House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
δε μας φτάνουν τα λεφτά να τ αγοράσουμε.η χωρα μας εχει γυναικες διαμαντια
δε μας φτάνουν τα λεφτά να τ αγοράσουμε.η χωρα μας εχει γυναικες διαμαντια
δε μας φτάνουν τα λεφτά να τ αγοράσουμε.
ψαχνεσαι μεγαλε?φιλε εχεις καμια αδερφη της παντρειας?
οχι φιλε δεν αφηνουν γυναικες εδω στην Αθωψαχνεσαι μεγαλε?
Εχουμε κρυμενα λεφτα στα σεντουκιαδε μας φτάνουν τα λεφτά να τ αγοράσουμε.
Φοβιζειs τον κοσμο επειδη το λεs προκαταβολικα........Ολοs ο υπολοιποs κοσμοs δεν το λεει...ασχετο αν το κανειΤο θέμα είναι για όσους έχουν ελληνίδες αδερφές αν θα συμφωνούσαν να παντρευτούν κάποιον από το φόρουμ :o :o .Εγώ είχα ρωτήσει δυο συναγωνιστές πιο παλιά και τους είπα ότι θέλω να παντρευτώ την αδερφή σας γιατί μ αρέσει σαν γυναίκα αλλά θα συνεχίζω και να πορνιάζω .Και οι 2 έβγαλαν ένα κόμπλεξ και δεν ήθελαν ούτε κονέ να μου κάνουν
Φοβιζειs τον κοσμο επειδη το λεs προκαταβολικα........Ολοs ο υπολοιποs κοσμοs δεν το λεει...ασχετο αν το κανει
Μπααα ειναι κι ιδιοι βουτηγμενοι στην αμαρτια....Κορακαs , κορακου ματι δεν βγαζει...Ασε που θαρθετε μουρη με μουρη σε καμμια τσαρκαΓια να μη μου ζητήσουν τα ρέστα μετά φίλε που θα με ψάχνουν κι εγώ θα
Ειναι κριμα νεα παιδια να πηγαινουν μονο με πορνες ενω εξω υπαρχουν αξιολογες κοπελες για σχεση.οι ελληνιδες δεν δαγκωκουν.απλα οπως ολες οι γυναικες χρειαζονται τον τροπο τους στη προσεγγιση.οπως και να το κανουμε ειμαστε αντρες και μας εχει δωθει ο ρολος του κυνηγου.μην αφηνεταε φοβιες οπως μια πιθανη απορριψη να σας στερησουν τον σχεδον σιγουρο ερωτα.η χωρα μας εχει γυναικες διαμαντια
τα λεω για αυτους που ψαχνουν ριγκο.οι ελληνιδες τωρα με τη κριση εχουν ριξει τις παραλογες απαιτησεις τους.πλεον ζητανε μονο τα βασικα.εχουν κατανοηση των καταστασεων που περναει η χωρα.απλα δεν μπορω να ακουω οτι οι γυναιικες θελουν αυτο και θελουν εκεινο και δεν συμμαζευεται κτλ.πολλα παιδια εχουν χτισει μια λανθασμενη εικονα για τις γυναικες τις εποχης μας.νομιζουν οτι θα ζητανε μονο χωρις να δινουν τιποτα πισω και αυτο ειναι λαθοςκαι ποιός σου είπε ότι ψάχνουμε τον έρωτα ή οποιαδήποτε άλλη σχέση με μια γυναίκα
εκτός του δεκαλέπτου της σεξουαλικής παράτριψης μαζί της ?
Τσιμπαει ??
παμε παλι....τα δυο φυλα δεν ειναι πλασμενα για να ειναι μαζι,να κανουν παρεα,ουτε να ειναι φιλοι.....μονο για ζωωδες πηδημα ειναι φτιαγμενακαι ποιός σου είπε ότι ψάχνουμε τον έρωτα ή οποιαδήποτε άλλη σχέση με μια γυναίκα
καλα τυπε αν καλυπτεσαι με το 10λεπτο συνεχισε ετσικαι ποιός σου είπε ότι ψάχνουμε τον έρωτα ή οποιαδήποτε άλλη σχέση με μια γυναίκα
παμε παλι....τα δυο φυλα δεν ειναι πλασμενα για να ειναι μαζι,να κανουν παρεα,ουτε να ειναι φιλοι.....μονο για ζωωδες πηδημα ειναι φτιαγμενα
τις υπολοιπες ωρες ανδρας και γυναικα μπορουν να τις περναν χωριστα....αλλοι κοσμοι ο καθενας
Μην τον κοροιδευεις ο καθενας αυτο που μπορει κανει.καλα τυπε αν καλυπτεσαι με το 10λεπτο συνεχισε ετσι
καλα με συγχωρειςΜην τον κοροιδευεις ο καθενας αυτο που μπορει κανει.
αυτο λεω και εγω.αφου ειναι φτιαγμενες για πηδημα για ποιο λογο να τα σκαμε στα μπουρδελα?παμε παλι....τα δυο φυλα δεν ειναι πλασμενα για να ειναι μαζι,να κανουν παρεα,ουτε να ειναι φιλοι.....μονο για ζωωδες πηδημα ειναι φτιαγμενα
τις υπολοιπες ωρες ανδρας και γυναικα μπορουν να τις περναν χωριστα....αλλοι κοσμοι ο καθενας