alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Νάτα, τα βλεπετε? Ουτε να την φτυσει τη Ροδο η τυπισσα.Βάλτην στον κώλο σου την Ροδο χαλβά.Ακου Ροδο...
Νάτα, τα βλεπετε? Ουτε να την φτυσει τη Ροδο η τυπισσα.Βάλτην στον κώλο σου την Ροδο χαλβά.Ακου Ροδο...
Τύπε, βγάζει ομως μια αλαζονεια ιδιωτικου σχολειου, δεν βρισκεις?
Σας τρολλάρει νομίζω
Δώσε καταθεση ψυχης τύπε ;)Στα ιδιωτικά άλλωστε έπαιζαν (στη γενιά μας πάντα)
και κάποιες αρχόντισσες , όπως η Holy Grail γκόμενα της ζωής μου.
Σιγουρα δεν βρεχει λεφτα εξω, αλλά οχι οτι δεν υπαρχουν και ευκαιριες αν αξιζει.Ποια μας έχει τρολάρει ποτέ ρε τύπισσα για να μας τρολάρει η γιατρέσα;
Είναι η κλασσική σνομπ κακομαθημένη ξινομούνα που δεν πέρασε καλά στην Πάτρα και της έφταιγε η πόλη και τώρα περιμένει να έρθει έξω να κονομήσει..
Ας έρθει.Θα κονομήσει ένα αρχίδι.
Αυτή νομίζει ότι αυτήν περιμένουν εδώ και οτι βρέχει λεφτά.
Δώσε καταθεση ψυχης τύπε ;)
Ποια μας έχει τρολάρει ποτέ ρε τύπισσα για να μας τρολάρει η γιατρέσα;
Είναι η κλασσική σνομπ κακομαθημένη ξινομούνα που δεν πέρασε καλά στην Πάτρα και της έφταιγε η πόλη και τώρα περιμένει να έρθει έξω να κονομήσει..
Ας έρθει.Θα κονομήσει ένα αρχίδι.
Αυτή νομίζει ότι αυτήν περιμένουν εδώ και οτι βρέχει λεφτά.
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςκακομαθημένη ναι
ξινομούνα :/ damn. μάλλον ναι
με διακρίνει ετερομομφή (για όλα φταίνε οι άλλοι, άθρωποι, πόλεις)
και έχω υπέρμετρες προσδοκίες (τα πάρω αυτό που είπες. εκείνον τον όρχι).
με διακρίνει αρκετή αυτογνωσία για να ξέρω ότι δεν είμαι καλός άνθρωπος και επειδή έχω μάθει να μην το αφήνω να εκδηλωθεί στην καθημερινότητα μου, μπαίνω εδώ. Γιατί κάπου πρέπει να μπορώ να είμαι ανυπόκριτη.
Σιγουρα δεν βρεχει λεφτα εξω, αλλά οχι οτι δεν υπαρχουν και ευκαιριες αν αξιζει.
Σιγουρα δεν βρεχει λεφτα εξω, αλλά οχι οτι δεν υπαρχουν και ευκαιριες αν αξιζει.
Στην vanity εννοεις? Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι δεν της εχω στειλει εδω και μηνες?Και ΟΧΙ Αλεξ, μην στειλεις πμ, για αμα μια στο τρισεκατομμυριο ισχυει το στορυ.
Οχι δεν ισχυει.
Τύπε εχεις διαβασει το "think and grow rich" του Napoleon Hill?Το άτομο αυτό,έγραφε αυτολεξεί ότι θα δουλέψει 10 χρόνια στο εξωτερικό και μετά θα αποκτήσει σκάφος.
Ξέρεις μια νέα γιατρός πόσο παίρνει στη Β.Ευρώπη;
Λιγότερα από όσα έπαιρνε στην ίδια χώρα ένας νέος εργάτης σε εργοστάσιο τη δεκαετία του 90.
Αλλά ας έρθει,δε θα είναι η πρώτη που θα φάει τα μούτρα της..
Στην vanity εννοεις? Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι δεν της εχω στειλει εδω και μηνες?
κακομαθημένη ναι
ξινομούνα :/ damn. μάλλον ναι
με διακρίνει ετερομομφή (για όλα φταίνε οι άλλοι, άθρωποι, πόλεις)
και έχω υπέρμετρες προσδοκίες (τα πάρω αυτό που είπες. εκείνον τον όρχι).
με διακρίνει αρκετή αυτογνωσία για να ξέρω ότι δεν είμαι καλός άνθρωπος και επειδή έχω μάθει να μην το αφήνω να εκδηλωθεί στην καθημερινότητα μου, μπαίνω εδώ. Γιατί κάπου πρέπει να μπορώ να είμαι ανυπόκριτη.
Εγω βλεπω πως τρολαρει.
Κακομαθημενο κοριτσακι, που ηταν με γαλλικα και πιανο, προοπτικη στην ζωη της, ομορφη, με πολλους γκομενους και ακομπλεξαριστη στο σεξ, ηρθε να ταπεινωσει τους αγροικους-μισογυνηδες μπουρδελιαριδες.
Σουρεαλ σεναριο.