Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (5 μέλη και 49 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
τυποι εσκασε μυτη η κυρια νινο
για να σας δωσω να καταλαβετε ειναι σαν τη μαρουσκα στους δυο ξενους αλλα στα 62 της
χτυπαει το κουδουνι
γουις με λακ

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
τυποι εσκασε μυτη η κυρια νινο
για να σας δωσω να καταλαβετε ειναι σαν τη μαρουσκα στους δυο ξενους αλλα στα 62 της
χτυπαει το κουδουνι
γουις με λακ
Αντε  γουδ  λακ  και  καλεs βοτκεs

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
τυποι μολις ηρθε η κυρια νινο της πηρα απο τα χερια το σφουγγαροκουβα και αρχισα να λικνιζομαι ερωτικα
γουρλωσε τα ματια της και με ρωτησε αν εχω κατι
τοτε γονατισα της εδωσα την ανθοδεσμη, της φορεσα το φο μπιζου και τη ρωτησα αν θελει να με παντρευτει
εκεινη εβγαλε αμεσως το δαχτυλιδι και το πεταξε στο πατωμα, χτυπησε ρυθμικα τον κροταφο της με το δαχτυλο της και μου ειπε "εισαι καλα παιντακι μου;"
πηρε τη ρομπα της και το σφουγγαροκουβα και εφυγε χτυπωντας την πορτα πισω της
κατι δεν εκανα σωστα φαινεται
ειμαι συντετριμμενος  :-

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
τυποι μολις ηρθε η κυρια νινο της πηρα απο τα χερια το σφουγγαροκουβα και αρχισα να λικνιζομαι ερωτικα
τοτε γονατισα της εδωσα την ανθοδεσμη, της φορεσα το φο μπιζου και τη ρωτησα αν θελει να με παντρευτει
εκεινη εβγαλε αμεσως το δαχτυλιδι και το πεταξε στο πατωμα, χτυπησε ρυθμικα τον κροταφο της με το δαχτυλο της και μου ειπε "εισαι καλα παιντακι μου;"
Την τρομαξεs τυπε.................Θελει  αγαλι αγαλι......Πρωτα  επρεπε να την συγκινησειs με νοσταλγικα παλια τραγουδια  απο την Γεωργια και μετα να τηs προσφερεs παστα  σερανο  με το δαχτυλιδι  μεσα στην  παστα  λεγονταs να κανει μικρεs μπουκιτσεs γιατι  θα  υπηρχε  παστα-εκπληξη

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
  Μην πτοείσαι τυπε ,συνεχισε το στενο μαρκαρισμα,πηγαινε το βραδυ κατω από το σπιτι της και αρχισε τα τραγουδια.Με επιμονη θα το κερδισεις το κελεπουρι.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
   Μην πτοείσαι τυπε ,συνεχισε το στενο μαρκαρισμα,πηγαινε το βραδυ κατω από το σπιτι της και αρχισε τα τραγουδια.Με επιμονη θα το κερδισεις το κελεπουρι.
τυπε νομιζω πρεπει να το παρω αποφαση οτι μου εριξε χυλοπιτα η γεωργιανη καθαριστρια και να μην το τραβηξω στα ακρα
υπαρχει μια 70χρονη ζητιανα ρομα εξω απο το μεγκα σκλαβενιτη στην αχαρνων στην οποια σκεφτομαι να κανω προταση γαμου και ελπιζω να ειναι επιτυχης αυτη τη φορα

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
τυπε νομιζω πρεπει να το παρω αποφαση οτι μου εριξε χυλοπιτα η γεωργιανη καθαριστρια και να μην το τραβηξω στα ακρα
υπαρχει μια 70χρονη ζητιανα ρομα εξω απο το μεγκα σκλαβενιτη στην αχαρνων στην οποια σκεφτομαι να κανω προταση γαμου και ελπιζω να ειναι επιτυχης αυτη τη φορα

Τύπε άγριο πράμα ο γάμος άκου και εμένα ειμαι παθών!!  :headbang: Κάτσε ελεύθερο πουλί μη ψάχνεις μπελάδες

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Τύπε, σκέφτεσαι να χωρίσεις ;; :think:

Όχι τύπε μου.Απλά μιλάω εκ πείρας να γλιτώσω όσους μπορώ απο το σφάλμα.Παντόφλα δε τρώω αλλα γκρίνια πολυ ρε γαμώτο!γιαυτό φροντίζω να της ρίχνω κανα  :knockinb: να καλμάρει χαχαχα  ;) ;)

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Όχι τύπε μου.Απλά μιλάω εκ πείρας να γλιτώσω όσους μπορώ απο το σφάλμα.Παντόφλα δε τρώω αλλα γκρίνια πολυ ρε γαμώτο!γιαυτό φροντίζω να της ρίχνω κανα   :knockinb: να καλμάρει χαχαχα  ;) ;)

Για ποιους λόγους σου γκρινιάζει κυρίως αν επιτρέπεται ;;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Για ποιους λόγους σου γκρινιάζει κυρίως αν επιτρέπεται ;;
τυπε οι γυναικες δε χρειαζονται λογους για να γκρινιαξουν
γκρινιαζουν οπως εμεις αναπνεουμε
ειναι γονιδιακο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Καλη  περιπτωση.........Κανε  την  κινηση  σου  πρωτα  και μετα  καντηs το  τραπεζι.....
Νηστικια  λεει  σε ολα ναι...........Φαγωμενη  δεν  εγγυωμαι

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
τυποι σκεφτομαι σοβαρα να μεταναστευσω στη συρια για να βρω γυναικα  :-

www.newmoney.gr/diethni/289232-den-briskoun-andra-oi-siries-eksaitias-tou-polemou-anipantres-7-stis-10-ti-kanoun-os-lisi]Δεν βρίσκουν άνδρα οι Σύριες εξαιτίας του πολέμου - Ανύπαντρες 7 στις 10 - Τι κάνουν ως λύση[/url]
Tυπε πώς σου φαινεται η 23χρονη Σύρια δασκάλα?

URL]]

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Tυπε πώς σου φαινεται η 23χρονη Σύρια δασκάλα?
τυπε κατω κατω το αρθρο λεει οτι παντρευονται μεσηλικες ως δευτερες γυναικες και οτι το γυρνανε στο λεσβιακο ελλειψει αντρων
μου φαινεται πρεπει να παω ασαπ στη συρια να βρω γκομενακι

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
782
Πόντοι
326
κανω πρακτικη σε μια πολη εκτος Αθηνων και ειναι μια σερβιτορα σε ενα καφε που την εχω ερωτευτει. παω συχνα εκει με τα παιδια εκει. ενα βραδυ ειχα βγει με τα παιδια απο την εταιρεια εξω και με ψιλοκαυλαντιζε. εχω μαθει το ονομα της αλλα δεν θελω να της μιλησω στο facebook ετσι χωρις να μιλησουμε απο κοντα .
τι λετε να κανω?

δεν ειμαι πρωταρης . απλα οσες σχεσεις ειχα ηταν απο παρεα ή παρεα φιλων . κοιταξα ενα θρεντ με το προπο δεν βρηκα κατι που να μου κανει κλικ

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
δεν ειμαι πρωταρης . απλα οσες σχεσεις ειχα ηταν απο παρεα ή παρεα φιλων . κοιταξα ενα θρεντ με το προπο δεν βρηκα κατι που να μου κανει κλικ

Αν δεν ανοίξεις ένα ξεχωριστό θρεντ όπως σου έγραψα από την πρώτη στιγμή,

θα ενταφιαστεί το μήνυμά σου κάτω από μια χιονοστιβάδα σπάμμινγκ...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.087
Πόντοι
10.686
τυπε κατω κατω το αρθρο λεει οτι παντρευονται μεσηλικες ως δευτερες γυναικες και οτι το γυρνανε στο λεσβιακο ελλειψει αντρων
μου φαινεται πρεπει να παω ασαπ στη συρια να βρω γκομενακι
Επειδή το πιρφοριλίκι το'χουμε στο αίμα μας σαν λαός,αν υπήρχε εθνικό σχέδιο ή κάποια ιδιωτική πρωτοβουλία για εισαγωγή αναξιοπαθούντων γυναικών από εμπόλεμες ζώνες,είτε ως ελεύθερες είτε ως πουτάνες,να'σαι σίγουρος ότι οι υποψήφιοι γαμπροί θα έκαναν ουρά!Νομίζω ότι οι μουσουλμάνες μια χαρά σύζυγοι βγαίνουν σε σχέση με τις Δυτικές χριστιανές γυναίκες,υποτακτικές και υπάκουες,εκπαιδευμένες να υπηρετούν τον άντρα τους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom