Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 41
- Πόντοι
- 16
Τυπε κανεις και διαγνωσεις στο δικο σου χωρο ή μονο απο websites?
Γιατί θίχτηκες τύπε?
Τυπε κανεις και διαγνωσεις στο δικο σου χωρο ή μονο απο websites?
Απο που προκυπτει οτι θιχτηκα τυπε; Μια απλη ερωτηση εκανα, με απλη απαντηση.Γιατί θίχτηκες τύπε?
πολλες φορες εχουμε αποθεωσει απο αυτο το νημα τους παγκοσμιους πορνομυστες τσαρλι σιν, σιλβιο μπερλουσκονι, ταιγκερ γουντς κλπ.
ομως βρεθηκε τυπος που σκουπιδιαζει ολα αυτα τα γατακια
[size=50pt]ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΒΑΛΙ[/size] κυριοι
ο [size=20pt]υπερηλικας ιταλος μοδιστρος[/size] εχει σχεση αυτη την περιοδο με [size=20pt]ενα 20χρονο μοντελο[/size]
την εχει παρει μαζι του στην πολυτελη θαλαμηγο του αυτη την περιοδο που κανει τις καλοκαιρινες του διακοπες
και περαν των σεξουαλικων και αλλων υπηρεσιων που του παρεχει [size=40pt]την υποχρεωνει να του πλενει και το γερικο κωλαρακι απο τα αλατια μετα το θαλασσινο μπανιο[/size]
το 20χρονο μοντελο κατεβαζει χαρωπα το μαγιο του 72χρονου μοδιστρου παιρνει το λαστιχο και βαζει το χερι της μεσα στον πλισε πατο απομακρυνοντας σχολαστικα ολα τα αλατια
http://athina.tv/dite-ti-vazi-o-72chronos-roberto-cavalli-sti-gkomena-tou-20chroni-na-tou-kani.html/
[move]
[size=50pt]ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ[/size][/move]
[move] [/move]
πολλες φορες εχουμε αποθεωσει απο αυτο το νημα τους παγκοσμιους πορνομυστες τσαρλι σιν, σιλβιο μπερλουσκονι, ταιγκερ γουντς κλπ.
ο [size=20pt]υπερηλικας ιταλος μοδιστρος[/size] εχει σχεση αυτη την περιοδο με [size=20pt]ενα 20χρονο μοντελο[/size]
την εχει παρει μαζι του στην πολυτελη θαλαμηγο του αυτη την περιοδο που κανει τις καλοκαιρινες του διακοπες
και περαν των σεξουαλικων και αλλων υπηρεσιων που του παρεχει [size=40pt]την υποχρεωνει να του πλενει και το γερικο κωλαρακι απο τα αλατια μετα το θαλασσινο μπανιο[/size]
το 20χρονο μοντελο κατεβαζει χαρωπα το μαγιο του 72χρονου μοδιστρου παιρνει το λαστιχο και βαζει το χερι της μεσα στον πλισε πατο απομακρυνοντας σχολαστικα ολα τα αλατια
http://athina.tv/dite-ti-vazi-o-72chronos-roberto-cavalli-sti-gkomena-tou-20chroni-na-tou-kani.html/
[move]
[move] [/move]
λοιπον τυποι αυτες τις μερες τα εβαλα κατω τα πραγματα, τα μετρησα και το πηρα αποφαση
μια γυναικα μου πεφτει κι εμενα, ας κανω την κινηση μου να τελειωνουμε
πηγα και πηρα μια ανθοδεσμη και ενα φο μπιζου δαχτυλιδι αρραβωνων
σε λιγη ωρα που ερχεται η κυρια απο τη γεωργια που μου καθαριζει το σπιτι μια φορα τη βδομαδα
θα της κανω προταση γαμου
υπαρχει βεβαια μια διαφορα ηλικιας μεταξυ μας αλλα χαλαλι
ευχηθειτε μου καλη επιτυχια :-
Αν ειναι με ενα φω δακτυλιδι και μια ανθοδεσμη να ριξεις κανενα-δυο πουτσους, αντε τρεις, την ευχη μας να εχεις. Μη πας για παραπανω ομως, γιατι η ευχη θα γινει καταραλοιπον τυποι αυτες τις μερες τα εβαλα κατω τα πραγματα, τα μετρησα και το πηρα αποφαση
σε λιγη ωρα που ερχεται η κυρια απο τη γεωργια που μου καθαριζει το σπιτι μια φορα τη βδομαδα
Aν πεφτει στα 4 στην κρεβατοκαμαρα καντο.......Αν πεφτει στο τραπεζι με τα φαγια .....αστην πεσμενηλοιπον τυποι αυτες τις μερες τα εβαλα κατω τα πραγματα, τα μετρησα και το πηρα αποφαση
[move]
[move] [/move]
Δε φοβάσαι τυπε να μπαζεις ολομόναχος στο σπιτι Γεωργιανη;λοιπον τυποι αυτες τις μερες τα εβαλα κατω τα πραγματα, τα μετρησα και το πηρα αποφαση
Βαλε και τον εθνικο υμνο τηs Γεωργιαs για να την συγκινησειsμιση ωρα εμεινε
στις 6 θα ερθει με τη μπλε ρομπα της και τα τσιμπραγκαλα για τη φασινα
εχω βαλει λευκο πουκαμισο με τζιν παντελονι
εχω πλυνει τα δοντια μου και εχω βαλει και axe τζιγκουλατα
θα της δωσω την ανθοδεσμη, θα της βαλω το δαχτιλιδι και θα την παρω στο σαλονι να χορεψουμε μπαρυ γουαιτ
πιστευω θα την εντυπωσιασω με ολα αυτα και θα πει το πολυποθητο ναι :-
τυπε λες να σκασουν τιποτα παλικαρια με καλτσον στη μαπα καμια μερα και να με σιδερωσουν μεχρι να τους πω που εχω κρυψει το παστο;Δε φοβάσαι τυπε να μπαζεις ολομόναχος στο σπιτι Γεωργιανη;
Σε εχω για ατρομητο τυπε αλλα και παλι,τι να σου πω,επικινδυνα πραγματα.Ισως να μ εχει επηρεασει και το ντοκιμαντέρ που ειχα δει ότι μετα τη πτωση του κομουνισμου,σκοτωνανε για ένα δολαριο εκει.Μπορει να τους εχω παρεξηγησει όμως.τυπε λες να σκασουν τιποτα παλικαρια με καλτσον στη μαπα καμια μερα και να με σιδερωσουν μεχρι να τους πω που εχω κρυψει το παστο;
αμα παντρευτω την κυρια νινο λες να εξακολουθω να κινδυνευω; :-