εγω παντως εχω παρατηρησει οι "μαλακες"ανθρωποι αντρες γυναικες ειναι αυτοι που εχουν φαει τις περισσοτερες απορριψεις.
ξερω φιλη η οποια δεν εχει κανει ποτε σχεση στη ζωη της, μετρια εμφανησιακα. Ολοι οσοι πηγαιναν ριχνανε κανα 2-3 και εξαφανιζοντουσαν. Ο χαρακτηρας της εφταιγε, δεν τους αρεσε αρκετα ...δεν ξερω. Αυτη τη κοπελα λοιπον να τη δειτε πως παρακαλαγε αυτους που την εφτυναν να την ξαναπηδηξουν αλλα και ποσο ασχημα μιλαγε αν ενας δυστυχης που ηταν μια χαρα αλλα αυτης δεν της εκανε για καποιο λογο της τα εριχνε...του μιλαγε ασχημα με υφος ντιβας τον αποπαιρνε γενικως εβγαζε ολη τη φαπα που χε φαει απο τους αλλους σ αυτον.
Αλλη φιλη 40αρα, συμπαθητικη εμφανησιακα χωρισμενη πανω απο 10ετια και αγαμητη. Ειχε ενα υφος λες και ειναι η ζιζελ...νομιζε οτι ηταν το τοπ μοντελ επι γης ενω ηταν μια απλα καλοδιατηρημενη 40αρα που δεν εχει γινει βοδι ,μια λιγο ανω του μετριου.. Ολη αυτη τη δεκαετια ζητημα να εκανε σεξ 10 φορες. Εβγαζε μια ξυνιλα, ενα τουπε, βρηκε σε μια φαση ενα ψιλοχαζεμενο μπουλη και ενω του το παιζει δυσκολη τρεμει μην τον χασει.
Αλλος που ειχα βγει εγω. Αντρας. Στα πρωτα ραντεβου θα ελεγες τι μαλακας ειναι αυτος, σε σημειο να θες να τον βρισεις. Αργουσε, βγαιναμε και κοιταζε αλλες σχολιαζοντας ποσο γκομεναρες ειναι, εμενα προσπαθουσε να με μειωσει. Επειδη εχω καλη σχεση με τον εαυτο μου, οταν μου εδειχνε αλλες του τις θαυμαζα η οταν μιλαγε μειωτικα για μενα εκανα και εγω τον αυτοσαρκασμο μου. Λοιπον ο τυπος μολις ενιωσε μεγαλυτερη σιγουρια και οτι τον θελω αλλαξε. Εγινε σουπερ σχεσακιας και ολο κοπλιμεντα
Δηλαδη εκτος απο λιγες περιπτωσεις που ειναι για μπουφλες, νομιζω οι περισσοτερες ελλεινιδες και ελλεινελληνες ειναι ανθρωποι που αν ασχοληθεις παραπανω μαζι τους θα αλλαξουν σταση και φερονται ετσι γιατι ειναι πολυ ανασφαλεις