brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.012
- Πόντοι
- 2.606
ξεκολα ρε τυπε πλακα κανουμεΚανένα ψέμα φίλε. Άμα δε σας κάνει το σχόλιο μου ζητώ ταπεινά συγγνώμη και αποχωρώ απο το νήμα. Καλή χρονιά.
ξεκολα ρε τυπε πλακα κανουμεΚανένα ψέμα φίλε. Άμα δε σας κάνει το σχόλιο μου ζητώ ταπεινά συγγνώμη και αποχωρώ απο το νήμα. Καλή χρονιά.
μη με παρεξηγεις ειμαι ψυχακιας
ξεκολα ρε τυπε πλακα κανουμε
ελεεινιδα
τι βρωμομουνο ειναι αυτο?ελεεινιδα
Άμα παρεξηγούσα οτι μου λέγανε εδώ μέσα θα είχα κρεμαστεί απο τα αρχίδια μόνος μου...
Πάρτε και εσείς το videaki.
Ωραιος.Αλλοι με υποψια μονο ότι θα πηδήξουνε ξηλώνονται χοντρα.Και μερικοι δε κανουν και τιποτα στο ΄τελος.Μα κι αυτή ηθελε Αραχωβα για να πηδηχτει;δε της εκανε κανα ξενοδοχειο στο Μεταξουργειο;Εχουνε ξεφυγει.Λες μετα που την απαξίωσες να ψαξει απεγνωσμένα για κανενα άλλο θυμα;Πριν λίγο με πήρε η πρώην μου και ήθελε να την πάω Αράχοβα και να της ρίχνω όσους πούτσους θέλω εκεί! Φυσικά την απαξίωσα και μου το έκλεισε
Πριν λίγο με πήρε η πρώην μου και ήθελε να την πάω Αράχοβα και να της ρίχνω όσους πούτσους θέλω εκεί! Φυσικά την απαξίωσα και μου το έκλεισε
Πριν λίγο με πήρε η πρώην μου και ήθελε να την πάω Αράχοβα και να της ρίχνω όσους πούτσους θέλω εκεί! Φυσικά την απαξίωσα και μου το έκλεισε
Ήμουνα καλός χορηγός, αλλά δεν σκοπεύω να το συνεχίσω με μια τρύπα που γαμούσα κάποτε. Αν δεν θέλει να γαμηθεί τζάμπα, τότε να ψάξει αλλούTυπε πρεπει να ησουνα καλος χορηγος στην συγκεκριμενη για να σε θυμαται για ταξιδακια στις γιορτουλες :S :S :S
Να σαι σίγουρος ότι το πρότεινε και σε άλλους αυτό! Η λίστα με τους μαλάκες είναι ανεξάντλητη!Ωραιος.Αλλοι με υποψια μονο ότι θα πηδήξουνε ξηλώνονται χοντρα.Και μερικοι δε κανουν και τιποτα στο ΄τελος.Μα κι αυτή ηθελε Αραχωβα για να πηδηχτει;δε της εκανε κανα ξενοδοχειο στο Μεταξουργειο;Εχουνε ξεφυγει.Λες μετα που την απαξίωσες να ψαξει απεγνωσμένα για κανενα άλλο θυμα;
πιο φτηνα θα σου ρθει Βραζιλια καμια βδομαδαΠριν λίγο με πήρε η πρώην μου και ήθελε να την πάω Αράχοβα και να της ρίχνω όσους πούτσους θέλω εκεί! Φυσικά την απαξίωσα και μου το έκλεισε
αυτή που δεν σε άφησε να την πηδήξεις???Πριν λίγο με πήρε η πρώην μου και ήθελε να την πάω Αράχοβα και να της ρίχνω όσους πούτσους θέλω εκεί! Φυσικά την απαξίωσα και μου το έκλεισε
Θα συμβιβαστεί και με αυτό, αλλά εγώ δεν θέλω να την πληρώνω πια! Ας βρει άλλους να ξεζουμίσει η καριόλα! Βέβαια σκέφτομαι τις βυζάρες της και αλλά με μερικά γαμήσια στην Φυλής θα ξεχαστείτυπε με κανα μπανσκο να σου βγει κ φτηνοτερα δεν συμβιβαζονταντο ξεκωλοη κοπελια :S
Ναι αυτήαυτή που δεν σε άφησε να την πηδήξεις???
Θα συμβιβαστεί και με αυτό, αλλά εγώ δεν θέλω να την πληρώνω πια! Ας βρει άλλους να ξεζουμίσει η καριόλα! Βέβαια σκέφτομαι τις βυζάρες της και αλλά με μερικά γαμήσια στην Φυλής θα ξεχαστεί