zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Τι ζούμε πάλι βραδιάτικα γαμώ την τρέλα μου..
Τι;
Δεν πιστεύεις ότι έχει personal trainer , στο σπίτι της, στο La , στη sunset blvd ;
Τι ζούμε πάλι βραδιάτικα γαμώ την τρέλα μου..
Το καθε βλαμμενο παει γυμναστηριο, και επειδη ως γνωστο ο πεφτουλας γυμναστης της πεφτει σε ολες, τον ανακυρησσει περσοναλ τραινερ.
Σαλτα γαμησου ρε τσοκαρο.
Το καθε βλαμμενο παει γυμναστηριο, και επειδη ως γνωστο ο πεφτουλας γυμναστης της πεφτει σε ολες, τον ανακυρησσει περσοναλ τραινερ.
Σαλτα γαμησου ρε τσοκαρο.
Για ποιόν λόγο να τα κάνω όλα αυτά ? Δεν ακούγονται ευχάριστα ως εμπειρίες. Άλλωστε για πίσω προορίζονται τα μικρά πέη. Μήπως και κατορθώσουν να διεγείρουν καμιά νευρική απόληξη. :/
Δεν πάω γυμναστήριο. Έρχεται σπίτι. Personal trainer. Dah.
έχω δοκιμάσει 16 άτομα (με τις αφαιρετικές μεθόδους που χρησιμοποιούμε εμείς οι γυναίκες όταν μιλάμε για το παρελθόν μας το 19 γίνεται ''3 μακροχρόνιες σχέσεις''). Μόνο 2 άτομα, ο κολλητός μου και το τωρινό bf είχαν ικανοποιητικό μέγεθος. 21 cm ο κολλητός και το bf έχει καλό μήκος αλλά απίστευτο εύρος. Ας μην σχολιάσω τους υπόλοιπους. Όντως η συγκεκριμένη κοπέλα δεν αποτελεί πρότυπο μιας και πιθανότατα με βάση τον BMI της θεωρείται υπέρβαρη το οποίο είναι επιζήμιο για την υγεία της. Σε αυτό θα συμφωνήσω.
Σχετικά με τις ερωτήσεις που έθεσες. Για ποιόν λόγο να τα κάνω όλα αυτά ? Δεν ακούγονται ευχάριστα ως εμπειρίες. Άλλωστε για πίσω προορίζονται τα μικρά πέη. Μήπως και κατορθώσουν να διεγείρουν καμιά νευρική απόληξη. :/
Τι;
Δεν πιστεύεις ότι έχει personal trainer , στο σπίτι της, στο La , στη sunset blvd ;
Μάλιστα....Μπουμπού έχεις υπόψη σου πως γίνεται το σεξ;;;Όχι η αναπαραγωγή μπες βγες χύσε στο μουνάκι να κάνουμε παιδιά;;;;Πόσο χρονών είσαι;;;
coolαρε. Δεν είναι ακριβοί ξέρεις. Όσο κοστίζουν και τα ιδιαίτερα μαθήματα.
Τι;
Πριν η μετα το μαθημα γαλλικων; Το μαθημα του πιανου ποτε το κανεις;coolαρε. Δεν είναι ακριβοί ξέρεις. Όσο κοστίζουν και τα ιδιαίτερα μαθήματα.
Μάλιστα....Μπουμπού έχεις υπόψη σου πως γίνεται το σεξ;;;Όχι η αναπαραγωγή μπες βγες χύσε στο μουνάκι να κάνουμε παιδιά;;;;Πόσο χρονών είσαι;;;
http://[URL unfurl="true"]www.limnosreport.gr/wp-content/uploads/2014/12/15.jpeg[/img[/URL]]
[/quote]
[MEDIA=youtube]m4mPUaCroz4[/MEDIA]
πότε θα με δέσει κλπ.
Απο σπόνσορες δεν παίζει τίποτα?Μόνη σου τα βγάζεις πέρα?coolαρε. Δεν είναι ακριβοί ξέρεις. Όσο κοστίζουν και τα ιδιαίτερα μαθήματα.
Δεν κάνω μαθήματα πιάνου. Ιδιαίτερα γαλλικών έκανα από τα 5 και φοίτησα σε γαλλόφωνο σχολείο. Sorry αν δεν μπορείτε να διανοηθείτε ότι οι γονείς μου έχουν επενδύσει στην μόρφωση μου. Απλά αυτό. Ούτε άλογα, ούτε λοιπές ανοησίες.Πριν η μετα το μαθημα γαλλικων; Το μαθημα του πιανου ποτε το κανεις;
Ω ρε πούστη ....
[size=20pt]Ω ρε πούστη ....[/size]
[size=40pt]Ω ρε πούστη ....[/size]
Ουρσουλίνες???Δεν κάνω μαθήματα πιάνου. Ιδιαίτερα γαλλικών έκανα από τα 5 και φοίτησα σε γαλλόφωνο σχολείο. Sorry αν δεν μπορείτε να διανοηθείτε ότι οι γονείς μου έχουν επενδύσει στην μόρφωση μου. Απλά αυτό. Ούτε άλογα, ούτε λοιπές ανοησίες.