Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (9 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Πάντως γενικά το θέμα Ελληνίδα έχει πλέον χαθεί πλήρως. Μίλαγα πρωτινός μ' έναν ξένον απ' τις Η.Π.Α. (μέσω διαδικτύου) όταν ανείχτηκε λίγο παραπάνω μου 'πε ότι ως τουρίστας τα 'χε φτιάξε με μία ντόπια απ' εδώ και... ότι λέμε δω μου το 'πε μέσ' σε μια σούμα... Κάνουν τα ίδια παντού και μ' όλους! Είναι η κατάσταση τραγική κι ίσως αναπόδεικτη αναστροφής.

Προσωπικά, η Ελληνίδα ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχει λάβει τα χειρότερα χαρακτηριστικά εξ Ευρώπης και διατηρεί τα χειρότερ εξ Ανατολής, οπότε έχει μία αμισθί πόρνη η οποία θεωρεί και λειτουργεί ως σαν να 'ταν παρθένο κορίτσι από καλή οικογένεια και μ' άριστη μόρφωση!!! Κανείς δεν τις ικανοποιεί κι ουδείς δεν τις αξίζει, είναι πιο λίγος απ' αυτές, τι να ειπωθεί παραπάνω σ' αυτό;

Πλέον δυστυχώς αυτό το θέμα δεν έχει χρήση την ανάληψη πληροφοριών προς βελτίωσης της ερωτικής ζωής του μέσου επισκέπτη του ιστότοπου τούτου, αλλά για να ξεσπάει τα νεύρα του ο μέσος επισκέπτης του ιστότοπου τούτου.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Πριν λίγο με πήρε η πρώην μου και ήθελε να την πάω Αράχοβα και να της ρίχνω όσους πούτσους θέλω εκεί! Φυσικά την απαξίωσα και μου το έκλεισε  :rockon:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Πριν λίγο με πήρε η πρώην μου και ήθελε να την πάω Αράχοβα και να της ρίχνω όσους πούτσους θέλω εκεί! Φυσικά την απαξίωσα και μου το έκλεισε  :rockon:
Ωραιος.Αλλοι με υποψια μονο ότι θα πηδήξουνε ξηλώνονται χοντρα.Και μερικοι δε κανουν και τιποτα στο ΄τελος.Μα κι αυτή ηθελε Αραχωβα για να πηδηχτει;δε της εκανε κανα ξενοδοχειο στο Μεταξουργειο;Εχουνε ξεφυγει.Λες μετα που την απαξίωσες να ψαξει απεγνωσμένα για κανενα άλλο θυμα;

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Πριν λίγο με πήρε η πρώην μου και ήθελε να την πάω Αράχοβα και να της ρίχνω όσους πούτσους θέλω εκεί! Φυσικά την απαξίωσα και μου το έκλεισε  :rockon:

Tυπε πρεπει να ησουνα καλος χορηγος στην συγκεκριμενη για να σε θυμαται για ταξιδακια στις γιορτουλες  :S :S :S

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496

τυπε με κανα μπανσκο να σου βγει κ φτηνοτερα δεν συμβιβαζονταν το ξεκωλο η κοπελια :think: :S :think:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Tυπε πρεπει να ησουνα καλος χορηγος στην συγκεκριμενη για να σε θυμαται για ταξιδακια στις γιορτουλες  :S :S :S
Ήμουνα καλός χορηγός, αλλά δεν σκοπεύω να το συνεχίσω με μια τρύπα που γαμούσα κάποτε. Αν δεν θέλει να γαμηθεί τζάμπα, τότε να ψάξει αλλού

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Ωραιος.Αλλοι με υποψια μονο ότι θα πηδήξουνε ξηλώνονται χοντρα.Και μερικοι δε κανουν και τιποτα στο ΄τελος.Μα κι αυτή ηθελε Αραχωβα για να πηδηχτει;δε της εκανε κανα ξενοδοχειο στο Μεταξουργειο;Εχουνε ξεφυγει.Λες μετα που την απαξίωσες να ψαξει απεγνωσμένα για κανενα άλλο θυμα;
Να σαι σίγουρος ότι το πρότεινε και σε άλλους αυτό! Η λίστα με τους μαλάκες είναι ανεξάντλητη!

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.674
Πόντοι
506
πιο φτηνα θα σου ρθει Βραζιλια καμια βδομαδα

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Πριν λίγο με πήρε η πρώην μου και ήθελε να την πάω Αράχοβα και να της ρίχνω όσους πούτσους θέλω εκεί! Φυσικά την απαξίωσα και μου το έκλεισε  :rockon:
αυτή που δεν σε άφησε να την πηδήξεις???

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
τυπε με κανα μπανσκο να σου βγει κ φτηνοτερα δεν συμβιβαζονταν το ξεκωλο η κοπελια :think: :S :think:
Θα συμβιβαστεί και με αυτό, αλλά εγώ δεν θέλω να την πληρώνω πια! Ας βρει άλλους να ξεζουμίσει η καριόλα! Βέβαια σκέφτομαι τις βυζάρες της και  :wanker: αλλά με μερικά γαμήσια στην Φυλής θα ξεχαστεί  :effemine:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
Θα συμβιβαστεί και με αυτό, αλλά εγώ δεν θέλω να την πληρώνω πια! Ας βρει άλλους να ξεζουμίσει η καριόλα! Βέβαια σκέφτομαι τις βυζάρες της και  :wanker: αλλά με μερικά γαμήσια στην Φυλής θα ξεχαστεί  :effemine:

τυπε χαλας την πιρφοροπιατσα :S :effemine:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
13722138_1034112130005248_1435864458_n-865x1024.jpg

Stories

Νέο!