερωτιαρη που την βρηκες??? γλυφομουνι δεν εκανες???
ναι που την γνωρισες εννουσα ερωτιαρη το διαβασα οτι ηταν πρωιν σου καυλες ειχε και παλια ετσι?? εγω ειχα μια γκομενα που μονο που την φιλαγα με γλωσσα το μουνι της ηταν μεσα στα υγρα
εγώ γλυφω πιο πολύ την κλειτορίδα που έχει την μπιλιτσα εκεί ακριβώς βάζω την γλώσσα μου όλες εκεί καβλωνουν και χύνουν γρηγορα
Πριν λίγο γύρισα από μια συνάντηση με μια πρώην μου Ελλεηνίδα. Δεν συνηθίζω να βγαίνω με πρώην γκόμενες, αλλά η συγκεκριμένη έχει απίστευτα βυζιά και δεν μπορούσα να χάσω την ευκαιρία να τα γλύψω. Με παίρνει ξαφνικά με απόκρυψη βραδιάτικα και μου λέει ότι θέλει να βρεθούμε. Σε μισή ώρα ήμουν στο σημείο που κανονίσαμε. Με το που μπήκε στο αυτοκίνητο, μου σκάει απευθείας γλωσσόφιλο και μου λέει να πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο. Ξεκινάω λοιπόν και μου ζητάει να της αγοράσω κάρτα για το κινητό. Εκεί έφαγε το πρώτο άκυρο. Μετά μου ζητάει να την κεράσω μπύρα και τρώει και το δεύτερο άκυρο. Σταματάω ξαφνικά σε ένα ήσυχο δρόμο στα βόρεια προάστια και ορμάω να γλύψω τις βυζάρες της. Μιλάμε για βυζάρες 5άρες και στητές και άψογη υφή! Έγλυφα και μου φώναζε κάτι προστυχολογα και με προέτρεπε να τις δαγκώσω! Έγλυφα σαν τρελος και δάγκωνα δυνατά τις ρόγες της! Μετά ξαφνικά βάζω το χέρι μου μέσα από το κολάν και αρχίζω να παίζω με το μουνί της! Το μουνί της είχε γεμίσει υγρά! Σε μια φάση πετάω τον πούτσο μου έξω και της λέω πάμε στο πίσω κάθισμα να σε γαμήσω. Αυτή με τίποτα να μην θέλει να γαμηθεί και να με προτρέπει να ασχολούμαι με τις βυζάρες της και το υγρό μουνάκι της! Αναγκαστικά τον έπαιζα και αυτό ήταν που με ξενέρωσε παρα πολύ! Δεν μου έχει τύχει να φτάσω σε τέτοια φάση και να μην γαμήσω! Πρώτη φορά τρώω άκυρο ενώ είναι καυλωμένη φουλ η άλλη! Συνέχιζα λοιπόν να γλύφω τις βυζάρες της που τις κρατούσε και μου τις πρόσφερε η ίδια, ενώ με το αριστερό χέρι έπαιζα τον πούτσο μου και το δεξί το είχα μέσα στην μουνάρα της που παρεμπιπτόντως με παρακάλαγε να της βάζω τα δάχτυλα μέσα! Εντέλει έχυσα με μαλακία και την πήγα σπίτι της. Αυτό που κατάλαβα ήταν ότι ξενέρωσε που δεν επένδυσα κάποια λεφτά για πάρτι της και για να με τιμωρήσει δεν με άφησε να την γαμήσω. Ελλεηνίδες τι να πεις
Αμα ειναι τοσο φτηνη να μας τη γνωρισεις και σε εμας.Καρτα και μπυρα θα τα εχει σιγουρα!!!!
Δηλαδή αν την κέρναγες μπύρα και αγόραζες κάρτα για το κινητό, θα πηδιόταν αμέσως. Πολύ ξεφτίλα η γκόμενα.
Πριν λίγο γύρισα από μια συνάντηση με μια πρώην μου Ελλεηνίδα. Δεν συνηθίζω να βγαίνω με πρώην γκόμενες, αλλά η συγκεκριμένη έχει απίστευτα βυζιά και δεν μπορούσα να χάσω την ευκαιρία να τα γλύψω. Με παίρνει ξαφνικά με απόκρυψη βραδιάτικα και μου λέει ότι θέλει να βρεθούμε. Σε μισή ώρα ήμουν στο σημείο που κανονίσαμε. Με το που μπήκε στο αυτοκίνητο, μου σκάει απευθείας γλωσσόφιλο και μου λέει να πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο. Ξεκινάω λοιπόν και μου ζητάει να της αγοράσω κάρτα για το κινητό. Εκεί έφαγε το πρώτο άκυρο. Μετά μου ζητάει να την κεράσω μπύρα και τρώει και το δεύτερο άκυρο. Σταματάω ξαφνικά σε ένα ήσυχο δρόμο στα βόρεια προάστια και ορμάω να γλύψω τις βυζάρες της. Μιλάμε για βυζάρες 5άρες και στητές και άψογη υφή! Έγλυφα και μου φώναζε κάτι προστυχολογα και με προέτρεπε να τις δαγκώσω! Έγλυφα σαν τρελος και δάγκωνα δυνατά τις ρόγες της! Μετά ξαφνικά βάζω το χέρι μου μέσα από το κολάν και αρχίζω να παίζω με το μουνί της! Το μουνί της είχε γεμίσει υγρά! Σε μια φάση πετάω τον πούτσο μου έξω και της λέω πάμε στο πίσω κάθισμα να σε γαμήσω. Αυτή με τίποτα να μην θέλει να γαμηθεί και να με προτρέπει να ασχολούμαι με τις βυζάρες της και το υγρό μουνάκι της! Αναγκαστικά τον έπαιζα και αυτό ήταν που με ξενέρωσε παρα πολύ! Δεν μου έχει τύχει να φτάσω σε τέτοια φάση και να μην γαμήσω! Πρώτη φορά τρώω άκυρο ενώ είναι καυλωμένη φουλ η άλλη! Συνέχιζα λοιπόν να γλύφω τις βυζάρες της που τις κρατούσε και μου τις πρόσφερε η ίδια, ενώ με το αριστερό χέρι έπαιζα τον πούτσο μου και το δεξί το είχα μέσα στην μουνάρα της που παρεμπιπτόντως με παρακάλαγε να της βάζω τα δάχτυλα μέσα! Εντέλει έχυσα με μαλακία και την πήγα σπίτι της. Αυτό που κατάλαβα ήταν ότι ξενέρωσε που δεν επένδυσα κάποια λεφτά για πάρτι της και για να με τιμωρήσει δεν με άφησε να την γαμήσω. Ελλεηνίδες τι να πεις
Την είχα γνωρίσει μια μέρα που κανόνισε ένας φίλος μου να βγούμε για καφέ με δύο γκομενάκια. Αυτή μου ζήτησε μετά την καφετέρια που πήγαμε οι τέσσερις κατευθείαν το κινητό και μετά άρχισε το παιχνίδι...Ναι γενικά ήταν πολύ καυλιάρα και γούσταρε συνέχεια να γαμιώμαστε συνέχεια και παντού...Σήμερα την έπαιρνα τηλέφωνο να κανονίσουμε συνάντηση αλλά δεν το σήκωνε και της έστειλα και μήνυμα αλλά τίποτα :Sναι που την γνωρισες εννουσα ερωτιαρη το διαβασα οτι ηταν πρωιν σου καυλες ειχε και παλια ετσι?? εγω ειχα μια γκομενα που μονο που την φιλαγα με γλωσσα το μουνι της ηταν μεσα στα υγρα
Αποκορύφωμα λοιπόν της κατάστασης για να καταλαβαιτε για τι πουτάνες μιλάμε, αγοράζω καινουργιο αμάξι και την ημέρα που το πρωτολυκλοφορώ με αρχιζει στενό μαρκάρισμα γκόμενα πορτιερισα σε κλαμπ που την είχε άχτι όλος ο νομός. Οπότε λέω θα την κανονίσω τώρα εγώ.την βγάζω έξω για φαγητό σε εστιατόρειο την πάω για ποτάρες σε τρια μαγαζιά, εν τωμρταξύ έχω ειδοποιήσει ολους τους τυπαδες που είχαν φάει πίτες , την πάω σπίτι ανοίγω παράθυρα αρχίζει το σφυροκόπημα και με το τελείωμα χειροκροτήματα, εγώ υποκλίσεις με την πούτσα έξω και αυτή κλάμα και εξαφάνιση απο προσώπου γης για κανένα 4μημο οπότε και την έκανα μακ εγώ από χανια.
γυφτισα από Μενίδι θα ητανΜαλακία έκανες τύπε.. Έπρεπε να της πεις ότι θα της βάλεις κάρτα και θα την κεράσεις μπύρα μετά το γαμήσι όμως..
Τύπε μου θεωρώ μεγάλη μαλακία να πληρώνω μια πρώην που κάποτε περνούσε καλά μαζί μου, της τα παρείχα όλα και την γαμούσα όποτε γούσταραΔηλαδή αν την κέρναγες μπύρα και αγόραζες κάρτα για το κινητό, θα πηδιόταν αμέσως. Πολύ ξεφτίλα η γκόμενα.