Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
29
Like
1.557
Πόντοι
1.720
Και μπορει να εμφανιστουν μερικες μερες σερι οπου δεν βλεπωουτε μια ωραια κοπελα που να μου κανει κλικ. Και απελπιζομαι σε απιστευτο βαθμο. Καπως ετσι πρεπει να ειναι οταν παθαινεις καταθλιψη.
Τωρα ας πουμε εχω να δω ωραια γκομενα απο την κυριακη το βραδυ. ξενερα

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
1) Το πολλες ειναι σχετικο πχ εχω φαει γυρω στις 20 με 30 χυλοπιτες μεχρι στιγμης στη ζωη μου που για μενα ειναι μεγαλος αριθμος.
2) Σε μπαζο δεν την εχω πεσει ποτε. Μονο σε καλες την πεφτω. Και αν φαω ακυρο εννοειται πως δεν τις αποκαλω μπαζα. Αυτο το ειπα γιατι εχω δει φιλους μου να τρωνε ακυρα απο φολες.Και μαλιστα αρκετες φορες :cheesy:
3) Για την εμφανιση μου δε μπορω να κρινω αν ειμαι 5αρι η 8αρι παντως αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι στις γκομενες η εμφανιση του αντρα μετραει ελαχιστα. Γενικα οπτικα αρεσω στις περισσοτερες κοπελες.
Το κυριοτερο απ'ολα ειναι ο προλογος.
 Γκομενες δεν τρωει ο πιο ομορφος αλλα ο πιο πονηρος και επιτηδειος πολυλογας. Ε και τα φραγκα φυσικα παιζουν ρολο, αλλα εγω αναφερομαι σε σεξ που προκυπτει λογω φυσικης ελξης, ανευ χρηματων δηλαδη.
:dancing:  :cool2: :thumbsup: ...οι τρείς λέξεις στο τέλος κάνουν και την διαφορά
πού ήσουν εσύ βρε ? τόσο καιρό  :rockon:

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
1) Το πολλες ειναι σχετικο πχ εχω φαει γυρω στις 20 με 30 χυλοπιτες μεχρι στιγμης στη ζωη μου που για μενα ειναι μεγαλος αριθμος.
2) Σε μπαζο δεν την εχω πεσει ποτε. Μονο σε καλες την πεφτω. Και αν φαω ακυρο εννοειται πως δεν τις αποκαλω μπαζα. Αυτο το ειπα γιατι εχω δει φιλους μου να τρωνε ακυρα απο φολες.Και μαλιστα αρκετες φορες :cheesy:
3) Για την εμφανιση μου δε μπορω να κρινω αν ειμαι 5αρι η 8αρι παντως αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι στις γκομενες η εμφανιση του αντρα μετραει ελαχιστα. Γενικα οπτικα αρεσω στις περισσοτερες κοπελες.
 Γκομενες δεν τρωει ο πιο ομορφος αλλα ο πιο πονηρος και επιτηδειος πολυλογας. Ε και τα φραγκα φυσικα παιζουν ρολο, αλλα εγω αναφερομαι σε σεξ που προκυπτει λογω φυσικης ελξης, ανευ χρηματων δηλαδη.

όσο πιο απλός είσαι στην προσέγγιση μιας κοπέλας, τόσο αυξάνουν οι πιθανότητες να κερδίσεις το ενδιαφέρον της. δε χρειάζεται πολύπλοκα πράγματα. 

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
το τελευταίο από που προέκυψε ? ή εσύ το διαπίστωσες ?

αυτό που λές δεν φαντάζομαι να ισχύει ,για το απλούστατο λόγο ότι δεν την πέφτουμε ποτέ μα ποτέ σε μπάζα ! πρέπει να είναι κανείς πολύ σκατοψύχης για συμπεριφερθεί όπως λές  ;) sweet Velv y :P

Όχι, γενικά το είπα το τελευταίο.
Ε μην πας παραπέρα, διάβασε λίγο το θρεντ εδώ και θα δεις τι λέω.

Συμφωνώ ότι δεν μετράει πολύ η εμφάνιση του άντρα σε πολλές περιπτώσεις. Φτάνει αυτό που θα δεις να σε καυλώνει.
Στους φίλους σου αντίστοιχα μπορεί να άρεσαν αυτές που εσύ αποκαλείς φόλες.

secretsupper

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό ίσχυε παλαιότερα στην δεκαετία του '90, τότε που τα πράγματα ήταν πιο αγνά και απονήρευτα.  Τώρα πια χρειάζεται εξονυχιστικό τσεκάρισμα εαν το ρωσιδάκι σου δεν έχει διαβρωθεί στον χαρακτήρα της από την κατήχηση περί δικαιωμάτων τους εκ μέρους των ελεϊνίδων, Πρέπει κανείς να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός στις μέρες μας στην αλλοδαπή που θα παντρευτεί. Πρόλαβαν οι παππούδες , και τα αγρότια να μουντάρουν στα άβγαλτα κοριτσάκια του πρώην Σοβιέτ , και τώρα παλεύουμε με την νέα γενιά με λιγότερο αυθορμητισμό περισσότερη πονηράδα και απωθημένα να απαιτούν να γίνουν το ίδιο με τις ελεϊνίδες που βλέπουν.  :s&m_2:

V for Vendetta...

φιλε εχεις πολυ λαθος. εγω μιλαω να πας εκει και να φερεις κοπελα ΑΠΟ ΕΚΕΙ και οχι να την βρεις εδω.εκει ειναι αλλιως τα πραγματα. εχω ζησει 5 χρονια εκει,και επετρεψε μου να ξερω καλυτερα. εχω ακομα 5 κοπελες-πρωην συμμαθητριες της γυναικας μου-που εχουνε τον ιδιο χαρακτηρα και μου ειπανε να βρω καποιον να φτιαξουνε οικογενεια. αλλα ειναι μια και μια.ολα τα εχουνε.ομορφες,χαρακτηρα απ'ολα. παιζει ρολο απο που ''ψωνιζεις'' αν την βριες απο εδω, τοτε θα εχεις προβλημα,επειδη ειναι μαθημενες αλλιως.εκει τα πραγματα ειναι διαφορετικα...

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
676
Πόντοι
3.015
φιλε εχεις πολυ λαθος. εγω μιλαω να πας εκει και να φερεις κοπελα ΑΠΟ ΕΚΕΙ και οχι να την βρεις εδω.εκει ειναι αλλιως τα πραγματα. εχω ζησει 5 χρονια εκει,και επετρεψε μου να ξερω καλυτερα. εχω ακομα 5 κοπελες-πρωην συμμαθητριες της γυναικας μου-που εχουνε τον ιδιο χαρακτηρα και μου ειπανε να βρω καποιον να φτιαξουνε οικογενεια. αλλα ειναι μια και μια.ολα τα εχουνε.ομορφες,χαρακτηρα απ'ολα. παιζει ρολο απο που ''ψωνιζεις'' αν την βριες απο εδω, τοτε θα εχεις προβλημα,επειδη ειναι μαθημενες αλλιως.εκει τα πραγματα ειναι διαφορετικα...

Μάλλον λανθάνεις εσύ πολύ, διότι λέμε ακριβώς το ίδιο - διότι έχω αρκετή εμπειρία στις πρώτες κοπέλες από το 'πρώην Ανατολικό μπλόκ' που μόλις είχαν έρθει εδώ 'άβγαλτες' δηλαδή σαν να ήταν ακριβώς οι περιπτώσεις που περιγράφεις. Οι χαρακτήρες τους ΔΕΝ είχαν προλάβει να διαβρωθεί και τον σέβονταν τον άντρα ΠΑΡΑ ΠΟΛΫ.   Έχεις δικιο βέβαια αν επισκευθεί κανείς τώρα την Φιλλιπούπολη θα δει στους δρόμους πανέμορφες κοπέλλες που οι ντόπιοι δεν τους δίνουν και υπερβολική σημασία και βεβαίως είναι 'μαθημένες' διαφορετικά.
Το ίδιο μου είπε και κολλητός μου που πήγε διακοπές στη Βάρνα και τόσο ενθουσιάστηκε η κοπέλα που γνώρισε εκεί,  από τον Έλληνα με την ζώη που περνούσανε και διασκεδάζανε μαζί (ακόμα και μπουζούκια στα σλάβικα) ώστε , παρότι η κοπέλα ενώ δεν ήταν 'κονομημένη', παρόλα αυτά δεν ήθελε να τον αφήσει να πληρώνει αυτός ως καβαλιέρος τις εξόδους τους. Ούτε καν ένα μικρό 'δωράκι' που έκρυψε στην τσάντα της δεν δέχθηκε και του το επέστρεψε πίσω.

V for Vendetta

kounoupis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
10
Πόντοι
1
για το οτι οι πιο πολλες φορανε brazilian τι εχετε να σχολιασετε;Και αυτες που δεν φορανε ειναι γιατι δεν βρισκουν ειτε γιατι εχουν κυτταριτιδα

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
για το οτι οι πιο πολλες φορανε brazilian τι εχετε να σχολιασετε;Και αυτες που δεν φορανε ειναι γιατι δεν βρισκουν ειτε γιατι εχουν κυτταριτιδα

Τύπε τα brazilian προσωπικά δεν με ενοχλούν. Με ενοχλεί το υφάκι "αναχαθειςαποδωαποτυχημενε" που παίρνουν όταν κάνεις να τις πλησιάσεις.

Επισκέπτης
συχαμενες τριασαθληες αγαμητες φλομπες.... παραθετω ενα σκληνικο που θημιθηκα της προαλες... ειμουνα everest με ενα φιλο μου και πιναμε τον καφε μας εδω στην γειτονια.. ξαφνικα μπαινει ενα βρωμοπουτανο να φτιαξει σαντουιτς που φορουσε απανω του μερα μεσημερι την αρτα και τα γιαννενα απο χρυσαφικα και κολιε+ το solarium που φενοτανε λες και εκανε 3 μηνες διακοπες στην ibiza + και αυτο το ξυνο απεσιο υφακι σαν να της εχουνε σερβιρει σκατα... ο φιλος μου που την κοιταει μου ειπε οτι αυτη μενει ενα στενο ποιο πανω και του χρωσταει 20 ευρο επιδει ειχε αγωρασει κατι απο το μαγαζι του που ειναι επισεις στην γειτονια και του ειχε αφισει φεσι ενα 20 αρικο κατα αλλα η μανταμ δεν ειχε να πλρωσει οταν ολο το μπλαζε style της ητανε πανακριβο. εγω τον μπριζωνω να παει να τα ζητισει ,αφου την πλησιαζει και της λεει οτι εχει αφισει υποληπο και οτι εχει ξεχασει να ερθει να το ξοφλυσει, η πουτανα αλαξε 100 χρωματα και απο μαυρο χρωμα που ειχε απο το solarium πηρε το χρωμα  :cussing: :cussing: :cussing:  Ομως φυσικα μια κυρια σαν και αυτη παντα εχει τον τροπο να ξεπληρωσει το χρεος της πριν φτασει  :pipa1: :pipa1: :pipa1: εκει..  παει πισω στο αμαξι που το οδηγουσε ενας πυρφορακος και αφου του τσεπωνει το 20 αρικο παει και το δινει στον φιλο μου... οι πυρφοροι καταστρεψαν η δεν καταστρεψαν τελικα την ελλαδα???
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τι να περιμένει κανείς απο πεοθυλαζουσες τσιμπουκοπνιχτρες ?

Έχω μια που μου συστησαν σε μαγαζι να παίξει λαχείο....
Η οποία πλήρωνε στην ώρα της τα πάντα για ένα μικρό διαστημα
Ξαφνικά δεν πλήρωνε τίποτα και για να θιξω  αυτούς που μου την συστήσουν δε μίλησα
Καποια στιγμή με κατάλαβε ένας (Φιλος της?) και μου έδωσε 100 ευρω για εκείνη ενώ μου πλήρωνε κάπου κάπου τα δικα της......
Μόλις το βλέπει η ¨κυρια¨ με φωνάζει και μου λέει .....
Δώσε μου τα εκατο και θα στα δώσω τον άλλο μήνα που θα πληρωθω
Πέρασαν 3 μήνες και με δούλευε και με τα γαμολαχεια που είμαι υποχρεωμένος να αγοράζω μιας και ειναι και ονομαστικά
Τα Λαχεια κόστισαν 40 ευρω κάθε φορά και αυτη μου έδινε μια 20 μια 10 μια 30 και είχαμε φτάσει ένα υπόλοιπο περι τα 280ευρω
Με πιάνει ο δικός της και μου λέει θα σου δώσω χρήματα μετα τις διακοπές
Στο καπάκι κερδίζει 2000 ευρω απο το λαχείο και πάω να της το εξάργυρωσω να πάρω και τα χρεωστουμενα όπως έπρεπε.
Έ λοιπον όχι μόνο δεν έδωσε ένα 10 ευρω για καφέ και την εξυπηρέτηση να της το εξάργυρωσω ( δεν ειμαι υποχρεωμενος να τα εξαργυρωνω κιολας) αλλα δεν ήθελε να πληρώσει και τα χρεωστουμενα η καριολα......

Της λεω θα τα εξοφλησεις όλα διαφορετικά θα πας στην υπηρεσία να το εξαργυρωσεις όπου θα έχω ενημερώσει τους αρμόδιους για το υπολοιπο που μου οφείλεις

Είχε το θράσος να μου ζητήσει πάλι το ιδιο νούμερο να της πάω απο Σεπτέμβρη.......
Αν ήταν στην μέση οι γνωστοι  θα την έστελνα και δεν θα της έδινα το γαμωλαχειο στο χερι

Επισκέπτης
χαχαχουχα δεν καταλαβα.. εσυ εχεις μαγαζι με λαχεια και σου συστησαν αυτη την πουτανα σαν πελατισα και ερχοτανε και σε φεσωνε?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
χαχαχουχα δεν καταλαβα.. εσυ εχεις μαγαζι με λαχεια και σου συστησαν αυτη την πουτανα σαν πελατισα και ερχοτανε και σε φεσωνε?
Όχι κορονακη δεν έχω μαγαζι
Πλανόδιος ειμαι .....

Απλα εκει έχω φίλους και επι πολλα χρόνια πελάτες και γιαυτο και ανεχτηκα την όλη φάση ....

Αλλα για πες μου δεν ήταν γαιδουρια ολο αυτο ?
Πήγε να μου κάνει μανούρα γιαυτα που μου όφειλε κιόλας μέχρι που την απείλησα και το βουλωσε

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
29
Like
1.557
Πόντοι
1.720

τα μαγιο εγιναν brazilian. οι κωλοι παρεμειναν ελληνικοι  :tooth: :tooth: :tooth:

Επισκέπτης
Πλανόδιος ειμαι .....

Απλα εκει έχω φίλους και επι πολλα χρόνια πελάτες και γιαυτο και ανεχτηκα την όλη φάση ....

Πήγε να μου κάνει μανούρα γιαυτα που μου όφειλε κιόλας μέχρι που την απείλησα και το βουλωσε

ΠΣΣΣΣΣΣ... πολυ cult επαγκελμα δικε μου,,, :rockon: :rockon: :rockon: πλανοδιος πολιτης λαχειον και μπουρδελιαρης και εσυ παιδι της πιατσας σαν να λεμε.. φυσικα και ειναι μεγαλη λαμογια, αλλα απο κατι τετοιες κουτοπονηρες τι περιμενεις????  ξεφτυλισμενες,απαξιωμενες,τρισαθλιες,ελεηνες.. κατα τα αλλα ειμαστε αυτοδιαχειριχομενες, ανεξαρτητε , φεμηνιστριες  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πλανόδιος ειμαι .....

Τι απειλη ?  :P
τι της ειπες....

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Τυποι! Μαλλον γ τις ελλεϊνηδες μπορει να φταιμε κ εμεις! Ειδα σκηνικο στην παραλια! 1 χαρα παληκαρακια! Να την πεφτουνε σε 3 ψιλομπαζακια κ να τρωνε πιτα ολκης! Μαλλον τις θεοποιησαμε μαγκες! Θα επανελθω επι του θεματος μετα το μπανιο!  :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τυποι! Μαλλον γ τις ελλεϊνηδες μπορει να φταιμε κ εμεις! Ειδα σκηνικο στην παραλια! 1 χαρα παληκαρακια! Να την πεφτουνε σε 3 ψιλομπαζακια κ να τρωνε πιτα ολκης! Μαλλον τις θεοποιησαμε μαγκες! Θα επανελθω επι του θεματος μετα το μπανιο!  :rockon: :rockon: :rockon:

Εχει πεσει κατακορυφα η ψυχολογια τους
κ την πεφτουνε σε μπαζα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Στα γκομενικα ... για να μαθεις να ριχνεις καλες γκομενες
πρεπει να βρεθεις πλαι σε κάποιον που οντως το πετυχαινει ωστε να
δεις τι ακριβως κανει.

Οσοι έχετε προβλημα σε αυτον τον τομεα.... ξεγραψτε για ενα διαστημα
οσους μιζερους και ηττοπαθεις -μπακουρηδες φιλους εχετε ειναι κακη επιρροη.
Βρειτε αυτον που ειπα πιο πανω...

Το απλο καμακι εχει πεθανει.... το χω πει εδω και 2-3 μηνες...
εκτος και αν πεσεις διπλα σε καποιον που ειναι μαεστρος και μαθεις απο εκει
οχι πουαδες ομως και μαλακιες... να βγαινετε εξω κ να βλεπεις οτι εχει αποτελεσμα...
οχι να σε κοροιδευει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom