Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.751
Πόντοι
3.656
Ελαφρύ περιστατικό αλλά είναι δείγμα της τρικυμίας του εγκεφάλου τους, γνωρίζω τύπισσα, μου αρπάζει το κινητό και μου γράφει ή ίδια το τηλέφωνο, μου λέει και κάτι πίπες του στύλ θα καλέσεις και θα περιμένω κτλ, σήμερα έκανα δεύτερη πρόταση για έξοδο και πήρα τ αρχίδια μου....άντε βγάλε άκρη, το είχα και σιγουράκι ο μαλάκας :tooth:

τυπε δεν ειναι να δινεις σημασια,προχωρας στην επομενη    :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
τυπε δεν ειναι να δινεις σημασια,προχωρας στην επομενη    :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Το θέμα είναι ότι δεν πολυγούσταρα κιόλας αλλά επειδή τα λέγαμε για αρκετή ώρα, λέω αν δεν ζητήσω και τηλέφωνο θα με πεί και μαλάκα...Και μας βγήκε και από πάνω η γκόμενα

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.751
Πόντοι
3.656
Το θέμα είναι ότι δεν πολυγούσταρα κιόλας αλλά επειδή τα λέγαμε για αρκετή ώρα, λέω αν δεν ζητήσω και τηλέφωνο θα με πεί και μαλάκα...Και μας βγήκε και από πάνω η γκόμενα

τυπε κρατα τον αριθμο της μπας κι εχει τιποτα αγαμιες να πας να ριξεις εναν,γιατι για τιποτα παραπανω δεν ειναι  :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ενω με το να σοκάρεσαι και να βριζεις κάνεις κατι περισσοτερο. Γιατι μονιμως εισαι κολλημένη στις ιδεες σου και δεν ακους τιποτε παραπανω και περα απο αυτες?

θες να κάνεις κατι περισσοτερο? ειδοποιησε την διωξη.
τόσες εξετάσεις έδωσες ακόμα δεν έμαθες οτι δεν διώκεται η άποψη, η γνωμη και η ιδεολογία;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.454
Πόντοι
12.756
εγω παντως με την ελλεινιδες μια χαρα περναω  :)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.454
Πόντοι
12.756
Τύπε μια χαρα ειναι οι Ελληνίδες, αστους να λενε. Άσχετο αλλα ο βλάκας ο βάτραχος και το παρεάκι του που εξαφανίστηκαν;

ολοι μπαν μαζι , τους πηγανε αμυγδαλεζα , αλβανοι φιλε μου , τι περιμενες .. ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τόσες εξετάσεις έδωσες ακόμα δεν έμαθες οτι δεν διώκεται η άποψη, η γνωμη και η ιδεολογία;

Ρε σοβαρα τωρα ή εισαι μεγάλο τρολ ή κανεις πλακα.Αμα ο άλλος βρισει δεν θα διωχθει? θα πει αυτη ειναι η άποψη μου? ή μηπως στην συκοφαντικη δυσφημηση? δεν θα γινει το ιδιο? παω λεω κάποιον ψεύτη απο πισω αμα πω ειναι η αποψη μου δεν διωκομαι? ελεος ντροπη εισαι και δικηγορος με πτυχιο και λες για μενα. Πραγματικα ωρες ωρες η προσπαθεια σου να βγεις απο πανω σε κανει να φαινεσαι πολυ χαζη ρε παιδι μου διοτι ενας πραγματικα εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται το λάθος του και διορθωνεται λάθη κανουμε ολοι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κατα τα αλλα οταν δεν κανεις μια απλή αναφορά σε κάτι προσβλητικο για να επιληφθουν οι συντονιστες θες να μου πεις τωρα εσυ οτι θα ενδιαφεροσουν για ενα περιστατικο εκτος ιντερνετ που δεν σε θιγει αμεσα. Την παρτη σου θα κοιτουσες και θα εκοβες δρομο. Η επιτομη της αδιαφοριας αλα προκοπης  :2funny:

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
 εγω παντως εχω παρατηρησει οι "μαλακες"ανθρωποι αντρες γυναικες ειναι αυτοι που εχουν φαει τις περισσοτερες απορριψεις.

ξερω φιλη η οποια δεν εχει κανει ποτε σχεση στη ζωη της, μετρια εμφανησιακα. Ολοι οσοι πηγαιναν ριχνανε κανα 2-3 και εξαφανιζοντουσαν. Ο χαρακτηρας της εφταιγε, δεν τους αρεσε αρκετα ...δεν ξερω. Αυτη τη κοπελα λοιπον να τη δειτε πως παρακαλαγε αυτους που την εφτυναν να την ξαναπηδηξουν αλλα και ποσο ασχημα μιλαγε αν ενας δυστυχης που ηταν μια χαρα αλλα αυτης δεν της εκανε για καποιο λογο της τα εριχνε...του μιλαγε ασχημα με υφος ντιβας τον αποπαιρνε γενικως εβγαζε ολη τη φαπα που χε φαει απο τους αλλους σ αυτον.

Αλλη φιλη 40αρα, συμπαθητικη εμφανησιακα χωρισμενη πανω απο 10ετια και αγαμητη. Ειχε ενα υφος λες και ειναι η ζιζελ...νομιζε οτι ηταν το τοπ μοντελ επι γης ενω ηταν μια απλα καλοδιατηρημενη 40αρα που δεν εχει γινει βοδι ,μια λιγο ανω του μετριου.. Ολη αυτη τη δεκαετια ζητημα να εκανε σεξ 10 φορες. Εβγαζε μια ξυνιλα, ενα τουπε, βρηκε σε μια φαση ενα ψιλοχαζεμενο μπουλη και ενω του το παιζει δυσκολη τρεμει μην τον χασει.

Αλλος που ειχα βγει εγω. Αντρας. Στα πρωτα ραντεβου θα ελεγες τι μαλακας ειναι αυτος, σε σημειο να θες να τον βρισεις. Αργουσε, βγαιναμε και κοιταζε αλλες σχολιαζοντας ποσο γκομεναρες ειναι, εμενα προσπαθουσε να με μειωσει. Επειδη εχω καλη σχεση με τον εαυτο μου, οταν μου εδειχνε αλλες του τις θαυμαζα η οταν μιλαγε μειωτικα για μενα εκανα και εγω τον αυτοσαρκασμο μου. Λοιπον ο τυπος μολις ενιωσε μεγαλυτερη σιγουρια και οτι τον θελω αλλαξε. Εγινε σουπερ σχεσακιας και ολο κοπλιμεντα

Δηλαδη εκτος απο λιγες περιπτωσεις που ειναι για μπουφλες, νομιζω οι περισσοτερες ελλεινιδες και ελλεινελληνες ειναι ανθρωποι που αν ασχοληθεις παραπανω μαζι τους θα αλλαξουν σταση και φερονται ετσι γιατι ειναι πολυ ανασφαλεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
 εγω παντως εχω παρατηρησει οι "μαλακες"ανθρωποι αντρες γυναικες ειναι αυτοι που εχουν φαει τις περισσοτερες απορριψεις.

ξερω φιλη η οποια δεν εχει κανει ποτε σχεση στη ζωη της, μετρια εμφανησιακα. Ολοι οσοι πηγαιναν ριχνανε κανα 2-3 και εξαφανιζοντουσαν. Ο χαρακτηρας της εφταιγε, δεν τους αρεσε αρκετα ...δεν ξερω. Αυτη τη κοπελα λοιπον να τη δειτε πως παρακαλαγε αυτους που την εφτυναν να την ξαναπηδηξουν αλλα και ποσο ασχημα μιλαγε αν ενας δυστυχης που ηταν μια χαρα αλλα αυτης δεν της εκανε για καποιο λογο της τα εριχνε...του μιλαγε ασχημα με υφος ντιβας τον αποπαιρνε γενικως εβγαζε ολη τη φαπα που χε φαει απο τους αλλους σ αυτον.

Αλλη φιλη 40αρα, συμπαθητικη εμφανησιακα χωρισμενη πανω απο 10ετια και αγαμητη. Ειχε ενα υφος λες και ειναι η ζιζελ...νομιζε οτι ηταν το τοπ μοντελ επι γης ενω ηταν μια απλα καλοδιατηρημενη 40αρα που δεν εχει γινει βοδι ,μια λιγο ανω του μετριου.. Ολη αυτη τη δεκαετια ζητημα να εκανε σεξ 10 φορες. Εβγαζε μια ξυνιλα, ενα τουπε, βρηκε σε μια φαση ενα ψιλοχαζεμενο μπουλη και ενω του το παιζει δυσκολη τρεμει μην τον χασει.

Αλλος που ειχα βγει εγω. Αντρας. Στα πρωτα ραντεβου θα ελεγες τι μαλακας ειναι αυτος, σε σημειο να θες να τον βρισεις. Αργουσε, βγαιναμε και κοιταζε αλλες σχολιαζοντας ποσο γκομεναρες ειναι, εμενα προσπαθουσε να με μειωσει. Επειδη εχω καλη σχεση με τον εαυτο μου, οταν μου εδειχνε αλλες του τις θαυμαζα η οταν μιλαγε μειωτικα για μενα εκανα και εγω τον αυτοσαρκασμο μου. Λοιπον ο τυπος μολις ενιωσε μεγαλυτερη σιγουρια και οτι τον θελω αλλαξε. Εγινε σουπερ σχεσακιας και ολο κοπλιμεντα

Δηλαδη εκτος απο λιγες περιπτωσεις που ειναι για μπουφλες, νομιζω οι περισσοτερες ελλεινιδες και ελλεινελληνες ειναι ανθρωποι που αν ασχοληθεις παραπανω μαζι τους θα αλλαξουν σταση και φερονται ετσι γιατι ειναι πολυ ανασφαλεις

Δεν μας λες και για τον εαυτο σου τιποτα?

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616

+1000 πολυ καλα τα λες!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Η εξυβριση και η δυσφημιση ειναι "αποψη" που δεν διωκεται?
η εξυβριση και δυσφημιση νικ προς νικ; χαχαχαχα
με εξυβρισε κυριε προεδρε και με συκοφαντισε στο φορουμ . Μα εδω δεν λεει το ονομα σας κυριε . ε πως λεει αλεξ 71 εγω ειμαι το ξερει ολο το χωριο, ολη η ελλαδα με διαπομπευσε !χαχααχχαχαχααχχαχαχααχαχχαχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ρε σοβαρα τωρα ή εισαι μεγάλο τρολ ή κανεις πλακα.Αμα ο άλλος βρισει δεν θα διωχθει? θα πει αυτη ειναι η άποψη μου? ή μηπως στην συκοφαντικη δυσφημηση? δεν θα γινει το ιδιο? παω λεω κάποιον ψεύτη απο πισω αμα πω ειναι η αποψη μου δεν διωκομαι? ελεος ντροπη εισαι και δικηγορος με πτυχιο και λες για μενα. Πραγματικα ωρες ωρες η προσπαθεια σου να βγεις απο πανω σε κανει να φαινεσαι πολυ χαζη ρε παιδι μου διοτι ενας πραγματικα εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται το λάθος του και διορθωνεται λάθη κανουμε ολοι.
μπολ με εξυβριζεις και προσβαλλεις την επαγγελματικη μου ταυτοτητα και μαλιστα σε πληθος κοσμου. Να σε κανω μια αγωγη και μια εγκληση ;θα γραψω οτι το νικ σου εξυβρισε το νικ μου και μου προκαλεσε τεραστια βλαβη να γελασει και το παρδαλουτσικο κατσικι  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εντωμεταξύ για να μαθαίνουμε και κάτι άρση απορρήτου για εγκλήματα τελεσθέντα μέσω διαδικτύου υπάρχει βάση της νομοθεσίας (Ελληνικής που ενσωμάτωσε Κοινοτικές οδηγίες) μονάχα για κακουργήματα και μάλιστα ειδικά απαριθμούμενα στο Νόμο και οχι όλα και φυσικά όχι για τα πλημμελήματα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom