Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φυσικά και θα σοκάρομαι με τα σιχάματα, αν πάψω να σοκάρομαι θα είμαι αδρανης.. εχουν και απαιτήσεις τα καθίκια καταλαβες;

Αδρανης εισαι οταν δεν κάνεις αναφορά ή αυτο που πρεπει. Αμα σοκαριστεις θα χάσεις την ψυχραιμια σου και θα κανεις λάθη.  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Αδρανης εισαι οταν δεν κάνεις αναφορά ή αυτο που πρεπει. Αμα σοκαριστεις θα χάσεις την ψυχραιμια σου και θα κανεις λάθη.  ;)
Οτι ναναι μπολ. αν κανω αναφορα στο νικ εδρασα ως πολιτης.. τι αλλο θα ακουσουν τα αυτακια μου γαμω την παιδεια σας γαμω με το κωλοκρατος που εβγαλε ζωα ορθια με πτυχια  :headbang: :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οτι ναναι μπολ. αν κανω αναφορα στο νικ εδρασα ως πολιτης.. τι αλλο θα ακουσουν τα αυτακια μου γαμω την παιδεια σας γαμω με το κωλοκρατος που εβγαλε ζωα ορθια με πτυχια  :headbang: :headbang:

Δεν ειναι οτι να ναι ειναι η αληθεια. Ειναι παιδικη αντιμετωπιση να νομιζεις οτι φωνάζοντας ή βριζοντας εναν παλιανθρωπο θα τον αλλαξεις. Μένεις ουδετερη και αδρανης οταν δεν κάνεις κατι για να τον σταματησεις και εδω αυτο ειναι η αναφορα για να φάει μιουτ ή μπαν. Εισαι μεγαλη δεν δικαιολογειται να σοκάρεσαι ετσι δεν έχεις δει τέτοια περιστατικα ποτε ξανα? απλα κάνε αυτο που πρεπει.

Εξω θα ηταν η ειδοποιηση της αστυνομιας ή να παρεμβεις και αμεσα αμα γνωριζεις απο αυτοαμυνα να καθεσαι απο μακρυα και να βριζεις δεν μου λεει τιποτα δεν βοηθαει καθολου την κατασταση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βασικα θα σοκαριστεις οκ αλλα οχι σε σημειο να παγώσεις.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Γιατι ενα τετειο σχολιο σας σοκαρει περισσοτερο απο την σε μεγαλο ποσοστο αδιαφορια του κοσμου προς τα προβληματα των αλλων? Εδω διαβαζουμε οτι ενα παιδακι χρειαζετε αιμα και δεν παμε να δωσουμε επειδη δε θελουμε να μπουμε στη διαδικασια.Ενα σχολιο ενως τυπα που πιθανων να το εγραψε ενω την ιδια ωρα ειχε 20 ανοιχτα παραθυρα στο γιου πορν και σκευτοταν ολες τις γκομενες που του εριξαν χι?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Δεν ειναι οτι να ναι ειναι η αληθεια. Ειναι παιδικη αντιμετωπιση να νομιζεις οτι φωνάζοντας ή βριζοντας εναν παλιανθρωπο θα τον αλλαξεις. Μένεις ουδετερη και αδρανης οταν δεν κάνεις κατι για να τον σταματησεις και εδω αυτο ειναι η αναφορα για να φάει μιουτ ή μπαν. Εισαι μεγαλη δεν δικαιολογειται να σοκάρεσαι ετσι δεν έχεις δει τέτοια περιστατικα ποτε ξανα? απλα κάνε αυτο που πρεπει.

Εξω θα ηταν η ειδοποιηση της αστυνομιας ή να παρεμβεις και αμεσα αμα γνωριζεις απο αυτοαμυνα να καθεσαι απο μακρυα και να βριζεις δεν μου λεει τιποτα δεν βοηθαει καθολου την κατασταση.
η ηλιθιότητα η αθλιοτητα η παλιανθρωπια και η αηδια σε μια αποψη παντα με σοκαρει..Η βια της αποψης μου φερνει εμετο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Γιατι ενα τετειο σχολιο σας σοκαρει περισσοτερο απο την σε μεγαλο ποσοστο αδιαφορια του κοσμου προς τα προβληματα των αλλων? Εδω διαβαζουμε οτι ενα παιδακι χρειαζετε αιμα και δεν παμε να δωσουμε επειδη δε θελουμε να μπουμε στη διαδικασια.Ενα σχολιο ενως τυπα που πιθανων να το εγραψε ενω την ιδια ωρα ειχε 20 ανοιχτα παραθυρα στο γιου πορν και σκευτοταν ολες τις γκομενες που του εριξαν χι?
ολα με σοκαρουν σαουλ .. αλλα το σχολιο αυτο  ξεπερνα και το αναμενομενο..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
η ηλιθιότητα η αθλιοτητα η παλιανθρωπια και η αηδια σε μια αποψη παντα με σοκαρει..Η βια της αποψης μου φερνει εμετο

Ωραια. Και τι θα κανεις για αυτο? μεχρι στιγμης δεν εχεις κανει τιποτα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ωραια. Και τι θα κανεις για αυτο? μεχρι στιγμης δεν εχεις κανει τιποτα
θα κανω αναφορα και το κακο νικ δεν θα ξαναμπει στο μπουρδελα και η κοινωνια θα γινει καλυτερη .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα κανω αναφορα και το κακο νικ δεν θα ξαναμπει στο μπουρδελα και η κοινωνια θα γινει καλυτερη .

Ενω με το να σοκάρεσαι και να βριζεις κάνεις κατι περισσοτερο. Γιατι μονιμως εισαι κολλημένη στις ιδεες σου και δεν ακους τιποτε παραπανω και περα απο αυτες?

θες να κάνεις κατι περισσοτερο? ειδοποιησε την διωξη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η κοινωνια θα γινοταν καλυτερη αμα κάποιοι δεν φοβοντουσαν να παρέμβουν και να αντιμετωπίσουν καταστασεις που αφορουν το διπλανο τους αλλα ετσι ειναι κοιταμε μονιμως τη παρτη μας και μετα το παιζουμε και σοκαρισμενοι λες και δεν ξέραμε οτι αυτα συμβαινουν καθημερινα απλα προτιμουμε να μην τα σκεφτομαστε γιατι εχω να βγω με το γκομενο τωρα ή να παω στο κλαμπ και να κουτσομπολεψω με τις κολλητουλες για το ποιος την έχει μεγαλυτερη.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
ολα με σοκαρουν σαουλ .. αλλα το σχολιο αυτο  ξεπερνα και το αναμενομενο..
Για μενα ειναι αναμενομενο. Ο ιδιος ανθρωπος αμφιβαλω αν θα το ελεγε αυτο μπροστα στην οικογενεια του η μπροστα σε ΓΥΝΑΙΚΕΣ οσο και αν θελει να νομιζει οτι τις εχει σε χαμηλη εκτιμιση.Οσοι γενικα εδω μεσα λενε ποσο πουτανακια ειναι οι γυναικες και ποσο τις εχουνε χεσμενες ειναι αυτοι που καθονται σουζα και που μπροστα στις γυναικες βαρανε προσοχες.Αργοτερα θα ειναι αυτοι που θα τρωνε αιωνια παντοφλα.Εδω μεσα μεσα στη μαζα του θρεντ και πισω απο την ανωνυμια ο καθενας λεει οτι μαλακια θελει.

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
"Μπαμπά έλα έξω γρήγορα"  φώναξε μόλις είδε την κουμπούρα.
Mόλις άνοιγε τα πόδια του Αλβανού φώναζε του μπαμπά της άραγε?
warnmute.gif
χαχαχα! καλοοοοοοοο!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Η κοινωνια θα γινοταν καλυτερη αμα κάποιοι δεν φοβοντουσαν να παρέμβουν και να αντιμετωπίσουν καταστασεις που αφορουν το διπλανο τους αλλα ετσι ειναι κοιταμε μονιμως τη παρτη μας και μετα το παιζουμε και σοκαρισμενοι λες και δεν ξέραμε οτι αυτα συμβαινουν καθημερινα απλα προτιμουμε να μην τα σκεφτομαστε γιατι εχω να βγω με το γκομενο τωρα ή να παω στο κλαμπ και να κουτσομπολεψω με τις κολλητουλες για το ποιος την έχει μεγαλυτερη.
αντε ρε βλακα συνελθε....

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Διαχρονική αξία, τελευταίο δικό μου κρούσμα το Σάββατο  :rockon:

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Ελαφρύ περιστατικό αλλά είναι δείγμα της τρικυμίας του εγκεφάλου τους, γνωρίζω τύπισσα, μου αρπάζει το κινητό και μου γράφει ή ίδια το τηλέφωνο, μου λέει και κάτι πίπες του στύλ θα καλέσεις και θα περιμένω κτλ, σήμερα έκανα δεύτερη πρόταση για έξοδο και πήρα τ αρχίδια μου....άντε βγάλε άκρη, το είχα και σιγουράκι ο μαλάκας :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom