Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Παιδιά σας χαιρετώ, μπαίνω συχνά στο forum, διασκεδάζω πολύ με τα θέματα που συζητούνται και είπα έτσι μια φορά και γω να πω κάτι που μου έκανε εντύπωση. Ακούστε πραγματική ιστορία, που σε κάποιους μπορεί να φαίνεται κοινότυπη, εμένα πάντως με έκανε να πω ''πώς στο διάολο τα καταφέρνουν κάποιοι;;;''

Λοιπόν, φίλος, ας πούμε ο Κ., έτυχε να βγαίνει με μια πολύ ωραία κοπέλα, ας πούμε τη Μ., εδώ και 5 μήνες, αυτός 30 αυτή 23. Αυτός αρκετά εμφανίσιμος, αυτή ωραία γυναίκα και απ' ότι ξέρω σοβαρή και από καλή οικογένεια. Ο Κ. να πούμε μου λέει ότι ακόμα δεν έγινε τίποτα, αυτή ούτε που θέλει να συζητά για σεξ και ξέρω γω και αυτός άρχισε να τα παίρνει λίγο. Εγώ του είπα "ρε μπας και σε περνά για καληνυχτάκια; Έχε παραπάνω αυτοπεποίθηση". Μου λέει "ρε τι τη χούφτωσα, τι πάμε στο σπίτι της στο σπίτι μου και καθόμαστε, πάντα αποφεύγει, δεν ξέρω τι στο διάολο σκέφτεται, λέει καλύτερα να μη βιαστούμε γιατί θέλει να κτίσουμε μια σοβαρή σχέση και ξέρω γω και ότι τα πάντα έρχονται στην ώρα τους κλπ''.

Λοιπόν, προχτές έρχονται στο σπίτι μου ένας άλλος φίλος, ας πούμε ο Π. και έφερε μαζί του ένα γνωστό του, ας πούμε τον Δ. Τον Δ. δεν τον πολυξέρω, είναι 30 και αυτός, χαιρετιόμαστε πού και πού, είναι εμφανίσιμος και απ' ότι μου λέει ο Π. αρκετά γκομενάκιας. Ενώ τα λέγαμε ο Π. χασκογελώντας μου λέει ''ρε συ ο Δ. από δω βρήκε το τηλέφωνο της Μ., την πήρε, δεν ξέρω τι της είπε και την επομένη νύχτα την πήδηξε''. Του λέω ''τι λες;'' και ο Δ. μου δίνει το κινητό του και μου λέει ''δες''. Και τι να δω. Ένα βίντεο με αυτόν να πηδά τη Μ. πισωκολλητό και να το τραβά στο κινητό και να τη ρωτά αν έχει πηδηχτεί με άλλον έτσι και αυτή να του λέει ''ποτέ, ποτέ, ποτέ, γάμα με, γάμα με, γάμα με''. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι η Μ. γιατί αναγνώρισα τη φωνή της και επίσης αυτός την έβγαλε κανονικά φωτογραφία πριν την πηδήξει. Εγώ άφωνος του λέω ''ρε 'συ αυτή βγαίνει με τον Κ. και αυτός πασχίζει και τίποτα. Τι της είπες εσύ;'' Μου λέει ''τίποτα, απλά μου άρεσε, έμαθα το τηλέφωνο της, την πήρα και βρεθήκαμε. Στο μεταξύ θα ξαναβρεθούμε είπαμε, να τα πούμε ξανά.''

Με βάση αυτό το περιστατικό απλά αναρωτιέμαι πώς στο διάολο τα καταφέρνουν κάποιοι ενώ κάποιοι άλλοι όχι; Πώς πήγε αυτή τόσο εύκολα και μετά από ένα τηλέφωνο με αυτό τον τύπο και όχι με τον άλλο που βγαίνουν εδώ και μήνες;''      

Ναί συμβαίνουν αυτά. Με έχουν απασχολήσει και εμένα κατά καιρούς.
Βασικά έχω καταλήξει στο εξής αρκετά παράδοξο.
Ότι κάποιες ασυνείδητες μικροκινήσεις/μικροσυμπεριφορές των αρσενικών μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλες υποσυνείδητες αλλαγές της γεννετήσιας
συμπεριφοράς των γυναικών στο είδος των ανθρώπων. Συνήθως τα θυληκά του είδους το περιγράφουν ως "μου βγήκε".
Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει ή έστω ότι μέχρι στιγμής δεν έχω βρει τρόπο να το επηρεάσει κάποιος αυτό συνειδητά και εσκεμμένα.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
θα ελεγα οτι παιζει ρολο τι βγαζει ο καθενας στη γυναικα.
Εγω,με οποια γυναικα εχω βγει την εχω γαμησει το πολυ στην 2η εβδομαδα,αν τη γουσταρω βεβαια...
Αν δεν κατσει,ξηγιεμαι τι θελω και αν δω οτι παει να μου το παιξει διπλωματια την κανω γιατι υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιες...
Γενικα βγαζω στις γυναικες το σεξουαλικο γι αυτο και δε μπορω να βρω κ μια της προκοπης και μου τυχαινουν ολο πουτανια...
Αμα ο αλλος το παιζει ιπποτης και ντρεπεται να κανει κινηση,θα μεινει καληνυχτακιας μια ζωη...
Αυτα πρεπει να το ξηγιεται απο νωρις για να μη γινεται μαλακας.
Το πολυ το 2η-3η φορα πρεπει να κανει κινηση.
Αμα η γκομενα τσινισει,ας παρει πουλο.
Αν απ την αλλη αυτος καψουρευτει,τοτε την πατησε....

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Παιδιά σας χαιρετώ, μπαίνω συχνά στο forum, διασκεδάζω πολύ με τα θέματα που συζητούνται και είπα έτσι μια φορά και γω να πω κάτι που μου έκανε εντύπωση. Ακούστε πραγματική ιστορία, που σε κάποιους μπορεί να φαίνεται κοινότυπη, εμένα πάντως με έκανε να πω ''πώς στο διάολο τα καταφέρνουν κάποιοι;;;''

Λοιπόν, φίλος, ας πούμε ο Κ., έτυχε να βγαίνει με μια πολύ ωραία κοπέλα, ας πούμε τη Μ., εδώ και 5 μήνες, αυτός 30 αυτή 23. Αυτός αρκετά εμφανίσιμος, αυτή ωραία γυναίκα και απ' ότι ξέρω σοβαρή και από καλή οικογένεια. Ο Κ. να πούμε μου λέει ότι ακόμα δεν έγινε τίποτα, αυτή ούτε που θέλει να συζητά για σεξ και ξέρω γω και αυτός άρχισε να τα παίρνει λίγο. Εγώ του είπα "ρε μπας και σε περνά για καληνυχτάκια; Έχε παραπάνω αυτοπεποίθηση". Μου λέει "ρε τι τη χούφτωσα, τι πάμε στο σπίτι της στο σπίτι μου και καθόμαστε, πάντα αποφεύγει, δεν ξέρω τι στο διάολο σκέφτεται, λέει καλύτερα να μη βιαστούμε γιατί θέλει να κτίσουμε μια σοβαρή σχέση και ξέρω γω και ότι τα πάντα έρχονται στην ώρα τους κλπ''.

Λοιπόν, προχτές έρχονται στο σπίτι μου ένας άλλος φίλος, ας πούμε ο Π. και έφερε μαζί του ένα γνωστό του, ας πούμε τον Δ. Τον Δ. δεν τον πολυξέρω, είναι 30 και αυτός, χαιρετιόμαστε πού και πού, είναι εμφανίσιμος και απ' ότι μου λέει ο Π. αρκετά γκομενάκιας. Ενώ τα λέγαμε ο Π. χασκογελώντας μου λέει ''ρε συ ο Δ. από δω βρήκε το τηλέφωνο της Μ., την πήρε, δεν ξέρω τι της είπε και την επομένη νύχτα την πήδηξε''. Του λέω ''τι λες;'' και ο Δ. μου δίνει το κινητό του και μου λέει ''δες''. Και τι να δω. Ένα βίντεο με αυτόν να πηδά τη Μ. πισωκολλητό και να το τραβά στο κινητό και να τη ρωτά αν έχει πηδηχτεί με άλλον έτσι και αυτή να του λέει ''ποτέ, ποτέ, ποτέ, γάμα με, γάμα με, γάμα με''. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι η Μ. γιατί αναγνώρισα τη φωνή της και επίσης αυτός την έβγαλε κανονικά φωτογραφία πριν την πηδήξει. Εγώ άφωνος του λέω ''ρε 'συ αυτή βγαίνει με τον Κ. και αυτός πασχίζει και τίποτα. Τι της είπες εσύ;'' Μου λέει ''τίποτα, απλά μου άρεσε, έμαθα το τηλέφωνο της, την πήρα και βρεθήκαμε. Στο μεταξύ θα ξαναβρεθούμε είπαμε, να τα πούμε ξανά.''

Με βάση αυτό το περιστατικό απλά αναρωτιέμαι πώς στο διάολο τα καταφέρνουν κάποιοι ενώ κάποιοι άλλοι όχι; Πώς πήγε αυτή τόσο εύκολα και μετά από ένα τηλέφωνο με αυτό τον τύπο και όχι με τον άλλο που βγαίνουν εδώ και μήνες;''      

μου έχει τύχει και μένα να προσπαθώ να ψήσω γκόμενα (για  :zfuck: ) καιρό χωρίς να μου κάθετε και φίλος μου να την  :zfuck: για πλάκα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα..
δεν είναι κάτι παράξενο.. απλά, γούστα είναι αυτά  :)

Επισκέπτης
θα ελεγα οτι παιζει ρολο τι βγαζει ο καθενας στη γυναικα.
Εγω,με οποια γυναικα εχω βγει την εχω γαμησει το πολυ στην 2η εβδομαδα,αν τη γουσταρω βεβαια...
Αν δεν κατσει,ξηγιεμαι τι θελω και αν δω οτι παει να μου το παιξει διπλωματια την κανω γιατι υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιες...
Γενικα βγαζω στις γυναικες το σεξουαλικο γι αυτο και δε μπορω να βρω κ μια της προκοπης και μου τυχαινουν ολο πουτανια...
Αμα ο αλλος το παιζει ιπποτης και ντρεπεται να κανει κινηση,θα μεινει καληνυχτακιας μια ζωη...
Αυτα πρεπει να το ξηγιεται απο νωρις για να μη γινεται μαλακας.
Το πολυ το 2η-3η φορα πρεπει να κανει κινηση.
Αμα η γκομενα τσινισει,ας παρει πουλο.
Αν απ την αλλη αυτος καψουρευτει,τοτε την πατησε....

Αν και τα πραγματα στις σχεσεις ειναι πιο περιπλοκα, σε γενικες γραμμες συμφωνω. Το μονο που εχω να συμπληρωσω ειναι οτι σε ηλικιες ανω των 35 που οι καταστασεις ειναι πιο ξεκαθαρες, δεν χρειαζεται να περιμενεις ουτε 2 βδομαδες. αν η αλλη γουσταρει θα πηδηχτει κι απο το πρωτο ή δευτερο ραντεβου. Αν και μ΄αυτα που βλεπω τελευταια αρχιζω να πιστευω οτι η νεα γενια ειναι αρκετα απελευθερωμενη και τα κοριτσιακια αρκετα ξεκωλακια και δεν δισταζουν να κανουν αυτες την πρωτη κινηση αν γουσταρουν καποιον.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Αν και φαίνεται μούφα η ιστορία, αν υπάρχει μία αμυδρή πιθανότητα να ισχύει τότε έχω να πω ότι "ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!"

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
πούμε ο Κ., έτυχε να βγαίνει με μια πολύ ωραία κοπέλα, ας πούμε τη Μ., εδώ και 5 μήνες, αυτός 30 αυτή 23.  ακόμα δεν έγινε τίποτα,      
τα νουμερα ειναι τρολ αλερτ 30 χρονων μαλακας να περιμενει 5 μηνες..
επειδη ομως βρισκομαστε στην ελλαδα,τη χωρα του λευκου ιπποτη,δεν αποκλειω τιποτα.
το πιθανοτερο ειναι το καριολακι να χει περασει απο αλλους 2-3 οσο καιρο ο Κ. κανει τον αεροσυνοδο.

παρομοιο περιστατικο καταντιας εζησα προσφατα με γνωστο μου να ρχεται απο ροδο-αθηνα για 5 μερες και
να κανονιζει να βρεθει με αδερφη κοινου μας φιλου που τον απερριπτε συνεχως οσο αυτος σπουδαζε αθηνα,σε σημειο να καταντησει inside joke η χυλοπιτα της εβδομαδας..στοιχηματιζω πως τα μουνοχειλα της (καριολας) Α. θα χαν υγρανθει απο επιβεβαιωση εκεινο το βραδυ οταν ο λευκος ιπποτης μας την πηρε απο το σπιτι της,την κερασε δειπνο και κατα τις 12 τη γυρισε,πιθανοτατα για να παει να βρει το γκομενο που την καβαλαει αυτην την περιοδο.

**η φρασεολογια μου ειναι σκληρη συνειδητα,μηπως και οι μπολντηδες και οι jaygatsby που διαβαζουν
ελθουν σε επαφη με την πραγματικοτητα.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
δλδ με όποια γυναίκα κάνεις παρέα πρέπει απαραίτητα να την καβαλήσεις κιόλας ?  :grin:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
πολύ προχώ σας βρίσκω  :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δλδ με όποια γυναίκα κάνεις παρέα πρέπει απαραίτητα να την καβαλήσεις κιόλας ?  :grin:
τι εννοεις "παρέα";

αν εννοεις φιλια,γενικα με γυναικες δεν κανω φιλιες ΠΟΤΕ...
οχι για σεξουαλικους λογους,αλλα για λογους "κατασκευης".

αν εννοεις απλη γνωριμια να περναει η ωρα,τοτε ναι κανεις παρεα ανετα..
αλλα της φερεσαι οπως θα φεροσουν στο Γιαννη,Στελιο,Λακη που ειναι και αυτος απλος γνωστος σου.
οποιαδηποτε προνομιακη μεταχειριση λογω φυλου μαντευεις τι σε κανει ε;;;
εννοειται τυπε.διαφορετικα γιατι να κανεις παρεα μαζι της;  :grin:
εισαι λαθος..σε βραδινη εξοδο ειναι προτιμοτερο να σε δουνε σε παρεα που εχει γυναικες μεσα,
απο τα θυμιζει το τραπεζι σου τριημερη τιμητικη απο το λοχαγο.

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
καθυστερεμενοι ειστε ? Ο δευτερος πιο ευκολος τροπος να γνωριζεις γυναικες ειναι να σου γνωριζουν γυναικες τις φιλες/γνωστες τους Και ο πιο συντομος δρομος για να τις τρως ειναι να χεις καλη συσταση απο την φιλη τους. Αλλο αυτο, αλλο το να σαι μουνοδουλος και να προσπαθεις 6 μηνες να γαμησεις μια που σ'εχει friendzone . Ολα θελουν τον τροπο τους, και φιλες πρεπει να εχεις, και γνωστες, και ολα. Απλα δε πρεπει να εισαι δουλικος, κι ο μεσος Ελληνας ειναι τοσο αγαμητος που δε ξερει να ξεχωρισει πως να φερθει στη φιλη και πως στην υποψηφια γκομενα, ποια πρεπει να βαλει friendzone και ποια πρεπει να κυνηγησει και ποσο.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.473
Πόντοι
1.720
Αυτο που εμαθα λοιπον διαβαζοντας το θεματακι αυτο αυτες τις μερες ειναι οτι

Αν βγω με γκομενα και δε μου κατσει τουλαχιστον στο 2ο ραντεβου, σηκωνομαι και φευγω προφασιζομενος κατι και μετα της στελνω μυνημα που θα λεει

"Λυπαμαι αλλα δε θα ηθελα να ξαναβγω μαζι σου γιατι δεν ειμαι καληνυχτακιας,λεβεντοτσολιας,γκομενοβοσκος,αεροσυνοδος"
Τη σβηνω απο φεισμπουκ και αν ποτε την πετυχω στο δρομο δεν την κοιταζω καν και αν μου μιλησει αυτη της λεω "ποια εισαι?"

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εννοειται τυπε.διαφορετικα γιατι να κανεις παρεα μαζι της;  :grin:

εξαρταται και τον αντρα τυπε....αμα εκπεμπει τεστοστερονη ο αλλος απο χιλιομετρα οπως τα παιδια παρακατω

+ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ.jpg
antonis%20remos.jpg
744a1a280734bd233d7c83b9618471a1_L.jpg

δεν αντεχουν οι ιδιες οι γκομενες και τον καβαλανε αυτες στο τελος  :rockon: :rockon: :rockon:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
τελικά πούστης ο Χατζηγιάννης ?

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Αυτο που εμαθα λοιπον διαβαζοντας το θεματακι αυτο αυτες τις μερες ειναι οτι

Αν βγω με γκομενα και δε μου κατσει τουλαχιστον στο 2ο ραντεβου, σηκωνομαι και φευγω προφασιζομενος κατι και μετα της στελνω μυνημα που θα λεει

"Λυπαμαι αλλα δε θα ηθελα να ξαναβγω μαζι σου γιατι δεν ειμαι καληνυχτακιας,λεβεντοτσολιας,γκομενοβοσκος,αεροσυνοδος"
Τη σβηνω απο φεισμπουκ και αν ποτε την πετυχω στο δρομο δεν την κοιταζω καν και αν μου μιλησει αυτη της λεω "ποια εισαι?"

Αυτα ειναι μαλακιες που λενε τυποι που χουν κανει την αγαμια επιστημη και τους εμεινε η πικρα. Ουτε κερδιζεις τιποτα δειχνοντας οτι σε ετσουξε η χυλοπιτα, ουτε κερδιζεις τιποτα αν καθεσαι 2-3 χρονια να τρως χυλοπιτες απο την ιδια γκομενα 2-3 φορες το μηνα. Και τα δυο ειναι ακραιες συμπεριφορες.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Αυτα ειναι μαλακιες που λενε τυποι που χουν κανει την αγαμια επιστημη και τους εμεινε η πικρα. Ουτε κερδιζεις τιποτα δειχνοντας οτι σε ετσουξε η χυλοπιτα, ουτε κερδιζεις τιποτα αν καθεσαι 2-3 χρονια να τρως χυλοπιτες απο την ιδια γκομενα 2-3 φορες το μηνα. Και τα δυο ειναι ακραιες συμπεριφορες.
Το bourdela.com είναι των άκρων. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom