zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Τι 2-3?? 43 έχουμε πιει.....
Να προσέχεις τους καφέδες.
Κάνουν ταχυκαρδίες.
Τι 2-3?? 43 έχουμε πιει.....
Το πρόβλημα ποιο είναι? Τα παιδιά σας?Εγώ είμαι 43 ... η κόρη με ενδιέφερε , αλλά το γκράνυ είναι τεμάχιο μιλάμε ..........
και εμπειρία ..........
για το μακαρίτη τον άνδρα της λένε ότι κλατάρησε από τα πολλά βιάγκρα που του πότιζε.
τυπε λες ο μακαριτης να εμεινε σεκος οπως ο θοδωρος βαρδ. στην αγκαλια της βανας μπαρμπα;Εγώ είμαι 43 ... η κόρη με ενδιέφερε , αλλά το γκράνυ είναι τεμάχιο μιλάμε ..........
και εμπειρία ..........
για το μακαρίτη τον άνδρα της λένε ότι κλατάρησε από τα πολλά βιάγκρα που του πότιζε.
Από μεγάλες , γουστάρω τη Μπατζελή ( γενν . 1958 )
Είναι δύσκολο....Είμαι και σχετικά φίλος με τον πρώην της τον συνάδελφο μου....απ'την άλλη σκέφτομαι ότι είναι κρίμα μια γυναίκα 46 χρονών να ψάχνεται τόσο κι εγώ απλά να είμαι "φίλος" της...ω θεοι...
Τζάκρη 1970
και άννα μισέλ 1967 .............
Στην πρώτη όμως γαμήσι και ξύλο.
Από μεγάλες , γουστάρω τη Μπατζελή ( γενν . 1958 )
http://[URL unfurl="true"]www.badiera.gr/wp-content/uploads/2014/04/mpatzeli.jpg[/img[/URL]]
[/quote]εγω απο πολιτικους αυτης της ηλικιας πιρφοριζω :wanker: με αννα μισελ
[img]http://[URL unfurl="true"]www.lykavitos.gr/wp-content/uploads/2016/08/asimakopoulou5.jpg[/img[/URL]]
Το πρόβλημα ποιο είναι? Τα παιδιά σας?
τυπε το συγυρισα λιγο
Τζάκρη 1970
και άννα μισέλ 1967 .............
Στην πρώτη όμωςγαμήσι καιξύλο.
Εγώ σε κάτι τέτοια περίπλοκα, όπως είπα και στη δική μου περίπτωση, θεωρώ μαλακία να μπλέξεις. Θα σε δείξουν οι "οικογενειακές ιστορίες"Το πρόβλημα είναι ότι το γκράνυ, είναι καμιά 10ρια χρόνια μικρότερη από τη μάνα μου,
της οποίας ήταν προστατευόμενη , έμπαινε στο σπίτι μας από πριν γεννηθώ,
το πατρικό της είναι δίπλα στης μάνας μου και κάτι τέτοια ...........
Το πρόβλημα είναι ότι το γκράνυ, είναι καμιά 10ρια χρόνια μικρότερη από τη μάνα μου,
της οποίας ήταν προστατευόμενη , έμπαινε στο σπίτι μας από πριν γεννηθώ,
το πατρικό της είναι δίπλα στης μάνας μου και κάτι τέτοια ...........
Οπότε βασικά η μάνα μου θα μου πει ...
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΠΗΔΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ;;;;;;
(αυτό με χαλάει).
Γάμα την οπωσδήποτε !
Σίγουρα ήθελες να τη γαμήσεις μικρός !
Μη φοβάσαι , δεν θα το μάθει κανείς άλλος .
Δε μου γνωρίζεις εσύ την κόρη να σου γνωρίσω εγώ τη θεία???Το θέμα είναι ότι η κόρη είναι καλύτερη.
Και είναι και 10 χρόνια μικρότερή μου!
Απλά έχει γίνει ... κολλητή της γυναίκας μου !!!!!!
Βλήμα μεγάλο , μπουζουξο-τσιφτετελού.
Κάπου εκεί έχω πάει λίγο black out με αυτή την .... οικογένεια !!!!!!
θελει προσοχη ομως γιατι οι κλειδωσεις τους και οι χονδροι δεν αντεχουν πολλα πολλα μετα την εμμηνοπαυση
εγω της 55χρονης της ειχα βαλει τα ποδια στους ωμους μου και τη γαμουσα και την κουτσανα για κανα μηνα
θελει λαου λαου με τις μπαγιατικες
Δε μου γνωρίζεις εσύ την κόρη να σου γνωρίσω εγώ τη θεία???
Δεν ισχύουν.
Πήγαμε για μπάνιο μαζί φέτος και κολύμπαγε σαν καρχαρίας.Δεν μασάει τον κώλο της.
Δεν είχε δουλέψει ποτέ, μια ζωή το μουνί της έξυνε.
Μετά την εμμηνόπαυση τους δίνουν οιστρογόνα και διατηρείται το μουνί χλωρό πλέον.
Μη γελάς καθόλου....Η θεία είναι 46, εσύ 43, η κόρη 33, εγώ 32.....και δεν μπλέκεις σε realityΘα κάνουμε το "ο άγνωστος του εξπρές"
σε γαμησιάρικη έκδοση ;;;;;;;;;;
Όρμα , χωρίς προειδοποίηση.