Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.070
Πόντοι
19.795
Τύπε;

Υπάρχει για δείγμα άτομο που να μην πήγε σε πουτάνα;

Έλα τώρα... Μην μου πεις ότι ζεις το παραμύθι των Ελλεηνίδων;
Και ομως φιλε, υπαρχουν πολλοι. Απο μια παρεα 6 ατομων που ειμασταν πιτσιρικαδες, μονο εγω και ενας αλλος κολλησαμε με τις πουτανες, οι δυο πηγαν μια και μοναδικη φορα και δεν ξαναπηγαν γιατι ειχαν ασχημη εμπειρια, και οι αλλοι δυο δεν πηγαν ποτε, γιατι τους τα εφερε η τυχη (ηταν και ομορφοπαιδα) και ειχαν γκομενες απο μικροι. Βασικο προβλημα οσων ξερω που δεν πανε με πουτανες ειναι το προφυλακτικο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Και ομως φιλε, υπαρχουν πολλοι. Απο μια παρεα 6 ατομων που ειμασταν πιτσιρικαδες, μονο εγω και ενας αλλος κολλησαμε με τις πουτανες, οι δυο πηγαν μια και μοναδικη φορα και δεν ξαναπηγαν γιατι ειχαν ασχημη εμπειρια, και οι αλλοι δυο δεν πηγαν ποτε, γιατι τους τα εφερε η τυχη (ηταν και ομορφοπαιδα) και ειχαν γκομενες απο μικροι. Βασικο προβλημα οσων ξερω που δεν πανε με πουτανες ειναι το προφυλακτικο.
τυπε το μεγαλο μου σοκ σχετικα με το ποσοι αντρες υπαρχουν που δεν εχουν παει ποτε σε μπουρδελο ηταν στο στρατο
μεχρι τοτε πιστευα οτι το 99% των αντρων γαμαει συχνα η τουλαχιστον περιστασιακα στα μπουρδελακια
οποτε λεω σε μια παρεα 6-7 ατομων που ειμασταν στο λοχο και ειχαμε γινει κωλος και βρακι και στις σκοπιες ειχαμε βγαλει τα σωψυχα μας ο ενας στον αλλο, τους λεω λοιπον "ποτε θα κανονισουμε να παμε σε κανενα μπουρδελακι να γαμησουμε εδω στο νησι;"
και με κοιτουσαν οι 6 απο τους 7 σαν εξωγηινο
"δεν παμε στα μπουρδελα εμεις, ποτε δεν πηγαμε, το θεωρουμε υποτιμητικο"  :uglystupid:
ηταν μεγαλο σοκ για το πουλι αυτο τυποι
θα ηταν καλο στατιστικο αν ξεραμε ποσοι αντρες στους 100 πανε τακτικα στα μπουρδελα, ποσοι περιστασιακα και ποσοι δεν πανε ποτε

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
εδώ ζέλικο θα διαφωνήσω. Οι συγκεκριμένες είναι πολύ εγωκεντρικές και κακομαθημένες.

Είχα στη δουλειά μία τέτοια και ζήταγε συνέχεια πιρφοροχάρες (δείξε μου αυτό κάνε μου το άλλο, πάμε εκεί, πάμε αλλού) σε σημείο να γίνεται αρκετά φορτική.

Εγώ την έστειλα να ζαλίζει συνάδελφο και έκοψα τα πολλά πάρε δώσε μαζί της αν και ήταν ωραίο νέτο με τα μπαλέτα της και την κάρφωνα άνετα.

Χαρακτήρας όμως αγοροκόριτσου και φουλ αντιερωτική

Είσαι παντρεμένος ;
Έχεις πεθερικά και κουνιάδες ;

Αν όχι , δεν έχεις δικαίωμα να έχεις γνώμη.
Όπως εγώ δεν έχω γνώμη για το σκι, που δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.070
Πόντοι
19.795
τυπε το μεγαλο μου σοκ σχετικα με το ποσοι αντρες υπαρχουν που δεν εχουν παει ποτε σε μπουρδελο ηταν στο στρατο
μεχρι τοτε πιστευα οτι το 99% των αντρων γαμαει συχνα η τουλαχιστον περιστασιακα στα μπουρδελακια
οποτε λεω σε μια παρεα 6-7 ατομων που ειμασταν στο λοχο και ειχαμε γινει κωλος και βρακι και στις σκοπιες ειχαμε βγαλει τα σωψυχα μας ο ενας στον αλλο, τους λεω λοιπον "ποτε θα κανονισουμε να παμε σε κανενα μπουρδελακι να γαμησουμε εδω στο νησι;"
"δεν παμε στα μπουρδελα εμεις, ποτε δεν πηγαμε, το θεωρουμε υποτιμητικο"  :uglystupid:
θα ηταν καλο στατιστικο αν ξεραμε ποσοι αντρες στους 100 πανε τακτικα στα μπουρδελα, ποσοι περιστασιακα και ποσοι δεν πανε ποτε
Το ξερω, τυπε, εγω αισθανομαι μειοψηφια ακομα και τωρα, ακομα και στη Ταυλανδη που παω, ειναι μερικοι που δεν πανε με πουτανες, προτιμουν να κανουν καμακι και ας γινονται καληνυχτακιδες, και ας χανουν τις πολυτιμες μερες τους.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Οι μισοί δεν πάνε.
Για διάφορους λόγους

1)Είναι παρθένοι. Περιμένουν να χάσουν την παρθενιά τους, όταν τους κάτσει κάποια μοντέλα της Βικτώρια Σϊκρετ. Δεν το χαραμίζουν για παρακάτω.

2)Είναι αγαπούληδες.Κυνηγούσαν 3 χρόνια μια μαλακισμένη στο Λύκειο, έβγαιναν μαζί της 3 χρόνια φοιτητές, τους έκατσε στα 23 και πρωτογάμησαν και θεωρούν ότι έπιασαν τον Πάπα από τα @@.

3)Υποχόνδριοι , φοβούνται μην κολλήσουν aids , από το πάτωμα του ρδέλου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Είσαι παντρεμένος ;
Έχεις πεθερικά και κουνιάδες ;

Αν όχι , δεν έχεις δικαίωμα να έχεις γνώμη.
Όπως εγώ δεν έχω γνώμη για το σκι, που δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου.
Που να πας για σκι ρε,θα βουλιαξεις στο χιονι και θα σε ψαχνουν,αστο.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Οι μισοί δεν πάνε.
Για διάφορους λόγους
τυπε εγω με τα μινι γκαλοπ που κανω στον κοινωνικο μου περιγυρο απο το στρατο και μετα, μη σου πω το 75% δεν εχουν παει ποτε

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Που να πας για σκι ρε,θα βουλιαξεις στο χιονι και θα σε ψαχνουν,αστο.

δεν ειμαι 15χρονο να βολευτω με πιπα η ολο το πακετο η τιποτα.
κωλο δεν γαμαω δεν μπορω να στενευεται ο πουτσος μου.
εσυ μαλλον εισαι μικροτσουτσουνος.

τι να πιστεψω ρε τυπε εγω δεν γουσταρω να γαμαω κωλο,
δεν βρισκω τον λογο να βουτηξω την πουτσα μου μεσα στο σκατο
εκτος και αν ημουν μικροτσουτσουνος και δεν καταλαβαινα τιποτα στο μουνι,
η αν ημουν κρυφοπουστας.

Λακη να πω την αληθεια μου και εγω αν δεν καταλαβαινα τιποτα
οταν τον χωνω σε μουνι ισως και να τον εχωνα και στον κωλο.

το γαμησι απο τον κωλο ειναι το σεξ των πουστηδων.
δεν μπορεις να το αμφισβητησεις αυτο.

Μα γιατι,δεν ειναι το σεξ των πουστηδων ρε λακη;Απο τον κωλο δεν γαμιουνται οι πουστηδες;
απο που γαμιουνται απο την μυτη;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
"δεν παμε στα μπουρδελα εμεις, ποτε δεν πηγαμε, το θεωρουμε υποτιμητικο"  :uglystupid:

Και εγώ στρατό κουφάθηκα είχε ένα τρομερό κωλόμπαρο εκεί που κάναμε θητεία και ο μόνος θαμώνας ήμουνα εγώ.
Φαντάρους όμως με μουνάρες γκόμενες είδα μόνο Αθήνα όταν έρχονταν βύσματα.Για την ακρίβεια κουφάθηκα όταν είδα τι γκομενάρες είχαν τα βύσματα.Εκεί κατάλαβα οτι οι Ελληνίδες για την εξασφάλιση πάνε και τέλος.Παραμεθόριο οι φαντάροι χάνανε τις γκόμενές τους.
Βασικά δεν είδα ποτέ μουνάρα Ελλεηνίδα να επισκέπτεται το γκόμενό της παραμεθόριο κάτι λέει για αυτές.
Αθήνα χαμός με τους πιο φραγκάτους και τα βύσματα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Οι μισοί δεν πάνε.
Για διάφορους λόγους

1)Είναι παρθένοι. Περιμένουν να χάσουν την παρθενιά τους, όταν τους κάτσει κάποια μοντέλα της Βικτώρια Σϊκρετ. Δεν το χαραμίζουν για παρακάτω.

2)Είναι αγαπούληδες.Κυνηγούσαν 3 χρόνια μια μαλακισμένη στο Λύκειο, έβγαιναν μαζί της 3 χρόνια φοιτητές, τους έκατσε στα 23 και πρωτογάμησαν και θεωρούν ότι έπιασαν τον Πάπα από τα @@.

3)Υποχόνδριοι , φοβούνται μην κολλήσουν aids , από το πάτωμα του ρδέλου.
Μαν υπάρχουν και αυτοί που δε θέλουν να ρισκάρουν την υγεία τους για 7 λεπτά σάπιου κομοδινο-πηδήματος  :S

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Εχουμε πει καλο είναι να μη γενικεύουμε.Ο αδερφος μου συζει χρονια με την ιδια κοπελα και δεν ηταν των μπουρδελων αν και δε τα συζητάμε αυτά μεταξυ μας και πολύ πιθανον να το θεωρει και βλακεια να πηγαινει κανεις.Κι εγω εχω παει με δεκάδες γυναικες στα μπουρδελα και θεωρω αδιανοητο να πηγαίνεις με μια γυναικα μονο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Και εγώ στρατό κουφάθηκα είχε ένα τρομερό κωλόμπαρο εκεί που κάναμε θητεία και ο μόνος θαμώνας ήμουνα εγώ.
Φαντάρους όμως με μουνάρες γκόμενες είδα μόνο Αθήνα όταν έρχονταν βύσματα.Για την ακρίβεια κουφάθηκα όταν είδα τι γκομενάρες είχαν τα βύσματα.Εκεί κατάλαβα οτι οι Ελληνίδες για την εξασφάλιση πάνε και τέλος.Παραμεθόριο οι φαντάροι χάνανε τις γκόμενές τους.
Μα τι να το κανεις το κωλομπαρο οταν εισαι φανταρος ρε τυπε,τα πιτσιρικια στην Σαμο χυνανε με το που μας εβλεπαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom