Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001

indianapacer11

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Κριτικές
6
Like
254
Πόντοι
1
Κατα ενα μεγαλο ποσοστο οταν γυναικα αναφεεται στο οτι δεν μου αρεσει η γκρινια κια η ζηλεια .....συμαινει οτι του αλλου του εβγαζε την ψυχη και της εκανε μανουβρες .

Σπασιματα γκομενας .....Θα βγω με τις φιλες μου  . επικοινωνει μετα απο δυο μερες ....Αιτιολογια ...ξεχαστηκα ...ο Αντρας χωνει γκαζι ....διοτι νιωθει μαλακας ...Η γκομενα τον βγαζει κατα πιεστικο ....ζηλιαρη...ανασφαλη......

Γιατι τα κανει ολα αυτα ? διοτι απλα ...παιζει με αλλον ή αλλους ...και τον εχει καβατζα.....

Πραγμάτικα πολύ σωστή άποψη που όλοι πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας , οταν μας συμβαίνει..

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Κατα ενα μεγαλο ποσοστο οταν γυναικα αναφεεται στο οτι δεν μου αρεσει η γκρινια κια η ζηλεια .....συμαινει οτι του αλλου του εβγαζε την ψυχη και της εκανε μανουβρες .

Σπασιματα γκομενας .....Θα βγω με τις φιλες μου  . επικοινωνει μετα απο δυο μερες ....Αιτιολογια ...ξεχαστηκα ...ο Αντρας χωνει γκαζι ....διοτι νιωθει μαλακας ...Η γκομενα τον βγαζει κατα πιεστικο ....ζηλιαρη...ανασφαλη......

Γιατι τα κανει ολα αυτα ? διοτι απλα ...παιζει με αλλον ή αλλους ...και τον εχει καβατζα.....

Μια χαρα μου ακούγεται :grin:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Της κανω αιτημα φιλιας την αλλη μερα.Με δεχεται και μιλαμε λιγο.Της ζηταω κινητο μου λεει Αλλη φορα!  Γραφω το δικο μου κινητο και δεν της ξαναστελνω για 2 μερες!

Στο τελευταιο μηνυμα την αποκαλεσα μωρακι!
Αυτη μου απαντησε οτι την λενε Μαρια!
Οτι δεν μου εχει δωσει δικαιωμα να την αποκαλω μωρακι!
Με διεγραψε απο το φβ!  

Λογικά και αναμενόμενα.
[size=16pt]ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΙΝΗΤΟ ,
Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΗΤΑΝ
BLOCK στο fb[/size]
και φυσικά όπου και όποτε την ξαναδείς
δεν της λες ούτε καλημέρα.
Αν σου πει αυτή, της το κόβεις με χριστοπαναγίες
και της απαγορεύεις να σου ξαναμιλήσει οπουδήποτε και οποτεδήποτε.
[size=14pt]ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.[/size]

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.270
Πόντοι
7.865
Γνωριζω μια γκομενα ελεεηνιδα :vomit: μεσω ενος φιλου.Η αδερφη της ειναι κουμπαρα του φιλου μου.Τεσπα βγαινουμε ολη μαζι και γνωριζω την κοπελα.Της κανω αιτημα φιλιας την αλλη μερα.Με δεχεται και μιλαμε λιγο.Της ζηταω κινητο μου λεει Αλλη φορα! :headbang: Γραφω το δικο μου κινητο και δεν της ξαναστελνω για 2 μερες! :sunglasses: Το εχω διαβασει σε βιβλιο αυτο το κολπο! :grin: Με θυμαται την τριτη μερα και μου στελνει μηνυμα στο φβ :2funny:.Μιλαμε κανα 2 ωρες στο φβ και μου στελνει το κινητο της γιατι κουραστηκε να γραφει :2funny:.Μιλαμε κανενα μισαωρο στο κινητο νυχτιατικα! :rockon: Της επομενες μερες μιλουσαμε χαλαρα στο φβ.Σημερα ειχαμε κανονισει να παμε για καφε :zfuck: αυριο οι δυο μας.Στο τελευταιο μηνυμα την αποκαλεσα μωρακι! :cum: Αυτη μου απαντησε οτι την λενε Μαρια! :headbang: Οτι δεν μου εχει δωσει δικαιωμα να την αποκαλω μωρακι! :headbang: Με διεγραψε απο το φβ!  :jerking: Σημερα το απογευμα εγινε.Δεν της εστειλα καποιο μηνυμα στο κινητο :sunglasses:.Και δεν προκειται να της ξαναστειλω! :birdman: Εκτος και αν ξαναστειλει πρωτα αυτη!  :grin:Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια! :birdman:
Πιστευω οτι το παιζει δυσκολη!!! Γενικα παντως ειναι παραξενη και μυστηρια κοπελα.
Εχω μαθει παντως οτι στο παρελθον εχει φαει πολλες πουτσες! :knockinb: Και τωρα το παιζει σοβαρη και δηθεν!

Πως ψυχολογειτε την συμπεριφορα της?! :think:
Βασικά τα του facebook δεν τα πολυκατέχω,αλλά στο σημείο που δεν σου έδωσε το τηλέφωνό της και σου είπε "άλλη φορά",έπρεπε να της πείς ότι δεν θα υπάρξει άλλη φορά γιατί ήθελες απλά ένα γαμήσι και ήδη σε κούρασε και να τονίζες ότι είναι παρτόλα και δήθεν.Μετά μπορούσες να την σβήσεις εσύ.Και τέλος.Θα σε υπολόγιζε περισσότερο και μην σου πώ ότι θα έσταζε το μουνί της,γιατί θα υπήρχε κάποιος που θα είχε καταλάβει πόσο πουτάνα ήταν και θα της φερόταν όπως της αξίζει και όχι σαν πιρφορος με τα "μωράκι" και άλλες παπάτζες.Απο εκεί και πέρα τα υπόλοιπα ήταν περιττά.δεν θα λεορεοε καν να ασχοληθείς και να την πάς και για καφέ ή ότι άλλο θα καθόταν στην σκατοκεφάλα της.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Βασικά τα του facebook δεν τα πολυκατέχω,αλλά στο σημείο που δεν σου έδωσε το τηλέφωνό της και σου είπε "άλλη φορά",έπρεπε να της πείς ότι δεν θα υπάρξει άλλη φορά γιατί ήθελες απλά ένα γαμήσι και ήδη σε κούρασε και να τονίζες ότι είναι παρτόλα και δήθεν.Μετά μπορούσες να την σβήσεις εσύ.Και τέλος.Θα σε υπολόγιζε περισσότερο και μην σου πώ ότι θα έσταζε το μουνί της,γιατί θα υπήρχε κάποιος που θα είχε καταλάβει πόσο πουτάνα ήταν και θα της φερόταν όπως της αξίζει και όχι σαν πιρφορος με τα "μωράκι" και άλλες παπάτζες.Απο εκεί και πέρα τα υπόλοιπα ήταν περιττά.δεν θα λεορεοε καν να ασχοληθείς και να την πάς και για καφέ ή ότι άλλο θα καθόταν στην σκατοκεφάλα της.

Θεός.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.270
Πόντοι
7.865
TRUE STORY

Φιλαράκι μου γύρω στα 30, μ'ένα πρόβλημα κατάχρησης ουσιών, χωρισμένος με 2 παιδιά των οποίων την κηδεμονία έχουν οι γονείς του στο νησί που μένουν, πιάνει δουλειά εργάτης στην εταιρεία που δουλεύω γιατί έχει αφήσει την κοπέλα του (ειναι 2-3 χρόνια μαζί) έγκυο.
Δύσκολα τα πράγματα αλλά σιγά σιγά ορθοποδεί (παίρνει κοντά 1000ε μισθό) και κάνουν σχέδια για γάμο κτλ.
Λίγο μετά το Πάσχα γεννάει η τύπισσα (πρώην πρεζού) και για να μην της πάρει το παιδί η πρόνοια, αναλαμβάνουν την κηδεμονία οι γονείς της και το παιδί δηλώνεται αγνώστου πατρός.
Αυτός δεν την παλεύει άλλο με τη δουλειά και παραιτείται. Η τύπισσα τον παρατάει (αν και αυτή τον έπρηζε να παραιτηθεί γιατί δεν τον έβλεπε) και εξαφανίζεται μαζί με το μωρό.

Πάει να κάνει μια δουλειά αυτός αλλά πίνει το μισό εμπόρευμα λόγω ψυχολογικών που την ψάχνει και δεν την βρίσκει, στραβώνει η δουλειά, τον πιέζουν για τα φράγκα, σηκώνεται και φέυγει στο νησί με τους δικούς του.
Χάλια ψυχολογικά ο τύπος, μιλάμε στο τηλ, μου λέει "δεν την παλέυω ψηλέ κτλ." του λέω τι έγινε πάλι? Μου λέει (αυτό γύρω στο 15αυγουστο) παντρεύεται η τύπισσα που τον παράτησε. Του λέω "αποκλείεται ρε φίλε, το πάσχα γέννησε, πότε πρόλαβε?"
Την άλλη μέρα μου στέλνει φωτό του γάμου της "κυρίας" που του στείλαν.

Μένω άφωνος, του λέω αν δεν ήταν το παιδί, θα σου λεγα να την γράψεις ή αν είναι να αισθανθείς καλύτερα να μαζευτούμε να κάνουμε καμιά φασαρία. Μου λέει δεν μπορώ να πιστέψω ότι η κορούλα μου θα μάθει να λέει μπαμπά έναν άσχετο.

Και ερωτώ τώρα εγώ: Εντάξει αυτή είναι καριόλα, ξεφτιλισμένη κτλ. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ που την παντρεύτηκε, λεχώνα γυναίκα, πόσα κιλά μαλάκας μπορεί να είναι???????

Είπα όλη αυτή την ιστορία για να δείξω ότι δε φταίνε μόνο αυτές. Πάντα θα υπάρχει ένας αγάμητος παπάρας που μόλις του προσφέρουν μουνί, μέχρι και ορμόνες θα πάρει να κατεβάσει γάλα για να θηλάζει αυτός το μωρό μην κουραστεί η ρουφιάνα (που ήταν και πατσαβούρα).
Αν αποδεχθούμε το κατα πόσο αληθεύει η ιστορία-δεν λέω ότι είναι ψέμα,αλλά ούτε και αλήθεια-δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση.Λόγω εργασίας έχουν δεί πολλά τέτοια τα μάτια μου.Φυσικά σπάνια με πρώην χρήστες,αλλά με την πλειοψηφία των πρωταγωνιστών να είναι μικροαστοί και βάλε.Η κυρία τον έβαλε να φύγει απο την δουλειά του,τον απομύζησε οικονομικά λόγω του παιδιού και όταν τελείωσε το μπαγιόκο την έκανε για άλλη γη και άλλα μέρη με νέο γαμιά,που αν το ψάξει δεν θα είναι και τόσο νέος,καθώς το "κοριτσάκι" του δεν θα λέει κάποιον άσχετο μπαμπά,αλλά τον κανονικό της πατέρα και όχι εκείνον που κατέστρεψε την δεύτερη ευκαιρία που του έδωσε η ζωή του μετά απο την ασύδοτη πρώτη.Με λίγα λόγια ο συνάδελφος πλήρωνε τα γαμησιάτικα του γκόμενου της πρεζούς και όταν τελείωσαν τα λεφτά πήγε στον κανονικό μπαμπα,καθώς δεν δικαιολογείται γάμος τόσο σύντομα στο ξεκούδουνο.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Λογικά και αναμενόμενα.
[size=16pt]ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΙΝΗΤΟ ,
Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΗΤΑΝ
BLOCK στο fb[/size]
και φυσικά όπου και όποτε την ξαναδείς
δεν της λες ούτε καλημέρα.
Αν σου πει αυτή, της το κόβεις με χριστοπαναγίες
και της απαγορεύεις να σου ξαναμιλήσει οπουδήποτε και οποτεδήποτε.
[size=14pt]ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.[/size]

γενικα το πιο δυσκολο πραγμα στην εποχη μας για τους περισσοτερους ειναι να συμπεριφερονται αντρικα

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ που την παντρεύτηκε, λεχώνα γυναίκα, πόσα κιλά μαλάκας μπορεί να είναι???????

Κλασικός τύπος, κότα, άχρηστος με τις γκόμενες, που φοβόταν να πάει και με πουτάνα,
οπότε ήταν παρθένος στα 30-35-40 και βρίσκοντας μία τελειωμένη , κάργα ξεφτιλισμένη,
πιο ξεφτιλισμένη από την ξεφτίλα την ίδια,
άρχισε να γαμάει.

Τέτοιοι τύποι , θα παντρεύονταν μία ξεφτιλισμένη
ακόμη κι αν τους έλεγε ότι θα φέρνει στο κρεβάτι τους συφιλιασμένους αράπηδες να
γαμάνε όχι μόνο αυτήν αλλά και αυτόν.

Λέμε για τύπο τώρα, που από τη μαλακία, θα μπορούσε σε μια μέρα
να περάσει 4 χέρια αστάρι το λευκό πύργο .............

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
γενικα το πιο δυσκολο πραγμα στην εποχη μας για τους περισσοτερους ειναι να συμπεριφερονται αντρικα

Όχι μόνο τούτη την εποχή.
Και πριν 20-25 που τα θυμάμαι και τα ξέρω καλά,
το ίδιο ήταν. Μπορεί και χειρότερα, γιατί τότε υπήρχαν πολλά δανεικά φράγκα
και το πυρφοριλίκι έσπαγε καρύδια.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μυστες εγω λέω να μην παντρευτω ποτε
Γεννηθηκα στα 80's αλλά προτιμω να συνεχισω τον δυσκολο
δρομο του κυνηγου που συχνα επιστρεφει σπιτι χωρις θηραμα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Όχι μόνο τούτη την εποχή.
Και πριν 20-25 που τα θυμάμαι και τα ξέρω καλά,
το ίδιο ήταν. Μπορεί και χειρότερα, γιατί τότε υπήρχαν πολλά δανεικά φράγκα
και το πυρφοριλίκι έσπαγε καρύδια.

τωρα ειναι χειροτερα τα πραγματα γιατι μπορει να μην υπαρχουνε φραγκα αλλα ο ευνουχισμος που εχει πεσει ειναι πολυ μεγαλυτερος σε σχεση με 20-25 χρονια....

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
τωρα ειναι χειροτερα τα πραγματα γιατι μπορει να μην υπαρχουνε φραγκα αλλα ο ευνουχισμος που εχει πεσει ειναι πολυ μεγαλυτερος σε σχεση με 20-25 χρονια....

Μιλάς εκ πείρας ;;

Γιατί εγώ εκείνη την εποχή είχα δει τα μεγαλύτερα αίσχη , μαλακίες, κλαρινογαμπριλίκια,
συμπεριφορές καλόγριας κτλ.Λόγω ... ηλικίας ..........

Έφτυνε η άλλη 50 γκόμενους γαμάτους και εμφανίσιμους
και γαμιόταν με τον κλώνο του στηβ ντούζου με καράφλα
επειδή ήταν ... απο το χωριό της .............

ή ξάδερφος της συμφοιτήτριας ..........

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μιλάς εκ πείρας ;;

Γιατί εγώ εκείνη την εποχή είχα δει τα μεγαλύτερα αίσχη , μαλακίες, κλαρινογαμπριλίκια,

Μιλαω για την δικη μου γενια Λακη των 25-30  :grin:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μιλάς εκ πείρας ;;

Συμβαινουν και τωρα :headbang:
Πρεπει να επανερθει η πυρά για τις προξενητρες
Εμποδιζουν το αξίωμα του Δαρβινου

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Συμβαινουν και τωρα :headbang:
Πρεπει να επανερθει η πυρά για τις προξενητρες
Εμποδιζουν το αξίωμα του Δαρβινου

Οι προξενήτρες φταίνε ή οι μαλακισμένες που ψωνίζουν βόδια από προξενιά ....

Είναι καλό παιδί ...
ο καράφλας 1,68 100 κιλά
[size=14pt]με ντύσιμο που θυμίζει "ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ" ...[/size]

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Οι προξενήτρες φταίνε ή οι μαλακισμένες που ψωνίζουν βόδια από προξενιά ....

Είναι καλό παιδί ...
ο καράφλας 1,68 100 κιλά
[size=14pt]με ντύσιμο που θυμίζει "ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ" ...[/size]

οι 50 πυρφοροι που ασχολουντανε με μια γκομενα φταινε και δεν την εστελναν στο διαολο, οταν ο κοσμος βρωμαει απο γυναικες...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
οι 50 πυρφοροι που ασχολουντανε με μια γκομενα φταινε και δεν την εστελναν στο διαολο, οταν ο κοσμος βρωμαει απο γυναικες...

Δεν μιλάμε για αγαπουλίαση.
Υπάρχει αξιοπρεππής προσέγγιση γκόμενας, σύντομη.
Τα έχουμε πει αυτά.
Απλά η άλλη μπορεί να τους φτύνει
για να καταλήξει με το ντελιβερά από το χωριό της
που είναι κλώνος του σεφερλή με ντύσιμο από τα ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δεν μιλάμε για αγαπουλίαση.
Υπάρχει αξιοπρεππής προσέγγιση γκόμενας, σύντομη.
Τα έχουμε πει αυτά.
Απλά η άλλη μπορεί να τους φτύνει
για να καταλήξει με το ντελιβερά από το χωριό της
που είναι κλώνος του σεφερλή με ντύσιμο από τα ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ....

Δεν διαφωνουμε πουθενα, αμα ειναι σκατοβλαχα η αλλη αστην στην τυριλα της, οι αξιοπρεπεις γκομενοι μπορουνε να βρουνε αλλες....

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Γνωριζω μια γκομενα ελεεηνιδα :vomit: μεσω ενος φιλου.Η αδερφη της ειναι κουμπαρα του φιλου μου.Τεσπα βγαινουμε ολη μαζι και γνωριζω την κοπελα.Της κανω αιτημα φιλιας την αλλη μερα.Με δεχεται και μιλαμε λιγο.Της ζηταω κινητο μου λεει Αλλη φορα! :headbang: Γραφω το δικο μου κινητο και δεν της ξαναστελνω για 2 μερες! :sunglasses: Το εχω διαβασει σε βιβλιο αυτο το κολπο! :grin: Με θυμαται την τριτη μερα και μου στελνει μηνυμα στο φβ :2funny:.Μιλαμε κανα 2 ωρες στο φβ και μου στελνει το κινητο της γιατι κουραστηκε να γραφει :2funny:.Μιλαμε κανενα μισαωρο στο κινητο νυχτιατικα! :rockon: Της επομενες μερες μιλουσαμε χαλαρα στο φβ.Σημερα ειχαμε κανονισει να παμε για καφε :zfuck: αυριο οι δυο μας.Στο τελευταιο μηνυμα την αποκαλεσα μωρακι! :cum: Αυτη μου απαντησε οτι την λενε Μαρια! :headbang: Οτι δεν μου εχει δωσει δικαιωμα να την αποκαλω μωρακι! :headbang: Με διεγραψε απο το φβ!  :jerking: Σημερα το απογευμα εγινε.Δεν της εστειλα καποιο μηνυμα στο κινητο :sunglasses:.Και δεν προκειται να της ξαναστειλω! :birdman: Εκτος και αν ξαναστειλει πρωτα αυτη!  :grin:Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια! :birdman:
Πιστευω οτι το παιζει δυσκολη!!! Γενικα παντως ειναι παραξενη και μυστηρια κοπελα.
Εχω μαθει παντως οτι στο παρελθον εχει φαει πολλες πουτσες! :knockinb: Και τωρα το παιζει σοβαρη και δηθεν!

Πως ψυχολογειτε την συμπεριφορα της?! :think:

Τυπε δεν σε γουσταρει η γκομενα.
Απο τα λιγα που ειπατε σιγουρεύτηκε οτι δεν την κανεις και βρηκε ασημαντη αφορμη για να το σχολάσει.
Χεστην και μην ξανασχοληθεις.  :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom