You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αντε γουδ λακ και καλεs βοτκεsτυποι εσκασε μυτη η κυρια νινο
για να σας δωσω να καταλαβετε ειναι σαν τη μαρουσκα στους δυο ξενους αλλα στα 62 της
χτυπαει το κουδουνι
γουις με λακ
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
τυποι μολις ηρθε η κυρια νινο της πηρα απο τα χερια το σφουγγαροκουβα και αρχισα να λικνιζομαι ερωτικα
γουρλωσε τα ματια της και με ρωτησε αν εχω κατι
τοτε γονατισα της εδωσα την ανθοδεσμη, της φορεσα το φο μπιζου και τη ρωτησα αν θελει να με παντρευτει
εκεινη εβγαλε αμεσως το δαχτυλιδι και το πεταξε στο πατωμα, χτυπησε ρυθμικα τον κροταφο της με το δαχτυλο της και μου ειπε "εισαι καλα παιντακι μου;"
πηρε τη ρομπα της και το σφουγγαροκουβα και εφυγε χτυπωντας την πορτα πισω της
κατι δεν εκανα σωστα φαινεται
ειμαι συντετριμμενος :-
τοτε γονατισα της εδωσα την ανθοδεσμη, της φορεσα το φο μπιζου και τη ρωτησα αν θελει να με παντρευτει
εκεινη εβγαλε αμεσως το δαχτυλιδι και το πεταξε στο πατωμα, χτυπησε ρυθμικα τον κροταφο της με το δαχτυλο της και μου ειπε "εισαι καλα παιντακι μου;"
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Την τρομαξεs τυπε.................Θελει αγαλι αγαλι......Πρωτα επρεπε να την συγκινησειs με νοσταλγικα παλια τραγουδια απο την Γεωργια και μετα να τηs προσφερεs παστα σερανο με το δαχτυλιδι μεσα στην παστα λεγονταs να κανει μικρεs μπουκιτσεs γιατι θα υπηρχε παστα-εκπληξητυποι μολις ηρθε η κυρια νινο της πηρα απο τα χερια το σφουγγαροκουβα και αρχισα να λικνιζομαι ερωτικα
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
Μην πτοείσαι τυπε ,συνεχισε το στενο μαρκαρισμα,πηγαινε το βραδυ κατω από το σπιτι της και αρχισε τα τραγουδια.Με επιμονη θα το κερδισεις το κελεπουρι.τυποι μολις ηρθε η κυρια νινο της πηρα απο τα χερια το σφουγγαροκουβα και αρχισα να λικνιζομαι ερωτικα
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
τυπε νομιζω πρεπει να το παρω αποφαση οτι μου εριξε χυλοπιτα η γεωργιανη καθαριστρια και να μην το τραβηξω στα ακραΜην πτοείσαι τυπε ,συνεχισε το στενο μαρκαρισμα,πηγαινε το βραδυ κατω από το σπιτι της και αρχισε τα τραγουδια.Με επιμονη θα το κερδισεις το κελεπουρι.
υπαρχει μια 70χρονη ζητιανα ρομα εξω απο το μεγκα σκλαβενιτη στην αχαρνων στην οποια σκεφτομαι να κανω προταση γαμου και ελπιζω να ειναι επιτυχης αυτη τη φορα
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
τυπε νομιζω πρεπει να το παρω αποφαση οτι μου εριξε χυλοπιτα η γεωργιανη καθαριστρια και να μην το τραβηξω στα ακρα
υπαρχει μια 70χρονη ζητιανα ρομα εξω απο το μεγκα σκλαβενιτη στην αχαρνων στην οποια σκεφτομαι να κανω προταση γαμου και ελπιζω να ειναι επιτυχης αυτη τη φορα
Τύπε άγριο πράμα ο γάμος άκου και εμένα ειμαι παθών!! Κάτσε ελεύθερο πουλί μη ψάχνεις μπελάδες
Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 139
- Πόντοι
- 16
Τύπε άγριο πράμα ο γάμος άκου και εμένα ειμαι παθών!! Κάτσε ελεύθερο πουλί μη ψάχνεις μπελάδες
Τύπε, σκέφτεσαι να χωρίσεις ;;
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Τύπε, σκέφτεσαι να χωρίσεις ;;
Όχι τύπε μου.Απλά μιλάω εκ πείρας να γλιτώσω όσους μπορώ απο το σφάλμα.Παντόφλα δε τρώω αλλα γκρίνια πολυ ρε γαμώτο!γιαυτό φροντίζω να της ρίχνω κανα να καλμάρει χαχαχα ;) ;)
Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 139
- Πόντοι
- 16
Όχι τύπε μου.Απλά μιλάω εκ πείρας να γλιτώσω όσους μπορώ απο το σφάλμα.Παντόφλα δε τρώω αλλα γκρίνια πολυ ρε γαμώτο!γιαυτό φροντίζω να της ρίχνω κανα να καλμάρει χαχαχα ;) ;)
Για ποιους λόγους σου γκρινιάζει κυρίως αν επιτρέπεται ;;
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
τυπε οι γυναικες δε χρειαζονται λογους για να γκρινιαξουνΓια ποιους λόγους σου γκρινιάζει κυρίως αν επιτρέπεται ;;
γκρινιαζουν οπως εμεις αναπνεουμε
ειναι γονιδιακο
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Καλη περιπτωση.........Κανε την κινηση σου πρωτα και μετα καντηs το τραπεζι.....τυπε νομιζω πρεπει να το παρω αποφαση οτι μου εριξε χυλοπιτα η γεωργιανη καθαριστρια και να μην το τραβηξω στα ακρα
Νηστικια λεει σε ολα ναι...........Φαγωμενη δεν εγγυωμαι
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
τυποι σκεφτομαι σοβαρα να μεταναστευσω στη συρια για να βρω γυναικα :-
www.newmoney.gr/diethni/289232-den-briskoun-andra-oi-siries-eksaitias-tou-polemou-anipantres-7-stis-10-ti-kanoun-os-lisi]Δεν βρίσκουν άνδρα οι Σύριες εξαιτίας του πολέμου - Ανύπαντρες 7 στις 10 - Τι κάνουν ως λύση[/url]
www.newmoney.gr/diethni/289232-den-briskoun-andra-oi-siries-eksaitias-tou-polemou-anipantres-7-stis-10-ti-kanoun-os-lisi]Δεν βρίσκουν άνδρα οι Σύριες εξαιτίας του πολέμου - Ανύπαντρες 7 στις 10 - Τι κάνουν ως λύση[/url]
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Tυπε πώς σου φαινεται η 23χρονη Σύρια δασκάλα?τυποι σκεφτομαι σοβαρα να μεταναστευσω στη συρια για να βρω γυναικα :-
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
τυπε κατω κατω το αρθρο λεει οτι παντρευονται μεσηλικες ως δευτερες γυναικες και οτι το γυρνανε στο λεσβιακο ελλειψει αντρωνTυπε πώς σου φαινεται η 23χρονη Σύρια δασκάλα?
μου φαινεται πρεπει να παω ασαπ στη συρια να βρω γκομενακι
ntinosspa14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2014
- Κριτικές
- 18
- Like
- 782
- Πόντοι
- 326
κανω πρακτικη σε μια πολη εκτος Αθηνων και ειναι μια σερβιτορα σε ενα καφε που την εχω ερωτευτει. παω συχνα εκει με τα παιδια εκει. ενα βραδυ ειχα βγει με τα παιδια απο την εταιρεια εξω και με ψιλοκαυλαντιζε. εχω μαθει το ονομα της αλλα δεν θελω να της μιλησω στο facebook ετσι χωρις να μιλησουμε απο κοντα .
τι λετε να κανω?
δεν ειμαι πρωταρης . απλα οσες σχεσεις ειχα ηταν απο παρεα ή παρεα φιλων . κοιταξα ενα θρεντ με το προπο δεν βρηκα κατι που να μου κανει κλικ
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
δεν ειμαι πρωταρης . απλα οσες σχεσεις ειχα ηταν απο παρεα ή παρεα φιλων . κοιταξα ενα θρεντ με το προπο δεν βρηκα κατι που να μου κανει κλικ
Αν δεν ανοίξεις ένα ξεχωριστό θρεντ όπως σου έγραψα από την πρώτη στιγμή,
θα ενταφιαστεί το μήνυμά σου κάτω από μια χιονοστιβάδα σπάμμινγκ...
Επειδή το πιρφοριλίκι το'χουμε στο αίμα μας σαν λαός,αν υπήρχε εθνικό σχέδιο ή κάποια ιδιωτική πρωτοβουλία για εισαγωγή αναξιοπαθούντων γυναικών από εμπόλεμες ζώνες,είτε ως ελεύθερες είτε ως πουτάνες,να'σαι σίγουρος ότι οι υποψήφιοι γαμπροί θα έκαναν ουρά!Νομίζω ότι οι μουσουλμάνες μια χαρά σύζυγοι βγαίνουν σε σχέση με τις Δυτικές χριστιανές γυναίκες,υποτακτικές και υπάκουες,εκπαιδευμένες να υπηρετούν τον άντρα τους!τυπε κατω κατω το αρθρο λεει οτι παντρευονται μεσηλικες ως δευτερες γυναικες και οτι το γυρνανε στο λεσβιακο ελλειψει αντρων
μου φαινεται πρεπει να παω ασαπ στη συρια να βρω γκομενακι
Tυπε πώς σου φαινεται η 23χρονη Σύρια δασκάλα?
http://[URL unfurl="true"]www.newmoney.gr/images/syrian_4.JPG[/img[/URL]]
[/quote] Μονο θετικες σκεψεις μου βαζουν οι κοκκινομαλλες!