το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
Και 1/25.000 να τρώς, αξίζει.
Και 1/25.000 να τρώς, αξίζει.
Γιατί τη γουστάρω πολύ την πρώην μου και αν ποτέ στο μέλλον υπάρξει μια πιθανότητα να τα ξαναβρούμε δε θέλω να τη χαλάσωτυπε δε βλεπω προβλημα
θα ειχες προβλημα αν ειχε σχεση με τη νυν
αφου η πρωην ειναι πρωην γιατι δεν την πεφτεις στο μιλφομουνετο να δεις θεου προσωπο;
τυπε το ξαναζεσταμενο φαι ειναι μονο για τα σκυλιαΓιατί τη γουστάρω πολύ την πρώην μου και αν ποτέ στο μέλλον υπάρξει μια πιθανότητα να τα ξαναβρούμε δε θέλω να τη χαλάσω
Δεν είναι φίλες....είναι θεία της...Αν ήταν φίλες θα ήταν πιο εύκολοτυπε το ξαναζεσταμενο φαι ειναι μονο για τα σκυλια
γαμα την πρωην και χωσου στη μιλφοφιλη της
το πουλι ομιλησε
τυπε εννοεις να την πεσεις στο 62 χρονο γκρανυ;
τυπε στην ξαδερφη και στη θειά ενα μετρο πιο βαθιαΔεν είναι φίλες....είναι θεία της...Αν ήταν φίλες θα ήταν πιο εύκολο
Εσύ πόσο είσαι?και βλέπω ότι είναι εύκολος στόχος.
Θα είναι πολύ χαρντκορίλα να την καρφώσω ;
Από προδιαγραφές, μοιάζει της κόρης!
τυπε εννοεις να την πεσεις στο 62 χρονο γκρανυ;
τοσο αβυσσαλεος εισαι;
Εσύ πόσο είσαι?
Πηγαίνουμε για καφέ κρυφά από την πρώην....αλλά κολλάω να κάνω κίνηση πέρα από κοπλιμέντα....κι έχω μάθει επίσης ότι και πύραυλοςτυπε στην ξαδερφη και στη θειά ενα μετρο πιο βαθια
χωσου
οντας 22 ετων εχω γαμησει 55χρονη (οχι πουτανα)με πιάνεις ;
για το μακαρίτη τον άνδρα της λένε ότι κλατάρησε από τα πολλά βιάγκρα που του πότιζε.
οντας 22 ετων εχω γαμησει 55χρονη (οχι πουτανα)
παμε παρακατω
τυπε μετα απο 2-3 καφεδες χωρις να κανεις κινηση θα σε περασει για μαλακαΠηγαίνουμε για καφέ κρυφά από την πρώην....αλλά κολλάω να κάνω κίνηση πέρα από κοπλιμέντα....κι έχω μάθει επίσης ότι και πύραυλος
Εκείνη μου μιλάει όλο για μέλλοντες γκόμενους που δείχνουν ότι την θέλουν αλλά κάπου χαλάει η όλη φάση κι εγώ τις δίνω συμβουλές πως να ρίξει τους 30άρηδες...
Γιατί τη γουστάρω πολύ την πρώην μου και αν ποτέ στο μέλλον υπάρξει μια πιθανότητα να τα ξαναβρούμε δε θέλω να τη χαλάσω
οχι τωρα ρε22 είσαι ρε χλιμίντζουρα ;;;;
Ποιός ήσουν παλιά και με ξέρεις ;
Δεν μπορώ να αντιστοιχήσω με μέλη του 2014.
Τι 2-3?? 43 έχουμε πιει.....τυπε μετα απο 2-3 καφεδες χωρις να κανεις κινηση θα σε περασει για μαλακα
χωσου σου λενε
απο αυτα που μας λες φαινεται οτι θα φας καλα
Εγώ είμαι 43 ... η κόρη με ενδιέφερε , αλλά το γκράνυ είναι τεμάχιο μιλάμε ..........
και εμπειρία ..........
για το μακαρίτη τον άνδρα της λένε ότι κλατάρησε από τα πολλά βιάγκρα που του πότιζε.