Σωστό αυτό για την αρχική προσέγγιση.
Να δείχνεις απλή κοινωνικότητα
σαν να είναι άτομο του ... ιδίου φύλου.
Η όποια επιτυχία όμως αφορά το ξεκίνημα.
Ακόμη και αν ξεκινήσεις καλά
αν είναι μαλακισμένη
θα μπλοκάρεις αργότερα
ή θα διαπιστώσεις ότι δεν μπορείς να δαπανήσεις το χρόνο που θέλει η Χ Ψ Ω μαλακισμένη.
Ξέρετε σε πόσες παρθένες είχα πέσει με καμάκι στο άσχετο;;;
Θετική ανταπόκριση στην αρχική προσέγγιση,
έβγαιναν άμεσα για καφέ,
γινόταν φάση
αλλά όταν έβγαζα έξω την ... κοτσαδούρα ...
"αχ δεν το έχω ξανακάνει ακόμη και δεν νομίζω να είμαι ακόμη έτοιμη" ....
ΤΙ ΖΩΑ ....
E ναι εγω δεν λεω για το μετα... αλλωστε για καμακι μιλαμε...
η δουλεια του καμακιου τελειωνει μολις παρεις κατι. Ή σταματησει η κουβεντα και φυγετε.
Ως εκει ειναι το καμακι... απο εκει και μετα παιζουν αλλα πραγματα ρολο που ειπες και εσυ
και το αν ειναι μαλακισμενη και αν αξιζει να διαθεσεις παραπανω χρονο. Οσο για το κλαμπ που ειπες
1000 ατομα? ε τοτε ενταξει ποου να σε δει .
Εν κατακλειδι για να μιλησουμε μια φορα σοβαρα εδω μεσα... οποιος παιξει σωστα και ειναι και τυχερος (λιγο)
βολευεται. Αυτη ειναι η αποψη μου οταν μιλαω σοβαρα. Οταν μαλακιζομαι θα κραξω τις ελλεηνιδες θα πω ζητω οι πουτανες κτλπ
Επισης ισχυουν τα παρακατω
-Αν εισαι τυχερος αλλα οχι απαραιτητα καλος μπορει να περασεις το τεστ καμακιου αναιμακτα και να παρεις και μια φαση αλλα γαμησι δεν προκειται να τσιμπησεις επειδη αν η αλλη δεν ειναι ζωο θα καταλαβει πως εισαι αχρηστος (αν εισαι).
- Αν εισαι καλος αλλα ΚΑΘΟΛΟΥ τυχερος... θα παρεις τα αρχιδια μου. Και επειδη δεν θελω να το παρερμηνευσουν αυτο οι χρόνια απαισιοδοξοι
- Και το να καθεσαι με σταυρωμενα τα χερια και να λες δεν εχω τυχη παλι παιρνεις τα αρχιδια μου και τα παιρνεις χειροτερα γιατι δεν εξασκεισαι κιολας (για οταν ερθει η τυχη γιατι καποια στιγμη θα ερθει)
-Αν δεν εισαι και τοσο καλος αλλα τυχερος οπως ειπαμε πιο πανω οκ
γενικα παιζει και η τυχη καθοριστικοτατο ρολο.