Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
μολις εμαθα κ για μια που επαιζα τελος ιουνιου

αυτη υπαλληλος σε τραπεζα στο κεντρο αθηνα γνωριμια απο φεισμπουκ

ειχαμε βγει για καφε ημιμπαζακι μεσα στην ξυνιλα δεν εγινε τιποτα

κ τωρα μαθαινω απο φιλη της οτι ελεγε μαλακιες για μενα οτι τον εχω μικρο δεν ξερω να γαμαω εβαζα τα κλαμματα οταν βγαιναμε κ τετοια

ενω ουτε ειχαμε φιληθει κ βγηκαμε μονο μια φορα σε καφετερια στην ερμου

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ειχαμε βγει για καφε ημιμπαζακι μεσα στην ξυνιλα δεν εγινε τιποτα
ενω ουτε ειχαμε φιληθει κ βγηκαμε μονο μια φορα σε καφετερια στην ερμου

Καλά να πάθεις που βγαίνεις με ημίμπαζα.
Οι μουνάρες , ξέρουν να ρίχνουν και χυλόπιτες.

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Μου βάζεις στο στόμα ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ;

ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΝΑ "ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΩΤΗ" Η ΓΚΟΜΕΝΑ ;;;;;;;

Εγώ είπα

1)κουβέντα
2)ζητάμε τηλέφωνο
3)καλούμε ΜΙΑ ΦΟΡΑ και προτείνουμε καφέ
4)πάμε μπαλαμούτι από την αρχή

και όπου πει όχι

[size=20pt]ΝΕΧΤ !!!!![/size]
[size=14pt]
ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ.
ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ
ΟΤΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΤΕ[/size]
[size=15pt]ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.[/size]
Σε γενικές γραμμές δεν έχεις άδικο σε όσα λες. Αν και πρέπει να παραδεχτείς ότι μιλάς κάπως εκ του ασφαλούς μιας κι έχεις ήδη σύζυγο και παιδιά και τη δική σου οικογένεια. Ρώτα και μας που είμαστε σε ηλικία δημιουργίας οικογένειας πόσο δύσκολο είναι να βρεις έναν σωστό άνθρωπο. 2 φορές χώρισα (ενώ δεν ήθελα) γιατί μου άρχισαν να πετάνε το θέμα της οικογένειας κτλ. και δίστασα.

Για μένα ο ορισμός της "ελλεεινίδας" είναι η γκόμενα που με κάποιες καλές πόζες αποθεώνεται από αγάμητους ληγούρηδες στο facebook κι όταν τη πετύχεις στο γυμναστήριο (true story) είναι κάτω του μετρίου. Σ'αυτή λοιπόν θα πάω και θα της δώσω τη χαρά να μου ρίξει άκυρο στο δρόμο επειδή έτσι θεωρεί ότι αυξάνει την αυτοπεποίθηση της? ΠΟΤΕ!!!

Γι αυτό λοιπόν λέω να αφήσω το καμάκι για τους πιτσιρικάδες 20-22 χρόνων (όπως έκανα κι εγώ τότε - άσε που δεν περπατώ και τόσο πολύ στο δρόμο) και να ασχολούμαι με "στρωμένο έδαφος" ήτοι την πιτσιρίκα που μου φτιάχνει τον καφέ στον φούρνο το πρωί, την φίλη της γυναίκας ενός συναδέλφου που θα βγούμε μαζί, μια παλιά μου συμφοιτήτρια που πάντα φλερτάραμε αλλά δεν παίχτηκε ποτέ κάτι, ένα ωραίο μουνί που μ'έχει φάει με τα μάτια του στο μπαράκι.

Καλησπέρα είπαμε? Δεν είπαμε! Καλησπέρα σε όλους

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Γι αυτό λοιπόν λέω να αφήσω το καμάκι για τους πιτσιρικάδες 20-22 χρόνων (όπως έκανα κι εγώ τότε - άσε που δεν περπατώ και τόσο πολύ στο δρόμο) και να ασχολούμαι με "στρωμένο έδαφος" ήτοι την πιτσιρίκα που μου φτιάχνει τον καφέ στον φούρνο το πρωί, την φίλη της γυναίκας ενός συναδέλφου που θα βγούμε μαζί, μια παλιά μου συμφοιτήτρια που πάντα φλερτάραμε αλλά δεν παίχτηκε ποτέ κάτι, ένα ωραίο μουνί που μ'έχει φάει με τα μάτια του στο μπαράκι.

Και ;
Έτσι γαμάς πολλά μουνιά ;
Το καμάκι δεν το έχουν ανάγκη όλοι.

Όπως έχω ξαναπεί ... ξέρω κάτι τύπους .... με πατεράδες που έχουν κότερα στη μαρίνα βουλιαγμένης τα τελευταία ... 40 χρόνια ...

οι οποίοι είναι γνωστοί παντού και οι πορτιέρισες και άλλες μουνάρες της νύχτας,
τους παρακαλάνε να τις ... γαμήσουν .

Δυστυχώς προσωπικά δεν ανήκω σε αυτούς.

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Και ;
Έτσι γαμάς πολλά μουνιά ;
Το καμάκι δεν το έχουν ανάγκη όλοι.

Όπως έχω ξαναπεί ... ξέρω κάτι τύπους .... με πατεράδες που έχουν κότερα στη μαρίνα βουλιαγμένης τα τελευταία ... 40 χρόνια ...

οι οποίοι είναι γνωστοί παντού και οι πορτιέρισες και άλλες μουνάρες της νύχτας,
τους παρακαλάνε να τις ... γαμήσουν .

Δυστυχώς προσωπικά δεν ανήκω σε αυτούς.
Πολλά όχι, καλά ναι. Και τις κρατάω όσο τις αντέξω ή όσο με αντέξουν (γίνομαι κι εγώ παπάρας μερικές φορές).

Ούτε εγώ ανήκω στην κατηγορία που είπες, ούτε είμαι εξαιρετικά όμορφος. Κατά καιρούς όμως έχω βγάλει καλό μουνί κυρίως επειδή την κέρδισα με τον χαρακτήρα μου (μιλάμε για τον 1ο καφέ που δε ξέρει ούτε αν γαμάς ωραία, ούτε το background που έχεις δηλαδή τι είσαι και τι έχεις κάνει στη ζωή σου).

Πάντως θα σου πω το εξής: Επειδή πολλές είναι φαντασμένες και δε μπορούν να ξεχωρίσουν το σανό απ'το άχυρο, η περίοδος που γαμούσα σχεδόν κάθε βδομάδα και άλλη ήταν όντας φοιτητής και δουλεύοντας ως χειριστής παιχνιδιών στο allou. Ήμουν δηλαδή σε πόστο που ξεχώριζα απ'το πλήθος και μπορούσαν να έρθουν να μου πιάσουν κουβέντα χωρίς να φανεί ότι δείχνουν ενδιαφέρον. Είχα τα πιο πολλά πεσίματα από διάφορες ηλικίες από 16 μέχρι 29. Φυσικά όχι μόνο εγώ αλλά ακόμα και οι πιο ντροπαλοί. Τέτοια περίπτωση είναι π.χ. και ο barman που είναι κι αυτός σε πόστο που ξεχωρίζει απ'το πλήθος. Και είμαι σίγουρος πλέον ότι αυτό γουστάρουν οι περισσότερες (που δεν αξίζουν παρά μόνο ένα ξέσκισμα) το να λένε στις φίλες τους δηλαδή ότι έχω πάρει αυτόν που είναι κάπως γνωστός και έχει κάποιο πόστο "εξουσίας" ή ξεχωρίζει απ'το πλήθος.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
η περίοδος που γαμούσα σχεδόν κάθε βδομάδα και άλλη ήταν όντας φοιτητής και δουλεύοντας ως χειριστής παιχνιδιών στο allou. Ήμουν δηλαδή σε πόστο που ξεχώριζα απ'το πλήθος και μπορούσαν να έρθουν να μου πιάσουν κουβέντα χωρίς να φανεί ότι δείχνουν ενδιαφέρον. Είχα τα πιο πολλά πεσίματα από διάφορες ηλικίες από 16 μέχρι 29. Φυσικά όχι μόνο εγώ αλλά ακόμα και οι πιο ντροπαλοί. Τέτοια περίπτωση είναι π.χ. και ο barman που είναι κι αυτός σε πόστο που ξεχωρίζει απ'το πλήθος. Και είμαι σίγουρος πλέον ότι αυτό γουστάρουν οι περισσότερες (που δεν αξίζουν παρά μόνο ένα ξέσκισμα) το να λένε στις φίλες τους δηλαδή ότι έχω πάρει αυτόν που είναι κάπως γνωστός και έχει κάποιο πόστο "εξουσίας" ή ξεχωρίζει απ'το πλήθος.

Αυτά τα έχω γράψει άπειρες φορές.
Αν είσαι ο τύπος που νοικιάζει ξαπλώστρες στην πάρο και

1)Είσαι μονόφθαλμος
2)Είσαι κουτσός
3)Είσαι κοντός
4)Έχεις ένα αρχίδι
5)Τον έχεις μικρό και έχεις και στυτική δυσλειτουργία
6)Έχεις ψώρα , λεύκη και άλλα δερματικά μαζί με σημάδια από ακμή και τσιμπούρια
7)Είσαι χοντρός
8)Έχεις πλήρη καράφλα στυλ Βουλγαράκης.

ΞΕΣΚΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ.
Γιατί έτσι τις έχουν μάθει τις καραπουτάνες.

Από εκείνη την εποχή δεν κράτησες καβάτζες ;;;;;;;;;

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
CddhwsrW0AEUyfx.jpg

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ετοιμοι ολοι για μπαρακια?

εγω εκανα μπανακι ξυρισα τα παντα μεχρι αρχιδια κ τωρα θα βαλω μαυρο πουκαμισο σενιο κ παω για καμακι στο γκαζι

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Αυτά τα έχω γράψει άπειρες φορές.
Αν είσαι ο τύπος που νοικιάζει ξαπλώστρες στην πάρο και

1)Είσαι μονόφθαλμος
2)Είσαι κουτσός
3)Είσαι κοντός
4)Έχεις ένα αρχίδι
5)Τον έχεις μικρό και έχεις και στυτική δυσλειτουργία
6)Έχεις ψώρα , λεύκη και άλλα δερματικά μαζί με σημάδια από ακμή και τσιμπούρια
7)Είσαι χοντρός
8)Έχεις πλήρη καράφλα στυλ Βουλγαράκης.

ΞΕΣΚΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ.
Γιατί έτσι τις έχουν μάθει τις καραπουτάνες.

Από εκείνη την εποχή δεν κράτησες καβάτζες ;;;;;;;;;
Έχω έναν τέτοιον που περιγράφεις στην πολυκατοικία και όντως γαμάει. Τη χοντρή πατσαβούρα που τον παντρεύτηκε. Αλλά μόνο αυτή!! :vomit:

Καβάτζες από τότε δεν κράτησα γιατί προέκυψε σχέση 7 χρόνων και τις έχασα σιγά σιγά όλες. Πάντως και τώρα καλά τα πάω απλά η διαφωνία μας είναι στο καθημερινό πέσιμο σε γκόμενες που δεν αξίζουν. Δεν τους την κάνω τη χάρη να μου ρίξουν άκυρο. Ας τις γαμήσει κάνας άλλος (αν δε μείνουν αγάμητες δηλαδή).

Είπαμε: Αν είναι για να τον βάλω σε μια τρύπα μόνο σε μια γκόμενα που δε μου λέει τίποτα και είναι ένας κενός άνθρωπος, καλύτερα να πάω στο μπουρδέλο. Θα ξοδέψω και πιο λίγα (δε θα χρειαστεί να υποστηρίξω κανένα παραμύθι), με λιγότερο κόπο και χρόνο.

Μη τις θεοποιείτε (έστω κι αν δεν το πιστεύετε). Γι αυτό έχουν γίνει έτσι όπως έχουν γίνει. Απ'τα πολλά πεσίματα και τα σχόλια - like στο facebook

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.527
Πόντοι
606
Έχω έναν τέτοιον που περιγράφεις στην πολυκατοικία και όντως γαμάει. Τη χοντρή πατσαβούρα που τον παντρεύτηκε. Αλλά μόνο αυτή!! :vomit:

Καβάτζες από τότε δεν κράτησα γιατί προέκυψε σχέση 7 χρόνων και τις έχασα σιγά σιγά όλες. Πάντως και τώρα καλά τα πάω απλά η διαφωνία μας είναι στο καθημερινό πέσιμο σε γκόμενες που δεν αξίζουν. Δεν τους την κάνω τη χάρη να μου ρίξουν άκυρο. Ας τις γαμήσει κάνας άλλος (αν δε μείνουν αγάμητες δηλαδή).

Είπαμε: Αν είναι για να τον βάλω σε μια τρύπα μόνο σε μια γκόμενα που δε μου λέει τίποτα και είναι ένας κενός άνθρωπος, καλύτερα να πάω στο μπουρδέλο. Θα ξοδέψω και πιο λίγα (δε θα χρειαστεί να υποστηρίξω κανένα παραμύθι), με λιγότερο κόπο και χρόνο.

Μη τις θεοποιείτε (έστω κι αν δεν το πιστεύετε). Γι αυτό έχουν γίνει έτσι όπως έχουν γίνει. Απ'τα πολλά πεσίματα και τα σχόλια - like στο facebook
σωραιος

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291

εγω εκανα μπανακι ξυρισα τα παντα μεχρι αρχιδια κ τωρα θα βαλω μαυρο πουκαμισο σενιο κ παω για καμακι στο γκαζι
Πήγαινε εσύ γκάζι να πάω κι εγώ τρούμπα να απλωνόμαστε. Πειράζει που δεν θα ξυριστώ?

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16

Το μονο σιγουρο ειναι οτι εκει δεν θα γαμησεις..... :headbang: :headbang:

Προχωρα για μεταξι να κανεις παιχνιδι με τις πουτανες,θα σε χουφτωσουν και τσαμπα στο σαλονι...... :tits2: :cum:
Ακομα και στην συμπεριφορα ειναι παρα πολυ καλυτερες απο τις αλλες..... :thumbsup:

:hi:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Είπα πουθενά για like στο fb ;
Για όποια μαλακία ληγούρηδων υπάρχει σε αυτό τον κόσμο
θα κατηγορήσετε εμένα γαμώ το ............

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
λακη εσυ θα πας μπαρακια αποψε?

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.