Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (8 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.967

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Είσαι 32 και free ;
Και δεν την πέφτεις σε 20-30 κάθε μέρα στο δρόμο ;
Γιατί ;
Γιατί ο τίτλος του θέματος είναι "Τι συμβαίνει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες?"

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Γιατί ο τίτλος του θέματος είναι "Τι συμβαίνει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες?"

Τι πάει να πει αυτό;
Καριόλες, ελλεηνίδες .................
όλα είναι θέμα ποσοστών ...........

Μπορεί αν την πέφτεις σε αγγλίδες στην αγγλία, στις 5 να τρως τις 4.
Ενώ στην ελλάδα για να φας 4 να πρέπει να την πέσεις σε 2500.

Τι πάει να πει αυτό ;

Αν ο ψώλος μου θέλει 4, θα την πέσω σε 5 , σε 2500
σε 125000 .....

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Τι πάει να πει αυτό;
Καριόλες, ελλεηνίδες .................
όλα είναι θέμα ποσοστών ...........

Μπορεί αν την πέφτεις σε αγγλίδες στην αγγλία, στις 5 να τρως τις 4.
Ενώ στην ελλάδα για να φας 4 να πρέπει να την πέσεις σε 2500.

Τι πάει να πει αυτό ;

Αν ο ψώλος μου θέλει 4, θα την πέσω σε 5 , σε 2500
σε 125000 .....
Δουλειά να πηγαίνω ή να ασχοληθώ μόνο με αυτό αποκλειστικά??? Θέλω να πω ότι είναι πολύς ο κόπος για να φας κάτι μέτριο....

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Δουλειά να πηγαίνω ή να ασχοληθώ μόνο με αυτό αποκλειστικά??? Θέλω να πω ότι είναι πολύς ο κόπος για να φας κάτι μέτριο....

Καθόλου κόπος ........
5-10 κουβέντες λες στο άνετο πάντα .........

Μετά από τα πρώτα χρόνια , γίνεται συνήθεια.

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Καθόλου κόπος ........
5-10 κουβέντες λες στο άνετο πάντα .........

Μετά από τα πρώτα χρόνια , γίνεται συνήθεια.
Το έκανα στα 22 μου, τότε που μέτραγα κάπως, και ήταν και πιο "αγγελικά πλασμένος" ο κόσμος μας. Τώρα πηγαίνω σε στανταράκια που να αξίζουν

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Είσαι 32 και free ;
Και δεν την πέφτεις σε 20-30 κάθε μέρα στο δρόμο ;
Γιατί ;
Και δεν είμαι free 100%. Κάτι υπάρχει αλλά το μυαλό μου είναι στις παλιές δόξες....Γι αυτό και γυροφέρνω και τη θεία...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Το έκανα στα 22 μου, τότε που μέτραγα κάπως, και ήταν και πιο "αγγελικά πλασμένος" ο κόσμος μας.

Στα 22 σου, αν είσαι 32, πριν 10 χρόνια, αρχίδια αγγελικά πλασμένος κόσμος ήταν.
Εσύ απλά ήσουν μικρός.

Και επιστροφή από το καμάκι δεν νομίζω ότι υπάρχει άπαξ και το μάθεις.
Γάμος , οικογένεια και παιδιά , σου καταπιέζουν αυτή την επιθυμία, που παραμένει όμως πάντα.

Μη δίνεις δικαιολογίες στον εαυτό σου να απέχει.
Υπάρχουν σίγουρα παντού μουνιά ποιυ γουστάρεις τρελά και θέλεις να τα ξεκωλιάσεις.
Αυτές θα ξεκωλιαστούν σίγουρα, γιαυτό είναι πλασμένες.

Αν δεν το κάνεις εσύ, θα το κάνουν άλλοι και θα τους χαζεύεις από μακριά.

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Στα 22 σου, αν είσαι 32, πριν 10 χρόνια, αρχίδια αγγελικά πλασμένος κόσμος ήταν.
Εσύ απλά ήσουν μικρός.

Και επιστροφή από το καμάκι δεν νομίζω ότι υπάρχει άπαξ και το μάθεις.
Γάμος , οικογένεια και παιδιά , σου καταπιέζουν αυτή την επιθυμία, που παραμένει όμως πάντα.

Μη δίνεις δικαιολογίες στον εαυτό σου να απέχει.
Υπάρχουν σίγουρα παντού μουνιά ποιυ γουστάρεις τρελά και θέλεις να τα ξεκωλιάσεις.
Αυτές θα ξεκωλιαστούν σίγουρα, γιαυτό είναι πλασμένες.

Αν δεν το κάνεις εσύ, θα το κάνουν άλλοι και θα τους χαζεύεις από μακριά.
Που είναι το όριο σ'αυτό που λες και του να καταλήξεις λιγούρι? Κάνουμε κινήσεις αλλά επιλεκτικά και κυρίως όταν υπάρχει έδαφος

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Που είναι το όριο σ'αυτό που λες και του να καταλήξεις λιγούρι? Κάνουμε κινήσεις αλλά επιλεκτικά και κυρίως όταν υπάρχει έδαφος

Ληγούρης είναι αυτός που ασχολείται πολύ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ,
την παρακαλάει , τις ζητά άπειρες φορές να βγει μαζί του,
του λέει ΟΧΙ αλλά αυτός δεν καταλαβαίνει κι επιμένει , κάνει δώρα, τηλεφωνά , προτείνει πάλι κτλ.

Αυτός που απλά πιάνει μια κουβεντούλα , σύντομη κι αν η άλλη είναι σε θέση να μιλήσει
(πολλά ζώα, δεν είναι σε θέση) ζητάει τηλεφωνάκι και προτείνει ΜΙΑ φορά να βγουν για σύντομο καφέ ............... Στο πρώτο όχι ή δισταγμό , δεν της ξαναμιλάει ποτέ, παύει να υπάρχει για αυτόν.

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΗΓΟΥΡΗΣ.
Και επειδή κάποια στιγμή η τακτική αρχίζει να αποδίδει , γαμάει παντα καλα μουνιά,
οπότε το πράγμα γίνεται πιο εύκολο.

Ληγούρη λένε το μαλάκα που κυνηγά 3 χρόνια μια πατσαβούρα ......
πιθανότατα και μπάζο ή ημίμπαζο και του το παίζει δύσκολη ............

Έδαφος στρωμένο θα δεις μέχρι από μετριότητες.
Στην καλύτερη.

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
του λέει ΟΧΙ αλλά αυτός δεν καταλαβαίνει κι επιμένει , κάνει δώρα, τηλεφωνά , προτείνει πάλι κτλ.

Αυτός που απλά πιάνει μια κουβεντούλα , σύντομη κι αν η άλλη είναι σε θέση να μιλήσει
(πολλά ζώα, δεν είναι σε θέση) ζητάει τηλεφωνάκι και προτείνει ΜΙΑ φορά να βγουν για σύντομο καφέ ............... Στο πρώτο όχι ή δισταγμό , δεν της ξαναμιλάει ποτέ, παύει να υπάρχει για αυτόν.

Και επειδή κάποια στιγμή η τακτική αρχίζει να αποδίδει , γαμάει παντα καλα μουνιά,

Στην καλύτερη.
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Αυτό που περιγράφεις είναι ο κλασικός μουνόδουλος, κλάψας κτλ.
Ο κλασικός ληγούρης είναι αυτός που θα βγει μια βόλτα με τη γυναίκα του, τη γκόμενα του και θα γυρίζει να κοιτάει τον κάθε κώλο που περνάει αδιάκριτα.

Κι αν θέλω απλά και μόνο να γαμήσω θα πάρω μια βίζιτα ή θα πάω σε σπιτάκι. Πάντως απ'τη δική μου εμπειρία, το σεξ είναι καλύτερο με μια γυναίκα που λιώνει για σένα, που θα σε κοιτάζει στα μάτια την ώρα που θα την ξεκωλιάζεις και θα σου λέει μη σταματάς όταν σε χύνει.

Αυτό είναι δύσκολο να το βρεις σε μία που γνώρισες στο δρόμο με την ατάκα του πέφτουλα. Κι επειδή είπαμε ο τίτλος είναι "ελλεεινίδες", τα καλά κομμάτια δε θα τα ρίξεις έτσι εύκολα στο δρόμο.

Και κάτι τελευταίο και σας αποχαιρετώ. Μερικές φορές (και μάλιστα μου έτυχε πρόσφατα) επέμεινα μετά το 1ο όχι και κατάφερα να ρίξω κάτι που τελικά άξιζε πολύ και που αν δε το είχα κάνει (επέμεινα για 1 μέρα όχι παραπάνω) θα είχα χάσει τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου την τελευταία 3ετία. Κάποιες φορές αξίζει τον κόπο.

Καλά  :fuck1: :fuck1: μάγκες. (Τη θεία τελικά δεν έβγαλα άκρη τι να την κάνω  :think:)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω.

Mην διαφωνείς με τον Ζέλικο, που μάλλον είναι ο πρώην λάκης 33 αν δεν θέλεις να καταλήξεις με κανένα μαχαίρι στην πλάτη. Πρόκειται για νευρωτικό τύπο που έχει βγει κατ' ευθείαν από ταινία του Γούντι Άλλεν.

Σαφώς και πολλές γυναίκες ειδικά σε παραδοσιακές κοινωνίες θα πουν όχι την πρώτη φορά αλλά αν επιμείνεις (με μέτρο) βγάζεις κελεπούρια πολλές φορές.

Αντε να το εξηγήσεις αυτό σε αγάμητους ψευτοmacho ψυχάκηδες.

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
162
Πόντοι
1

Στην καλύτερη.
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Αυτό που περιγράφεις είναι ο κλασικός μουνόδουλος, κλάψας κτλ.
Ο κλασικός ληγούρης είναι αυτός που θα βγει μια βόλτα με τη γυναίκα του, τη γκόμενα του και θα γυρίζει να κοιτάει τον κάθε κώλο που περνάει αδιάκριτα.

Κι αν θέλω απλά και μόνο να γαμήσω θα πάρω μια βίζιτα ή θα πάω σε σπιτάκι. Πάντως απ'τη δική μου εμπειρία, το σεξ είναι καλύτερο με μια γυναίκα που λιώνει για σένα, που θα σε κοιτάζει στα μάτια την ώρα που θα την ξεκωλιάζεις και θα σου λέει μη σταματάς όταν σε χύνει.

Αυτό είναι δύσκολο να το βρεις σε μία που γνώρισες στο δρόμο με την ατάκα του πέφτουλα. Κι επειδή είπαμε ο τίτλος είναι "ελλεεινίδες", τα καλά κομμάτια δε θα τα ρίξεις έτσι εύκολα στο δρόμο.

Και κάτι τελευταίο και σας αποχαιρετώ. Μερικές φορές (και μάλιστα μου έτυχε πρόσφατα) επέμεινα μετά το 1ο όχι και κατάφερα να ρίξω κάτι που τελικά άξιζε πολύ και που αν δε το είχα κάνει (επέμεινα για 1 μέρα όχι παραπάνω) θα είχα χάσει τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου την τελευταία 3ετία. Κάποιες φορές αξίζει τον κόπο.

Καλά  :fuck1: :fuck1: μάγκες. (Τη θεία τελικά δεν έβγαλα άκρη τι να την κάνω  :think:)
Νομίζω, ότι αν συνδυαστούν οι δυο απόψεις σας, βγαίνει το απλό κλασικό και καθημερινό καμάκι!

1) Το να μιλήσεις στο χαλάρο και να φλερτάρεις όσο σου επιτρέπεται, δεν νομίζω να σε κάνει λιγούρη! Απλά μιλάς με μια γυναίκα!!!
2) Ο επιμένων νικά.. Αρκεί να ζυγίζει την κατάσταση και να μην είναι ακραίος. Κι εξηγούμαι. Συμφωνείτε ότι υπάρχουν γκόμενες του στυλ τραβάτε με κι ας κλαίω, αυτές δηλαδή που σου λένε όχι αλλά γουστάρουν κι επί της ουσίας στο 'χουν δώσει απ'την αρχή. Και υπάρχουν κι οι γκόμενες που στο κόβουν εξ'αρχής, για πολλούς και διάφορους λόγους. Οπότε "μαγκιά" είναι να κόβει το μάτι σου (εμπειρία) και να ξέρεις πού και πώς να επιμείνεις.

Με την θεία, τύπε, μπορείς να παίξεις εκ του ασφαλούς; Να κάνεις χώσιμο με τέτοιο τρόπο που αν παιχτεί μαλακία, να το ρίξεις σε παρεξήγηση και να το παίξεις θιγμένος..

Υ.Γ. : Οι απόψεις που εκφράζω, δεν περιέχουν μπηχτές κτλ, ούτε προσπαθώ να προσβάλω κανέναν σας. Οι περισσότεροι εξ'υμών έχετε πολλαπλάσια εμπειρία από εμένα το "τσουτσέκι".

Καλή σας ημέρα, κύριοι!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τα πολλα πεσιματα τα προλαβαινεις μονο αν τα ενσωματώσεις στην καθημερινοτητα σου
Χθεσινο παραδειγμα
Βολταρα κεντρο Θεσσαλονικης, απογευματακι
Διασταυρωθηκα με μια ΜΟΥΝΑΡΑ και κοιταχτηκαμε
U turn διακριτικα και την ειδα που καθησε σε ενα σουβλατζιδικο στην σβωλου
Καθησα διπλα μετα απο λιγο και εφαγα και εγω ενα σαντουιτσ αν και χορτατος
Μας βγηκε παντρεμενη και δεν κοβω να μου τηλ
Αλλα μονο καπως ετσι θα εχουμε ενδιαφερουσα σεξουαλικη ζωη

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Δεν λέω να την πέσω ρε.
Ψάχνεται μόνη της.
Και επαναλαμβάνω ... μιλάμε για τεράστιο τεμάχιο.
Γι'αυτό βγηκε έτσι και η κόρη.
Είναι σχεδόν 1,80 , ποδάρες , καθόλου πάχος, βυζάρες κτλ.

Σου έκανα μία αναζήτηση στο google γισ σεξουλιάρες 60ρες.
Δες τις σου βρήκα :
56f2de891e0000b300705214.jpeg

με πιάνεις ;

ακομα εδω εισαι ; ; ; ;

ορμααααααααα :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom