Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.418
- Πόντοι
- 12.756
ειδες εβαλα και το μιλκο στο σεναριο επειδη το πινει και ο νιπλ....
ειδες εβαλα και το μιλκο στο σεναριο επειδη το πινει και ο νιπλ....
συμφωνώπαμε παλι....τα δυο φυλα δεν ειναι πλασμενα για να ειναι μαζι,να κανουν παρεα,ουτε να ειναι φιλοι.....μονο για ζωωδες πηδημα ειναι φτιαγμενατις υπολοιπες ωρες ανδρας και γυναικα μπορουν να τις περναν χωριστα....αλλοι κοσμοι ο καθενας
καλα τυπε αν καλυπτεσαι με το 10λεπτο συνεχισε ετσι
μην αυταπατάσαι ότι είναι ικανότητα να είσαι μαλάκας και πιρφόρος μαστεράκη,Μην τον κοροιδευεις ο καθενας αυτο που μπορει κανει.
-μωρο μου το μεσημερι μετα την δουλεια θες να βρεθουμε να πηδηχτουμε αγρια στο σπιτι σου;
-γιατι οχι παιδαρε;
-οκ αλλα μην μου σπασεις μετα τα αρχιδια,δεν θα κανουμε σχεση ουτε θα σε παντρευτω
-εννοειται μωρο,αρκει να κανεις καλο γλειφομουνι και να χυσω δυο φορες
-οκ τα λεμε 3.00 ακριβως σπιτι σου
γιατί δεν ψάχνουμε για έρωτα το ξανάπαμε.Κοιτα και οι γυναικες ερωτα θελουν.μπορει να μην εχουν τις καβλες μας αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουν καθολου καβλες..οποτε αφου υπαρχουν τοσες προθυμες για ερωτα για ποιο λογο να πληρωνουμαι πορνες?
rigomorti με κανονικη γυναικα εχεις παει?τι να κανω εμενα δν μου φτανει το 10λεπτο εγω θελω κανα 15λεπτο τσιμπουκακι για αρχη αυτα που λες οτι οι γλυφτες και οι πιρφοροι γαμανε δν ισχυουν.εχω ενα φιλο που συμπεριφεροταν στις κοπελες χειροτερα απο νταβατζης και γαμουσε αβερτα δν πανε να ηταν δεσμευνες η ελευθερες ολα τα περνουσε ο τυπος . τωρα παντρευτηκε το παλικαρι εχει κ παιδι και μια χαρα γυναικα και δν ηταν κ κανενας λεφτας-συμφωνώ
τι γίνεται όμως όταν λόγω πιρφορίας , βραδυφλέγειας και φόβου αγαμίας ο άντρας συνεχώς επιδιώκει να δένεται,
με μια συγκεκριμένη γυναίκα, ικανοποιώντας τις μαλακισμένες απαιτήσεις της, σαν άλλος μαζώχ ?
τα 10 λεπτά είναι ο μ.ο. σεξουαλικής παράτριψης στο ανθρώπινο είδος
τώρα αν λόγω πιρφορίας θέλετε κι'άλλο χρόνο με την ίδια γυναίκα είτε για να την ικανοποιήσετε
είτε επειδή δεν μπορείτε να χύσετε, τότε κατηγορήστε την πιρφορία σας, την βραδυφλέγεια και τον διαβήτη σας.
οπότε μη γελάς και πολύ
μην αυταπατάσαι ότι είναι ικανότητα να είσαι μαλάκας και πιρφόρος μαστεράκη,
για κλάματα είναι :'(
και δόξα το διάολο είστε πάρα πολλοί οι μαλακοπιρφόροι εκεί έξω
στην ελλάδα χάρη στους πιρφόρους , το sex άνευ συναισθηματικής σχέσης είναι σπάνιο
και με επιπλοκές, γι'αυτό λένε ότι εδώ πηδάει μόνο ο πιρφόρος και ο γλύφτης
γιατί δεν ψάχνουμε για έρωτα το ξανάπαμε.
sex ανευ οποιασδήποτε σχέσης ψάχνουμε
10 λεπτα λεει ο θεουλης
rigomorti με κανονικη γυναικα εχεις παει?τι να κανω εμενα δν μου φτανει το 10λεπτο εγω θελω κανα 15 τσιμπουκακι για αρχη αυτα που λες οτι οι γλυφτες και οι πιρφοροι γαμανε δν ισχυουν.εχω ενα φιλο που συμπεριφεροταν στις κοπελες χειροτερα απο νταβατζης και γαμουσε αβερτα δν πανε να ηταν δεσμευνες η ελευθερες ολα τα περνουσε ο τυπος . τωρα παντρευτηκε το παλικαρι εχει κ παιδι και μια χαρα γυναικα και δν ηταν κ κανενας λεφτας-
στο μεροκαματο ηταν παντα.αλλα δν θελει κοπο θελει τροπο
ρε τυπε σου ειπα για την συμπεριφορα του οτι ηταν σαν νταβατζης και οχι πιρφορος και γλειφτης και γαμουσε αβερτα.The interquartile range for the sex therapists' opinions regarding an “adequate” length for ejaculatory latency was from 3 to 7 minutes; “desirable” from 7 to 13 minutes; “too short” from 1 to 2 minutes; “too long” from 10 to 30 minutes.
πηγή : Corty EW, and Guardiani JM. Canadian and American sex therapists' perceptions of normal and abnormal ejaculatory latencies: How long should intercourse last? J Sex Med 2008;5:1251–1256.
άρα δε γαμάς καθόλου ρε κακόμοιρε μαστεράκη ε ;
το θέμα είναι το sex άνευ σχέσης και μου απαντάει ο τύπος για κάποιον που παντρεύτηκε και έκανε και παιδί :S
o παπαρας δεν σκεφτεται το εξης απλο,οτι αν ο πατερας του ειχε τα ιδια μυαλα δεν θα ειχε ερωτευτει την μανα του,δεν θα ειχε γεννηθει τωρα και δεν θα μας ζαλιζε τα αρχιδια με την ζηλια του για οσους εχουν γκομενες.rigomorti με κανονικη γυναικα εχεις παει?τι να κανω εμενα δν μου φτανει το 10λεπτο εγω θελω κανα 15λεπτο τσιμπουκακι για αρχη αυτα που λες οτι οι γλυφτες και οι πιρφοροι γαμανε δν ισχυουν.εχω ενα φιλο που συμπεριφεροταν στις κοπελες χειροτερα απο νταβατζης και γαμουσε αβερτα δν πανε να ηταν δεσμευνες η ελευθερες ολα τα περνουσε ο τυπος . τωρα παντρευτηκε το παλικαρι εχει κ παιδι και μια χαρα γυναικα και δν ηταν κ κανενας λεφτας-
στο μεροκαματο ηταν παντα.αλλα δν θελει κοπο θελει τροπο
οποτε μαλλον εσυ
ρε τυπε σου ειπα για την συμπεριφορα του οτι ηταν σαν νταβατζης και οχι πιρφορος και γλειφτης και γαμουσε αβερτα.
σεξ ανευ σχεσης υπαρχει ρε τυπε τοσα πουτανακια κυκλοφορουν εσυ στις μυξοπαρθενες πεφτεις παντα???
o παπαρας δεν σκεφτεται το εξης απλο,οτι αν ο πατερας του ειχε τα ιδια μυαλα δεν θα ειχε ερωτευτει την μανα του,δεν θα ειχε γεννηθει τωρα και δεν θα μας ζαλιζε τα αρχιδια με την ζηλια του για οσους εχουν γκομενες.
rigomortiείναι τόσο διαδεδομένο το sex άνευ σχέσης και μαρμελάδας στην ελλάδα ? :o :o :o
μάλλον τότε πρέπει να ζώ σε κάποιον άλλο πλανήτη
και δλδ όποιος γεννιέται πρέπει να υιοθετεί τον τρόπο συμπεριφοράς και σκέψης των γονιών του ?
Σε ποια αλλη χωρα ειναι διαδεδομενο το σεξ ανευ σχεσης περαν της πορνειας και θα επρεπε να ειναι στην ελλαδα;Εγω ολο τον κοσμο εχω γυρισει σχεδον και παντου ισχυει το ιδιο.είναι τόσο διαδεδομένο το sex άνευ σχέσης και μαρμελάδας στην ελλάδα ? :o :o :o
μάλλον τότε πρέπει να ζώ σε κάποιον άλλο πλανήτη
και δλδ όποιος γεννιέται πρέπει να υιοθετεί τον τρόπο συμπεριφοράς και σκέψης των γονιών του ?
και εγω μονο με πορνες πηγαινω.απλα οπως και να το κανουμε οι γυναικες δεν μπορουν να γινουν υπερκαυλωμενες οπως εμεις και γιαυτο καποιος για να γνωρισει μια γυναικα πρεπει να κανει και αυτος τις υποχωρησεις του.στα θελω του πλασματος που λεγεται γυναικα.να κατανοησει οτι μια πουτσα τις περισσοτερες φορες δεν φτανει.ετσι γεννιουνται οι αληθινες σχεσεις.με υποχωρησεις απο την καθε πλευρα.δεν μπορουμε να κανουμε τις γυναικες sex freaks για να ειναι οι αντισχεσηστες οπως εσυ χαρουμενοι.προσαρμοσου στην πραγματικοτητα πριν γερασεις και μεινεις μονοςσυμφωνώ
τι γίνεται όμως όταν λόγω πιρφορίας , βραδυφλέγειας και φόβου αγαμίας ο άντρας συνεχώς επιδιώκει να δένεται,
με μια συγκεκριμένη γυναίκα, ικανοποιώντας τις μαλακισμένες απαιτήσεις της, σαν άλλος μαζώχ ?
τα 10 λεπτά είναι ο μ.ο. σεξουαλικής παράτριψης στο ανθρώπινο είδος
τώρα αν λόγω πιρφορίας θέλετε κι'άλλο χρόνο με την ίδια γυναίκα είτε για να την ικανοποιήσετε
είτε επειδή δεν μπορείτε να χύσετε, τότε κατηγορήστε την πιρφορία σας, την βραδυφλέγεια και τον διαβήτη σας.
οπότε μη γελάς και πολύ
μην αυταπατάσαι ότι είναι ικανότητα να είσαι μαλάκας και πιρφόρος μαστεράκη,
για κλάματα είναι :'(
και δόξα το διάολο είστε πάρα πολλοί οι μαλακοπιρφόροι εκεί έξω
στην ελλάδα χάρη στους πιρφόρους , το sex άνευ συναισθηματικής σχέσης είναι σπάνιο
και με επιπλοκές, γι'αυτό λένε ότι εδώ πηδάει μόνο ο πιρφόρος και ο γλύφτης
γιατί δεν ψάχνουμε για έρωτα το ξανάπαμε.
sex ανευ οποιασδήποτε σχέσης ψάχνουμε
Ποιος σου εχει πει βρε φιλε οτι στο εξωτερικο ειναι πιο ευκολο το one night stand;Μην βλεπετε πολλες ταινιες γαμω την πουτανα μου.Αυτο ειναι καθαρα τυχη,και το ιδιο ισχυει παντου.Στο Facebook κυκλοφορει μια ατακα του στυλ ... <Στην Αμερικη το λενε ''Οne Νight Stand'' στην Eλλαδα το λεμε ''Τρελη ιδεα''.>
Ναι στο εξωτερικο ειναι πολυ πιο ευκολο , λογικο και φυσιολογικο απ οτι στην Ελλαδα....
Πιστευω οτι οι καινουριες οι γενιες 17-22 εχουν αλλαξει τα δεδομενα και πολυ μαλιστα !
Βλεπω οτι γαμιουνται πλεον χωρις κανενα συναισθηματισμο-κομπλεξ-κολημα !
Το θεμα ειναι ΤΙ ζηταει ο καθενας μας, ειτε αντρας ειτε γυναικα !
Υπαρχει μια μεγαλη κατηγορια αντρων που ειναι συναισθηματικοι και εγκεφαλικοι και βλεπω οτι δειχνουν το ακρως αντιθετο ή κανουν το ακρως αντιθετο ειτε απο ταμπου ειτε απο κομπλεξ ειτε για να μην πεσουν στα ματια φιλων κλπ !
Ε αν δεν ξερω εγω τι θελω 100 % θα μου φταινε ολοι και ολλα !
Εκει εξω υπαρχουν παρα πολλα ξεκολα πλεον που διψανε για 1 γαμησι, κοπελες νορμαλ και παρανορμαλ ...
Οι εποχες ειτε το δεχομαστε ειτε οχι αλλαζουν !
Ανεκαθεν μια γυναικα θα εντυπωσιαζοταν απο μια καλη δουλεια -εμφανιση -prestige - καλο αμαξι κλπ σε οποιαδηποτε εποχη και χωρα ! Αλλα πλεον οι καινουριες οι φουρνιες ξερουν τι γινεται και δεν εχουν τρελες απαιτησεις !
Ποιος σου εχει πει βρε φιλε οτι στο εξωτερικο ειναι πιο ευκολο το one night stand;Μην βλεπετε πολλες ταινιες γαμω την πουτανα μου.Αυτο ειναι καθαρα τυχη,και το ιδιο ισχυει παντου.
εχουν την εντυπωση πως στο εξωτερικο τον παιρνουν και απο τα αυτιαΠοιος σου εχει πει βρε φιλε οτι στο εξωτερικο ειναι πιο ευκολο το one night stand;Μην βλεπετε πολλες ταινιες γαμω την πουτανα μου.Αυτο ειναι καθαρα τυχη,και το ιδιο ισχυει παντου.
ακου μαν εγω οπως ειπα και πριν και θα το ξαναπω γιατι μαλλον δεν το ειδες !εχουν την εντυπωση πως στο εξωτερικο τον παιρνουν και απο τα αυτια
δεν το ειπα για εσενα φιλεακου μαν εγω οπως ειπα και πριν και θα το ξαναπω γιατι μαλλον δεν το ειδες !
Περασα και μια 8ετια εξω και μπορω να συγκρινω, δεν μου το πε φιλος-γνωστος ουτε ο Μπαμπης ο Σουγιας !
Αυτο που εκφερουν τις καλυτερες-μεγαλυτερες αποψεις για τις γυναικες-γαμησια-σχεσεις ατομα που επι το πλειστον (90%) εχουν παει μονο με πουτανες θα με τρελανει σ αυτο το φορουμ
οκ γραψε λαθος !δεν το ειπα για εσενα φιλε
γεγονός.Αυτο που εκφερουν τις καλυτερες-μεγαλυτερες αποψεις για τις γυναικες-γαμησια-σχεσεις ατομα που επι το πλειστον (90%) εχουν παει μονο με πουτανες θα με τρελανει σ αυτο το φορουμ