Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ναι αλλά όχι με κάποια που απλά πίνει ένα ποτό δίπλα μου σ ένα μπαρ.Χρειάζονται πολλά παραπάνω πια.
Ποια η διαφορά του αν πίνει ένα ποτό παραδίπλα, η κάθετε στα διπλανά θρανία, η τρώει σε μια ταβέρνα, η ταξιδεύει παραδίπλα μαζί σου , τα απλά πράγματα δεν θέλουν τα πρέπει η δεν πρέπει...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ποια η διαφορά του αν πίνει ένα ποτό παραδίπλα, η κάθετε στα διπλανά θρανία, η τρώει σε μια ταβέρνα, η ταξιδεύει παραδίπλα μαζί σου , τα απλά πράγματα δεν θέλουν τα πρέπει η δεν πρέπει...
δε μπορώ να κολλήσω μαζί της αν δε τη γνωρίζω καλύτερα.Δεν κολλάω πια από ένα ωραίο κώλο και ένα ζευγάρι στήθη.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Πολλά κέφια βλέπω, μέγιστε. Για να γράφεις εσύ και στο θεμα των ελλεεινίδων... Τι έγινε; Είχες καμιά προθεσμιακή σε ρούβλια και πρόλαβες να τα ξεφορτωθείς πριν τις κυρώσεις του Ομπάμα;

Μπα, ποτέ δεν είχα ρούβλια.

Δοκίμασε να κάνεις το καμάκι που κάνουν οι περισσότεροι στην Ελλαδα σε Ιταλίδα π.χ.

Είχα φίλο Ιταλό που την έπεφτε σε ότι κινούνταν. Με πολύ καλά αποτελέσματα μάλιστα.

Μόνο με τις συμπατριώτισσες του λίγο δυσκολεύονταν.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μια χαρα ειναι οι ελληνιδες.οπως ολες οι γυναικες θελουν τον τροπο τους.φιλοι μου γαμανε καθε μερα και αλλη γκομενα.ειναι βεβαια γυμνασμενοι.οχι αναβολικα και ετσι.στην παραλια τους την πεφταν χυμα το καλοκαιρι.στο εξωτερικο που οι γυναικες εχουν τα χρηματα τους και δεν εχουν αναγκη τους αντρες να δειτε τι γινεται.βεβαια με προυποθεση να εισαι γυμνασμενος.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Στο γυμναστηριο που ημουν να δεις πως την επεφταν στους γυμνασμενους.οι γυναικες τα φτιαχνουν με μετριους και κερατωνουν με γυμνασμενους.το εχω δει πολλες φορες το εργο στη ζωη μου.αυτο το συστημα το εχουν αναπτυξει για να παρουν τα καλυτερα γονιδια και να βρουν προστασια για τα μελλοντικα τους παιδια ταυτοχρονος

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Με ποιους κερατωνουν τους δικους εδω οι σουηδεζες νομιζετε με τους λεφταδες?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Στο γυμναστηριο που ημουν να δεις πως την επεφταν στους γυμνασμενους.οι γυναικες τα φτιαχνουν με μετριους και κερατωνουν με γυμνασμενους.το εχω δει πολλες φορες το εργο στη ζωη μου.αυτο το συστημα το εχουν αναπτυξει για να παρουν τα καλυτερα γονιδια και να βρουν προστασια για τα μελλοντικα τους παιδια ταυτοχρονος
μπραβοι  του γυμναστηριου και ετσι?? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• 479716_601158766578454_1642418915_n.jpg
    479716_601158766578454_1642418915_n.jpg
    75,6 KB · Εμφανίσεις: 13

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
.προσαρμοσου στην πραγματικοτητα πριν γερασεις και μεινεις μονος

όλοι γεννιόμαστε μόνοι, και όλοι θα γεράσουμε και θα πεθάνουμε επίσης μόνοι

η ζωή είναι πάρα πολύ μικρή για να μην είναι ασύδοτη

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
όλοι γεννιόμαστε μόνοι, και όλοι θα γεράσουμε και θα πεθάνουμε επίσης μόνοι

η ζωή είναι πάρα πολύ μικρή για να μην είναι ασύδοτη
κανενας δεν γεννιεται μονος,απο την κοιλια μιας γυναικας βγαινουμε και στην αγκαλια της καταληγουμε αμεσως.
το ιδανικο θα ηταν και να πεθαιναμε σε μια γυναικεια αγκαλια.Σε κανεναν δεν αξιζει να πεθανει μονος.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030
Φιλε ξερεις αρκετα. Σ εμενα που ειμαι γυμνασμενος, μου εχει τυχει αυτο το σκηνικο καποιες φορες.  Για να μην παρεξηγηθω. Δεν ειπα οτι γαμαω καθε μερα και αλλη και οτι μου την πεφτουν ολες κλπες μλκιες. Εδω η αλλη μπροστα στον γκομενο της μου ειχε δωσει και καλα mail για να της στειλω κατι....κλπ.    Μετα απο λιγο καιρο και αφου της χωθηκα και στην αρχη μ εκραξε, οτι ειμαι αλητης,  βρωμικος και δεν συμμαζευεται  την ξεσκισα στα γαμησια. Τελιξα ομως που καταληγουμε παλι? Ειχε τον μαλακα  τον μικροτσουτσουνο,  να την καβατζωνει κι εμενα να τν γαμαω. Πως να την πεις αυτην? Δεν ειναι ελεηνιδα?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

εσενα δε στην πεφτανε ρε τυπε?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
κανενας δεν γεννιεται μονος,απο την κοιλια μιας γυναικας βγαινουμε και στην αγκαλια της καταληγουμε αμεσως.
το ιδανικο θα ηταν και να πεθαιναμε σε μια γυναικεια αγκαλια.Σε κανεναν δεν αξιζει να πεθανει μονος.
εισαι και ποιητης ρε μαστερ21  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Φιλε ξερεις αρκετα. Σ εμενα που ειμαι γυμνασμενος, μου εχει τυχει αυτο το σκηνικο καποιες φορες.  Για να μην παρεξηγηθω. Δεν ειπα οτι γαμαω καθε μερα και αλλη και οτι μου την πεφτουν ολες κλπες μλκιες. Εδω η αλλη μπροστα στον γκομενο της μου ειχε δωσει και καλα mail για να της στειλω κατι....κλπ.    Μετα απο λιγο καιρο και αφου της χωθηκα και στην αρχη μ εκραξε, οτι ειμαι αλητης,  βρωμικος και δεν συμμαζευεται  την ξεσκισα στα γαμησια. Τελιξα ομως που καταληγουμε παλι? Ειχε τον μαλακα  τον μικροτσουτσουνο,  να την καβατζωνει κι εμενα να τν γαμαω. Πως να την πεις αυτην? Δεν ειναι ελεηνιδα?
τι να πεις ρε φιλε.μετα αντε παντρεψου.τα ξερουμε λιγο πολυ ολοι πως  ειναι τα πραγματα και ας κανουμε τα κοροιδα.στην πραγματικοτητα εψαχνε τα καλυτερα γονιδια

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αν δεν είσαι σιαμαίος , γεννιέσαι μόνος , ζείς μόνος ακόμα και αν είσαι συνεχώς κοντά με πολλά άλλα άτομα
και σε χώνουν στο φέρετρο επίσης μόνο, όσοι συνειδητοποιούν την αξία της μοναξιάς τους, είναι ελεύθεροι
και όσοι καταλαβαίνουν ότι σε λίγο όλη η ιστορία θα τελειώσει γίνονται ηδονιστές.

βέβαια η κοινωνία έχει πείσει τα άτομα της, να βρίκονται σε πολυπληθείς παρέες για να ξεχνάν ότι είναι στην ουσία μόνοι
και να πηγαίνουν εί δυνατόν με μια γυναίκα γιατι ο ηδονισμός είναι επικίνδυνος.

και πάλι όμως βγήκα πάρα πολύ εκτός θέματος , οπότε το σταματάω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom