Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το να βρεις γκόμενα και να ξεκόβεις την παρέα σου είναι μεγάλη κατάντια και έχω σουτάρει άτομο π κάναμε παρέα για τέτοιο λόγο (δεν τον αποκαλώ καν φίλο, γιατί όποιος σ κάνει πέρα για γκόμενα δεν μπορεί να λέγεται φίλος). Με τον κολλητό μου πάντως το έχουμε σαν συμφωνία, ότι με όποιον παίζεται κάτι, θα κλείνει πάντα και έξοδο 2 με 2 για να βολεύεται και ο άλλος (ουσιαστικά να έχει την ευκαιρία να βολευτεί). Στο παρελθόν έχω δώσει πούλο σε γκόμενα, επειδή δεν γούσταρε το κολλητάρι μου και ήθελε να μας ξεκόψει.. Έλεος πια με την κάθε κακομαθημένη! Πρώτα φίλοι, μετά γκόμενες. Οι γκόμενες φεύγουν, οι φίλοι μένουν!
Συμφωνω απολυτα και ειμαι ιδιας αποψεως κι εγω.....

Σε βρισκω πολυ σωστο και μετρημενο... Μπραβο σου !!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

εγω τουλαχιστον τα ψυχολογικα μου τα
αντιμετωπιζω μονος μου δεν τα φορτωνω σε κανεναν κολλητουλι  :smitten:

"κολλητε μουυυυ σωσε με εχω προβληματαααα με εγραψε η γκομενα μου ή νιωθω οτι δεν ειμαι αρκετα ικανος να βρω δουλεια και γκομενα"

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ενταξει δεν λεω ωρες ωρες και η ψυχολογικη στηριξη ειναι η σημαντικοτερη απο ολες
αλλα ας κουλαρουμε λιγο ολοι μαζι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σωστος

Υπαρχουν και αλλες αποψεις....

Να εχουν προσωπικα προβληματα, η εννοιες και να μην εχουν χρονο να ασχοληθουν....
Να εχουν καποιες ''φοβιες'' , η να μην μπορουν να διαχειριστουν αισθηματα και καταστασεις...
Να μην εχουν κυκλο γνωριμιων.... ωστε να βγαινουν, για να μπορεσουν να προσεγγισουν μια κοπελα.
(Εξω στον δρομο δεν ειναι ευκολο να μιλας σε αγνωστες στο ξεκαρφωτο... - Και στον εργασιακο χωρο επισης δεν ειναι καλο αυτο.
Ειδικα οταν εισαι και σε μια ηλικια - δεν μιλαμε για ηλικιες 17-22)

μια χαρα ευκολο ειναι γαμω την μιζερια σου γαμω.
Περιφερομενη δυστυχια εισαι ρε πουστη μου.

Πλησιασε την και ρωτα την για τα δρομολογια των λεωφορειων
μια ερωτηση δεν μπορεις να αρθρωσεις και θες να γαμησεις κιολας?
Μια ζωη αγαμητος θα μεινεις.
Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

"κολλητε μουυυυ σωσε με εχω προβληματαααα με εγραψε η γκομενα μου ή νιωθω οτι δεν ειμαι αρκετα ικανος να βρω δουλεια και γκομενα"

ενταξει δεν λεω ωρες ωρες και η ψυχολογικη στηριξη ειναι η σημαντικοτερη απο ολες
αφου δεν εχεις φιλους

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Μην εισαι απολυτος, γιατι οι εποχες αλλαζουν και οι φιλοι δεν ειναι μονο για τα ευκολα, αλλα και για τα δυσκολα.
(να ξεκαθαρισουμε οτι αλλο φιλος και αλλο γνωστος.... γιατι φιλους, δεν μπορεις να εχεις πανω απο 1-2, αντε 3, γιατι περα απο εκει χανεται η μπαλα κυριολεκτικα)
Φυσικα δεν θα πρεπει να υπαρχει εκμεταλλευση μεταξυ φιλων, αλλα αμοιβαια κατανοηση στον μεγιστο βαθμο.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Το να βρεις γκόμενα και να ξεκόβεις την παρέα σου είναι μεγάλη κατάντια και έχω σουτάρει άτομο π κάναμε παρέα για τέτοιο λόγο (δεν τον αποκαλώ καν φίλο, γιατί όποιος σ κάνει πέρα για γκόμενα δεν μπορεί να λέγεται φίλος). Με τον κολλητό μου πάντως το έχουμε σαν συμφωνία, ότι με όποιον παίζεται κάτι, θα κλείνει πάντα και έξοδο 2 με 2 για να βολεύεται και ο άλλος (ουσιαστικά να έχει την ευκαιρία να βολευτεί). Στο παρελθόν έχω δώσει πούλο σε γκόμενα, επειδή δεν γούσταρε το κολλητάρι μου και ήθελε να μας ξεκόψει.. Έλεος πια με την κάθε κακομαθημένη! Πρώτα φίλοι, μετά γκόμενες. Οι γκόμενες φεύγουν, οι φίλοι μένουν!

Όσο για τα πεσίματα σε όσες περισσότερες γυναίκες μπορείς, συμφωνώ με την προ'υ'πόθεση ότι είσαι Αθήνα (μιλάω πάντα για Ελλάδα), διότι αν είσαι σε μικρή πόλη και την έχεις πέσει σε πάρα πολλές και σε έχει χειλοπιτάρει η συντριπτική πλειοψηφία, ουσιαστικά έχεις γίνει και ρόμπα στα μάτια των άλλων(φυσικά μαθαίνεται στόμα με στόμα).. όποιος και αν πει ότι δεν νοιάζεται για τη γνώμη των άλλων είναι ψεύτης, διότι επηρεάζονται πάρα πολλοί τομείς της ζωής σου από τη φήμη π έχεις!

Και για να ξεκαθαρίσω δεν είναι ντοπή να φας χειλόπιτες, είναι μαγκιά! Απλά στα κλειστά ελληνικά μυαλά υπάρχουν προκαταλήψεις γι'αυτούς π κάνουν καμάκι, όπως και για κάποιον π θα βγει μόνος για τέτοιο σκοπό (κατευθείαν του περνάν ταμπέλα ψυχάκια αντικοινωνικού  ;)).
Θυμάμαι και μία πρόταση π είχε ο Λάκης33 σχετικά με το καμάκι και δήλωση π αντιπροσωπεύει τα πιστεύω του  μέσου Έλληνα σχετικά με το καμάκι και με πιάνουν τα γέλια!  

:thumbsup:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

:cheesy:

Εντάξει , όλοι το χουμε ανάγκη που και που ..... αρκεί να μην καταντήσουμε κλαψομούνηδες .....  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μια χαρα ευκολο ειναι γαμω την μιζερια σου γαμω.
Περιφερομενη δυστυχια εισαι ρε πουστη μου.

Πλησιασε την και ρωτα την για τα δρομολογια των λεωφορειων
μια ερωτηση δεν μπορεις να αρθρωσεις και θες να γαμησεις κιολας?
Μια ζωη αγαμητος θα μεινεις.
Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ!
Το να ρωτησεις κατι που δεν σε ενδιαφερει, ειναι μαλακια, κατα την δικη μου αποψη και θα φανει.
Για να προσεγγισεις καποια θα πρεπει να εχεις και τα αναλογα ερεθισματα οτι θελει κι αυτη ...

Αυτα που μου λες τα κρινω εντελλως ασχετα με τα οσα σου λεω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μην εισαι απολυτος, γιατι οι εποχες αλλαζουν και οι φιλοι δεν ειναι μονο για τα ευκολα, αλλα και για τα δυσκολα.
(να ξεκαθαρισουμε οτι αλλο φιλος και αλλο γνωστος.... γιατι φιλους, δεν μπορεις να εχεις πανω απο 1-2, αντε 3, γιατι περα απο εκει χανεται η μπαλα κυριολεκτικα)
Φυσικα δεν θα πρεπει να υπαρχει εκμεταλλευση μεταξυ φιλων, αλλα αμοιβαια κατανοηση στον μεγιστο βαθμο.

Εχουμε ενα κακο σαν εθνος... ειμαστε συγκηνισιακος λαος
και οταν σκεφτεσαι με την συγκινηση το αισθημα και οχι με την λογικη
τρως τα μουτρα σου. Οι αποψεις που θετεις εχουν 90% συγκινισιακο υποβαθρο
ουσιαστικα εκλαμβανεις την φιλια συγκινισιακα περισσοτερο παρα λογικα.

Ενας φιλος ειναι εδω για να με βοηθησει ουσιαστικα. Το να σου κραταει ενας φιλος παρηγορα
επειδη σε εφτυσε μια σαβουρα την οποια ΔΕΝ επρεπε να ειχες επιλεξει εξαρχης δεν ειναι βοηθεια
ειναι αμοιβαιο χασιμο χρονου χανετε και οι 2 τον χρονο σας και αυτος και εσυ που δεν καταλαβαινεις

εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου οποιος θελει συνεργαζεται.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Εχουμε ενα κακο σαν εθνος... ειμαστε συγκηνισιακος λαος
και οταν σκεφτεσαι με την συγκινηση το αισθημα και οχι με την λογικη
τρως τα μουτρα σου. Οι αποψεις που θετεις εχουν 90% συγκινισιακο υποβαθρο
ουσιαστικα εκλαμβανεις την φιλια συγκινισιακα περισσοτερο παρα λογικα.

Ενας φιλος ειναι εδω για να με βοηθησει ουσιαστικα. Το να σου κραταει ενας φιλος παρηγορα
επειδη σε εφτυσε μια σαβουρα την οποια ΔΕΝ επρεπε να ειχες επιλεξει εξαρχης δεν ειναι βοηθεια
ειναι αμοιβαιο χασιμο χρονου χανετε και οι 2 τον χρονο σας και αυτος και εσυ που δεν καταλαβαινεις

δεν εχεις φιλους ελενιτσα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Επισης αυτο το "εβαλε την γκομενα του πανω απο εμενα" δεν μπορω να το καταλαβω
φυσικα και αν ειναι μουνοδουλος θα το κανει αυτο... εδω δεν μπορεσε να τον φτιαξει
ο θεος οταν τον δημιουργουσε θα τον φτιαξεις εσυ? σωπα ρε μαγκες μεγαλη ιδεα εχετε για τον εαυτο σας
εμενα προσωπικα στα αρχιδια μου αμα ειναι ανοιχτομυαλος και φερει στην παρεα τυπισσες απο την γκομενα του

αν δεν φερει αυτο το ατομο ΔΕΝ ειναι συνεργασιμο οπως ειπα παραπανω και σταματαω να ασχολουμαι μαζι του χωρις να τσακωθω
οχι γιατι με πληγωσε αλλα επειδη θα ψαξω καποιον αλλον συνεργασιμο φιλο για αυτο.
Αν καποια στιγμη ο παραπανω χωρισει και θελησει βοηθεια... αν δεν μου βλαπτει τον χρονο θα του την δωσω
αν μου τον βλαπτει δεν του τη δινω. Απλα τα πραγματα και το αν ειναι μουνοδουλος ο αλλος ή οχι θα το φαει μονος του το
κεφαλι του και εσυ απλα θα γελας .  :2funny: :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Μην  γινεστε σαλιαρηδες με τις γκομενες..να ειστε παντα σοβαροι και αξιοπρεπεις..να μην ντρεπεστε να δειχνετε οτι ειστε ρομαντικοι και ευαισθητοι..να μην προσπαθειτε να δειχνετε κατι που δεν ειστε γιατι θα σας περασει για μαλακα..

μην περιμενετε απο κανεναν φιλο/η να σας γνωρισει καποιον/α..παντα μικρο καλαθι γιατι συνυθως κανενα  τσολι δεν ενδιαφερετε να φτιαξει την ευτυχια σας ιδιως τις σημερινες μερες..κυνηγηστε την ζωη σας και μην βασιζεστε σε κανεναν..

οσο γι αυτους που βρισκουν γκομενα και σας ξεχνανε σκεφτειτε η γκομενα να τους λεει κι ασχημα για εσας..μακρυα απο αδυναμα ανθρωπακια..να εχετε διπλα σας δυνατους ανθρωπους που ουτε ξεχνουν ουτε γινονται μουνοδουλακια..και ας φενεστε εσεις μικροτεροι..απ αυτους θα μαθετε μονο..

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

:cheesy:

Έχεις δίκιο εν μέρει , οι περισσότεροι/ες κλαίγονται για ανούσεις μαλακίες .... ή προσδώσει αξία σε πολύ δευτερεύοντα ζητήματα .....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το καμακι ειναι ψυχοφθορο αθλημα...
οταν το κανεις μονος σου

Μιλαω εκ πειρας. Δεν βγαινει ακρη με το να δουλευεις μονος σου
και δεν αναπτυσσεσαι και ομαδικα. Αυριο μεθαυριο στην δουλεια
αμα δεν εισαι ομαδικος θα σε πεταξουν εκτος.

Εγω ψαχνω ατομα και φιλους οι οποιοι θα κανουν και αυτοι καμακια
και εγω και μετα θα ενωνουμε τις γνωριμιες μας...

Οταν καποιος την πεφτει σε 10 για να φαει 1 ειναι αποτυχια.
Αλλα αν εχεις αλλους 5 γνωστους απο πισω οι οποιοι την πεφτουν σε 2
τοτε καταρχην 2*5=10 ολοι μαζι αρα ουσιαστικα ο καθενας τρωει μονο μια χυλοπιτα αντι για 9
και υπαρχουν πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να βολευτουν ολοι αντι να καθονται να κλαιγονται σαν μαλακες

και ξαναλεω οποιος θελει συνεργαζεται οποιος οχι να παει να γαμηθει στα αρχιδια μου.
Εγω θα βρω συνεργατες μια φορα  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οταν το κανεις μονος σου

Μιλαω εκ πειρας.
δηλαδη τυπε θες συνεργατες στο καμακι? :2funny:
για ριφιφι θα πατε ρε δικε μου? :2funny:
και την λεια πως θα την μοιραζετε? :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δηλαδη τυπε θες συνεργατες στο καμακι? :2funny:
για ριφιφι θα πατε ρε δικε μου? :2funny:
και το λεια πως θα την μοιραζετε? :grin:

Αμα δουλεψεις ετσι για 2 μηνες...
θα χουμε μαζειψει ολοι μαζι καμια 50αρια γνωστες
λες να υπαρχει θεμα στην μοιρασια για 5 που θα ειμαστε ?
(λεμε τωρα)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
επισης σκεψου οτι δεν εχω υπολογισει καθολου τις φιλες τους ετσι?

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
οταν το κανεις μονος σου

Μιλαω εκ πειρας. Δεν βγαινει ακρη με το να δουλευεις μονος σου
και δεν αναπτυσσεσαι και ομαδικα. Αυριο μεθαυριο στην δουλεια
αμα δεν εισαι ομαδικος θα σε πεταξουν εκτος.

Εγω ψαχνω ατομα και φιλους οι οποιοι θα κανουν και αυτοι καμακια
και εγω και μετα θα ενωνουμε τις γνωριμιες μας...

Οταν καποιος την πεφτει σε 10 για να φαει 1 ειναι αποτυχια.
Αλλα αν εχεις αλλους 5 γνωστους απο πισω οι οποιοι την πεφτουν σε 2
τοτε καταρχην 2*5=10 ολοι μαζι αρα ουσιαστικα ο καθενας τρωει μονο μια χυλοπιτα αντι για 9
και υπαρχουν πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να βολευτουν ολοι αντι να καθονται να κλαιγονται σαν μαλακες

και ξαναλεω οποιος θελει συνεργαζεται οποιος οχι να παει να γαμηθει στα αρχιδια μου.
Εγω θα βρω συνεργατες μια φορα  :2funny:

Χαχα πολύ στατιστική ανάλυση .....  :cheesy:

Φλέρταρε μωρέ όπως σου έρθει και μην το σκέφτεσαι τόσο πολύ!  :grin:

Αλλά αυτό το 10/1 που λες ποιος το ορίζει αν είναι αποτυχία;

Τι κάθεσαι και αγχώνεσαι; Πρέπει να πιάσεις κάποιο ποσοστό; Ή να δώσεις εξετάσεις σε κάποιον;  :think:

Στα παπάρια σου.

Αν αυτή που θα πιάσεις ΑΞΙΖΕΙ δεν είναι καθόλου αποτυχία.

Αποτυχία είναι να είσαι κότα και να μην δοκιμάζεις ποτέ. Ή να φλερτάρεις πολύ άτσαλα (σαν απελπισμένος, κάφρος, λιγούρης κτλ)

Ωραίο είναι το φλερτ, ένα παιχνίδι είναι.  :sunglasses:

Δεν είναι ποσοστά.

Μπορεί κάποιος να έχει 1/1 και η γκόμενα να μην λέει .....

Τι διάολο, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ παίζουμε;  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom