Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Ναι καλα.
Ας ειναι ο αλλος 1,50 και θα γοητευθει η γυναικα απο το πνευμα του. Ελα τωρα...
Όχι θα γοητευθεί από το 1,80 αν ο άλλος είναι σάχλας. Ξέρεις κάποια στιγμή, ψηλός ή κοντός, πρέπει και να μιλήσει. Εκεί είναι όλο το παιχνίδι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Συζητηση με γνωστη μου τις προαλλες.Φαινοταν προβληματισμενη.
"Γνωρισα καποιον. Ειναι μορφωμενος, σε καλη ηλικια, ευγενικος, με χιουμορ, με καλη δουλεια"

"Ε ωραια", της λεω εγω, "πού ειναι το προβλημα"?

"Ειναι κοντος".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Όχι θα γοητευθεί από το 1,80 αν ο άλλος είναι σάχλας. Ξέρεις κάποια στιγμή, ψηλός ή κοντός, πρέπει και να μιλήσει. Εκεί είναι όλο το παιχνίδι.
Ο πολυ κοντος ή ο πολυ ψηλος εχει μεγαλο χαντικαπ να καλυψει ομως. Να συμφωνησουμε σε αυτο τουλαχιστον πριν με τρελανετε αποψε? Γιατι ξαφνικα ολες θεωρητικα ειστε πολυ υπερανω και μονο τα πνευματικα χαρισματα ψαχνετε.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Συζητηση με γνωστη μου τις προαλλες.Φαινοταν προβληματισμενη.
"Γνωρισα καποιον. Ειναι μορφωμενος, σε καλη ηλικια, ευγενικος, με χιουμορ, με καλη δουλεια"

"Ε ωραια", της λεω εγω, "πού ειναι το προβλημα"?

"Ειναι κοντος".

poy ton gnorise type?

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
άκου μπούρδες. Ποιος τα λέει αυτά

Εκτίμηση και παρατήρηση των γούστων των γυναικών.

Το να είσαι κοντός, κάτω από 1,65 είναι μειονέκτημα.
Το να είσαι 1,70 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ.

Το να είσαι πάνω από 1,90 ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ.

Δείτε πόσο είναι άνδρες που λέτε ωραίους.
Ρουβάς, Μπραντ Πιτ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αηδίες αν σου άρεσει ο άλλος σου αρέσει. Τις δικαιολογίες τις βρίσκεις όταν δεν..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αηδίες αν σου άρεσει ο άλλος σου αρέσει. Τις δικαιολογίες τις βρίσκεις όταν δεν..
Ναι αλλά υπαρχει το φοβερο επιχειρημα "ναι αλλά να βγαινουμε εξω και να του ριχνω ενα κεφαλι?"

Και μην μου πεις οτι δεν το εχεις ακουσει αυτο...

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Ο πολυ κοντος ή ο πολυ ψηλος εχει μεγαλο χαντικαπ να καλυψει ομως. Να συμφωνησουμε σε αυτο τουλαχιστον πριν με τρελανετε αποψε? Γιατι ξαφνικα ολες θεωρητικα ειστε πολυ υπερανω και μονο τα πνευματικα χαρισματα ψαχνετε.
Δεν είπε κανείς ότι είναι ελκυστικοι όλοι οι κοντοί ή όλοι οι πολύ ψηλοί αγαπητέ μου. Μπορεί κάποιος με ένα 1,85 ύψος να τραβήξει πιο εύκολα τα βλέμματα αλλά άμα είναι ανάπηρος εγκεφαλικά, μία που θα τον δεις και μια που θα τον φτύσεις. Και κάποιος άλλος που να υστερεί σε ύψος, να έχει τέτοιο επίπεδο που να σε τραβήξει. Αυτό λέμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν είπε κανείς ότι είναι ελκυστικοι όλοι οι κοντοί ή όλοι οι πολύ ψηλοί αγαπητέ μου. Μπορεί κάποιος με ένα 1,85 ύψος να τραβήξει πιο εύκολα τα βλέμματα αλλά άμα είναι ανάπηρος εγκεφαλικά, μία που θα τον δεις και μια που θα τον φτύσεις. Και κάποιος άλλος που να υστερεί σε ύψος, να έχει τέτοιο επίπεδο που να σε τραβήξει. Αυτό λέμε.
Μην ξεχνας ομως, οτι αν εχεις ενα υψος ή γενικα μια εμφανιση που προδιαθετει θετικα τον αλλον, αυτο σου προξενει και μια αυτοπεποιθηση, διαφορετικα μπαινεις σε τριπακι αγχους και δυσκολευεσαι να δειξεις το περιφημο επιπεδο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν τους κάθεται γυναίκα της προκοπής κ οι άλλες βρίσκουν δικαιολογίες για να τους φτυσουν κ μετά έρχονται εδώ κ τα βγάζουν ως θεσφατα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν τους κάθεται γυναίκα της προκοπής κ οι άλλες βρίσκουν δικαιολογίες για να τους φτυσουν κ μετά έρχονται εδώ κ τα βγάζουν ως θεσφατα
Δεν μιλησε κανενας για θεσφατα, τη γνωμη του λεει ο καθενας, πες κι εσυ τη δικη σου. Εκτος αν οσα λεμε εμεις ειναι γνωμες και οσα λες εσυ ειναι τα θεσφατα.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Μην ξεχνας ομως, οτι αν εχεις ενα υψος ή γενικα μια εμφανιση που προδιαθετει θετικα τον αλλον, αυτο σου προξενει και μια αυτοπεποιθηση, διαφορετικα μπαινεις σε τριπακι αγχους και δυσκολευεσαι να δειξεις το περιφημο επιπεδο.
Διαφωνώ. Αυτοπεποίθηση μπορεί να έχουν και οι ηλίθιοι. Επειδή είναι ηλίθιοι. Κι επειδή 2-3 χαζόμουνα τους έχουν κάτσει μόνο και μόνο για την εμφάνισή τους. Σε σοβαρή γκόμενα δεν θα έχουν καμία τύχη. Αυτός επίσης που είναι ξύπνιος και μέτριος να είναι, επειδή έχει μπλα μπλα, έχει και αυτοπεποίθηση.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.634
Πόντοι
606
ξεροχυσα με τα θεσφατα  :cum:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Διαφωνώ. Αυτοπεποίθηση μπορεί να έχουν και οι ηλίθιοι. Επειδή είναι ηλίθιοι. Κι επειδή 2-3 χαζόμουνα τους έχουν κάτσει μόνο και μόνο για την εμφάνισή τους. Σε σοβαρή γκόμενα δεν θα έχουν καμία τύχη. Αυτός επίσης που είναι ξύπνιος και μέτριος να είναι, επειδή έχει μπλα μπλα, έχει και αυτοπεποίθηση.
Χαιρομαι για σενα αν εχεις τοση ωριμοτητα ωστε να τα αντιμετωπιζεις ετσι τα πραγματα, μονο που δεν μιλαμε για εσενα τωρα, μιλαμε για την πλειοψηφια των γυναικων, η οποια εχω την εντυπωση οτι λειτουργει οπως ειπα εγω. Αν κανω λαθος, ας ειναι.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Χαιρομαι για σενα αν εχεις τοση ωριμοτητα ωστε να τα αντιμετωπιζεις ετσι τα πραγματα, μονο που δεν μιλαμε για εσενα τωρα, μιλαμε για την πλειοψηφια των γυναικων, η οποια εχω την εντυπωση οτι λειτουργει οπως ειπα εγω. Αν κανω λαθος, ας ειναι.
Δεν αποτελεί μόνο δική μου γνώμη. Να ξεκαθαρίσουμε βέβαια ότι μιλάμε για γυναίκες και όχι για υπομούνια. Γιατί η γυναίκα έτσι το αντιμετωπίζει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Stories

Νέο!