gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το μπουρδελο ειναι απλα μια τιμια συναλλαγη....αυτο λεω και εγω.αφου ειναι φτιαγμενες για πηδημα για ποιο λογο να τα σκαμε στα μπουρδελα?
το μπουρδελο ειναι απλα μια τιμια συναλλαγη....αυτο λεω και εγω.αφου ειναι φτιαγμενες για πηδημα για ποιο λογο να τα σκαμε στα μπουρδελα?
γιατι στα μπουρδελα η στα χοτελια κανεις σεξ χωρις να υπαρχει λογος αλλα επι πληρωμη οταν το θες και για οσο εισαι διατεθειμενος να πληρωσειςαυτο λεω και εγω.αφου ειναι φτιαγμενες για πηδημα για ποιο λογο να τα σκαμε στα μπουρδελα?
Μπορει καποιος να γουσταρει ανωμαλιες που δεν μπορει να βρει στις γκομενες,μπορει να ειναιαυτο λεω και εγω.αφου ειναι φτιαγμενες για πηδημα για ποιο λογο να τα σκαμε στα μπουρδελα?
πχ σεναριο σημερινο....μπαινω σε ενα τυροπιταδικο να φαω μια τυροπιτα.....ειναι η πωλητρια μια βυζαρου και κωλαρου ,εφταρι σε εμφανιση....γιατι στα μπουρδελα η στα χοτελια κανεις σεξ χωρις να υπαρχει λογος αλλα επι πληρωμη οταν το θες και για οσο εισαι διατεθειμενος να πληρωσεις
μπορει....μπορει και οχιΜπορει καποιος να γουσταρει ανωμαλιες που δεν μπορει να βρει στις γκομενες,μπορει να ειναι
χοντρος,δυσμορφος,η απλα να μην γουσταρει να κανει σχεσεις και να συμβιβαζεται στα μπουρδελα.
gl εισαι μορφη τυπε!!!αυτη θα ηταν η ιδανικη κοινωνια!!!!πχ σεναριο σημερινο....μπαινω σε ενα τυροπιταδικο να φαω μια τυροπιτα.....ειναι η πωλητρια μια βυζαρου και κωλαρου ,εφταρι σε εμφανιση....
επειδη ειχα καυλες γιατι ειχα να γαμησω απο χτες την ειδα σεξουαλικα....αν ζουσαμε σε μια προχω κοινωνια θα γινοταν ο εξης διαλογος
-μωρο μου το μεσημερι μετα την δουλεια θες να βρεθουμε να πηδηχτουμε αγρια στο σπιτι σου;
-γιατι οχι παιδαρε;
-οκ αλλα μην μου σπασεις μετα τα αρχιδια,δεν θα κανουμε σχεση ουτε θα σε παντρευτω
-εννοειται μωρο,αρκει να κανεις καλο γλειφομουνι και να χυσω δυο φορες
-οκ τα λεμε 3.00 ακριβως σπιτι σου
αντ αυτου ο διαλογος ηταν
-τι να βαλω
-μια ζαμπονοκασεροπιτα
-θα φατε εδω ή να την τυλιξω;
-κοψτην να την φαω εδω....δωσε και ενα μιλκο
-3 ευρω παρακαλω
-ΣΙΓΗ.....(παρτα μωρη αρρωστη)
μπορει....μπορει και οχι
Ο επιλογοs ολα τα λεφτα-3 ευρω παρακαλω
-ΣΙΓΗ.....(παρτα μωρη αρρωστη)
ειδες εβαλα και το μιλκο στο σεναριο επειδη το πινει και ο νιπλ....Ο επιλογοs ολα τα λεφτα
γιατι τις γυναικες τζαμπα τις πηδας;Κοιτα και οι γυναικες ερωτα θελουν.μπορει να μην εχουν τις καβλες μας αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουν καθολου καβλες..οποτε αφου υπαρχουν τοσες προθυμες για ερωτα για ποιο λογο να πληρωνουμαι πορνες?
γιατι να τις πληρωνεις οταν λιγο πολυ το θελουνε οσο εμεις?γιατι τις γυναικες τζαμπα τις πηδας;
ετσι τις μαθαν οι μανες τους...να το πουλαν το μουνι τουςγιατι να τις πληρωνεις οταν λιγο πολυ το θελουνε οσο εμεις?
εγω παλι πιστευω οτι οι πορνες το πουλανε πολυ ακριβοτερα.και αυτο το λεω αφου βλεπω παιδια με λιγοστα χρηματα να βρισκουν κοπελες να κανουν ερωτα.δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να το πουλανε ακριβα αφου δεν υπαρχουν αγοραστες?.εγω πιστευω οτι εχουν προσαρμοστει και αυτες οπως ολοι μας.εχουν και αυτες καυλες και καπως πρεπει να τις καλυψουνετσι τις μαθαν οι μανες τους...να το πουλαν το μουνι τους
Ελα ρε καυλιαρη...απο χτες?επειδη ειχα καυλες γιατι ειχα να γαμησω απο χτες την ειδα σεξουαλικα....
εγω παλι πιστευω οτι οι πορνες το πουλανε πολυ ακριβοτερα.και αυτο το λεω αφου βλεπω παιδια με λιγοστα χρηματα να βρισκουν κοπελες να κανουν ερωτα.δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να το πουλανε ακριβα αφου δεν υπαρχουν αγοραστες?.εγω πιστευω οτι εχουν προσαρμοστει και αυτες οπως ολοι μας.εχουν και αυτες καυλες και καπως πρεπει να τις καλυψουν
http://[URL unfurl="true"]www.gargalianoionline.gr/wp-content/uploads/2013/12/d1_0.jpg.png[/img[/URL]]
[/quote]τι να κανουν οι κοπελες αφου δεν βρισκουν αντρα να τις πολιορκισει