trelopalaviaris78
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ειναι καλα κοριτσια οι ελληνιδεσ τιμανε τα λεφτακια τους...
φιλε καλως ηρθες,και για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεις τα οσα λεμε για τα ξεσαμαρωτα γαϊδουρια που λεγονται ελλεηνιδες.εισαι ενας πολυ τυχερος τυπος,μονο αυτο εχω να σου πω.για το εαυτο μου ελπιζω συντομα να φυγω εξωτερικο,και περα απο το ζητουμενο που ειναι η καλυτερες δουλειες,με νοιαζει και να κανω σχεσεις ΜΟΝΟ με ξενες.Μετα απο 4 χρονια τελειας σχεσης με Αμερικανα,(οπου δυστυχως επρεπε να γυρισει πισω γιατι η μανα της ειχε σοβαροτατα προβληματα υγειας),δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναγυρισω στα σκατα=ελλεηνιδες.
εχεις δικιο φιλε. πολυ λιγες ειναι οι εξαιρεσεις και στην κυπρο και στην ελλαδα. εχουνε και ενα αλλο πλεονεκτημα: βλεπεις το ιδιο προσωπο και το πρωι οταν ξυπνας,και ολη την υπολοιπη ημερα. αμα δεις την ελληνιδα ή την κυπρια αβαφτη,μαμισε τα. ασε που αμα κανουνε ενα παιδι,γινονται βουβαλια...
παιδια καλησπερα. ειμαι καινουργιος,απο Κυπρο. Δεν εχω παει ποτε μα ποτε στα μπουρδελα,-δεν κατηγορω εκεινους που πανε,απλα εγω δεν εχω παει ποτε-μονο μια φορα στα 14 μου πηγα για πλακα μ'ενα φιλο σε ενα στυλ κωλομπαρο που το λετε και εσεις εκει.Ηπιαμε ενα ποτο και φυγαμε.Τοτε. το 1993!!! Λοιπον, απλα επειδη βρηκα τυχαια το σαιτ σας ενω εψαχνα για τσατ σαιτς για κουβεντουλα, να πω οτι λατρευω το σεξ,αν και ειμαι πανω απο 180 κιλα. μ'αρεσει να γλυφω μουνακι, και να μου χυνει στο στομα. Μαρεσουν πολυ τα προκαταρκτικα. αν δεν κανω πρωτα την παρτενερ μου να χυσει με στοματικο,δεν την γαμαω.μ'αρεσει να τις βλεπω να σπαρταρανε στα χερια μου την ωρα που τελειωνουν,να με σπρωχνουν το κεφαλι να σταματησω και εγω να συνεχιζω γλυψιμο.με τρελλαινει να τισ τρελλαινω. ειμαι 33, ειμαι παντρεμενος με μια μουναρα 27 ετων απο τη Ουκρανια. Μην με ρωτησετε πως ειναι να εισαι με ελληνιδα Η κυπρια, επειδη δεν ξερω. μια δυο φορες σε πολυ νεαρη ηλικια εκανα σχεσι-τοτε δεν ειχε σεξ- και μετα τα παρατησα.γρηγορα σχετικα. απο τα 17 και μετα μονο με ξενες. οχι πουτανες και λοιπα. Κανονικες κοπελες. και λογω της δουλειας μου ερχομουνα σε επαφη με ξενες. Εχουνε πολλες διαφορες απο τις ελληνιδες και τις Κυπριες. Πρωτον, ειναι ευγευστες,δηλαδη το μουνακι τους και η κωλοτρυπιδα τους μυριζει φραουλες, ενω των κυπριων και των ελληνιδων-παντα συμφωνα με φιλους μου που βγαινουνε με τετοιες- βρωμαει σκατιλα και κατουριλα. Δευτερον, ειναι ατριχες και ξυρισμενες στο μουνακι και την κωλοτρυπιδα, ενω οι δικες μας μονι τριχα εχουνε και τιποτα αλλο. χερια,ποδια,μουνι,κωλο,πλατη,μουστακι, ελεος ρε παιδια! και μοσχομυριζουνε απο πανω μεχρι κατω. αφου να φανταστειτε η δικια μου εχει δυο παιδια,παραμενει μουναρος και αν κανει 2 μερες-που δεν κανει- να κανει μπανιο,δεν βρωμαει ουτε καν οι μασχαλες της. ενω οι ελληνιδες και οι κυπριες? πολλες φορες βαζουνε τοσο αρωμα το ενα πανω στο αλλο,που θελεις να ξερασεις. Εκτοσ του οτι ειναι απαιτητικες.πωωωωω πωωωω. ''η ανιψια μου-ή η φιλη της- αγορασε αυτο,εγω να μην παρω?'' Μετα παντρευονται. Μα η κουμπαρα μας αγορασε βιλα και μερσεντες,εμεις δεν θα παρουμε? αυτοι ειναι καλυτεροι απο μας? να παρουμε και εμεις δανειο και να παρουμε'' και καπως ετσι φτανουμε-οταν απλωνουμε το χερι μας εκει που δεν φτανει- στην σημερινη ελλαδα,οπου ολοι μα ολοι χρωστανε. ενω εγω: Ειμαι τυχερος. μπορω να παω οπου θελω-με εμπιστευεται πολυ- να ερθω οτι ωρα θελω, την εμπιστευομαι να παει οπου θελει.πολλες φορες της την επεσαν στυλ'' ο ανδρας σου ειναι χοντρος,ελα μαζι μου'' και αυτη τους απαντησε ''οσο χοντρος ειναι,αλλο τοσο μπομπα ειναι στο κρεββατι.με ικανοποιει πληρως. εξαλλου δεν απαταω ποτε. αισθανομαι τυχερος. αυτα μονο και καλωσηρθα στην παρεα σας.
και κατι αλλο: να ξερες ποσες κοπελες-πρωην συμμαθητριες της γυναικας μου μου λενε να τις βρω καποιον να παντρευτουνε,αλλα αντε.που να ρισκαρω τετοια πραγματα? ευκολο ειναι σημερα να ταιριαξει ενας ανθρωπος με εναν αλλον? αυτες ενταξει ειναι αγγυημενες για οικογενεια,αλλα το προβλημα ειναι να βρεθει καποιος που ειναι ετοιμος για ενα αλμα τετοιο οπως ειναι ο γαμος. εν πασει περιπτωση, ενας γαμος εχει περισοοτερες πιθανοτητες να πετυχει,αν η γυναικα ειναι ξενη.δεν ζητανε πολλα,να εχουνε ρουχα να φορανε και να'ναι γεματο το ψυγειο τους.αυτα μονο. ενω οι δικες μας...πωωωωω....εχεις δικιο φιλε. πολυ λιγες ειναι οι εξαιρεσεις και στην κυπρο και στην ελλαδα. εχουνε και ενα αλλο πλεονεκτημα: βλεπεις το ιδιο προσωπο και το πρωι οταν ξυπνας,και ολη την υπολοιπη ημερα. αμα δεις την ελληνιδα ή την κυπρια αβαφτη,μαμισε τα. ασε που αμα κανουνε ενα παιδι,γινονται βουβαλια...
ενταξει παντως,ολες οι γυναικες ατημελητες ειναι καποια στιγμη,δεν εχει σημασια.
πηδας απο το ενα θεμα στο αλλο ...σαν ελλ-ε-ηνιδα κανεις
φιλε δεν γνωριζω αν κοβεται-δεν μου εχει τυχη,αλλα πιστευω οτι αν πεσεις πανω σε αληθινη γυναικα που ξερει τι θελει και σαγαπαει,πιστευω οτι κοβεται.Ή τουλαχιστον θα κανεις το κεφι σου με κολ γκερλ μια φορα το διμινο,δωρο στον εαυτο σου.αλλα το μπουρδελο κοβεται πιστευω σχετικα ευκολα,αν βρεισ γυναικα που να εποικοινωνει μαζι σου σε αλλη συχνοτητα,και ας μην σου δινει μουνι καθε μερα. τωρα ξερω οτι νομιζεις σου μιλαω σαν εξωγηινος και σου λεω ακαταλαβιστικα,αλλα πιστεψε με εμενα μου συμβαινει...το θεμα ειναι οτι και να παντρευτει καποιος κοβεται η πιατσα και το πορνιασμα???????
και κατι αλλο: να ξερες ποσες κοπελες-πρωην συμμαθητριες της γυναικας μου μου λενε να τις βρω καποιον να παντρευτουνε,αλλα αντε.που να ρισκαρω τετοια πραγματα? ευκολο ειναι σημερα να ταιριαξει ενας ανθρωπος με εναν αλλον? αυτες ενταξει ειναι αγγυημενες για οικογενεια,αλλα το προβλημα ειναι να βρεθει καποιος που ειναι ετοιμος για ενα αλμα τετοιο οπως ειναι ο γαμος. εν πασει περιπτωση, ενας γαμος εχει περισοοτερες πιθανοτητες να πετυχει,αν η γυναικα ειναι ξενη.δεν ζητανε πολλα,να εχουνε ρουχα να φορανε και να'ναι γεματο το ψυγειο τους.αυτα μονο. ενω οι δικες μας...πωωωωω....
Αυτό ίσχυε παλαιότερα στην δεκαετία του '90, τότε που τα πράγματα ήταν πιο αγνά και απονήρευτα. Τώρα πια χρειάζεται εξονυχιστικό τσεκάρισμα εαν το ρωσιδάκι σου δεν έχει διαβρωθεί στον χαρακτήρα της από την κατήχηση περί δικαιωμάτων τους εκ μέρους των ελεϊνίδων, Πρέπει κανείς να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός στις μέρες μας στην αλλοδαπή που θα παντρευτεί. Πρόλαβαν οι παππούδες , και τα αγρότια να μουντάρουν στα άβγαλτα κοριτσάκια του πρώην Σοβιέτ , και τώρα παλεύουμε με την νέα γενιά με λιγότερο αυθορμητισμό περισσότερη πονηράδα και απωθημένα να απαιτούν να γίνουν το ίδιο με τις ελεϊνίδες που βλέπουν. :s&m_
φιλε δεν γνωριζω αν κοβεται-δεν μου εχει τυχη,αλλα πιστευω οτι αν πεσεις πανω σε αληθινη γυναικα που ξερει τι θελει και σαγαπαει,πιστευω οτι κοβεται.Ή τουλαχιστον θα κανεις το κεφι σου με κολ γκερλ μια φορα το διμινο,δωρο στον εαυτο σου.αλλα το μπουρδελο κοβεται πιστευω σχετικα ευκολα,αν βρεισ γυναικα που να εποικοινωνει μαζι σου σε αλλη συχνοτητα,και ας μην σου δινει μουνι καθε μερα. τωρα ξερω οτι νομιζεις σου μιλαω σαν εξωγηινος και σου λεω ακαταλαβιστικα,αλλα πιστεψε με εμενα μου συμβαινει...
Οι Ελληνιδες που ανηκουν στο στυλ που μου αρεσει, δηλαδη 8αρια, 9αρια, 10αρια ειναι δυστυχως γυρω στο 20% μπορει να λεω και πολυ. Ας πουμε μπαινεις σε ενα κλαμπ ψαχνεις,ψαχνεις,ψαχνεις και λες "ε εχει 2-3 καλες εδω". Η τεραστια πλειοψηφια ειναι φολες που δε γυρναω να κοιταξω καν. Ουτως η αλλως και οι φολες την εχουν δει γκομεναρες και ριχνουν και αυτες για πλακα χυλοπιτες. Ασε που μια φολα μπορει να ριξει χυλοπιτα σε εναν εμφανισιμο η εστω να του το παιξει πολυ δυσκολη για να ανεβασει και την χαμηλη της αυτοεκτιμηση.
Γι'αυτο προσωπικα την πεφτω μονο σε 8αρια-9αρια-10αρια. Εχω φαει πολλες χυλοπιτες αλλα εχω γαμησει μονο ωραιες ελληνιδες μεχρι στιγμης. Λιγες αλλα ωραιες.
το τελευταίο από που προέκυψε ? ή εσύ το διαπίστωσες ?Το χειρότερο είδος είναι να βρίζεις ως μπάζο κάποια που δεν σου έκατσε, ενώ της την έπεσες εσύ.
^^
Λίγες αλλά ωραίες ενώ την πέφτεις σε πολλές.
Πιθανότατα δεν είσαι 8άρι-10άρι, αλλά αυτές κάθονται σε πιο μπάζα από αυτές. Στο λέω εφόσον κρίνεις καθαρά από θέμα εμφάνισης.
Αλλά από την άλλη, έτσι σ'αρέσει έτσι κάνεις.
Το χειρότερο είδος είναι να βρίζεις ως μπάζο κάποια που δεν σου έκατσε, ενώ της την έπεσες εσύ.