zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
just for fun. παίζαμε και είχα την ιδέα.
Με μεζούρα τον μέτρησες ;
ή χάρακα ;
just for fun. παίζαμε και είχα την ιδέα.
Ποια Ροδο ρε ξενέρωτε.Όταν σου έλεγα να σε πάω στη Ρόδο στο καζίνο μου έλεγες κάνεις αποτοξίνωση μανδάμ ε;;;
Δεν ξέρω,μου φαινεσαι σπασαρχιδης και λίγο μαλάκας.Επίσης πρέπει να είσαι και ανώμαλος.gt den me sympatheis?
Όχι βέβαια. Είμαι από Αθήνα. Οι γονείς μου μένουν Αθήνα (η μαμά κέντρο, ο μπαμπάς νότια προάστεια). Είχα την μεγάλη ατυχία να περάσω στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Αλλά τέλος, ξενοίκιασα επιτέλους και δεν ξαναγυρίζω ποτέ στην πληκτική τους, αδιάφορη πόλη.Μωρή κάμπια εσύ δεν έλεγες ότι είσαι από Πάτρα και οι γονείς σου είναι μεγαλογιατροί της Πάτρας;;;;Ξεχνάς τι γράφεις;;;;!!!!
Ρε τι τραμπάκουλο είσαι εσύ καινούργιο σηκώτι θα κάνουμε απόψε!!!!
Α ναι; Και ο πατερα σου ειναι παθολογος; Μηπως εχεις και μια αδελφη γιατρο, και ενα μικροτερα αδελφο;τελευταίο έτος σχολής.
Δεν ξέρω,μου φαινεσαι σπασαρχιδης και λίγο μαλάκας.Επίσης πρέπει να είσαι και ανώμαλος.
όχι.Α ναι; Και ο πατερα σου ειναι παθολογος; Μηπως εχεις και μια αδελφη γιατρο, και ενα μικροτερα αδελφο;
Αλλά τέλος, ξενοίκιασα επιτέλους και δεν ξαναγυρίζω ποτέ στην πληκτική τους, αδιάφορη πόλη.
Όχι βέβαια. Είμαι από Αθήνα. Οι γονείς μου μένουν Αθήνα (η μαμά κέντρο, ο μπαμπάς νότια προάστεια). Είχα την μεγάλη ατυχία να περάσω στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Αλλά τέλος, ξενοίκιασα επιτέλους και δεν ξαναγυρίζω ποτέ στην πληκτική τους, αδιάφορη πόλη.
Ναι ειδα μετα για Αθηνα. Λεω τοσο χαζη ειναι να μιλαει για μια κοινωνια σαν της Πατρας....
Ποια Ροδο ρε ξενέρωτε.
Πες της Μοντε Καρλο να δουμε τι θα πει...
Βάλτην στον κώλο σου την Ροδο χαλβά.Ακου Ροδο...ΤΟ vfm το έχεςι ακουστά άλεξ;;; Μέχρι Ρόδο αξίζει η κυρία μην τρελαθούμε κιόλας...!!!
Ποια Ροδο ρε ξενέρωτε.
Πες της Μοντε Καρλο να δουμε τι θα πει...