Λοιπόν, σαν αυτός ο οποίος εξιστόρησα αυτό το περιστατικό, αλλά και ως νέος στην παρέα, οφείλω να δώσω μερικές απαντήσεις:
1) Η ιστορία είναι πέρα για πέρα πραγματική! Δεν λέω ότι εγώ την πήδηξα την γκόμενα, λέω ακριβώς αυτό που έγινε.
2) Είδα το βίντεο! Είδα το βίντεο με αυτήν να γαμιέται στα 4 και να λέει αυτά που είπα πιο πάνω. Το είδα! Δεν είπα ότι την γάμησα εγώ και τραβούσα βίντεο. Είδα ένα βίντεο που τράβηξε ένας τύπος που γαμούσε αυτήν.
3)Η γκόμενα ΔΕΝ ήξερε ότι αυτός την τραβούσε βίντεο! Στο βίντεο φαίνεται αυτή ξαπλωμένη στα 4, και μια πούτσα να μπαίνει στο μουνί της. Δεν φαίνεται το πρόσωπο της αλλά κατάλαβα ότι ήταν αυτή από δύο πράγματα: α) Αναγνώρισα περίπου τα μαλλιά της, β) ο τύπος την έβγαλε και μια πρόχειρη φωτογραφία ενώ αυτή κοιτάζει αλλού. Και η φωτογραφία δεν είναι κάπου έξω αλλά είναι σε εσωτερικό χώρο, μάλλον σαλόνι.
4)Το βίντεο είναι διάρκειας περίπου 20-30 δευτερολέπτων.
5)Όταν λέω σοβαρή κλπ μεταφέρω ό,τι μου λέει ο φίλος που βγαίνει μαζί της. Την έχω συναντήσει μόνο 4-5 φορές σε κοινές εξόδους.
6) Δεν ξέρω γιατί δεν κατάφερε να την πηδήξει ακόμα, λέω αυτό ακριβώς που μου λέει ο φίλος ότι του λέει.
7) Οι ηλικίες είναι όντως αυτές που είπα. 30ρης με 23 χρονών.
8) Ο τύπος που τη γάμησε συνηθίζει να τραβά βίντεο λίγων δευτερολέπτων αυτών που γαμά. Είχε και άλλα στο κινητό του. Είναι λίγο τρελάρας, γαμεί πολύ, σνιφάρει κόκα και επισκέπτεται συχνά πυκνά το Άγιο Όρος για να είναι κοντά στον Θεό και μπούρδες.
Έπαναλαμβάνω. Όλα όσα είπα είναι πραγματικά γεγονότα. Κι εγώ σοκαρίστηκα που την είδα αυτήν να γαμιέται σε βίντεο, όπως θα σοκάρονταν όλοι όσοι θα έβλεπαν κάποια που ήξεραν να γαμιέται σε βίντεο.
Οι δύσπιστοι παρακαλώ να παραμερίσουν τις επιφυλάξεις τους και να απαντήσουν: ''Γιατί αυτός ο μαλάκας τα κατάφερε;''