Νομος. Οτι μουνι βλεπουμε στην διαρκεια της θητειας ειναι 2,3 σκαλες πιο κατω στην πραγματικοτητα.παιδια με το χερι στην καρδια σας λεω, τετοιο μουνι δεν εχω ξαναδει απο κοντα
ηταν 23-24 χρονων, μετριο υψος, ΠΡΟΣΩΠΑΡΑ, ΣΩΜΑΤΑΡΑ, ΚΩΛΑΡΑ, φοραγε ενα μαυρο κολλαν γαμησε τα
πηγα να του πω "αμα γαμαγα κι εγω τετοιο πραμα τυπε μου, θα μου φαινονταν εξωγηινα τα μπουρδελα"
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (7 μέλη και 46 επισκέπτες)
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
καλα αστοΝομος. Οτι μουνι βλεπουμε στην διαρκεια της θητειας ειναι 2,3 σκαλες πιο κατω στην πραγματικοτητα.
εγω σε καθε εξοδο ημουν ορφανιδου, παλια πολη, φαληρακι
με ρωσιδες, αγγλιδες, σουηδεζες τουριστριες ξεβρακωτες
τετοιο μουνι σαν τη γκομενα του τυπου δεν εχω ξαναδει μη σου πω ως σημερα
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
τυποι θα σας εξομολογηθω και την αμαρτια μου
ο ενας απο τους 7 που υπηρετουσαμε μαζι, ηταν αθηναιος αποφοιτος πολυτεχνειου
σε μια εξοδο λοιπον τον πετυχα με τη γκομενα του στο σουηδικο καφε στη ροδο
παιδια με το χερι στην καρδια σας λεω, τετοιο μουνι δεν εχω ξαναδει απο κοντα
ηταν 23-24 χρονων, μετριο υψος, ΠΡΟΣΩΠΑΡΑ, ΣΩΜΑΤΑΡΑ, ΚΩΛΑΡΑ, φοραγε ενα μαυρο κολλαν γαμησε τα
πηγα να του πω "αμα γαμαγα κι εγω τετοιο πραμα τυπε μου, θα μου φαινονταν εξωγηινα τα μπουρδελα"
Οι περισσότεροι απόφοιτοι ΕΜΠ που ξέρω , είναι παντρεμένοι με σούλες,
με τις οποίες χόρευαν χασαποσέρβικα στη μποέμισσα 2-3 χρόνια πριν τις γαμήσουν!
Εξαίρεση είναι δύο που είναι κουβάδες και οι δύο αλλά οι πατεράδες τους, ήταν εργολάβοι από το 1960 ... και έχουν χτίσει από 500.000τμ διαμερίσματα έκαστος.
Αααα και είναι και ... βουλευτές ... οι πατεράδες ...
ΑΥΤΟΙ ΓΑΜΑΝΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
τετοιο μουνι σαν τη γκομενα του τυπου δεν εχω ξαναδει μη σου πω ως σημερα
Τέτοια κυβικά ή πιο πάνω ;
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
Τέτοια κυβικά ή πιο πάνω ;
http://[URL unfurl="true"]www.koursaros.net/wp-content/uploads/2013/04/18-18-4-13-006.jpg[/img[/URL]]
[/quote]θα σου μιλησω 100% αντικειμενικα στην αντρικη μου τιμη
αυτη της φωτο ειναι 7/10
η γκομενα του τυπου 9,5/10
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Οι περισσότεροι απόφοιτοι ΕΜΠ που ξέρω , είναι παντρεμένοι με σούλες,
με τις οποίες χόρευαν χασαποσέρβικα στη μποέμισσα 2-3 χρόνια πριν τις γαμήσουν!
Εξαίρεση είναι δύο που είναι κουβάδες και οι δύο αλλά οι πατεράδες τους, ήταν εργολάβοι από το 1960 ... και έχουν χτίσει από 500.000τμ διαμερίσματα έκαστος.
Αααα και είναι και ... βουλευτές ... οι πατεράδες ...
ΑΥΤΟΙ ΓΑΜΑΝΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
sta AEI ετσι παει
πρωτο ετος ρεμπεταδικο δαπ γνωριμια
2 ετος ραντεβου τα φτιαχνουν στην εκδρομη στην αραχωβα της πασπ
3 ετος κανουν σεξ
επι πτυχιω παντρευονται
οσοι δεν το κανουν υτο λιωνουν στην μαλακια μεχρι τα 30 που παντρευονται απο προξενιο εναν μελαχρινο κουβα που μυριζει το τριχωτο μουνι της φετα τελεμε κ θυμαρι
Βαλε ενα αντιστοιχο να αποκτησουμε και εμεις αποψη.θα σου μιλησω 100% αντικειμενικα στην αντρικη μου τιμη
αυτη της φωτο ειναι 7/10
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
τυπε φαντασου κατι τετοιο σε προσωποΒαλε ενα αντιστοιχο να αποκτησουμε και εμεις αποψη.
και κατι τετοιο σε σωμα
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
θα σου μιλησω 100% αντικειμενικα στην αντρικη μου τιμη
αυτη της φωτο ειναι 7/10
Κάτι τέτοιο λοιπόν ...
(με φυσικά μαστάρια υποθέτω).
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
ναι κατι τετοιοΚάτι τέτοιο λοιπόν ...
(με φυσικά μαστάρια υποθέτω).
απλα μελαχρινο με φυσικα βυζια και ΥΠΕΡΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΩΛΑΡΑ η οποια ακομα με στοιχιωνει (και να φανταστεις ειμαι βυζακιας )
Σε ανατολική αν θες να παντρευτείς χαλαρά βρίσκεις 10 φορές καλύτερη εμφανισιακά αν και απόλυτα μπατίρισσα ας πούμε να τη συντηρείς οικονομικά μια ζωή.
Σε αφήνει να γαμάς όσες θες ακόμα και σε παρτούζα μαζί της αρκεί πάντα να τα σκας.
Σίγουρα η κρίση έχει βελτιώσει τα πράγματα Ελλάδα είδα πολλά μουνάκια να μη φείδονται στο βλέμμα τους.Δεν υάρχουν πλέον αρκετοί γαμπροί Ελλάδα είναι φανερό.Ακόμα όμως οι ανατολικές έχουν το πάνω χέρι για τους καθεαυτού γαμιάδες.
Οι Δυτικές είναι ακόμα πολύ πίσω.Περιέγραψα σε Δυτικές το βασικό καθηκοντολόγιο της γκόμενας(φαί,τσιμπούκι,περιποίηση) και είναι ενάντιες.Πολλή δυτική μαλακία.Οι Ελληνίδες μπορούν ακόμα να σωθούν.
Σε αφήνει να γαμάς όσες θες ακόμα και σε παρτούζα μαζί της αρκεί πάντα να τα σκας.
Σίγουρα η κρίση έχει βελτιώσει τα πράγματα Ελλάδα είδα πολλά μουνάκια να μη φείδονται στο βλέμμα τους.Δεν υάρχουν πλέον αρκετοί γαμπροί Ελλάδα είναι φανερό.Ακόμα όμως οι ανατολικές έχουν το πάνω χέρι για τους καθεαυτού γαμιάδες.
Οι Δυτικές είναι ακόμα πολύ πίσω.Περιέγραψα σε Δυτικές το βασικό καθηκοντολόγιο της γκόμενας(φαί,τσιμπούκι,περιποίηση) και είναι ενάντιες.Πολλή δυτική μαλακία.Οι Ελληνίδες μπορούν ακόμα να σωθούν.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.093
- Πόντοι
- 1.496
Σ εχω καταλαβει τυπε,κατι τετοιο περιμενα,εισαι μοντελε.ναι κατι τετοιο
απλα μελαχρινο με φυσικα βυζια και ΥΠΕΡΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΩΛΑΡΑ η οποια ακομα με στοιχιωνει (και να φανταστεις ειμαι βυζακιας )
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Σε ανατολική αν θες να παντρευτείς χαλαρά βρίσκεις 10 φορές καλύτερη εμφανισιακά αν και απόλυτα μπατίρισσα ας πούμε να τη συντηρείς οικονομικά μια ζωή.
Τα μπατήρια και ανατολικές κοντόχοντρες παίρνουν
ή τάπες σκιπητάρια.
Και για μουνάρα ανατολική , θέλει φράνκα, αμάξια , εστιατόρια κτλ
Απλά πιο φθηνά από αντίστοιχη ελληνίδα.
Λογική, αφού στην οικογένεια της ανατολικής, μέχρι το 1989
σκούπιζαν τον κώλο τους με την ΠΡΑΒΔΑ και έμαθαν το κωλόχαρτο μετά το 1990.
Τα μπατήρια και ανατολικές κοντόχοντρες παίρνουν
ή τάπες σκιπητάρια.
Και για μουνάρα ανατολική , θέλει φράνκα, αμάξια , εστιατόρια κτλ
Απλά πιο φθηνά από αντίστοιχη ελληνίδα.
Λογική, αφού στην οικογένεια της ανατολικής, μέχρι το 1989
σκούπιζαν τον κώλο τους με την ΠΡΑΒΔΑ και έμαθαν το κωλόχαρτο μετά το 1990.
Εξαρτάται αν θες Σλαβάκια για παιδιά ή όχι.Είναι μεγαλο ζήτημα.Είναι ωραία τα Σλαβάκια αλλά κάτι μας κρατάει τους Ελληναράδες από τη μίξη και την υποβάθμιση.Ναι μεν αλλά.
Ας πούμε μου αρέσουν πολύ περισσότερο τα Σλαβάκια από τα Γερμανόπουλα είναι πιο εντάξει και ήσυχα και οι μαμάδες τους πολύ πιο υπάκουες αλλά κάτι δε μου πάει.Είναι το πρωτόγονο ένστικτο διατήρησης της φυλής.
Πάλι κάπως στις κωλοελλεηνίδες καταλήγεις δηλαδή αντί να αναβαθμίσεις το είδος εμφανισιακά.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
μεχρι τοτε πιστευα οτι το 99% των αντρων γαμαει συχνα η τουλαχιστον περιστασιακα
ntinosspa14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2014
- Κριτικές
- 18
- Like
- 782
- Πόντοι
- 326
κανω πρακτικη σε μια πολη εκτος Αθηνων και ειναι μια σερβιτορα σε ενα καφε που την εχω ερωτευτει. παω συχνα εκει με τα παιδια εκει. ενα βραδυ ειχα βγει με τα παιδια απο την εταιρεια εξω και με ψιλοκαυλαντιζε. εχω μαθει το ονομα της αλλα δεν θελω να της μιλησω στο facebook ετσι χωρις να μιλησουμε απο κοντα .
τι λετε να κανω?
τι λετε να κανω?
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
κανω πρακτικη σε μια πολη εκτος Αθηνων και ειναι μια σερβιτορα σε ενα καφε που την εχω ερωτευτει. παω συχνα εκει με τα παιδια εκει. ενα βραδυ ειχα βγει με τα παιδια απο την εταιρεια εξω και με ψιλοκαυλαντιζε. εχω μαθει το ονομα της αλλα δεν θελω να της μιλησω στο facebook ετσι χωρις να μιλησουμε απο κοντα .
τι λετε να κανω?
Αυτό σήκωνε ξεχωριστό νήμα από μόνο του.
Έχεις να ακούσεις από αύριο...
Για να τους προλάβω όμως.
Είσαι ντροπαλός. Έχεις άρα δυο επιλογές:
α) το αποδέχεσαι ότι δεν θα κάνεις τίποτα, και την αφήνεις να χαθεί Ή
β) της μιλάς, την προσεγγίζεις ομαλά και beautiful, και ό,τι γίνει.
Τα ήξερες αυτά, απλά δεν έπαιρνες την απόφαση, ίσως επειδή ήθελες ένα μικρό σπρώξιμο. Ορίστε λοιπόν:
Αν δεν πας εσύ σε αυτήν,
θα πάει κάποιος άλλος...
Τόσο απλά, τόσο λιτά, τόσο όμορφα.
Τα σέβη μου. (το μπου διαθέτει και ομάδα χορού για καμάκι μετά Βαΐων και κλάδων, αλλά ο αρχηγός της πυρφορίζει με μια αλλήθωρη και αγνοείται...).
ntinosspa14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2014
- Κριτικές
- 18
- Like
- 782
- Πόντοι
- 326
θενξ α λοτΑυτό σήκωνε ξεχωριστό νήμα από μόνο του.
Έχεις να ακούσεις από αύριο...
Για να τους προλάβω όμως.
Είσαι ντροπαλός. Έχεις άρα δυο επιλογές:
α) το αποδέχεσαι ότι δεν θα κάνεις τίποτα, και την αφήνεις να χαθεί Ή
β) της μιλάς, την προσεγγίζεις ομαλά και beautiful, και ό,τι γίνει.
Τα ήξερες αυτά, απλά δεν έπαιρνες την απόφαση, ίσως επειδή ήθελες ένα μικρό σπρώξιμο. Ορίστε λοιπόν:
Αν δεν πας εσύ σε αυτήν,
θα πάει κάποιος άλλος...
Τόσο απλά, τόσο λιτά, τόσο όμορφα.
Τα σέβη μου. (το μπου διαθέτει και ομάδα χορού για καμάκι μετά Βαΐων και κλάδων, αλλά ο αρχηγός της πυρφορίζει με μια αλλήθωρη και αγνοείται...).
Λεω να μας δωσεις καμια φωτο και που θα τη βρουμε, και να κρινουμε εμεις.κανω πρακτικη σε μια πολη εκτος Αθηνων και ειναι μια σερβιτορα σε ενα καφε που την εχω ερωτευτει. παω συχνα εκει με τα παιδια εκει. ενα βραδυ ειχα βγει με τα παιδια απο την εταιρεια εξω και με ψιλοκαυλαντιζε. εχω μαθει το ονομα της αλλα δεν θελω να της μιλησω στο facebook ετσι χωρις να μιλησουμε απο κοντα .
τι λετε να κανω?