Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.479
Πόντοι
7.885
Το θέμα είναι για όσους έχουν ελληνίδες αδερφές αν θα συμφωνούσαν να παντρευτούν κάποιον από το φόρουμ  :o :o :idiot: :think:.Εγώ είχα ρωτήσει δυο συναγωνιστές πιο παλιά και τους είπα ότι θέλω να παντρευτώ την αδερφή σας γιατί μ αρέσει σαν γυναίκα αλλά θα συνεχίζω και να πορνιάζω :grin: :grin: :rockon: :rockon: :knockinb: :zfuck:.Και οι 2 έβγαλαν ένα κόμπλεξ και δεν ήθελαν ούτε κονέ να μου κάνουν :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Έτσι είμαστε, οι αδερφές μας είναι απέξω από το τσουβάλιασμα των υπολοίπων!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Το θέμα είναι για όσους έχουν ελληνίδες αδερφές αν θα συμφωνούσαν να παντρευτούν κάποιον από το φόρουμ  :o :o :idiot: :think:.Εγώ είχα ρωτήσει δυο συναγωνιστές πιο παλιά και τους είπα ότι θέλω να παντρευτώ την αδερφή σας γιατί μ αρέσει σαν γυναίκα αλλά θα συνεχίζω και να πορνιάζω :grin: :grin: :rockon: :rockon: :knockinb: :zfuck:.Και οι 2 έβγαλαν ένα κόμπλεξ και δεν ήθελαν ούτε κονέ να μου κάνουν :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:
Φοβιζειs τον κοσμο επειδη το λεs προκαταβολικα........Ολοs ο υπολοιποs κοσμοs δεν το λεει...ασχετο αν το κανει  :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.479
Πόντοι
7.885
Φοβιζειs τον κοσμο επειδη το λεs προκαταβολικα........Ολοs ο υπολοιποs κοσμοs δεν το λεει...ασχετο αν το κανει  :grin:

Για να μη μου ζητήσουν τα ρέστα μετά φίλε που θα με ψάχνουν κι εγώ θα  :knockinb: :zfuck: :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Για να μη μου ζητήσουν τα ρέστα μετά φίλε που θα με ψάχνουν κι εγώ θα  :knockinb: :zfuck: :grin: :grin:
Μπααα  ειναι κι ιδιοι βουτηγμενοι στην αμαρτια....Κορακαs , κορακου ματι δεν βγαζει...Ασε που θαρθετε μουρη με μουρη σε καμμια τσαρκα  :grin: :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ειναι κριμα νεα παιδια να πηγαινουν μονο με πορνες ενω εξω υπαρχουν αξιολογες κοπελες για σχεση.οι ελληνιδες δεν δαγκωκουν.απλα οπως ολες οι γυναικες χρειαζονται τον τροπο τους στη προσεγγιση.οπως και να το κανουμε ειμαστε αντρες και μας εχει δωθει ο ρολος του κυνηγου.μην αφηνεταε φοβιες οπως μια πιθανη απορριψη να σας στερησουν τον σχεδον σιγουρο ερωτα.η χωρα μας εχει γυναικες διαμαντια

και ποιός σου είπε ότι ψάχνουμε τον έρωτα ή οποιαδήποτε άλλη σχέση με μια γυναίκα
εκτός του δεκαλέπτου της σεξουαλικής παράτριψης μαζί της ?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
και ποιός σου είπε ότι ψάχνουμε τον έρωτα ή οποιαδήποτε άλλη σχέση με μια γυναίκα
τα λεω για αυτους που ψαχνουν ριγκο.οι ελληνιδες τωρα με τη κριση εχουν ριξει τις παραλογες απαιτησεις τους.πλεον ζητανε μονο τα βασικα.εχουν κατανοηση των καταστασεων που περναει η χωρα.απλα δεν μπορω να ακουω οτι οι γυναιικες θελουν αυτο και θελουν εκεινο και δεν συμμαζευεται κτλ.πολλα παιδια εχουν χτισει μια λανθασμενη εικονα για τις γυναικες τις εποχης μας.νομιζουν οτι θα ζητανε μονο χωρις να δινουν τιποτα πισω και αυτο ειναι λαθος

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τσιμπαει ??  :grin:

52a8ac0f82e14.jpg

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παμε παλι....τα δυο φυλα δεν ειναι πλασμενα για να ειναι μαζι,να κανουν παρεα,ουτε να ειναι φιλοι.....μονο για ζωωδες πηδημα ειναι φτιαγμενα

τις υπολοιπες ωρες ανδρας και γυναικα μπορουν να τις περναν χωριστα....αλλοι κοσμοι ο καθενας

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
καλα τυπε αν καλυπτεσαι με το 10λεπτο συνεχισε ετσι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
παμε παλι....τα δυο φυλα δεν ειναι πλασμενα για να ειναι μαζι,να κανουν παρεα,ουτε να ειναι φιλοι.....μονο για ζωωδες πηδημα ειναι φτιαγμενα

τις υπολοιπες ωρες ανδρας και γυναικα μπορουν να τις περναν χωριστα....αλλοι κοσμοι ο καθενας
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

αυτο λεω και εγω.αφου ειναι φτιαγμενες για πηδημα για ποιο λογο να τα σκαμε στα μπουρδελα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom