Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 402 άτομα (3 μέλη και 399 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
καλη ειναι κι η αγαμια τυπε, σου μενουν λεφτα στην τσεπη, εμενα 80 ευρω μου εφυγαν τις τελευταιες 2 μερες  :headbang:
εγω εχω budget 900 ευρα για ενα χρονο...αντε να δυμε πως θα την βγαλουμε

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
:o :o :o :oκαυλες τυπε? :rockon:

παντα σε τετοια να σου φευγουν :rockon: :rockon: :rockon:

δικιο εχεις, λεφτα που ξοδεψα για τον πουτσο μου δεν τα εκλαψα ποτε  :rockon:  αν ημουν πλουσιος καθε μερα στις πουτανες θα ημουνα  :2funny:

εγω εχω budget 900 ευρα για ενα χρονο...αντε να δυμε πως θα την βγαλουμε

εσυ εισαι οργανωμενος, εχεις βγαλει ετησιο προυπολογισμο  :2funny:  ειναι πολυ μικρο το budget παντως  :-

edit: ειδικα για cgs δε φτανει με τιποτα, 1 φορα το τριμηνο θα γαμας?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπολντι σ εχει φαει η αγαμια παραδεξου το!

Ναι ενταξει. Επειδη απαντας χαλαρα εσενα δεν σε εχει φαει
μπραβο. Εγω χαιρομαι που δεν σε εχει φαει εσενα γιατι ετσι ξερω
πως τουλαχιστον εσυ δεν θα εισαι προβληματικος στην κοινωνια αυριο μεθαυριο
μακαρι να γαμας ειτε στα μπουρδελα ειτε αλλου τι με ενδιαφερει εμενα?

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
δικιο εχεις, λεφτα που ξοδεψα για τον πουτσο μου δεν τα εκλαψα ποτε  :rockon:  αν ημουν πλουσιος καθε μερα στις πουτανες θα ημουνα  :2funny:

εσυ εισαι οργανωμενος, εχεις βγαλει ετησιο προυπολογισμο  :2funny:  ειναι πολυ μικρο το budget παντως  :-
μας πιεζει ο γιωργακης τυπε :2funny:ασε που θα πεσω κατηγορια φετος :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
μας πιεζει ο γιωργακης τυπε :2funny:ασε που θα πεσω κατηγορια φετος :2funny:

Θα αρχισεις τις freelance και τα μπουρδελα τυπε? Ελα στα ωραια να βρεις την υγεια σου  :rockon:  τα cgs απαιτουν πολλα πορνοευρω  :S

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Θα αρχισεις τις freelance και τα μπουρδελα τυπε? Ελα στα ωραια να βρεις την υγεια σου  :rockon:  τα cgs απαιτουν πολλα πορνοευρω  :S
ασε τυπε πεφτω δυο κατηγοριες ...εσκορτακια επερνα :rockon:

δεν μπορει ο γιωργακης και ο καθε γιωργακης να με ριχνει κατηγορια :birdman:τοσο κοπο για αναριχιθω απο τα μπουρδελα και τα στουντιο στα εσκορτακια :birdman:και μου καταστρεφει τοσα χρονια δουλειας :birdman:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ασε τυπε πεφτω δυο κατηγοριες ...εσκορτακια επερνα :rockon:

δεν μπορει ο γιωργακης και ο καθε γιωργακης να με ριχνει κατηγορια :birdman:τοσο κοπο για αναριχιθω απο τα μπουρδελα και τα στουντιο στα εσκορτακια :birdman:και μου καταστρεφει τοσα χρονια δουλειας :birdman:

δεν θα κανεις κινηση με κανα μουνι απο τη σχολη τυπε?το μετανιωσες?ασε τις πουτανες για τους δυσμορφους σαν τον λαστ4λαιφ

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
δεν θα κανεις κινηση με κανα μουνι απο τη σχολη τυπε?το μετανιωσες?ασε τις πουτανες για τους δυσμορφους σαν τον λαστ4λαιφ
αυτα γινονται στην πορεια τυπε :dancing:και αν βγει τπτ :-αλλα εχω προνοησει οπως βλεπεις αν δεν βρω :sunglasses:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
αυτα γινονται στην πορεια τυπε :dancing:και αν βγει τπτ :-αλλα εχω προνοησει οπως βλεπεις αν δεν βρω :sunglasses:

γνωμη μου να φας τα 900 αλλου κ να το κυνηγησεις περισσοτερο ειδικα μεσω κοινης φοιτητοπαρεας.Με τις τανες βολευεσαι κ λαπαδιαζεις σαν αρσενικο

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
:jerking:εξω απ το σαιτ μας ρε αγαπουλη

πως πανε οι ηχογραφησεις σε τελειωμενα τζανκι γκιλφ του μεταξιου?θα σκασει προταση απο το στουντιο ατα σε λιγο πιστευω.Σε ζηλευω εχεις πολυ συναρπαστικη ζωη.Το πρωι σηκωνεις βαρακια διπλα στην μισοκοιμισμενη γιαγιακα σου κ το βραδυ μπουρδελοτσαρκες

man_with_babyface

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξερω ποσο πολυ και ποσο καλα γαμαει ο Boldemort
παντως σε αυτο που λεει για την συμπεριφορα των αντρων μεταξυ τους εχει δικιο
ο κλασσικος νεοελληνας μολις βρισκει γκομενα φευγει απο την αντροπαρεα και το τελευταιο που τον νοιαζει ειναι να γνωρισει φιλες της γκομενας του σε ελευθερους φιλους του
μολις χωρισει ξαφνικα αρχιζει και θυμαται την αντροπαρεα και παρακαλαει για επανασυνδεση

αλλα πειτε μου ρε παιδια ενα πραγμα στο οποιο ο νεοελληνας δεν κοιταει το προσωπικο του βολεμα και συμφερον, για να κοιταει να βρει και γκομενα στους φιλους του.
να μιλησουμε για λεφτα, για δουλεια, σε ολα ο καθενας κοιταζει μονο την προσωπικη του επιτυχια

οσοι αντρες εχουν σε μονιμη παρεα γκομενες το τελευταιο που τους ενδιαφερει ειναι να φερουν στην παρεα αλλο αρσενικο γιατι φοβουνται μην χασουν πιθανοτητες οι ιδιοι να γαμησουν

νομιζω πως στην εποχη και στην χωρα που ζουμε η μονη λυση για εναν αντρα που δεν εχει δημιουργησει σταθερη παρεα με γυναικες (δεν εννοω απλα γνωστες αλλα γυναικοπαρεα που θα εχει στενη συνδεση) ειναι να την πεφτει σε οσες περισσοτερες μπορει χωρις να περιμενει καμια βοηθεια απο κανεναν και καμια
το εχει γραψει και ο Lakis33 σε ενα αλλο θεμα
''θελει 150 προσπαθειες την ημερα για να σου κατσουν οι 2''
σιγουρα πολλοι δεν αντεχουν να την πεφτουν τοσο πολυ, ειτε γιατι πληγωνονται απο ενα σημειο και μετα, ειτε γιατι δεν μπορουνε καθε μερα που ξυπνανε να διαθετουν τοση ενεργεια για να προσεγγισουν καποια γυναικα στο ασχετο
δεν υπαρχει ομως αλλη λυση, τουλαχιστον στην ελλαδα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν ξερω ποσο πολυ και ποσο καλα γαμαει ο Boldemort
παντως σε αυτο που λεει για την συμπεριφορα των αντρων μεταξυ τους εχει δικιο
ο κλασσικος νεοελληνας μολις βρισκει γκομενα φευγει απο την αντροπαρεα και το τελευταιο που τον νοιαζει ειναι να γνωρισει φιλες της γκομενας του σε ελευθερους φιλους του
μολις χωρισει ξαφνικα αρχιζει και θυμαται την αντροπαρεα και παρακαλαει για επανασυνδεση

αλλα πειτε μου ρε παιδια ενα πραγμα το οποιο ο νεοελληνας δεν κοιταει το προσωπικο του βολεμα και συμφερον, για να κοιταει να βρει και γκομενα στους φιλους του.
να μιλησουμε για λεφτα, για δουλεια, σε ολα ο καθενας κοιταζει μονο την προσωπικη του επιτυχια

οσοι αντρες εχουν σε μονιμη παρεα γκομενες το τελευταιο που τους ενδιαφερει ειναι να φερουν στην παρεα αλλο αρσενικο γιατι φοβουνται μην χασουν πιθανοτητες οι ιδιοι να γαμησουν

νομιζω πως στην εποχη και στην χωρα που ζουμε η μονη λυση για εναν αντρα που δεν εχει δημιουργησει σταθερη παρεα με γυναικες (δεν εννοω απλα γνωστες αλλα γυναικοπαρεα που θα εχει στενη συνδεση) ειναι να την πεφτει σε οσες περισσοτερες μπορει χωρις να περιμενει καμια βοηθεια απο κανεναν και καμια
το εχει γραψει και ο Lakis33 σε ενα αλλο θεμα
''θελει 150 προσπαθειες την ημερα για να σου κατσουν οι 2''
σιγουρα πολλοι δεν αντεχουν να την πεφτουν τοσο πολυ, ειτε γιατι πληγωνονται απο ενα σημειο και μετα, ειτε γιατι δεν μπορουνε καθε μερα που ξυπνανε να διαθετουν τοση ενεργεια για να προσεγγισουν καποια γυναικα στο ασχετο

Για αυτο μια ζωη γαμανε μετριες... επειδη η γκομενα το βλεπει αυτο και το καταλαβαινει
το εκλαμβανει ως προβλημα στην αυτοπεποιθηση και την ασφαλεια και την ενοχλει.
Κουτοπονηρια ειναι αυτο δεν ειναι εξυπναδα διοτι αν εισαι πραγματικα εξυπνος θα φερεις τον καλυτερο
στην παρεα να δειξεις οτι ετσι δεν τον φοβασαι...

Μια ζωη χαρτινοι θα ειναι απλα μην χανετε χρονο πολυ σε συναναστροφες μαζι τους
να διαλεγετε ποιους εχετε στην παρεα. Αστους στον κοσμο τους πλεον οποιος δεν ειναι συνεργασιμος
παιρνει πουλο με την μια... μην κολλατε σε εναν φιλο τα χουμε ξαναπει αυτα φιλος δεν ειναι αυτος που
θα του φορτωσεις τα ψυχολογικα σου και αυτος τα δικα του αλλα αυτος που θα συνεργαστει
και θα βοηθησει ο ενας τον αλλον ωστε να κερδισουν λεφτα , γυναικες και οτι αλλο θελουν
επισης αμα διαπιστωσεις ζηλεια σε καποιο σημειο στειλτον επισης με την μια πρεπει να ειναι πολυ ζωο ο αλλος
για να ζηλευει οταν ο κοσμος εχει για ολους!!!!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Για αυτο μια ζωη γαμανε μετριες... επειδη η γκομενα το βλεπει αυτο και το καταλαβαινει
το εκλαμβανει ως προβλημα στην αυτοπεποιθηση και την ασφαλεια και την ενοχλει.
Κουτοπονηρια ειναι αυτο δεν ειναι εξυπναδα διοτι αν εισαι πραγματικα εξυπνος θα φερεις τον καλυτερο
στην παρεα να δειξεις οτι ετσι δεν τον φοβασαι...

Μια ζωη χαρτινοι θα ειναι απλα μην χανετε χρονο πολυ σε συναναστροφες μαζι τους
να διαλεγετε ποιους εχετε στην παρεα. Αστους στον κοσμο τους πλεον οποιος δεν ειναι συνεργασιμος
παιρνει πουλο με την μια... μην κολλατε σε εναν φιλο τα χουμε ξαναπει αυτα φιλος δεν ειναι αυτος που
θα του φορτωσεις τα ψυχολογικα σου και αυτος τα δικα του αλλα αυτος που θα συνεργαστει
και θα βοηθησει ο ενας τον αλλον ωστε να κερδισουν λεφτα , γυναικες και οτι αλλο θελουν
επισης αμα διαπιστωσεις ζηλεια σε καποιο σημειο στειλτον επισης με την μια πρεπει να ειναι πολυ ζωο ο αλλος
για να ζηλευει οταν ο κοσμος εχει για ολους!!!!
φλωρε

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σωστος

Υπαρχουν και αλλες αποψεις....

Να εχουν προσωπικα προβληματα, η εννοιες και να μην εχουν χρονο να ασχοληθουν....
Να εχουν καποιες ''φοβιες'' , η να μην μπορουν να διαχειριστουν αισθηματα και καταστασεις...
Να μην εχουν κυκλο γνωριμιων.... ωστε να βγαινουν, για να μπορεσουν να προσεγγισουν μια κοπελα.
(Εξω στον δρομο δεν ειναι ευκολο να μιλας σε αγνωστες στο ξεκαρφωτο... - Και στον εργασιακο χωρο επισης δεν ειναι καλο αυτο.
Ειδικα οταν εισαι και σε μια ηλικια - δεν μιλαμε για ηλικιες 17-22)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
τυπε μην πιστευεις τα γκαλοπ στην ελλαδα
ειναι οπως τα πολιτικα γκαλοπ που δινουν πασοκ νδ το πολυ 40% αλλα στις εκλογες παιρνουν 70%+   :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny:

Λες να είναι μεγαλύτερο το ποσοστό δλδ ε;  :grin:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Το να βρεις γκόμενα και να ξεκόβεις την παρέα σου είναι μεγάλη κατάντια και έχω σουτάρει άτομο π κάναμε παρέα για τέτοιο λόγο (δεν τον αποκαλώ καν φίλο, γιατί όποιος σ κάνει πέρα για γκόμενα δεν μπορεί να λέγεται φίλος). Με τον κολλητό μου πάντως το έχουμε σαν συμφωνία, ότι με όποιον παίζεται κάτι, θα κλείνει πάντα και έξοδο 2 με 2 για να βολεύεται και ο άλλος (ουσιαστικά να έχει την ευκαιρία να βολευτεί). Στο παρελθόν έχω δώσει πούλο σε γκόμενα, επειδή δεν γούσταρε το κολλητάρι μου και ήθελε να μας ξεκόψει.. Έλεος πια με την κάθε κακομαθημένη! Πρώτα φίλοι, μετά γκόμενες. Οι γκόμενες φεύγουν, οι φίλοι μένουν!

Όσο για τα πεσίματα σε όσες περισσότερες γυναίκες μπορείς, συμφωνώ με την προ'υ'πόθεση ότι είσαι Αθήνα (μιλάω πάντα για Ελλάδα), διότι αν είσαι σε μικρή πόλη και την έχεις πέσει σε πάρα πολλές και σε έχει χειλοπιτάρει η συντριπτική πλειοψηφία, ουσιαστικά έχεις γίνει και ρόμπα στα μάτια των άλλων(φυσικά μαθαίνεται στόμα με στόμα).. όποιος και αν πει ότι δεν νοιάζεται για τη γνώμη των άλλων είναι ψεύτης, διότι επηρεάζονται πάρα πολλοί τομείς της ζωής σου από τη φήμη π έχεις!

Και για να ξεκαθαρίσω δεν είναι ντοπή να φας χειλόπιτες, είναι μαγκιά! Απλά στα κλειστά ελληνικά μυαλά υπάρχουν προκαταλήψεις γι'αυτούς π κάνουν καμάκι, όπως και για κάποιον π θα βγει μόνος για τέτοιο σκοπό (κατευθείαν του περνάν ταμπέλα ψυχάκια αντικοινωνικού  ;)).
Θυμάμαι και μία πρόταση π είχε ο Λάκης33 σχετικά με το καμάκι και δήλωση π αντιπροσωπεύει τα πιστεύω του  μέσου Έλληνα σχετικά με το καμάκι και με πιάνουν τα γέλια!  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom