aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Γενικά ο κόσμος έχει νεύρα και ξεσπά άδικα, για αυτό κάντε έρωτα όχι πόλεμο...
Φιλε μου αυτο ειναι θεμα γκομενας και οχι χωρας..Αν σε γουσταρει η γκομενα θα σου κατσει,δεν παιζει ρολο η χωρα που εισαι.Αν εισαι ωραιος και εχεις τους τροπους σου,θα πετυχεις one night stand παντου,αν δεν το εχεις,οχι δεν θα το πετυχεις.Εκτος και αν μου πεις οτι δεν το εχεις καταφερει εδω και το καταφερες μονο εξω οποτε παω πασο.Πρεπει να σου πω χωρα? τι σημασια εχει?
Λες και δεν ξερω το τι αν πω χωρα θα πεταχτουμε 5 ξερολες και θα τα ισωπεδωσουνε ολλα !!!
αυτα τα 8 Χρονια δεν ζουσα σε 10 χωρες σε μια ζουσα ! ΑΛΛΟ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ! ! ! ! ! ! ! !
Διακοπες δεν πηγα στο εξωτερικο και γαμησα ετσι...ναι δεν εχω-ειχα ποτε αυτη την νοοτροπια ....
απλα εκει που ζουσα τοσα χρονια ειχα συναδελφους κονε ειχα στησει μια πολυ ωραια ζωη τεσπα ΚΑΙ ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ .... αλλη νοοτροπια , το θεωρουσαν πιο λογικο-φυσιολογικο ! ! !
Δεν σου λεω οτι ηταν πανευκολο ή οτι καθε φορα που εβγαινα μπαροτσαρκα γαμουσα...ΕΛΕΟΣ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ !
Μαλακια ειπε ο φιλος σου,μαλακια απαντησε και αυτη.1-1 το σκορ τους.Εδω οι γκομενες δεν σηκωνουν ουτε χαμογελο ρε φιλε...τα εχουμε πει χιλιες φορες αυτα.
Δεν μιλαμε για τους ενοχλητικους με τα (ελα μωρη κωλαρα) και τετοια.
Προχθες ενα φιλαρακι στο φαναρι ρωταει σοβαρη γκομενα,(εχεις φουρτουνες κουκλα)?
Απαντηση:Αντε και γαμησου...βλακα!
Αυτη ειναι η γνησια ελληνιδα που θελει φτυσιμο και δρομο.
Μηπως και (εξω) αποφευγουν ετσι το πειραγμα?
Δοκίμασε να κάνεις το καμάκι που κάνουν οι περισσότεροι στην Ελλαδα σε Ιταλίδα π.χ.ρε παιδια και στο εξωτερικο πανω κατω οι γυναικες εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα.απλα οι δικες μας απλα ειναι πιο ψωνισμενες και ισως πιο δυσκολες.αν ξερεις να παιζεις μπαλιτσα εξω θα μπορεις και στην ελλαδα,απλα στην ελλαδα χρειαζεται να εχεις κυκλους δν μπορεις ετσι στο ασχετο
να γνωριζεις.και που γραφουν εδω μεσα οτι ειναι κακιασμενες και τετοια,εμενα καμια δν μ εκανε κακο μονο μαλωματα ειχαμε οπου επιβαλομουν παντα
δν εχω παει ποτε ιταλια τυπε και δν ξερω ποιο ειναι το καμακι που κανουν οι περισσοτεροι εδωΔοκίμασε να κάνεις το καμάκι που κάνουν οι περισσότεροι στην Ελλαδα σε Ιταλίδα π.χ.
Μαλακια ειπε ο φιλος σου,μαλακια απαντησε και αυτη.1-1 το σκορ τους.
Δοκίμασε να κάνεις το καμάκι που κάνουν οι περισσότεροι στην Ελλαδα σε Ιταλίδα π.χ.
Στην ελλαδα ειναι πιο ψωνισμενες γιατι ο ελληνας ειναι τρελος λιγουρης κατα πλειοψηφια,και προσκυναει κατι πατσολες που δεν θα τις κοιτουσε ουτε σκυλος.και δεν μιλαμε μονο για μη εμφανισιμους αλλα και πολλα παιδια που εχουν ωραια εμφανιση.Και ομως αυτους τους εχουν για φτυσιμο οι γκομενες και γουσταρουν πιο πολυ αυτους που τις απαξιουν και τις γραφουν στα αρχιδια τους.ρε παιδια και στο εξωτερικο πανω κατω οι γυναικες εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα.απλα οι δικες μας απλα ειναι πιο ψωνισμενες και ισως πιο δυσκολες.αν ξερεις να παιζεις μπαλιτσα εξω θα μπορεις και στην ελλαδα,απλα στην ελλαδα χρειαζεται να εχεις κυκλους δν μπορεις ετσι στο ασχετο
να γνωριζεις.και που γραφουν εδω μεσα οτι ειναι κακιασμενες και τετοια,εμενα καμια δν μ εκανε κακο μονο μαλωματα ειχαμε οπου επιβαλομουν παντα
To καμάκι με τις υπερβολές, τις χοντράδες και τα υπονοούμενα το έχουν χορτάσει από τους δικούς τους.Εχεις εμπειρια με Ιταλιδες τυπε; Για δωσε κανα sos για το παιχνιδι με τις γειτονισσες.
Είπαμε η κατάσταση είναι σαν τα γραμματόσημα, περισσότερο φτύσιμο περισσότερο κώλυμα...παλιά τεχνική, το θέμα είναι τη γίνεται αν έχει δαγκώσει την λαμαρίνα, εκεί σε θέλω, μπορείς να περάσεις στο απέναντι ποτάμι...Στην ελλαδα ειναι πιο ψωνισμενες γιατι ο ελληνας ειναι τρελος λιγουρης κατα πλειοψηφια,και προσκυναει κατι πατσολες που δεν θα τις κοιτουσε ουτε σκυλος.και δεν μιλαμε μονο για μη εμφανισιμους αλλα και πολλα παιδια που εχουν ωραια εμφανιση.Και ομως αυτους τους εχουν για φτυσιμο οι γκομενες και γουσταρουν πιο πολυ αυτους που τις απαξιουν και τις γραφουν στα αρχιδια τους.
sad but true.εχω δει παιδια που εχουν και τους οχτω κοιλιακους να τρωνε χυλοπιτα με το κιλοΣτην ελλαδα ειναι πιο ψωνισμενες γιατι ο ελληνας ειναι τρελος λιγουρης κατα πλειοψηφια,και προσκυναει κατι πατσολες που δεν θα τις κοιτουσε ουτε σκυλος.και δεν μιλαμε μονο για μη εμφανισιμους αλλα και πολλα παιδια που εχουν ωραια εμφανιση.Και ομως αυτους τους εχουν για φτυσιμο οι γκομενες και γουσταρουν πιο πολυ αυτους που τις απαξιουν και τις γραφουν στα αρχιδια τους.
Πιτσιρικας σε γραμμη πατρα ιταλια μια χαρα ειχα περασει.και με ιταλιδες και με πατρινες.Το ασχημο με τις ιταλιδες ειναι οτι τρωνε καψουρα καιTo καμάκι με τις υπερβολές, τις χοντράδες και τα υπονοούμενα το έχουν χορτάσει από τους δικούς τους.
Δε θέλουν υποκατάστατα.Αν αρχίσεις τα κοπελιά,μανάρι,τι μωρό είσαι,θα σε παντρευτώ,να σου κάνω 14 παιδιά κλπ έφαγες τσαντιά.
Χαλαρή σοβαρότητα παντού και πάντα.Ούτε χλεχλές ούτε στημένος.Εγώ αυτό ξέρω.Και μια καλή δόση τύχης για να ειναι η συγκυρία κατάλληλη και για τους δυο.
Είπαμε η κατάσταση είναι σαν τα γραμματόσημα, περισσότερο φτύσιμο περισσότερο κώλυμα...παλιά τεχνική, το θέμα είναι τη γίνεται αν έχει δαγκώσει την λαμαρίνα, εκεί σε θέλω, μπορείς να περάσεις στο απέναντι ποτάμι...
σωστους σας βρισκωTo καμάκι με τις υπερβολές, τις χοντράδες και τα υπονοούμενα το έχουν χορτάσει από τους δικούς τους.
Δε θέλουν υποκατάστατα.Αν αρχίσεις τα κοπελιά,μανάρι,τι μωρό είσαι,θα σε παντρευτώ,να σου κάνω 14 παιδιά κλπ έφαγες τσαντιά.
Χαλαρή σοβαρότητα παντού και πάντα.Ούτε χλεχλές ούτε στημένος.Εγώ αυτό ξέρω.Και μια καλή δόση τύχης για να ειναι η συγκυρία κατάλληλη και για τους δυο.
Διαφωνώ.Όσες λειτουργούν έτσι απλά δε με αφορούν.Δεν είμαι ούτε σαδιστής ούτε μαζόχα.Και βαριέμαι τα παιχνίδια αυτά.Τα βρίσκω παιδικά.Δείχνεις τις προθέσεις σου αφού διαγνώσεις κάπως την κατάσταση.Αν δεις χαραμάδα με λίγο φως χώνεσαι.Αλλιώς Κύριος πας Κύριος φεύγεις.Είπαμε η κατάσταση είναι σαν τα γραμματόσημα, περισσότερο φτύσιμο περισσότερο κώλυμα...παλιά τεχνική, το θέμα είναι τη γίνεται αν έχει δαγκώσει την λαμαρίνα, εκεί σε θέλω, μπορείς να περάσεις στο απέναντι ποτάμι...
Γενικά δε την πέφτω φίλε Γιώργο.Φλερτάρω ναι.Υπάρχει διαφορά.Δε μπορώ να φάω κόλλημα με κάποια που δεν ξέρω καλά.Είσαι φίλε της αρχής υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια...αλλά υπάρχει εκτός από την ξεπέτα και κάτι πιο βαθύ...
Ναι αλλά όχι με κάποια που απλά πίνει ένα ποτό δίπλα μου σ ένα μπαρ.Χρειάζονται πολλά παραπάνω πια.Και εγώ για φλερτ αναφέρομαι, ποτέ όμως δεν ξέρεις το μυαλό σου τη παιχνίδι μπορεί να σου παίξει...και εκατό γυναίκες να έχεις γνωρίσει/πάρει το κώλυμα μπορεί να το φας εκεί που δεν το περιμένεις...