aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μπρος -πισω
μπρος -πισω
τυπε αυτο δεν ειναι καμακιΑμα δουλεψεις ετσι για 2 μηνες...
θα χουμε μαζειψει ολοι μαζι καμια 50αρια γνωστες
λες να υπαρχει θεμα στην μοιρασια για 5 που θα ειμαστε ?
(λεμε τωρα)
τυπε αυτο δεν ειναι καμακι
ειναι η συμμορια των 11
P.S τΙ ΠΟΥΑΔες και μαλακιες μια σχολη να ανοιξω και να το παιζω καθηγητης
θα χεστω στο ταλιρο ... λινουξ και μαλακιες ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
Χαχα πολύ στατιστική ανάλυση .....
Φλέρταρε μωρέ όπως σου έρθει και μην το σκέφτεσαι τόσο πολύ!
Αλλά αυτό το 10/1 που λες ποιος το ορίζει αν είναι αποτυχία;
Τι κάθεσαι και αγχώνεσαι; Πρέπει να πιάσεις κάποιο ποσοστό; Ή να δώσεις εξετάσεις σε κάποιον;
Στα παπάρια σου.
Αν αυτή που θα πιάσεις ΑΞΙΖΕΙ δεν είναι καθόλου αποτυχία.
Αποτυχία είναι να είσαι κότα και να μην δοκιμάζεις ποτέ. Ή να φλερτάρεις πολύ άτσαλα (σαν απελπισμένος, κάφρος, λιγούρης κτλ)
Ωραίο είναι το φλερτ, ένα παιχνίδι είναι.
Δεν είναι ποσοστά.
Μπορεί κάποιος να έχει 1/1 και η γκόμενα να μην λέει .....
Τι διάολο, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ παίζουμε;
ε εισαι τυπος λεμεΕγω το οριζω οτι ειναι αποτυχια και θα αιτιολογησω την σκεψη μου.
Οταν εγω την επεφτα σε 10 μεσα σε μια βδομαδα για να καταληγω να παρω 1 ΜΣΝ
Μετα ημουν εκνευρισμενος σχετικα και κουρασμενος... επομενως εχανα και αυτο που πηρα.
Θα πρεπει να μοιραστει το φορτιο!!! Παντου γινεται αυτο ακομη και στο ιντερνετ αν υπαρχει ενας σερβερ
που πρεπει να εξυπηρετησει 1000 ατομα με μικρο ευρος ζωνης θα χρειαστει αλλους 2 για να υπάρχει καλυτερη ποιοτητα υπηρεσιων
στους χρηστες και να μην αργει αυτος ο 1 να απαντησει επειδη δουλευει μονος του!!!!! Ετσι και στο καμακι εστω οτι εσυ την πεφτεις σε 10 για να παρεις 1 μετα δεν μπορεις να προσφερεις ποιοτητα υπηρεσιας στην γκομενα γιατι? Γιατι εισαι κουρασμενος.
Επομενως πρεπει να υπάρχει coordinate scheme
Boldemort αυτό π αναφέρεις δεν είναι φιλία! Η φιλιά είναι συναίσθημα από τα πιο δυνατά, δεν είναι θέμα λογικής π λες και συμφέροντος.. όπου μπαίνει πρώτα το συμφέρον δεν μπορεί να υπάρξει φιλία, αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Για να δημιουργηθεί φιλία σημαντικά είναι 3 πράγματα για μένα και σηγκεκριμένα, χημεία, καλή ανατροφή από την οικογένεια (με την έννοια ότι ξέρεις να συμπεριφέρεσαι στις περιστάσεις, δεν ξεχνάς αυτόν π σ βοήθησε, δεν παίζεις πουστιές και δεν μαχαιρώνεις πισώπλατα και δεν κάνεις γυναικουλιές) και οι δυσκολίες π έχετε μοιραστεί και περάσει μαζί, οι οποίες δυναμώνουν τη μεταξύ σας σχέση.
Ο πραγματικός φίλος θα σ βοηθήσει σε ότι περνάει από το χέρι του, δεν λέω να παρατήσει ότι έχει να κάνει και να ασχοληθεί με σένα ανά πάσα στιγμή,καθώς αυτά είναι μλκιες.. Απλά θα είναι κοντά σ σε κάποιο σοβαρό πρόβλημα που θα σου προκύψει και φυσικά δεν εννοώ κάποια χειλόπιτα από πέσιμο ή μια γκόμενα π σ έφτυσε για τον τάδε λόγο ως σοβαρό πρόβλημα!
ρε φερτην μεσα με το ζορι
θελω μποκολη για συνεργατη και απολυτο αρσενικο.
Ειστε μεσα απο τωρα
θα κανουμε ενα ΤΙΜ.... ω ρε μανα μου!!!
Εγω το οριζω οτι ειναι αποτυχια και θα αιτιολογησω την σκεψη μου.
Οταν εγω την επεφτα σε 10 μεσα σε μια βδομαδα για να καταληγω να παρω 1 ΜΣΝ
Μετα ημουν εκνευρισμενος σχετικα και κουρασμενος... επομενως εχανα και αυτο που πηρα.
Θα πρεπει να μοιραστει το φορτιο!!! Παντου γινεται αυτο ακομη και στο ιντερνετ αν υπαρχει ενας σερβερ
που πρεπει να εξυπηρετησει 1000 ατομα με μικρο ευρος ζωνης θα χρειαστει αλλους 2 για να υπάρχει καλυτερη ποιοτητα υπηρεσιων
στους χρηστες και να μην αργει αυτος ο 1 να απαντησει επειδη δουλευει μονος του!!!!! Ετσι και στο καμακι εστω οτι εσυ την πεφτεις σε 10 για να παρεις 1 μετα δεν μπορεις να προσφερεις ποιοτητα υπηρεσιας στην γκομενα γιατι? Γιατι εισαι κουρασμενος.
Επομενως πρεπει να υπάρχει coordinate scheme
θελω μποκολη για συνεργατη και απολυτο αρσενικο.
Ειστε μεσα απο τωρα
θα κανουμε ενα ΤΙΜ.... ω ρε μανα μου!!!
τυπε φταιει μαλλον το γ
ετσι γουσταρουν καμακι οι γκομενες δικε μου
Boldemort αυτό π αναφέρεις δεν είναι φιλία! Η φιλιά είναι συναίσθημα από τα πιο δυνατά, δεν είναι θέμα λογικής π λες και συμφέροντος.. όπου μπαίνει πρώτα το συμφέρον δεν μπορεί να υπάρξει φιλία, αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Για να δημιουργηθεί φιλία σημαντικά είναι 3 πράγματα για μένα και σηγκεκριμένα, χημεία, καλή ανατροφή από την οικογένεια (με την έννοια ότι ξέρεις να συμπεριφέρεσαι στις περιστάσεις, δεν ξεχνάς αυτόν π σ βοήθησε, δεν παίζεις πουστιές και δεν μαχαιρώνεις πισώπλατα και δεν κάνεις γυναικουλιές) και οι δυσκολίες π έχετε μοιραστεί και περάσει μαζί, οι οποίες δυναμώνουν τη μεταξύ σας σχέση.
Ο πραγματικός φίλος θα σ βοηθήσει σε ότι περνάει από το χέρι του, δεν λέω να παρατήσει ότι έχει να κάνει και να ασχοληθεί με σένα ανά πάσα στιγμή,καθώς αυτά είναι μλκιες.. Απλά θα είναι κοντά σ σε κάποιο σοβαρό πρόβλημα που θα σου προκύψει και φυσικά δεν εννοώ κάποια χειλόπιτα από πέσιμο ή μια γκόμενα π σ έφτυσε για τον τάδε λόγο ως σοβαρό πρόβλημα!