Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
 εγω παντως εχω παρατηρησει οι "μαλακες"ανθρωποι αντρες γυναικες ειναι αυτοι που εχουν φαει τις περισσοτερες απορριψεις.

ξερω φιλη η οποια δεν εχει κανει ποτε σχεση στη ζωη της, μετρια εμφανησιακα. Ολοι οσοι πηγαιναν ριχνανε κανα 2-3 και εξαφανιζοντουσαν. Ο χαρακτηρας της εφταιγε, δεν τους αρεσε αρκετα ...δεν ξερω. Αυτη τη κοπελα λοιπον να τη δειτε πως παρακαλαγε αυτους που την εφτυναν να την ξαναπηδηξουν αλλα και ποσο ασχημα μιλαγε αν ενας δυστυχης που ηταν μια χαρα αλλα αυτης δεν της εκανε για καποιο λογο της τα εριχνε...του μιλαγε ασχημα με υφος ντιβας τον αποπαιρνε γενικως εβγαζε ολη τη φαπα που χε φαει απο τους αλλους σ αυτον.

Αλλη φιλη 40αρα, συμπαθητικη εμφανησιακα χωρισμενη πανω απο 10ετια και αγαμητη. Ειχε ενα υφος λες και ειναι η ζιζελ...νομιζε οτι ηταν το τοπ μοντελ επι γης ενω ηταν μια απλα καλοδιατηρημενη 40αρα που δεν εχει γινει βοδι ,μια λιγο ανω του μετριου.. Ολη αυτη τη δεκαετια ζητημα να εκανε σεξ 10 φορες. Εβγαζε μια ξυνιλα, ενα τουπε, βρηκε σε μια φαση ενα ψιλοχαζεμενο μπουλη και ενω του το παιζει δυσκολη τρεμει μην τον χασει.

Αλλος που ειχα βγει εγω. Αντρας. Στα πρωτα ραντεβου θα ελεγες τι μαλακας ειναι αυτος, σε σημειο να θες να τον βρισεις. Αργουσε, βγαιναμε και κοιταζε αλλες σχολιαζοντας ποσο γκομεναρες ειναι, εμενα προσπαθουσε να με μειωσει. Επειδη εχω καλη σχεση με τον εαυτο μου, οταν μου εδειχνε αλλες του τις θαυμαζα η οταν μιλαγε μειωτικα για μενα εκανα και εγω τον αυτοσαρκασμο μου. Λοιπον ο τυπος μολις ενιωσε μεγαλυτερη σιγουρια και οτι τον θελω αλλαξε. Εγινε σουπερ σχεσακιας και ολο κοπλιμεντα

Δηλαδη εκτος απο λιγες περιπτωσεις που ειναι για μπουφλες, νομιζω οι περισσοτερες ελλεινιδες και ελλεινελληνες ειναι ανθρωποι που αν ασχοληθεις παραπανω μαζι τους θα αλλαξουν σταση και φερονται ετσι γιατι ειναι πολυ ανασφαλεις

Επισης να πω οτι πολλα που μας συμβαινουν ειναι αυτοεκπληρουμενη προφητεια. Σιγουρα ολοι θα πεσουμε σε μαλακες και μαλακισμενες και σε ατομα που δεν μας γουσταρουν η δεν τα ταιριαζουμε. Αλλα καμια φορα το προκαλουμε και μονοι μας

Πχ στα παραδειγματα που εφερα.
Η πρωτη η κοπελα που με οσους συναναστρεφεται κανει μονο ξεπετες γιατι μετα εξαφανιζονται, πιστευω απο ενα σημειο και μετα το προκαλει μονη της. Επειδη φοβαται οτι ο καθε καινουργιος που θα γνωρισει μετα απο μια δυο φορες θα εξαφανιστει, προσπαθει εσφαλμενα να τους κερδισει το ενδιαφερον μεσω σεξ. Δηλαδη τους το παιζει πολυ απελευθερωμενη, οτι εχει πολλες εμπειριες οτι εχει κανει τριο και τετοια γιατι νομιζει οτι ετσι τους "τρελαινει". Αυτο που συμβαινει ειναι οτι και καποιος να την ηθελε για σχεση με το που ακουει αυτα σκεφτεται θα ριξω και εγω κανα δυο και θα την κανω...εφοσον και η γκομενα δεν ειναι καμια τοπ να τρελαθει

Η δευτερη λογω της αγαμιας και του τουπε της που νομιζει οτι το χρυσο, δεν εδινε ευκαιριες σε καλες περιπτωσεις γιατι νομιζε οτι της αξιζει ο τζορτζ κλουνει με τα λεφτα του βαρδινογιαννη. Μετα απο χρονια αγαμιας και φοβο οτι θα γερασει χωρις σεξ ενεδωσε σε εναν μπουλουκο χαζουλη, του κανει τη ζορικη οτι δεν τον πολυθελει και οτι θεωρει οτι της αξιζει κατι καλυτερο, ενω πχ μια φορα που δεν τς απαντησε στο τηλ ειχε τρελαθει. Μπορει καποια στιγμη να την φτυσει και ο μπουλουκος επειδη θα τον κουρασει.

Ο τυπας που ειχα βγει εγω...αν δεν τον γουσταρα πολυ θα την εκανα γιατι πραγματικα φεροταν ασχημα σε σημειο που ελεγες μας κανει πλακα? Ε μετα αν εφευγα αυτος θα ελεγε αλλη μια μαλακισμενη ψωναρα που το παιζει ιστορια

Γενικως πολλα τα προκαλουμε με τη συμπεριφορα μας, οι σχεσεις εχουν φοβερη αλληλεπιδραση

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
 Αλλος που ειχα βγει εγω. Αντρας. Στα πρωτα ραντεβου θα ελεγες τι μαλακας ειναι αυτος, σε σημειο να θες να τον βρισεις. Αργουσε, βγαιναμε και κοιταζε αλλες σχολιαζοντας ποσο γκομεναρες ειναι, εμενα προσπαθουσε να με μειωσει. Επειδη εχω καλη σχεση με τον εαυτο μου, οταν μου εδειχνε αλλες του τις θαυμαζα η οταν μιλαγε μειωτικα για μενα εκανα και εγω τον αυτοσαρκασμο μου. Λοιπον ο τυπος μολις ενιωσε μεγαλυτερη σιγουρια και οτι τον θελω αλλαξε. Εγινε σουπερ σχεσακιας και ολο κοπλιμεντα

Το θέμα είναι γιατί εσύ συνέχισες να βγαίνεις μαζί του.. Μέγας καραγκιόζης ο τύπος.

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Το θέμα είναι γιατί εσύ συνέχισες να βγαίνεις μαζί του.. Μέγας καραγκιόζης ο τύπος.

γιατι τον ειχα καψουρα απο παλια μου αρεσε παρα πολυ και ηλπιζα πως δεν ηταν τοσο μαλακας οσο εδειχνε. Τελικα βγηκα σωστη, αλλα πηρα τα ρισκα μου

και γενικως εχω αυτοπεποιθηση εχω περασει μια χαρα στη ζωη μου και οταν με μειωνε πχ γελαγα δεν θυμωνα γιατι ξερω τι ειμαι χωρις να γινομαι ψωνιο βεβαια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
η εξυβριση και δυσφημιση νικ προς νικ; χαχαχαχα
με εξυβρισε κυριε προεδρε και με συκοφαντισε στο φορουμ . Μα εδω δεν λεει το ονομα σας κυριε . ε πως λεει αλεξ 71 εγω ειμαι το ξερει ολο το χωριο, ολη η ελλαδα με διαπομπευσε !χαχααχχαχαχααχχαχαχααχαχχαχα

Πραγματικα εισαι παρα πολυ άσχετη ξεστραβώσου επιτέλους και μετα κανε την έξυπνη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εντωμεταξύ για να μαθαίνουμε και κάτι άρση απορρήτου για εγκλήματα τελεσθέντα μέσω διαδικτύου υπάρχει βάση της νομοθεσίας (Ελληνικής που ενσωμάτωσε Κοινοτικές οδηγίες) μονάχα για κακουργήματα και μάλιστα ειδικά απαριθμούμενα στο Νόμο και οχι όλα και φυσικά όχι για τα πλημμελήματα...

Τι να μαθαινουμε? που ειναι ο νομος που το λεει αυτο? που προβλεπεται? εσυ εισαι δικηγορος τωρα? που μιλας αοριστα?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
γιατι τον ειχα καψουρα απο παλια μου αρεσε παρα πολυ και ηλπιζα πως δεν ηταν τοσο μαλακας οσο εδειχνε. Τελικα βγηκα σωστη, αλλα πηρα τα ρισκα μου

και γενικως εχω αυτοπεποιθηση εχω περασει μια χαρα στη ζωη μου και οταν με μειωνε πχ γελαγα δεν θυμωνα γιατι ξερω τι ειμαι χωρις να γινομαι ψωνιο βεβαια
Κακώς.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Πραγματικα εισαι παρα πολυ άσχετη ξεστραβώσου επιτέλους και μετα κανε την έξυπνη

Στο αρθρο που εβαλες, λεει για υβριστικη αναρτηση σε σελιδα κοινωνικης δικτυωσης. Δηλαδη γνωστα προσωπα με ονοματεπωνυμο. Στα φορουμ υπαρχουν νικ, δεν ξερεις ποιος ειναι ο αλλος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Αγαπητε μπολ επετρεψε μου να γνωριζω οτι το αρθρο ειναι ελλιπες και παραπληροφορεί. Η εγκληση ειχε γινει εναντιον προσωπου και ταυτοποιήθηκε. Υπηρχαν τα στοιχεια δεν υπηρξε αρση απορρητου... ευχαριστω για τις συμβουλες.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι να μαθαινουμε? που ειναι ο νομος που το λεει αυτο? που προβλεπεται? εσυ εισαι δικηγορος τωρα? που μιλας αοριστα?
To άρθρο 19 του Συντάγματος το οποίο προβλέπει ότι μπορεί το απόρρητο να αρθεί με διάταξη της Δικαστικής Αρχής και μόνο για λόγους εθνικής ασφάλειας και για τη διερεύνηση «ιδιαίτερα σοβαρών αδικημάτων.
Προς εφαρμογή της διάταξης αυτής του Συντάγματος έχει εκδοθεί ο Νόμος 2225/1994, ο οποίος στο άρθρο 4, όπως αυτό έχει τροποποιηθεί με τους Νόμους 3115/2003 και 3666/2008, ορίζει τα «ιδιαίτερα σοβαρά αδικήματα» για τα οποία μπορεί να αρθεί το απόρρητο.

Αυτά είναι ΜΟΝΟ τα ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ που αναλυτικά αναφέρονται εκεί και περιλαμβάνονται στα άρθρα 134, 135 παρ. 1, 2, 135Α, 137Α, 137Β, 138, 139, 140, 143, 144, 146, 148 παρ. 2, 150, 151, 157 παρ. 1, "159 παρ. 3", 168 παρ. 1, 187 παρ. 1, 2, 207, 208 παρ. 1, "235 περ. β`, 236 περ. β`, 237 περιπτώσεις, β` των παραγράφων 1 και 2" 264περ. β`, γ, 270, 272, 275 περ. β, 291 παρ. 1 εδ. β, γ, 299, 322, 324 παρ. 2, 3, "342 παρ. 1 και 2, 348, 348Α παρ. 3"374, 380, 385 του Ποινικού Κώδικα και που αφορούν αδικήματα σχετικά με την εσχάτη προδοσία, τα βασανιστήρια, την επιβουλή της ακεραιότητας της χώρας, την εθνική ασφάλεια κλπ. και στα οποία δεν περιλαμβάνονται βέβαια τα πλημμελήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης ή της απλής δυσφήμησης και εξύβρισης.

Η προσπάθεια για να τροποποιηθεί ο Νόμος 2225/1994 και να προβλεφθεί ότι για όλα τα κακουργήματα μπορεί να αρθεί το απόρρητο,  δεν πέρασε αυτή η διάταξη.

Υπάρχει και μια γνωμοδότηση αντίθετη του Σανιδά αν δεν κάνω λάθος η 9/2009 η οποία ως τέτοια δεν δεσμεύει γιατί δεν είναι Νόμος με πολλαπλή αντίκρουση σε νομικά άρθρα που απλά υπάρχει και δεν έχει κάποια κανονιστική ισχύ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στο αρθρο που εβαλες, λεει για υβριστικη αναρτηση σε σελιδα κοινωνικης δικτυωσης. Δηλαδη γνωστα προσωπα με ονοματεπωνυμο. Στα φορουμ υπαρχουν νικ, δεν ξερεις ποιος ειναι ο αλλος.

Οχι δεν ειχαν και τα 2 προσωπα ονοματεπωνυμο το ενα ηταν αγνωστο ατομο οπως γράφει  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
 εγω παντως εχω παρατηρησει οι "μαλακες"ανθρωποι αντρες γυναικες ειναι αυτοι που εχουν φαει τις περισσοτερες απορριψεις.

ξερω φιλη η οποια δεν εχει κανει ποτε σχεση στη ζωη της, μετρια εμφανησιακα. Ολοι οσοι πηγαιναν ριχνανε κανα 2-3 και εξαφανιζοντουσαν. Ο χαρακτηρας της εφταιγε, δεν τους αρεσε αρκετα ...δεν ξερω. Αυτη τη κοπελα λοιπον να τη δειτε πως παρακαλαγε αυτους που την εφτυναν να την ξαναπηδηξουν αλλα και ποσο ασχημα μιλαγε αν ενας δυστυχης που ηταν μια χαρα αλλα αυτης δεν της εκανε για καποιο λογο της τα εριχνε...του μιλαγε ασχημα με υφος ντιβας τον αποπαιρνε γενικως εβγαζε ολη τη φαπα που χε φαει απο τους αλλους σ αυτον.

Αλλη φιλη 40αρα, συμπαθητικη εμφανησιακα χωρισμενη πανω απο 10ετια και αγαμητη. Ειχε ενα υφος λες και ειναι η ζιζελ...νομιζε οτι ηταν το τοπ μοντελ επι γης ενω ηταν μια απλα καλοδιατηρημενη 40αρα που δεν εχει γινει βοδι ,μια λιγο ανω του μετριου.. Ολη αυτη τη δεκαετια ζητημα να εκανε σεξ 10 φορες. Εβγαζε μια ξυνιλα, ενα τουπε, βρηκε σε μια φαση ενα ψιλοχαζεμενο μπουλη και ενω του το παιζει δυσκολη τρεμει μην τον χασει.

Δηλαδη εκτος απο λιγες περιπτωσεις που ειναι για μπουφλες, νομιζω οι περισσοτερες ελλεινιδες και ελλεινελληνες ειναι ανθρωποι που αν ασχοληθεις παραπανω μαζι τους θα αλλαξουν σταση και φερονται ετσι γιατι ειναι πολυ ανασφαλεις

Eγω ειχα παει σε ενα κλαμπ τις προαλλες και ηταν διπλα μια τυπισσα μεσα στα τατουαζ και τη μοδα της εποχης κοιταζε ξερω γω και μετα ηρθε ο φωτογραφος και του λεει πληρωσε με και βγαλε με  :2funny: :2funny: ε νταξει πεθανα στα γελια τωρα πραγματικα αυτο που λες παντως εγω δεν το δεχομαι αμα μου κανει νερά κάποια στην αρχη ειδικα και στις εξοδους εχω μηδενικη υπομονη πάω απευθειας στην επομενη. Γιατι θεωρω οτι αυτα θα μου κανει και μετα. Ετσι το νομιζω εγω.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μπόλντη από πότε έχεις να γαμήσεις?
Κι από πότε να κάνεις σχέση?

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
τωρα πραγματικα αυτο που λες παντως εγω δεν το δεχομαι αμα μου κανει νερά κάποια στην αρχη ειδικα και στις εξοδους εχω μηδενικη υπομονη πάω απευθειας στην επομενη. Γιατι θεωρω οτι αυτα θα μου κανει και μετα. Ετσι το νομιζω εγω.

οι περισσοτεροι αυτο κανουν αν δεν βλεπουν κατι καλο απο την αρχη τν κανουν.και καλα κανουν. κ εγω ισως αν ηταν καποιος που απλα μου αρεσε και δεν τον ειχα καψουρα αυτο θα εκανα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αγαπητε μπολ επετρεψε μου να γνωριζω οτι το αρθρο ειναι ελλιπες και παραπληροφορεί. Η εγκληση ειχε γινει εναντιον προσωπου και ταυτοποιήθηκε. Υπηρχαν τα στοιχεια δεν υπηρξε αρση απορρητου... ευχαριστω για τις συμβουλες.

Καλως. Προς στιγμη δεν επιμένω αλλα θα ρωτήσω φιλο μου που ειναι και γνωστος ποινικολογος χρονια.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

Stories

Νέο!