Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μα τι να το κανεις το κωλομπαρο οταν εισαι φανταρος ρε τυπε,τα πιτσιρικια στην Σαμο χυνανε με το που μας εβλεπαν.

Ο φαντάρος θεωρείται το χειρότερο υποείδος από τις ντόπιες είναι να μη δουν το ξυρισμένο κεφάλι.Ευτυχώς στο κωλόμπαρο οι Ουκρανές ξέρανε την κατάσταση και κάνανε εκπτώσεις γαμούσες τότε καλά.
Στην επαρχία ήταν τότε πιο πολύ κωλόμπαρα γαμιστρώνες με δωμάτια πίσω δε νομίζω να αφήνανε το ίδιο Αθήνα.Ολες οι γκόμενες λέγανε το ίδιο οτι τις είχανε κλειδωμένες τα αφεντικά στο μπαρ και θέλανε να φάνε πούτσους για να βγάλουν πραγματικό παραδάκι και όχι γυναικεία ποτά με 3 ευρώ κέρδος για τη γκόμενα και μαλακίες.
Κωλόμπαρα και τέτοιες μαλακίες δεν έχει ανατολική Ευρώπη αυτές νομίζανε οτι θα δουλέψουν σε μπορδέλο και τις πιάνανε κώτσο.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ελαχιστοι γαμανε πουτανες συστηματικα

ενα 10 τις εκατο θα ελεγα

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
τυπε με αυτες τις αντιληψεις εχεις βγαλει εκτος ολη τη λατινικη αμερικη και την ασια
τεραστιο λαθος  :s&m_1:

Και από τη Β.Αμερική της αφραμερικάνες.
Μένουν 300.000.000 γυναίκες!

Προλαβαίνεις να τις γαμήσεις, για να προσθέσεις και έγχρωμες ;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τυπε το μεγαλο μου σοκ σχετικα με το ποσοι αντρες υπαρχουν που δεν εχουν παει ποτε σε μπουρδελο ηταν στο στρατο
μεχρι τοτε πιστευα οτι το 99% των αντρων γαμαει συχνα η τουλαχιστον περιστασιακα στα μπουρδελακια
οποτε λεω σε μια παρεα 6-7 ατομων που ειμασταν στο λοχο και ειχαμε γινει κωλος και βρακι και στις σκοπιες ειχαμε βγαλει τα σωψυχα μας ο ενας στον αλλο, τους λεω λοιπον "ποτε θα κανονισουμε να παμε σε κανενα μπουρδελακι να γαμησουμε εδω στο νησι;"
και με κοιτουσαν οι 6 απο τους 7 σαν εξωγηινο
"δεν παμε στα μπουρδελα εμεις, ποτε δεν πηγαμε, το θεωρουμε υποτιμητικο"  :uglystupid:
ηταν μεγαλο σοκ για το πουλι αυτο τυποι
θα ηταν καλο στατιστικο αν ξεραμε ποσοι αντρες στους 100 πανε τακτικα στα μπουρδελα, ποσοι περιστασιακα και ποσοι δεν πανε ποτε
Τυπε ο αντρας δεν το λεει ευκολα πως παει με πουτανες. Ειδικα σε παρεα. Ας εκανε καποιος αλλος την αρχη και θα εβλεπες.
Στο στρατο μαλιστα που φανταζομαι οτι καποιοι απο  τους 7 ζουσαν και σε μικρη κοινωνια.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Το ότι είναι πολλοί οι μαλάκες στην Ελλάδα το ξέρουμε.
Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και Γενάρη του 2015
ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ.

Μαλάκας ... που δεν γαμάει σε μπουρδέλα ...
και ψήφισε το 2015 το Γενάρη ΣΥΡΙΖΑ
και έβαλε και σταυρό στο Βαρουφάκη.

Έχουμε εδώ τέτοιους ;;;
το γαμησι απο τον κωλο ειναι το σεξ των πουστηδων.
δεν μπορεις να το αμφισβητησεις αυτο.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Τυπε ο αντρας δεν το λεει ευκολα πως παει με πουτανες. Ειδικα σε παρεα. Ας εκανε καποιος αλλος την αρχη και θα εβλεπες.
Στο στρατο μαλιστα που φανταζομαι οτι καποιοι απο  τους 7 ζουσαν και σε μικρη κοινωνια.
τυπε δε νομιζω να υπηρχε θεμα ντροπης γιατι με τους συγκεκριμενους ειχαμε ερθει τοσο κοντα που συζητουσαμε και οικονομικα και οικογενειακα και γκομενικα μεχρι και ψυχολογικα
οι 6 ηταν απο αθηνα, οι τεσσερεις με γκομενα, οι δυο ελευθεροι
ο 7ος ηταν απο επαρχια ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ που πηγαινε που και που σε μπουρδελα
οι 6 αθηναιοι τους ελεγα για πουτανιτσες και με κοιταγανε σα να ειδαν φαντασμα  :idiot:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Για στασου τυπε,ο Πικερ και στη δουλεια του και παντου πρωτα λεει ότι χθες πηγε Μεταξουργειο και μετα λεει καλημέρα.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τυπε δε νομιζω να υπηρχε θεμα ντροπης γιατι με τους συγκεκριμενους ειχαμε ερθει τοσο κοντα που συζητουσαμε και οικονομικα και οικογενειακα και γκομενικα μεχρι και ψυχολογικα
οι 6 ηταν απο αθηνα, οι τεσσερεις με γκομενα, οι δυο ελευθεροι
ο 7ος ηταν απο επαρχια ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ που πηγαινε που και που σε μπουρδελα
οι 6 αθηναιοι τους ελεγα για πουτανιτσες και με κοιταγανε σα να ειδαν φαντασμα  :idiot:
Κραταω ακομα αμφιβολιες. Εγω λεω πως αμα ενας εκανε την αρχη, εκτος απο σενα θα ακολουθουσαν και αλλοι.
Ειναι διαφορετικο να λες για οικονομικα πχ και διαφορετικο να πεις πως πας με πουτανες, και να αρχισει η καζουρα, δεν βρισκεις γκομενα κτλ.
Εγω παντως σε μεγαλυτερες ηλικιες, εννοωντας πανω απο 30 πηγαινουν αρκετοι, η μαλλον μιλανε αρκετοι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οι φαντάροι δε μετράνε πουθενά.Καμιά ντόπια δε θέλει να γαμηθεί με μαλάκα φαντάρο που θα φύγει 6 μήνες μετά.Και οι γκόμενες των φαντάρων βαριούνται να περιμένουν και γαμιούνται με άλλους εκτός αν είναι βύσμα και μένει στην ίδια πόλη.Ο στρατός είναι η μεγαλύτερη δοκιμασία της σχέσης.
Ο φαντάρος καμάκι ή πουτανιάρης που θα του σκάσει Ρόδος με τουρίστριες Φαληράκι ή Γκατζολία με κωλόμπαρα στα αρχίδια του.Δεν είναι όμως για όλους έτσι.
Και εγώ έτσι νόμιζα οτι αφού έχει κωλόμπαρο είναι μια χαρά όλα εντάξει μέχρι που είδα φαντάρους με ψυχιατρικά ψυχολογικά προβλήματα.Απλά δεν τη βρίσκουν όλοι πουτανικά γκομενικά.
Για εμένα προσωπικά δεν υπάρδχει μεγάλη διαφορά μεταξύ γκόμενας,κωλομπαρούς,σεμιπρο,σπονσορέτ ή απλά πουτάνας αλλά άλλοι το παίρνουν συναισθηματικά ενώ το μουνί είναι πάντα το ίδιο.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Για στασου τυπε,ο Πικερ και στη δουλεια του και παντου πρωτα λεει ότι χθες πηγε Μεταξουργειο και μετα λεει καλημέρα.
Τον Πικερ τον εχω για βαθεια αντικοινωνικο. Απο τα ατομα που δυσκολα προσαρμοζονται σε ενα περιβαλον με αλλους ανθρωπους. Απο τα ατομα που βλεπεις να συμπεριφερονται νευρικα,και σπασμωδικα.
Ενα τετοιο ατομο δεν τολμαει να πει ουτε καλημερα, ποσο μαλλον να τους εξιστορει και πουτανοιστοριες.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Τον Πικερ τον εχω για βαθεια αντικοινωνικο. Απο τα ατομα που δυσκολα προσαρμοζονται σε ενα περιβαλον με αλλους ανθρωπους. Απο τα ατομα που βλεπεις να συμπεριφερονται νευρικα,και σπασμωδικα.
Ενα τετοιο ατομο δεν τολμαει να πει ουτε καλημερα, ποσο μαλλον να τους εξιστορει και πουτανοιστοριες.
Ο ιδιος εχει πει ότι εργαζεται σε χωρο γραφειο τηλεφωνικων ερευνων οπου συνυπαρχει αναγκαστικα με αρκετους ανθρώπους και γυναικες.Αρα δεν ισχυει αυτό που λες γιατι το πιο πιθανο είναι να μη καταφερνε να διατηρησει τη θεση του αν επρόκειτο περι προβληματικου όπως λες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Οι φαντάροι δε μετράνε πουθενά.Καμιά ντόπια δε θέλει να γαμηθεί με μαλάκα φαντάρο που θα φύγει 6 μήνες μετά.Και οι γκόμενες των φαντάρων βαριούνται να περιμένουν και γαμιούνται με άλλους εκτός αν είναι βύσμα και μένει στην ίδια πόλη.Ο στρατός είναι η μεγαλύτερη δοκιμασία της σχέσης.
Ο φαντάρος καμάκι ή πουτανιάρης που θα του σκάσει Ρόδος με τουρίστριες Φαληράκι ή Γκατζολία με κωλόμπαρα στα αρχίδια του.Δεν είναι όμως για όλους έτσι.
Και εγώ έτσι νόμιζα οτι αφού έχει κωλόμπαρο είναι μια χαρά όλα εντάξει μέχρι που είδα φαντάρους με ψυχιατρικά ψυχολογικά προβλήματα.Απλά δεν τη βρίσκουν όλοι πουτανικά γκομενικά.
Για εμένα προσωπικά δεν υπάρδχει μεγάλη διαφορά μεταξύ γκόμενας,κωλομπαρούς,σεμιπρο,σπονσορέτ ή απλά πουτάνας αλλά άλλοι το παίρνουν συναισθηματικά ενώ το μουνί είναι πάντα το ίδιο.
Δεν ξερω τι ισχυει τωρα τυπε μιλαω για την δεκαετια του 90 που ειχα παει στην Χωρα Σαμου και κανανε τα μουνακια παρελαση ποια θα τυλιξει αθηναιο.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αυτες οι δουλειες καθε μηνα αλλαζουν το μισο προσωπικο.
Αμα δεν μιλας κανεις την δουλεια σου, τα καταφερνεις. Δεν ειπα οτι ειναι ακραια περιπτωση. Η καθε δουλεια εχει εναν Πικερ.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ο ιδιος εχει πει ότι εργαζεται σε χωρο γραφειο τηλεφωνικων ερευνων οπου συνυπαρχει αναγκαστικα με αρκετους ανθρώπους και γυναικες.Αρα δεν ισχυει αυτό που λες γιατι το πιο πιθανο είναι να μη καταφερνε να διατηρησει τη θεση του αν επρόκειτο περι προβληματικου όπως λες.

Άρα αυτόν πρέπει να βάλουμε να μάθουμε ένα στατιστικό της προκοπής,

για το πόσοι έχουν πάει σε μπουρδέλο έστω άπαξ...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
τυποι θα σας εξομολογηθω και την αμαρτια μου
ο ενας απο τους 7 που υπηρετουσαμε μαζι, ηταν αθηναιος αποφοιτος πολυτεχνειου, γαμω τα παιδακια με πολυ χιουμορ και αντικειμενικα ο πιο ωραιος απο τους 7
ηταν και δοκιμος και μας καβατζωνε τους υπολοιπους στις υπηρεσιες και οταν εμενε μεσα στο στρατοπεδο σαν αξιωματικος υπηρεσιας παιζανε και μαντραπηδες για φαληρακι
αυτος λοιπον ηταν ο πιο αρνητικος απο ολους οταν τους πρωτομιλησα για μπουρδελα
σε καποια φαση μας ειχε πει οτι θα ερχοταν η γκομενα του με το αεροπλανο στη ροδο και θα εμενε καμια βδομαδα να τον δει (ο τυπος ειχε νοικιασει γκαρσονιερα)
σε μια εξοδο λοιπον τον πετυχα με τη γκομενα του στο σουηδικο καφε στη ροδο
παιδια με το χερι στην καρδια σας λεω, τετοιο μουνι δεν εχω ξαναδει απο κοντα
ηταν 23-24 χρονων, μετριο υψος, ΠΡΟΣΩΠΑΡΑ, ΣΩΜΑΤΑΡΑ, ΚΩΛΑΡΑ, φοραγε ενα μαυρο κολλαν γαμησε τα
πηγα να του πω "αμα γαμαγα κι εγω τετοιο πραμα τυπε μου, θα μου φαινονταν εξωγηινα τα μπουρδελα"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom