Επισκέπτης
Καθεστε και ασχολειστε με τυχαια τυπακια που λενε οτι γαμησαν μια γκομενα απο το bourdela.com γιατι νομιζουν οτι καταφεραν κατι.
εχει πλακα να ψαχνεις το "τζοκερ"...
Καθεστε και ασχολειστε με τυχαια τυπακια που λενε οτι γαμησαν μια γκομενα απο το bourdela.com γιατι νομιζουν οτι καταφεραν κατι.
Για να την γαμήσεις θα πρέπει πρώτα να σου κάτσει.... Και πίστεψέ με δεν έχεις καμμιά ελπίδα.... Εκτός εάν γράψεις ΟΧΙΑ στην παλάμη σου....
Οχι.... να μας πεις πόσο την έχεις...Persona non grata ....
Ποσο εισαι 36 χρ...Μπραβο ..Σου δινω το παρασημο της Λεγεωνας των Ξενων..
Ειμαι 38 χρ..
Εχω 14 χρ προυπηρεσια (Ξενοδοχεια , Τηλεπικοινωνιες , Αυστραλιανο Δημοσιο , Security, Eργάτης, )
Πτυχιο , ΜΒΑ (Ξερεις τι ειναι αυτο?? , Τhe Graduate School of Management , The University of Sydney , Ranking no 30 University in all over the world, Οxford no 22)..
Και εφοσον μιλας οτι παω με το Μετρο.. Δεν εχω προβλημα..
(Μαλλον μιλας για λεφτα)..Ουτε εχω κολλημα με αυτα..
Ετυχε να εχω πατερα υδραυλικο που βγαζει 200 Εuro/ημερα..
Τα λεφτα για εξω τα μαζεψα μονος μου..
Εχω κανει Καρδαμαινα Κω (1989-1990) Πεζικο Παραμεθοριο.
Κυπρο 6 μηνες (Σερβιτορος)..
Εχω παρει Ελληνες ...απλως τις βαρεθηκα(ολο γκρινια) και το γυρισα ..
σε Ρωσιδες,Τσεχες , Σουηδεζες ..
Αυστραλια εχω κανει 5 χρονια ..(Royal Reserve Army 2nd LT ..Τι ειναι??_) ..Δ
Sydney, Bραζιλιανα.., Γερμανιδα, Νορβηγιδα , Ρωσιδα..κτλ..
Εχω παει Μπαχρειν(Μαναμα), Φιλιππινες(Μακατι), Ολλανδια(Αμστερνταμ ), Μαλαισια,
Δανια, Σουηδια..
Τι μας τι λες ..
Αντε πολυ φορα πηρες..
Τι θες να σου πω τωρα..
Ποσα τετραγωνικα σπιτι εχω ..κτλ
χεσε μας
Κατέληξες σε αυτό ακριβώς που σε οδήγησα... Εσύ είπες ότι σίγουρα δεν θα τη γαμούσες... Νύσταξες μάλλον....Kι εσύ πως είσαι τόσο σίγουρος... δεν με ξέρεις καν ;)
Κι αν σου κάτσει;;;;;;;;;εχει πλακα να ψαχνεις το "τζοκερ"...
Το να βαλω εναν κωλο αβαταρ κ να πω οτι ειναι της γκομενας μου ειναι πολυ ευκολο...θες να στο αποδειξω ή μηπως να σου βαλω της γκομενας μου ??? Ο καθεις το παιζει οτι θελει...το προβλημα ειναι οταν δεν το παιζει κ ειναι...περνα σε μιση ωρα κ κατι απ'τον πλουταρχο να δεις το κεντρικο αμαξι επανω στην πορτα...κ θα καταλαβεις...τι ειναι κ τι δεν ειναι...Οταν έβλεπες και συ και ο κουμπάρος σου το κωλαράκι της στο αβατάρ μου άλλα λέγατε..... Αλλά ας μην το συνεχίσουμε άλλο..... Ο καθείς το παίζει ότι θέλει... Αλλος το παίζει θεός, άλλος το παίζεις με την παλάμη του και άλλος απλά ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ
Κατέληξες σε αυτό ακριβώς που σε οδήγησα... Εσύ είπες ότι σίγουρα δεν θα τη γαμούσες... Νύσταξες μάλλον....
Φιλαρακι δεν ψηνομαι να "γινω" μεσα απ'το "τζοκερ"...γεννηθηκα ετοιμος κ φτιαγμενος...τωρα απλα τα ζω στο απογειο,με ή χωρις "τζοκερ-ακι"!!!Κι αν σου κάτσει;;;;;;;;;
Το να βαλω εναν κωλο αβαταρ κ να πω οτι ειναι της γκομενας μου ειναι πολυ ευκολο...θες να στο αποδειξω ή μηπως να σου βαλω της γκομενας μου ??? Ο καθεις το παιζει οτι θελει...το προβλημα ειναι οταν δεν το παιζει κ ειναι...περνα σε μιση ωρα κ κατι απ'τον πλουταρχο να δεις το κεντρικο αμαξι επανω στην πορτα...κ θα καταλαβεις...τι ειναι κ τι δεν ειναι...
*σημειωση...αν δεν φτανεις ουτε τη ζαντα στην αξια....μην κανεις καν τον κοπο ν'ασχοληθεις..απλα γκαζωσε κ πηγαινε παρακατω!!!
Εσύ το είπες αυτό.... οχι εγώ.... Και εάν κατάφερα κάτι είναι μέσα σε 15 λεπτά να προκαλέσω τον κομπλεξισμό όλων εδώ μέσα που σουλατσάρουν 2 η ώρα γιατί δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν με τη μίζερη ζωή τους. Εκτός από έναν πιτσιρικά που έχει πολύ περισσότερες προοπτικές από όλους τους μπάσταρδους κλώνους που κατα καιρούς εμφανίζονται εδώ μέσα υποδυόμενοι το ένα ή το άλλο περιμένοντας καρτερικά να λάβουν το όσκαρ της ανοικτής παλάμης γιατί απλά μόνο αυτό ειναι ικανοί να αναζητήσουν......Καθεστε και ασχολειστε με τυχαια τυπακια που λενε οτι γαμησαν μια γκομενα απο το bourdela.com γιατι νομιζουν οτι καταφεραν κατι.
Το να βαλω εναν κωλο αβαταρ κ να πω οτι ειναι της γκομενας μου ειναι πολυ ευκολο...θες να στο αποδειξω ή μηπως να σου βαλω της γκομενας μου ??? Ο καθεις το παιζει οτι θελει...το προβλημα ειναι οταν δεν το παιζει κ ειναι...περνα σε μιση ωρα κ κατι απ'τον πλουταρχο να δεις το κεντρικο αμαξι επανω στην πορτα...κ θα καταλαβεις...τι ειναι κ τι δεν ειναι...
*σημειωση...αν δεν φτανεις ουτε τη ζαντα στην αξια....μην κανεις καν τον κοπο ν'ασχοληθεις..απλα γκαζωσε κ πηγαινε παρακατω!!!
ελα ντε....τελικα ειμαι Θεος ? ιδου η απορια...Θεός είναι όποιος έχει το πιο ακριβό αυτοκίνητο;
Μη μου το πείτε αυτό διότι τότε λογικά θα υπάρχει θεός ενώ εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει και θα πρέπει να μεταφερθεί η συζήτηση σε άλλο θρεντ
Εφόσον είναι χρυσή θα σε πάρω από πίσω να στην κλέψω......*σημειωση...αν δεν φτανεις ουτε τη ζαντα στην αξια....μην κανεις καν τον κοπο ν'ασχοληθεις..απλα γκαζωσε κ πηγαινε παρακατω!!!
Εσύ το είπες αυτό.... οχι εγώ.... Και εάν κατάφερα κάτι είναι μέσα σε 15 λεπτά να προκαλέσω τον κομπλεξισμό όλων εδώ μέσα που σουλατσάρουν 2 η ώρα γιατί δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν με τη μίζερη ζωή τους.
Μηπως δεν εχεις κι εσυ κατι καλυτερο να κανεις στις 2+ ? Μηπως κ η δικη σου ζωη ειναι λιγο μιζερη ?Εσύ το είπες αυτό.... οχι εγώ.... Και εάν κατάφερα κάτι είναι μέσα σε 15 λεπτά να προκαλέσω τον κομπλεξισμό όλων εδώ μέσα που σουλατσάρουν 2 η ώρα γιατί δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν με τη μίζερη ζωή τους. Εκτός από έναν πιτσιρικά που έχει πολύ περισσότερες προοπτικές από όλους τους μπάσταρδους κλώνους που κατα καιρούς εμφανίζονται εδώ μέσα υποδυόμενοι το ένα ή το άλλο περιμένοντας καρτερικά να λάβουν το όσκαρ της ανοικτής παλάμης γιατί απλά μόνο αυτό ειναι ικανοί να αναζητήσουν......
αντε γεια σε όσους ολους ξεκινούν σοβαρή συζήτηση σε ένα θρεντ όπου όλες οι ελληνίδες ξυλλήβδην θεωρούντια ελεεινές.......
Εμένα με ξύπνησε η γκόμενά μου να αρχίσω τα γαμωσταυρίδια σε αυτούς που θέλουν να μου κάνουν την γκόμενα μίζερη όπως την πάρτη τουε....Χμμμ.... ξέρεις είσαι κι εύ εδώ... αλλά φαντάζομαι αυτό δεν πιάνει ε?
Εσύ το είπες αυτό.... οχι εγώ.... Και εάν κατάφερα κάτι είναι μέσα σε 15 λεπτά να προκαλέσω τον κομπλεξισμό όλων εδώ μέσα που σουλατσάρουν 2 η ώρα γιατί δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν με τη μίζερη ζωή τους. Εκτός από έναν πιτσιρικά που έχει πολύ περισσότερες προοπτικές από όλους τους μπάσταρδους κλώνους που κατα καιρούς εμφανίζονται εδώ μέσα υποδυόμενοι το ένα ή το άλλο περιμένοντας καρτερικά να λάβουν το όσκαρ της ανοικτής παλάμης γιατί απλά μόνο αυτό ειναι ικανοί να αναζητήσουν......
αντε γεια σε όσους ολους ξεκινούν σοβαρή συζήτηση σε ένα θρεντ όπου όλες οι ελληνίδες ξυλλήβδην θεωρούντια ελεεινές.......