Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 171
- Πόντοι
- 376
Όχι Ελλεηνίδα κανονική ήταν! Οι γύφτισες από το Μενίδι είναι κυριλέ μπροστά στις Ελλεηνίδεςγυφτισα από Μενίδι θα ηταν
Όχι Ελλεηνίδα κανονική ήταν! Οι γύφτισες από το Μενίδι είναι κυριλέ μπροστά στις Ελλεηνίδεςγυφτισα από Μενίδι θα ηταν
τυπε δεν πίστεψε οτι έγινε στα Χανιά αυτοΤώρα το βρήκα.... δλδ και καλά φιδιά;
τυπε δεν πίστεψε οτι έγινε στα Χανιά αυτο
τυπε δεν πίστεψε οτι έγινε στα Χανιά αυτο
ας έλεγες Πρέβεζα Κοζάνη Κομοτηνή τυπε θα σε πιστεύαμε να ξέρειςΔυστυχώς φίλε έκατσα 7 χρόνια χανιά και αυτή ήταν η φάση... εαν προσέβαλα οικογένειες και υπολείψεις συμβαίνουν και αυτά.
Δυστυχώς φίλε έκατσα 7 χρόνια χανιά και αυτή ήταν η φάση... εαν προσέβαλα οικογένειες και υπολείψεις συμβαίνουν και αυτά.
7 χρονια περίμενε να παρει καινούργιο αυτοκίνητο επρεπε να την γαμησει την μπαροβια πριν φύγει7 χρονια εκανες να παρεις πτυχιο?
7 χρονια εκανες να παρεις πτυχιο?
ας έλεγες Πρέβεζα Κοζάνη Κομοτηνή τυπε θα σε πιστεύαμε να ξέρεις ;
Ακριβώς 7. Στην κομοτηνή ειναι τσάμπα το μουνί έτσι πληροφοριακά.
7 χρονια περίμενε να παρει καινούργιο αυτοκίνητο επρεπε να την γαμησει την μπαροβια πριν φύγει
Εσείς φαντάζομαι γιατροί με ferrari;
ασθενεις με χιουνταιΕσείς φαντάζομαι γιατροί με ferrari;
το τει εκει ειναι 4 χρονια
αν διαβασεις μια μερα σε περνανε με 9-10 σε καθε μαθημα οι πασοκοι καθηγητες
για να συντηρουν τα τσαντηρια τει κ να εχουν φοιτητες αρα κ λεφτα η τοπικη οικονομια με ενοικια κυριως αλλα κ φαγητο διασκεδαση κλπ
Βασικά πολυτεχνείο ήμουν και έκανα και το φανταρικό μου εκεί στην ενδοξγη αεροπορεία...
εσυ το εβγαλες σε 7 χρονια αυτο οποτε πρεπει για 5 χρονια ναμην πατησες ουτε να δεις πως ειναι η σχολη
πολυτεχνειο κ δεν μπορεις να κανεις μια παραθεση?
Για αυτό έκανα 7 χρόνια ;-)
γτ λες ψεμματα? εδω ολοι μια παρεα ειμαστε
Κανένα ψέμα φίλε. Άμα δε σας κάνει το σχόλιο μου ζητώ ταπεινά συγγνώμη και αποχωρώ απο το νήμα. Καλή χρονιά.