Παιδιά σας χαιρετώ, μπαίνω συχνά στο forum, διασκεδάζω πολύ με τα θέματα που συζητούνται και είπα έτσι μια φορά και γω να πω κάτι που μου έκανε εντύπωση. Ακούστε πραγματική ιστορία, που σε κάποιους μπορεί να φαίνεται κοινότυπη, εμένα πάντως με έκανε να πω ''πώς στο διάολο τα καταφέρνουν κάποιοι;;;''
Λοιπόν, φίλος, ας πούμε ο Κ., έτυχε να βγαίνει με μια πολύ ωραία κοπέλα, ας πούμε τη Μ., εδώ και 5 μήνες, αυτός 30 αυτή 23. Αυτός αρκετά εμφανίσιμος, αυτή ωραία γυναίκα και απ' ότι ξέρω σοβαρή και από καλή οικογένεια. Ο Κ. να πούμε μου λέει ότι ακόμα δεν έγινε τίποτα, αυτή ούτε που θέλει να συζητά για σεξ και ξέρω γω και αυτός άρχισε να τα παίρνει λίγο. Εγώ του είπα "ρε μπας και σε περνά για καληνυχτάκια; Έχε παραπάνω αυτοπεποίθηση". Μου λέει "ρε τι τη χούφτωσα, τι πάμε στο σπίτι της στο σπίτι μου και καθόμαστε, πάντα αποφεύγει, δεν ξέρω τι στο διάολο σκέφτεται, λέει καλύτερα να μη βιαστούμε γιατί θέλει να κτίσουμε μια σοβαρή σχέση και ξέρω γω και ότι τα πάντα έρχονται στην ώρα τους κλπ''.
Λοιπόν, προχτές έρχονται στο σπίτι μου ένας άλλος φίλος, ας πούμε ο Π. και έφερε μαζί του ένα γνωστό του, ας πούμε τον Δ. Τον Δ. δεν τον πολυξέρω, είναι 30 και αυτός, χαιρετιόμαστε πού και πού, είναι εμφανίσιμος και απ' ότι μου λέει ο Π. αρκετά γκομενάκιας. Ενώ τα λέγαμε ο Π. χασκογελώντας μου λέει ''ρε συ ο Δ. από δω βρήκε το τηλέφωνο της Μ., την πήρε, δεν ξέρω τι της είπε και την επομένη νύχτα την πήδηξε''. Του λέω ''τι λες;'' και ο Δ. μου δίνει το κινητό του και μου λέει ''δες''. Και τι να δω. Ένα βίντεο με αυτόν να πηδά τη Μ. πισωκολλητό και να το τραβά στο κινητό και να τη ρωτά αν έχει πηδηχτεί με άλλον έτσι και αυτή να του λέει ''ποτέ, ποτέ, ποτέ, γάμα με, γάμα με, γάμα με''. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι η Μ. γιατί αναγνώρισα τη φωνή της και επίσης αυτός την έβγαλε κανονικά φωτογραφία πριν την πηδήξει. Εγώ άφωνος του λέω ''ρε 'συ αυτή βγαίνει με τον Κ. και αυτός πασχίζει και τίποτα. Τι της είπες εσύ;'' Μου λέει ''τίποτα, απλά μου άρεσε, έμαθα το τηλέφωνο της, την πήρα και βρεθήκαμε. Στο μεταξύ θα ξαναβρεθούμε είπαμε, να τα πούμε ξανά.''
Με βάση αυτό το περιστατικό απλά αναρωτιέμαι πώς στο διάολο τα καταφέρνουν κάποιοι ενώ κάποιοι άλλοι όχι; Πώς πήγε αυτή τόσο εύκολα και μετά από ένα τηλέφωνο με αυτό τον τύπο και όχι με τον άλλο που βγαίνουν εδώ και μήνες;''