τυπε στην ξαδερφη και στη θειά ενα μετρο πιο βαθια
χωσου
Στην ξαδέρφη και στην θεία, η ψωλή πάει ευθεία γι'αυτό δεν στρίψω κι ένα κρύο θα τον ρίξω!!!
τυπε στην ξαδερφη και στη θειά ενα μετρο πιο βαθια
χωσου
εγώ 32.....
αστον ανθρωπακο ρε στην ησυχια τουΕίσαι 32 και free ;
Και δεν την πέφτεις σε 20-30 κάθε μέρα στο δρόμο ;
Γιατί ;
αστον ανθρωπακο ρε στην ησυχια του
Γιατί ο τίτλος του θέματος είναι "Τι συμβαίνει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες?"Είσαι 32 και free ;
Γιατί ;
Γιατί ο τίτλος του θέματος είναι "Τι συμβαίνει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες?"
Γιατί ο τίτλος του θέματος είναι "Τι συμβαίνει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες?"
Δουλειά να πηγαίνω ή να ασχοληθώ μόνο με αυτό αποκλειστικά??? Θέλω να πω ότι είναι πολύς ο κόπος για να φας κάτι μέτριο....Τι πάει να πει αυτό;
Καριόλες, ελλεηνίδες .................
όλα είναι θέμα ποσοστών ...........
Μπορεί αν την πέφτεις σε αγγλίδες στην αγγλία, στις 5 να τρως τις 4.
Ενώ στην ελλάδα για να φας 4 να πρέπει να την πέσεις σε 2500.
Τι πάει να πει αυτό ;
Αν ο ψώλος μου θέλει 4, θα την πέσω σε 5 , σε 2500
σε 125000 .....
Δε με καταλάβατε...Ο τίτλος είναι απόλυτα σωστός. Ήταν απάντηση σε σχόλιο άλλου συναγωνιστήΚαι πως θα έπρεπε να είναι κατά την δική σας εκτίμηση;
Δουλειά να πηγαίνω ή να ασχοληθώ μόνο με αυτό αποκλειστικά??? Θέλω να πω ότι είναι πολύς ο κόπος για να φας κάτι μέτριο....
Το έκανα στα 22 μου, τότε που μέτραγα κάπως, και ήταν και πιο "αγγελικά πλασμένος" ο κόσμος μας. Τώρα πηγαίνω σε στανταράκια που να αξίζουνΚαθόλου κόπος ........
5-10 κουβέντες λες στο άνετο πάντα .........
Μετά από τα πρώτα χρόνια , γίνεται συνήθεια.
Και δεν είμαι free 100%. Κάτι υπάρχει αλλά το μυαλό μου είναι στις παλιές δόξες....Γι αυτό και γυροφέρνω και τη θεία...Είσαι 32 και free ;
Γιατί ;
Το έκανα στα 22 μου, τότε που μέτραγα κάπως, και ήταν και πιο "αγγελικά πλασμένος" ο κόσμος μας.
Που είναι το όριο σ'αυτό που λες και του να καταλήξεις λιγούρι? Κάνουμε κινήσεις αλλά επιλεκτικά και κυρίως όταν υπάρχει έδαφοςΣτα 22 σου, αν είσαι 32, πριν 10 χρόνια, αρχίδια αγγελικά πλασμένος κόσμος ήταν.
Εσύ απλά ήσουν μικρός.
Και επιστροφή από το καμάκι δεν νομίζω ότι υπάρχει άπαξ και το μάθεις.
Γάμος , οικογένεια και παιδιά , σου καταπιέζουν αυτή την επιθυμία, που παραμένει όμως πάντα.
Μη δίνεις δικαιολογίες στον εαυτό σου να απέχει.
Υπάρχουν σίγουρα παντού μουνιά ποιυ γουστάρεις τρελά και θέλεις να τα ξεκωλιάσεις.
Αυτές θα ξεκωλιαστούν σίγουρα, γιαυτό είναι πλασμένες.
Αν δεν το κάνεις εσύ, θα το κάνουν άλλοι και θα τους χαζεύεις από μακριά.
Που είναι το όριο σ'αυτό που λες και του να καταλήξεις λιγούρι? Κάνουμε κινήσεις αλλά επιλεκτικά και κυρίως όταν υπάρχει έδαφος
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Αυτό που περιγράφεις είναι ο κλασικός μουνόδουλος, κλάψας κτλ.Ληγούρης είναι αυτός που ασχολείται πολύ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ,
την παρακαλάει , τις ζητά άπειρες φορές να βγει μαζί του,
του λέει ΟΧΙ αλλά αυτός δεν καταλαβαίνει κι επιμένει , κάνει δώρα, τηλεφωνά , προτείνει πάλι κτλ.
Αυτός που απλά πιάνει μια κουβεντούλα , σύντομη κι αν η άλλη είναι σε θέση να μιλήσει
(πολλά ζώα, δεν είναι σε θέση) ζητάει τηλεφωνάκι και προτείνει ΜΙΑ φορά να βγουν για σύντομο καφέ ............... Στο πρώτο όχι ή δισταγμό , δεν της ξαναμιλάει ποτέ, παύει να υπάρχει για αυτόν.
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΗΓΟΥΡΗΣ.
Και επειδή κάποια στιγμή η τακτική αρχίζει να αποδίδει , γαμάει παντα καλα μουνιά,
οπότε το πράγμα γίνεται πιο εύκολο.
Ληγούρη λένε το μαλάκα που κυνηγά 3 χρόνια μια πατσαβούρα ......
πιθανότατα και μπάζο ή ημίμπαζο και του το παίζει δύσκολη ............
Έδαφος στρωμένο θα δεις μέχρι από μετριότητες.
Στην καλύτερη.
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω.
Ληγούρης είναι αυτός που ασχολείται πολύ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ,
την παρακαλάει , τις ζητά άπειρες φορές να βγει μαζί του,
του λέει ΟΧΙ αλλά αυτός δεν καταλαβαίνει κι επιμένει , κάνει δώρα, τηλεφωνά , προτείνει πάλι κτλ.
Αυτός που απλά πιάνει μια κουβεντούλα , σύντομη κι αν η άλλη είναι σε θέση να μιλήσει
(πολλά ζώα, δεν είναι σε θέση) ζητάει τηλεφωνάκι και προτείνει ΜΙΑ φορά να βγουν για σύντομο καφέ ............... Στο πρώτο όχι ή δισταγμό , δεν της ξαναμιλάει ποτέ, παύει να υπάρχει για αυτόν.
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΗΓΟΥΡΗΣ.
Και επειδή κάποια στιγμή η τακτική αρχίζει να αποδίδει , γαμάει παντα καλα μουνιά,
οπότε το πράγμα γίνεται πιο εύκολο.
Ληγούρη λένε το μαλάκα που κυνηγά 3 χρόνια μια πατσαβούρα ......
πιθανότατα και μπάζο ή ημίμπαζο και του το παίζει δύσκολη ............
Έδαφος στρωμένο θα δεις μέχρι από μετριότητες.
Στην καλύτερη.
Νομίζω, ότι αν συνδυαστούν οι δυο απόψεις σας, βγαίνει το απλό κλασικό και καθημερινό καμάκι!Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Αυτό που περιγράφεις είναι ο κλασικός μουνόδουλος, κλάψας κτλ.
Ο κλασικός ληγούρης είναι αυτός που θα βγει μια βόλτα με τη γυναίκα του, τη γκόμενα του και θα γυρίζει να κοιτάει τον κάθε κώλο που περνάει αδιάκριτα.
Κι αν θέλω απλά και μόνο να γαμήσω θα πάρω μια βίζιτα ή θα πάω σε σπιτάκι. Πάντως απ'τη δική μου εμπειρία, το σεξ είναι καλύτερο με μια γυναίκα που λιώνει για σένα, που θα σε κοιτάζει στα μάτια την ώρα που θα την ξεκωλιάζεις και θα σου λέει μη σταματάς όταν σε χύνει.
Αυτό είναι δύσκολο να το βρεις σε μία που γνώρισες στο δρόμο με την ατάκα του πέφτουλα. Κι επειδή είπαμε ο τίτλος είναι "ελλεεινίδες", τα καλά κομμάτια δε θα τα ρίξεις έτσι εύκολα στο δρόμο.
Και κάτι τελευταίο και σας αποχαιρετώ. Μερικές φορές (και μάλιστα μου έτυχε πρόσφατα) επέμεινα μετά το 1ο όχι και κατάφερα να ρίξω κάτι που τελικά άξιζε πολύ και που αν δε το είχα κάνει (επέμεινα για 1 μέρα όχι παραπάνω) θα είχα χάσει τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου την τελευταία 3ετία. Κάποιες φορές αξίζει τον κόπο.
Καλά μάγκες. (Τη θεία τελικά δεν έβγαλα άκρη τι να την κάνω )
Τα πολλα πεσιματα τα προλαβαινεις μονο αν τα ενσωματώσεις στην καθημερινοτητα σουΔουλειά να πηγαίνω ή να ασχοληθώ μόνο με αυτό αποκλειστικά??? Θέλω να πω ότι είναι πολύς ο κόπος για να φας κάτι μέτριο....
Δεν λέω να την πέσω ρε.
Ψάχνεται μόνη της.
Και επαναλαμβάνω ... μιλάμε για τεράστιο τεμάχιο.
Γι'αυτό βγηκε έτσι και η κόρη.
Είναι σχεδόν 1,80 , ποδάρες , καθόλου πάχος, βυζάρες κτλ.
Σου έκανα μία αναζήτηση στο google γισ σεξουλιάρες 60ρες.
Δες τις σου βρήκα :
με πιάνεις ;