Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Καλα ολα αυτα τυπε αλλα πως συνδιαζεται αυτο....

σοβαρή και από καλή οικογένεια.

με αυτο

Ένα βίντεο με αυτόν να πηδά τη Μ. πισωκολλητό και να το τραβά στο κινητό και να τη ρωτά αν έχει πηδηχτεί με άλλον έτσι και αυτή να του λέει ''ποτέ, ποτέ, ποτέ, γάμα με, γάμα με, γάμα με''.

υπαρχει μια μικρη αντιφαση αν με πιανεις  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αυτο που εμαθα λοιπον διαβαζοντας το θεματακι αυτο αυτες τις μερες ειναι οτι

Αν βγω με γκομενα και δε μου κατσει τουλαχιστον στο 2ο ραντεβου, σηκωνομαι και φευγω προφασιζομενος κατι και μετα της στελνω μυνημα που θα λεει

Εγώ δεν πρότεινα κάτι τέτοιο.
Εφόσον συνεχίζει και βγαίνει η γκόμενα , υπάρχει πιθανότητα να τον φάει.
Απλά μέχρι τότε, δεν κάνουμε έξοδα για την πάρτη της.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Καλα ολα αυτα τυπε αλλα πως συνδιαζεται αυτο....

με αυτο

υπαρχει μια μικρη αντιφαση αν με πιανεις  :2funny: :2funny: :2funny:

γιατί ρε τύπε οι κοπέλες από σπίτι δεν βογκάνε και δεν λένε πρόστηχα λόγια όταν γαμι(ό)ντε ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
γιατί ρε τύπε οι κοπέλες από σπίτι δεν βογκάνε και δεν λένε πρόστηχα λόγια όταν γαμι(ό)ντε ?  :2funny: :2funny: :2funny:

δεν εννοω....αλλα η αλλη "σοβαρο ατομο" και να κατσει να την τραβαει βιντεο ενας τυπος που γνωρισε χτες λες και κανει καστινγκ για το brazzers ειναι λιγο αντιφαση  :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Εγώ δεν πρότεινα κάτι τέτοιο.
Εφόσον συνεχίζει και βγαίνει η γκόμενα , υπάρχει πιθανότητα να τον φάει.
Απλά μέχρι τότε, δεν κάνουμε έξοδα για την πάρτη της.

Respect

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
γαμι(ο)ταν κ απο κωλο η σοβαρη κοπελα Μ.?
εδωσε ευκολα το μουνι στο πιατο στον τυπο που την τραβαγε βιντεο?
βασανιστικα ερωτηματα του κοινου.... :coffee:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
το θεμα ειναι μεχρι να πεσει στο κρεβατι....μετα σοβαρη ξε-σοβαρη, μεταμορφωνεται σε γαμιολα, θελοντας κι μη...ειναι η φυση της...αλλιως πως θα γαμηθει??? υπαρχει "σοβαρή" στο γαμησι??? το οτι ειναι καποιος σοβαρος στις κοινωνικες του συναστροφες δεν σημαινει οτι θα το κουβαλαει και στο κρεβατι του.... ;)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

τυπε μου αυτο και το αλλο το ποστ με τις γλυφαδιωτισσες που τους τρωνε τους γκομενους οι ρωσσιδες πολυ με εχουνε προβληματισει σου λεω....

arxidia.jpg

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
δεν εννοω....αλλα η αλλη "σοβαρο ατομο" και να κατσει να την τραβαει βιντεο ενας τυπος που γνωρισε χτες λες και κανει καστινγκ για το brazzers ειναι λιγο αντιφαση  :grin:

μπορεί να ήταν φιλότεχνη τύπε  :grin:
ντάξει τώρα αυτές είναι εξαιρέσεις...

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
καθυστερεμενοι ειστε ? Ο δευτερος πιο ευκολος τροπος να γνωριζεις γυναικες ειναι να σου γνωριζουν γυναικες τις φιλες/γνωστες τους Και ο πιο συντομος δρομος για να τις τρως ειναι να χεις καλη συσταση απο την φιλη τους. Αλλο αυτο, αλλο το να σαι μουνοδουλος και να προσπαθεις 6 μηνες να γαμησεις μια που σ'εχει friendzone . Ολα θελουν τον τροπο τους, και φιλες πρεπει να εχεις, και γνωστες, και ολα. Απλα δε πρεπει να εισαι δουλικος, κι ο μεσος Ελληνας ειναι τοσο αγαμητος που δε ξερει να ξεχωρισει πως να φερθει στη φιλη και πως στην υποψηφια γκομενα, ποια πρεπει να βαλει friendzone και ποια πρεπει να κυνηγησει και ποσο.

1) Οι γκόμενες μέχρι σήμερα μου δίνουν λίγο την εντύπωση ότι το μόνο που τις νοιάζει είναι το μουνάκι τους να περνάει καλά και στα @@ τους να σου γνωρίσουν εσένα γκόμενα. Συνήθως το πράγμα μόνο στα λόγια μένει.

2) Αν εννοείς καλή σύσταση από τη φίλη τους ότι ΓΑΜΑΣ καλά, τότε ναι. Αλλά πρέπει να γαμήσεις πρώτα τη φίλη τους  ;)

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
το θεμα ειναι μεχρι να πεσει στο κρεβατι....μετα σοβαρη ξε-σοβαρη, μεταμορφωνεται σε γαμιολα, θελοντας κι μη...ειναι η φυση της...αλλιως πως θα γαμηθει??? υπαρχει "σοβαρή" στο γαμησι??? το οτι ειναι καποιος σοβαρος στις κοινωνικες του συναστροφες δεν σημαινει οτι θα το κουβαλαει και στο κρεβατι του.... ;)

Βασικά η σοβαρή στο γαμίσι είναι η κρύα. Μη σου τύχει αδερφέ  :2funny:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
γαμι(ο)ταν κ απο κωλο η σοβαρη κοπελα Μ.?
εδωσε ευκολα το μουνι στο πιατο στον τυπο που την τραβαγε βιντεο?
βασανιστικα ερωτηματα του κοινου.... :coffee:

και αν στον τέλος έκανε cim η τα πήρε σε facial style  :tooth:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Σωστά αυτό δεν το λες και σοβαρό άτομο  :grin:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Λοιπόν, σαν αυτός ο οποίος εξιστόρησα αυτό το περιστατικό, αλλά και ως νέος στην παρέα, οφείλω να δώσω μερικές απαντήσεις:

1) Η ιστορία είναι πέρα για πέρα πραγματική! Δεν λέω ότι εγώ την πήδηξα την γκόμενα, λέω ακριβώς αυτό που έγινε.

2) Είδα το βίντεο! Είδα το βίντεο με αυτήν να γαμιέται στα 4 και να λέει αυτά που είπα πιο πάνω. Το είδα! Δεν είπα ότι την γάμησα εγώ και τραβούσα βίντεο. Είδα ένα βίντεο που τράβηξε ένας τύπος που γαμούσε αυτήν.

3)Η γκόμενα ΔΕΝ ήξερε ότι αυτός την τραβούσε βίντεο! Στο βίντεο φαίνεται αυτή ξαπλωμένη στα 4, και μια πούτσα να μπαίνει στο μουνί της. Δεν φαίνεται το πρόσωπο της αλλά κατάλαβα ότι ήταν αυτή από δύο πράγματα: α) Αναγνώρισα περίπου τα μαλλιά της, β) ο τύπος την έβγαλε και μια πρόχειρη φωτογραφία ενώ αυτή κοιτάζει αλλού. Και η φωτογραφία δεν είναι κάπου έξω αλλά είναι σε εσωτερικό χώρο, μάλλον σαλόνι.

4)Το βίντεο είναι διάρκειας περίπου 20-30 δευτερολέπτων.

5)Όταν λέω σοβαρή κλπ μεταφέρω ό,τι μου λέει ο φίλος που βγαίνει μαζί της. Την έχω συναντήσει μόνο 4-5 φορές σε κοινές εξόδους.

6) Δεν ξέρω γιατί δεν κατάφερε να την πηδήξει ακόμα, λέω αυτό ακριβώς που μου λέει ο φίλος ότι του λέει.

7) Οι ηλικίες είναι όντως αυτές που είπα. 30ρης με 23 χρονών.

8) Ο τύπος που τη γάμησε συνηθίζει να τραβά βίντεο λίγων δευτερολέπτων αυτών που γαμά. Είχε και άλλα στο κινητό του. Είναι λίγο τρελάρας, γαμεί πολύ, σνιφάρει κόκα και επισκέπτεται συχνά πυκνά το Άγιο Όρος για να είναι κοντά στον Θεό και μπούρδες.

Έπαναλαμβάνω. Όλα όσα είπα είναι πραγματικά γεγονότα. Κι εγώ σοκαρίστηκα που την είδα αυτήν να γαμιέται σε βίντεο, όπως θα σοκάρονταν όλοι όσοι θα έβλεπαν κάποια που ήξεραν να γαμιέται σε βίντεο.

Οι δύσπιστοι παρακαλώ να παραμερίσουν τις επιφυλάξεις τους και να απαντήσουν: ''Γιατί αυτός ο μαλάκας τα κατάφερε;''

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ή ανοργασμικη ή κρυομουνα... :grin:

Άσε τύπε είναι περιπτώσεις αυτές. Ασχέτως αν είναι παρθένες στο αιδίον, το χειρότερο είναι οτι είναι κάποιες από αυτές παρθένες και στο μυλό  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom