χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.648
- Πόντοι
- 606
μια στα τυφλάΝαι αλλά όχι με κάποια που απλά πίνει ένα ποτό δίπλα μου σ ένα μπαρ.Χρειάζονται πολλά παραπάνω πια.
μια στα τυφλάΝαι αλλά όχι με κάποια που απλά πίνει ένα ποτό δίπλα μου σ ένα μπαρ.Χρειάζονται πολλά παραπάνω πια.
Ποια η διαφορά του αν πίνει ένα ποτό παραδίπλα, η κάθετε στα διπλανά θρανία, η τρώει σε μια ταβέρνα, η ταξιδεύει παραδίπλα μαζί σου , τα απλά πράγματα δεν θέλουν τα πρέπει η δεν πρέπει...Ναι αλλά όχι με κάποια που απλά πίνει ένα ποτό δίπλα μου σ ένα μπαρ.Χρειάζονται πολλά παραπάνω πια.
Αυτό θα έρθει και μετά...μια στα τυφλά
δε μπορώ να κολλήσω μαζί της αν δε τη γνωρίζω καλύτερα.Δεν κολλάω πια από ένα ωραίο κώλο και ένα ζευγάρι στήθη.Ποια η διαφορά του αν πίνει ένα ποτό παραδίπλα, η κάθετε στα διπλανά θρανία, η τρώει σε μια ταβέρνα, η ταξιδεύει παραδίπλα μαζί σου , τα απλά πράγματα δεν θέλουν τα πρέπει η δεν πρέπει...
Πολλά κέφια βλέπω, μέγιστε. Για να γράφεις εσύ και στο θεμα των ελλεεινίδων... Τι έγινε; Είχες καμιά προθεσμιακή σε ρούβλια και πρόλαβες να τα ξεφορτωθείς πριν τις κυρώσεις του Ομπάμα;
Δοκίμασε να κάνεις το καμάκι που κάνουν οι περισσότεροι στην Ελλαδα σε Ιταλίδα π.χ.
το ίδιο λέμε.Είχα φίλο Ιταλό που την έπεφτε σε ότι κινούνταν. Με πολύ καλά αποτελέσματα μάλιστα.
Μόνο με τις συμπατριώτισσες του λίγο δυσκολεύονταν.
μπραβοι του γυμναστηριου και ετσι??Στο γυμναστηριο που ημουν να δεις πως την επεφταν στους γυμνασμενους.οι γυναικες τα φτιαχνουν με μετριους και κερατωνουν με γυμνασμενους.το εχω δει πολλες φορες το εργο στη ζωη μου.αυτο το συστημα το εχουν αναπτυξει για να παρουν τα καλυτερα γονιδια και να βρουν προστασια για τα μελλοντικα τους παιδια ταυτοχρονος
.προσαρμοσου στην πραγματικοτητα πριν γερασεις και μεινεις μονος
κανενας δεν γεννιεται μονος,απο την κοιλια μιας γυναικας βγαινουμε και στην αγκαλια της καταληγουμε αμεσως.όλοι γεννιόμαστε μόνοι, και όλοι θα γεράσουμε και θα πεθάνουμε επίσης μόνοι
η ζωή είναι πάρα πολύ μικρή για να μην είναι ασύδοτη
Φιλε ξερεις αρκετα. Σ εμενα που ειμαι γυμνασμενος, μου εχει τυχει αυτο το σκηνικο καποιες φορες. Για να μην παρεξηγηθω. Δεν ειπα οτι γαμαω καθε μερα και αλλη και οτι μου την πεφτουν ολες κλπες μλκιες. Εδω η αλλη μπροστα στον γκομενο της μου ειχε δωσει και καλα mail για να της στειλω κατι....κλπ. Μετα απο λιγο καιρο και αφου της χωθηκα και στην αρχη μ εκραξε, οτι ειμαι αλητης, βρωμικος και δεν συμμαζευεται την ξεσκισα στα γαμησια. Τελιξα ομως που καταληγουμε παλι? Ειχε τον μαλακα τον μικροτσουτσουνο, να την καβατζωνει κι εμενα να τν γαμαω. Πως να την πεις αυτην? Δεν ειναι ελεηνιδα?Στο γυμναστηριο που ημουν να δεις πως την επεφταν στους γυμνασμενους.οι γυναικες τα φτιαχνουν με μετριους και κερατωνουν με γυμνασμενους.το εχω δει πολλες φορες το εργο στη ζωη μου.αυτο το συστημα το εχουν αναπτυξει για να παρουν τα καλυτερα γονιδια και να βρουν προστασια για τα μελλοντικα τους παιδια ταυτοχρονος
Στο γυμναστηριο που ημουν να δεις πως την επεφταν στους γυμνασμενους.οι γυναικες τα φτιαχνουν με μετριους και κερατωνουν με γυμνασμενους.το εχω δει πολλες φορες το εργο στη ζωη μου.αυτο το συστημα το εχουν αναπτυξει για να παρουν τα καλυτερα γονιδια και να βρουν προστασια για τα μελλοντικα τους παιδια ταυτοχρονος
εισαι και ποιητης ρε μαστερ21κανενας δεν γεννιεται μονος,απο την κοιλια μιας γυναικας βγαινουμε και στην αγκαλια της καταληγουμε αμεσως.
το ιδανικο θα ηταν και να πεθαιναμε σε μια γυναικεια αγκαλια.Σε κανεναν δεν αξιζει να πεθανει μονος.
τι να πεις ρε φιλε.μετα αντε παντρεψου.τα ξερουμε λιγο πολυ ολοι πως ειναι τα πραγματα και ας κανουμε τα κοροιδα.στην πραγματικοτητα εψαχνε τα καλυτερα γονιδιαΦιλε ξερεις αρκετα. Σ εμενα που ειμαι γυμνασμενος, μου εχει τυχει αυτο το σκηνικο καποιες φορες. Για να μην παρεξηγηθω. Δεν ειπα οτι γαμαω καθε μερα και αλλη και οτι μου την πεφτουν ολες κλπες μλκιες. Εδω η αλλη μπροστα στον γκομενο της μου ειχε δωσει και καλα mail για να της στειλω κατι....κλπ. Μετα απο λιγο καιρο και αφου της χωθηκα και στην αρχη μ εκραξε, οτι ειμαι αλητης, βρωμικος και δεν συμμαζευεται την ξεσκισα στα γαμησια. Τελιξα ομως που καταληγουμε παλι? Ειχε τον μαλακα τον μικροτσουτσουνο, να την καβατζωνει κι εμενα να τν γαμαω. Πως να την πεις αυτην? Δεν ειναι ελεηνιδα?
φιλε εγω ενας φτωχος μπουρδελιαρης ειμαι.απλα παρατηρω την πραγματικοτητα και την εκφραζω εδωεσενα δε στην πεφτανε ρε τυπε?
αν δεν είσαι σιαμαίος , γεννιέσαι μόνος , ζείς μόνος ακόμα και αν είσαι συνεχώς κοντά με πολλά άλλα άτομακανενας δεν γεννιεται μονος,απο την κοιλια μιας γυναικας βγαινουμε και στην αγκαλια της καταληγουμε αμεσως.
το ιδανικο θα ηταν και να πεθαιναμε σε μια γυναικεια αγκαλια.Σε κανεναν δεν αξιζει να πεθανει μονος.