Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Γενικά ο κόσμος έχει νεύρα και ξεσπά άδικα, για αυτό κάντε έρωτα όχι πόλεμο...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αυτό που θέλω να πω είναι πως ας αρχίσουμε να βλέπουμε λίγο και απέναντι.
Καλά τα στερεότυπα για να γλιτώνεις χρόνο και χρήμα αλλά η αλήθεια κρύβεται στις λεπτομέρειες.
Ακόμα και το πιο μπάζο γυναίκα να μας πει στο δρόμο,τι μανάρι τι παιδαράς είσαι εσύ δε θα αντιδράσουμε ασχημα.Θα κολακευτούμε αλλο που δε υπάρχει καμία συνέχεια(θ'ελω να πιστεύω).Στις γυναίκες δεν είναι το ίδιο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πρεπει να σου πω χωρα? τι σημασια εχει?
Λες και δεν ξερω το τι αν πω χωρα θα πεταχτουμε 5 ξερολες και θα τα ισωπεδωσουνε ολλα !!!

αυτα τα 8 Χρονια δεν ζουσα σε 10 χωρες σε μια ζουσα ! ΑΛΛΟ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ! ! ! ! ! ! ! !
Διακοπες δεν πηγα στο εξωτερικο και γαμησα ετσι...ναι δεν εχω-ειχα ποτε αυτη την νοοτροπια ....
απλα εκει που ζουσα τοσα χρονια ειχα συναδελφους κονε ειχα στησει μια πολυ ωραια ζωη τεσπα ΚΑΙ ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ .... αλλη νοοτροπια , το θεωρουσαν πιο λογικο-φυσιολογικο ! ! !
Δεν σου λεω οτι ηταν πανευκολο ή οτι καθε φορα που εβγαινα μπαροτσαρκα γαμουσα...ΕΛΕΟΣ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ !  :cheesy:
Φιλε μου αυτο ειναι θεμα γκομενας και οχι χωρας..Αν σε γουσταρει η γκομενα θα σου κατσει,δεν παιζει ρολο η χωρα που εισαι.Αν εισαι ωραιος και εχεις τους τροπους σου,θα πετυχεις one night stand παντου,αν δεν το εχεις,οχι δεν θα το πετυχεις.Εκτος και αν μου πεις οτι δεν το εχεις καταφερει εδω και το καταφερες μονο εξω οποτε παω πασο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ρε παιδια και στο εξωτερικο πανω κατω οι γυναικες εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα.απλα οι δικες μας απλα ειναι πιο ψωνισμενες και ισως πιο δυσκολες.αν ξερεις να παιζεις μπαλιτσα εξω θα μπορεις και στην ελλαδα,απλα στην ελλαδα χρειαζεται να εχεις κυκλους δν μπορεις ετσι στο ασχετο
να γνωριζεις.και που γραφουν εδω μεσα οτι ειναι κακιασμενες και τετοια,εμενα καμια δν μ εκανε κακο μονο μαλωματα ειχαμε οπου επιβαλομουν παντα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :s&m_2: :s&m_2:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εδω οι γκομενες δεν σηκωνουν ουτε χαμογελο ρε φιλε...τα εχουμε πει χιλιες φορες αυτα.
Δεν μιλαμε για τους ενοχλητικους με τα (ελα μωρη κωλαρα) και τετοια.
Προχθες ενα φιλαρακι στο φαναρι ρωταει σοβαρη γκομενα,(εχεις φουρτουνες κουκλα)?
Απαντηση:Αντε και γαμησου...βλακα!
Αυτη ειναι η γνησια ελληνιδα που θελει φτυσιμο και δρομο.
Μηπως και (εξω) αποφευγουν ετσι το πειραγμα?
Μαλακια ειπε ο φιλος σου,μαλακια απαντησε και αυτη.1-1 το σκορ τους.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ρε παιδια και στο εξωτερικο πανω κατω οι γυναικες εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα.απλα οι δικες μας απλα ειναι πιο ψωνισμενες και ισως πιο δυσκολες.αν ξερεις να παιζεις μπαλιτσα εξω θα μπορεις και στην ελλαδα,απλα στην ελλαδα χρειαζεται να εχεις κυκλους δν μπορεις ετσι στο ασχετο
να γνωριζεις.και που γραφουν εδω μεσα οτι ειναι κακιασμενες και τετοια,εμενα καμια δν μ εκανε κακο μονο μαλωματα ειχαμε οπου επιβαλομουν παντα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :s&m_2: :s&m_2:
Δοκίμασε να κάνεις το καμάκι που κάνουν οι περισσότεροι στην Ελλαδα σε Ιταλίδα π.χ.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Δοκίμασε να κάνεις το καμάκι που κάνουν οι περισσότεροι στην Ελλαδα σε Ιταλίδα π.χ.
δν εχω παει ποτε ιταλια τυπε και δν ξερω ποιο ειναι το καμακι που κανουν οι περισσοτεροι εδω
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Μαλακια ειπε ο φιλος σου,μαλακια απαντησε και αυτη.1-1 το σκορ τους.

Mπα η γκομενα μια χαρα απαντησε, ο φιλος του ειπε μαλακια. Τα κουκλα, μωρο, μαναρι και μανουλομανουλο στην πρωτη ατακα πιανανε μονο στις ταινιες του Σταθη Ψαλτη.

Εχεις εμπειρια με Ιταλιδες τυπε; Για δωσε κανα sos για το παιχνιδι με τις γειτονισσες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
να γνωριζεις.και που γραφουν εδω μεσα οτι ειναι κακιασμενες και τετοια,εμενα καμια δν μ εκανε κακο μονο μαλωματα ειχαμε οπου επιβαλομουν παντα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :s&m_2: :s&m_2:
Στην ελλαδα ειναι πιο ψωνισμενες γιατι ο ελληνας ειναι τρελος λιγουρης κατα πλειοψηφια,και προσκυναει κατι πατσολες που δεν θα τις κοιτουσε ουτε σκυλος.και δεν μιλαμε μονο για μη εμφανισιμους αλλα και πολλα παιδια που εχουν ωραια εμφανιση.Και ομως αυτους τους εχουν για φτυσιμο οι γκομενες και γουσταρουν πιο πολυ αυτους που τις απαξιουν και τις γραφουν στα αρχιδια τους.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εχεις εμπειρια με Ιταλιδες τυπε; Για δωσε κανα sos για το παιχνιδι με τις γειτονισσες.
To καμάκι με τις υπερβολές, τις χοντράδες και τα υπονοούμενα το έχουν χορτάσει από τους δικούς τους.
Δε θέλουν υποκατάστατα.Αν αρχίσεις τα κοπελιά,μανάρι,τι μωρό είσαι,θα σε παντρευτώ,να σου κάνω 14 παιδιά κλπ έφαγες τσαντιά.
Χαλαρή σοβαρότητα παντού και πάντα.Ούτε χλεχλές ούτε στημένος.Εγώ αυτό ξέρω.Και μια καλή δόση τύχης για να ειναι η συγκυρία κατάλληλη και για τους δυο.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Στην ελλαδα ειναι πιο ψωνισμενες γιατι ο ελληνας ειναι τρελος λιγουρης κατα πλειοψηφια,και προσκυναει κατι πατσολες που δεν θα τις κοιτουσε ουτε σκυλος.και δεν μιλαμε μονο για μη εμφανισιμους αλλα και πολλα παιδια που εχουν ωραια εμφανιση.Και ομως αυτους τους εχουν για φτυσιμο οι γκομενες και γουσταρουν πιο πολυ αυτους που τις απαξιουν και τις γραφουν στα αρχιδια τους.
Είπαμε η κατάσταση είναι σαν τα γραμματόσημα, περισσότερο φτύσιμο περισσότερο κώλυμα...παλιά τεχνική, το θέμα είναι τη γίνεται αν έχει δαγκώσει την λαμαρίνα, εκεί σε θέλω, μπορείς να περάσεις στο απέναντι ποτάμι...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
sad but true.εχω δει παιδια που εχουν και τους οχτω κοιλιακους να τρωνε χυλοπιτα με το κιλο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
To καμάκι με τις υπερβολές, τις χοντράδες και τα υπονοούμενα το έχουν χορτάσει από τους δικούς τους.
Δε θέλουν υποκατάστατα.Αν αρχίσεις τα κοπελιά,μανάρι,τι μωρό είσαι,θα σε παντρευτώ,να σου κάνω 14 παιδιά κλπ έφαγες τσαντιά.
Χαλαρή σοβαρότητα παντού και πάντα.Ούτε χλεχλές ούτε στημένος.Εγώ αυτό ξέρω.Και μια καλή δόση τύχης για να ειναι η συγκυρία κατάλληλη και για τους δυο.
Πιτσιρικας σε γραμμη πατρα ιταλια μια χαρα ειχα περασει.και με ιταλιδες και με πατρινες.Το ασχημο με τις ιταλιδες ειναι οτι τρωνε καψουρα και
κολλανε πολυ.και τοτε γινονται πολυ κακιασμενες.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Είπαμε η κατάσταση είναι σαν τα γραμματόσημα, περισσότερο φτύσιμο περισσότερο κώλυμα...παλιά τεχνική, το θέμα είναι τη γίνεται αν έχει δαγκώσει την λαμαρίνα, εκεί σε θέλω, μπορείς να περάσεις στο απέναντι ποτάμι...
σωστους σας βρισκω  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Διαφωνώ.Όσες λειτουργούν έτσι απλά δε με αφορούν.Δεν είμαι ούτε σαδιστής ούτε μαζόχα.Και βαριέμαι τα παιχνίδια αυτά.Τα βρίσκω παιδικά.Δείχνεις τις προθέσεις σου αφού διαγνώσεις κάπως την κατάσταση.Αν δεις χαραμάδα με λίγο φως χώνεσαι.Αλλιώς Κύριος πας Κύριος φεύγεις.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Είσαι φίλε της αρχής υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια...αλλά υπάρχει εκτός από την ξεπέτα και κάτι πιο βαθύ...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.648
Πόντοι
606
παιδια στην ελλαδα οι γκομενες  ειναι πολυ ευκολες απλα εχουμε μαθει να μην κανουμε explain τα θελουμε ολα στο πιατο αν δεν βρεξεις τα ποδια σου ψαρια δεν πιανεις :) :) :) ακομα και την χουφτα μας να  :knockinb: :2funny: πρεπει να το σκεφτούμε ποσο μαλλον να τον βαλουμε μεσα σε μια γκομενα :) οι ελληνες βγαλαν την φιλοσοφια θελει μπλα μπλα λιγο :grin: ενταξει τυχαινει και περιπτωσεις να πεσεις σε σκυλι του αγιουθ βερναδου και να γαμησεις σε 30 λεπτα :) αλλα γενικα θελει να κανεις μπλα μπλα ενταξει αν δεν εχεις μια στην τσεπη η δεν εχεις δουλεια κτλ θα λες οτι εισαι υπεύθυνος χρηματοοικονομικων  υποθεσεων κτλ καποια μαλακια κατι θα σκεφτεις μεχρι να σε παρει χαμπαρι θα εχεις γαμησει την γκομενα για καμια εβδομαδα παραπανω δεν θελει θα βαρεθουμε να λεμε ψεμματα πρεπει να φευγουμε με ψιλα το κεφαλι και το πάνω και το κάτω :) :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Είσαι φίλε της αρχής υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια...αλλά υπάρχει εκτός από την ξεπέτα και κάτι πιο βαθύ...
Γενικά δε την πέφτω φίλε Γιώργο.Φλερτάρω ναι.Υπάρχει διαφορά.Δε μπορώ να φάω κόλλημα με κάποια που δεν ξέρω καλά.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Και εγώ για φλερτ αναφέρομαι, ποτέ όμως δεν ξέρεις το μυαλό σου τη παιχνίδι μπορεί να σου παίξει...και εκατό γυναίκες να έχεις γνωρίσει/πάρει το κώλυμα μπορεί να το φας εκεί που δεν το περιμένεις...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Και εγώ για φλερτ αναφέρομαι, ποτέ όμως δεν ξέρεις το μυαλό σου τη παιχνίδι μπορεί να σου παίξει...και εκατό γυναίκες να έχεις γνωρίσει/πάρει το κώλυμα μπορεί να το φας εκεί που δεν το περιμένεις...
Ναι αλλά όχι με κάποια που απλά πίνει ένα ποτό δίπλα μου σ ένα μπαρ.Χρειάζονται πολλά παραπάνω πια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom