Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Στα γκομενικα ... για να μαθεις να ριχνεις καλες γκομενες
πρεπει να βρεθεις πλαι σε κάποιον που οντως το πετυχαινει ωστε να
δεις τι ακριβως κανει.

Οσοι έχετε προβλημα σε αυτον τον τομεα.... ξεγραψτε για ενα διαστημα
οσους μιζερους και ηττοπαθεις -μπακουρηδες φιλους εχετε ειναι κακη επιρροη.
Βρειτε αυτον που ειπα πιο πανω...

:rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
η βιλμα φοραει μπραζιλιαν μαγιο μεσα απο τα ρουχα οσο μαγειρευει στη λεμοντ κ μετα παει κατευθειαν yabanaki κ ξεχειλιζουν οι πατσες κ τα βαθουλωματα  :)

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ΠΣΣΣΣΣΣ... πολυ cult επαγκελμα δικε μου,,, :rockon: :rockon: :rockon: πλανοδιος πολιτης λαχειον και μπουρδελιαρης και εσυ παιδι της πιατσας σαν να λεμε.. φυσικα και ειναι μεγαλη λαμογια, αλλα απο κατι τετοιες κουτοπονηρες τι περιμενεις????  ξεφτυλισμενες,απαξιωμενες,τρισαθλιες,ελεηνες.. κατα τα αλλα ειμαστε αυτοδιαχειριχομενες, ανεξαρτητε , φεμηνιστριες  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

οι ελλεηνιδες ειναι του κωλου φεμινιστριες.παντα τις μαγκιες τις κανουν με τις πλατες των αλλων.λιγες μονο ειναι αυτθεντικες μαγκιτισσες,και κατα πασα πιθανοτητα ειναι και καταλληλες για σχεση.ελαχιστες ομως.

Συνημμένα

• feminism1.jpg
    feminism1.jpg
    66,2 KB · Εμφανίσεις: 41

Επισκέπτης
Στα γκομενικα ... για να μαθεις να ριχνεις καλες γκομενες
πρεπει να βρεθεις πλαι σε κάποιον που οντως το πετυχαινει ωστε να
δεις τι ακριβως κανει.

Οσοι έχετε προβλημα σε αυτον τον τομεα.... ξεγραψτε για ενα διαστημα
οσους μιζερους και ηττοπαθεις -μπακουρηδες φιλους εχετε ειναι κακη επιρροη.
Βρειτε αυτον που ειπα πιο πανω...

Το απλο καμακι εχει πεθανει.... το χω πει εδω και 2-3 μηνες...
εκτος και αν πεσεις διπλα σε καποιον που ειναι μαεστρος και μαθεις απο εκει
οχι πουαδες ομως και μαλακιες... να βγαινετε εξω κ να βλεπεις οτι εχει αποτελεσμα...
οχι να σε κοροιδευει.

Και βρε πανηλιθιε ο καζανοβα γιατι να σε παρει μαζι του να κινδυνευει να του χαλασεις και την εικονα? Για φιλανθρωπικους λογους? :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
η βιλμα φοραει μπραζιλιαν μαγιο μεσα απο τα ρουχα οσο μαγειρευει στη λεμοντ κ μετα παει κατευθειαν yabanaki κ ξεχειλιζουν οι πατσες κ τα βαθουλωματα  :)

+ χορεύω στις μπάρες κ πάω διακοπές κ φωνάζω μυκονοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςς  :tits2:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μονο ενας ηλιθιος θα απαντουσε σε καποιον που τον αποκαλει πανηλιθιο.
Οποτε θα μεινεις με την απορια...

Επισκέπτης
Μονο ενας ηλιθιος θα απαντουσε σε καποιον που τον αποκαλει πανηλιθιο.
Οποτε θα μεινεις με την απορια...

Θικτηκες πουλακι μου?
Πες απλα οτι ειπες μια μαλακια και τελειωνει το ζητημα
Βλαμμενε. Ουτε για το Σουπερ Κατερινα δεν θα εκανες εσυ αρθρογραφος. Ουστ.

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Boldemort σιγα μην αλλαξουμε και φιλους για να βγαλουμε γκομενα :jerking:. Εξαρταται τι φιλους εννοεις βεβαια..αν φιλοι σημαινουν τους εχω για να καμακωνω χωρις να μαι μπακουρι στο μπαρ, οκ πασο..
Απο την αλλη ειναι τραγικο να μιμεισαι καποιον αλλο για να ριξεις γκομενα σαν να μην εχεις προσωπικοτητα και σιγουρα δεν θα το κανεις καλα γιατι απλα δεν εισαι ο αυτος ο αλλος! ειναι θεμα ταιμινγκ,τυχης και εμπειριας εκτος απ τα φραγκα και την εμφανιση.Δεν υπαρχει συνταγη ουτε μαθαινεται με σεμιναρια πως να καμακωσεις αγνωστη γκομενα σε αγνωστο μερος οπως διατυμπανιζουν καπιοι φελλοι για να βγαλουν φραγκα  :2funny: οποιος το ψαχνει παραπανω και χαλιεται,απλα get a life..  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Eσυ στηριξου στην τυχη.
Καποιος αλλος θελει να στηριζεται στην ικανοτητα ομως.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
Boldemort σιγα μην αλλαξουμε και φιλους για να βγαλουμε γκομενα :jerking:. Εξαρταται τι φιλους εννοεις βεβαια..αν φιλοι σημαινουν τους εχω για να καμακωνω χωρις να μαι μπακουρι στο μπαρ, οκ πασο..
Απο την αλλη ειναι τραγικο να μιμεισαι καποιον αλλο για να ριξεις γκομενα σαν να μην εχεις προσωπικοτητα και σιγουρα δεν θα το κανεις καλα γιατι απλα δεν εισαι ο αυτος ο αλλος! ειναι θεμα ταιμινγκ,τυχης και εμπειριας εκτος απ τα φραγκα και την εμφανιση.Δεν υπαρχει συνταγη ουτε μαθαινεται με σεμιναρια πως να καμακωσεις αγνωστη γκομενα σε αγνωστο μερος οπως διατυμπανιζουν καπιοι φελλοι για να βγαλουν φραγκα  :2funny: οποιος το ψαχνει παραπανω και χαλιεται,απλα get a life..  
Πολύ σωστός.....

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εμενα μου φερνει στο μυαλο ενα τυπο που ειδα σε thread του σαιτ που πουλουσε τετοια ικανοτητα με σεμιναρια.Ειχε και επιδειξεις σε βιντεο προφανως στημενες.Μιλαμε ηταν πιο γελοιος και απο τα πιο καφροπεσιματα που μπορεις να κανεις σε ελλεηνιδα με τα φιλαρακια σου  :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εμενα μου φερνει στο μυαλο ενα τυπο που ειδα σε thread του σαιτ που πουλουσε τετοια ικανοτητα με σεμιναρια.Ειχε και επιδειξεις σε βιντεο προφανως στημενες.Μιλαμε ηταν πιο γελοιος και απο τα πιο καφροπεσιματα που μπορεις να κανεις σε ελλεηνιδα με τα φιλαρακια σου  :cheesy:

Ενταξει αγορι μου εχεις δικιο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Εμένα μου είπε ότι με βλέπει σαν φίλο μία που μου μιλούσε ένα μήνα στο ίντερνετ. Αυτό πώς σας φαίνεται;

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Εμένα μου είπε ότι με βλέπει σαν φίλο μία που μου μιλούσε ένα μήνα στο ίντερνετ. Αυτό πώς σας φαίνεται;

κλασσικη πουτανια ελλεηνιδας.μια ελλεηνιδα μπορει να κανει τα παντα μαζι σου,αλλα να σε βλεπει σαν φιλο,αναλογα με το τι συμφερον εχει.η μονη διαφορα μιας ελλεηνιδας με μια πουτανα ειναι οτι η πουτανα σε σεβεται,και συνηθως περνας καλα :zfuck:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
κλασσικη πουτανια ελλεηνιδας.μια ελλεηνιδα μπορει να κανει τα παντα μαζι σου,αλλα να σε βλεπει σαν φιλο,αναλογα με το τι συμφερον εχει.η μονη διαφορα μιας ελλεηνιδας με μια πουτανα ειναι οτι η πουτανα σε σεβεται,και συνηθως περνας καλα :zfuck:
Ακριβώς! Γιατί αν δεν είναι πουτανιά να σου σκάει χαμόγελα, να σου κάνει χάδια, να σου λέει κοπλιμέντα για την εμφάνισή σου, να παραδέχεται ακόμα και ότι της αρέσεις και στο τέλος να σου ρίχνει άκυρο, τότε ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τον Λάζαρο να ακούτε. :rockon: :rockon: :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ΠΣΣΣΣΣΣ... πολυ cult επαγκελμα δικε μου,,, :rockon: :rockon: :rockon: πλανοδιος πολιτης λαχειον και μπουρδελιαρης και εσυ παιδι της πιατσας σαν να λεμε..

Μονο μπουρδελιαρη δεν με λες αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...  :2funny:

Τι απειλη ?  :P
τι της ειπες....
Της ειπα να παει στην διευθυνση κρατικων λαχειων οπου θα εννημερωνα μερικους τι τρεχει και θα τα επαιρνα ουτως η αλλως
Σε καλο μου βγηκε που της το εξαργυρωσα εγω παντως  :sunglasses:

οτι θα της κοπανησει το κεφαλι με το κονταρι με τα κρατικα λαχεια

Δεν ειμαι με κονταρι  :birdman:

Υγ. σταματησα για λιγες μερες και η βαρεμαρα βαραει κοκκινο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom