Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
hahahahahah

"κυνηγι στρογγυλου τυριου σε βουνοπλαγια"

:2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ το 1 γαμησι μετα απο 100 χυλοπιτες ΔΕΝ θεωρειται επιτυχια

:2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λαθος κανεις. Ειναι πολυ ξυπνιος
και ολα οσα λεει ειναι αληθεια.  ;)

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
μαγκες, διαβαζω αυτο το θρεντ και νομιζω οτι δεν ειναι σωστη η στοχευση κατα των ελληνδων.
για να εξηγουμαι, νομιζω οτι οι γυναικες σε ολο τον κοσμο ιδιες ειναι, απλα εμεις οι αντρες διαμορφωνουμε το κοινωνικοπολιτιστικο περιβαλλον και αναλογως προσαρμοζονται και αυτεσ.
Κοβω τον πουτσο μου οτι μια ελλεηνιδα μεγαλωμενη απο μωρο στι ρωσσια θα παρει ρωσικη νοοτροπια (παραδεισενια γκομενα με λιγα λογια) και το αναποδο.
Περιληπτικα να πω οτι ο ελλεηνοελληνας ειναι αγαπουλης, παρτακιας και συντηρητικος κατα βαθος συν οτι εχει το μουνι στο μυαλο του 23,5 ωρες το 24ωρο, με αυτα τα χαρακτηριστικα φυσιλογικο να εχουμε τις χειροτερες γυναικες πανευρωπαικως!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
file.php

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
μαγκες, διαβαζω αυτο το θρεντ και νομιζω οτι δεν ειναι σωστη η στοχευση κατα των ελληνδων.
για να εξηγουμαι, νομιζω οτι οι γυναικες σε ολο τον κοσμο ιδιες ειναι, απλα εμεις οι αντρες διαμορφωνουμε το κοινωνικοπολιτιστικο περιβαλλον και αναλογως προσαρμοζονται και αυτεσ.
Κοβω τον πουτσο μου οτι μια ελλεηνιδα μεγαλωμενη απο μωρο στι ρωσσια θα παρει ρωσικη νοοτροπια (παραδεισενια γκομενα με λιγα λογια) και το αναποδο.
Περιληπτικα να πω οτι ο ελλεηνοελληνας ειναι αγαπουλης, παρτακιας και συντηρητικος κατα βαθος συν οτι εχει το μουνι στο μυαλο του 23,5 ωρες το 24ωρο, με αυτα τα χαρακτηριστικα φυσιλογικο να εχουμε τις χειροτερες γυναικες πανευρωπαικως!

:tooth: :tooth:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

φιλαρακο ακου ειχα σχεσει με ξενες παρα πολλες λογο οτι εχω μεγαλωσει εξω  και ειχα σχεσεις με ελλεινιδες  ποια ειναι η διαφορα

με τις ξενες δεν ειναι καλυτερα ουτε ειναι διαφορετικες πολλη απλα αυτες επειδη εχουν παρει την ζωη τους στα χερια τους ξερουν τι θελουν .
Δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερες πολλες φορες ειναι χειροτερες ΑΛΛΑ παντα μα παντα δεν θα εχεις αυτο που εχουν οι δικες μας .
Αυτες δεν κοιτανε κατι μαλακιες του στυλ εισαι μοντελο εχεις κορμι και μαλακιες αυτες κοιτανε να περνανε καλα μαζι σου .
Ακου αυτο  :Σε μια εκπομπη που ειχε γινει για τον τυπο αντρων που θελουν  ειχανε κανει μια στατιστικη 4 γκομενες σε ενα καφε και περναγανε οι αντρες και διαλεγανε
αντρες με αυτοκινητο που δεν κολαγε στηυν ηλικια τουςς τους ειχανε ξεγραμενους  (εδειξε ατομο με μια bmw που αυτος και να δουλεευε δεν ειχε τα λεφτα να την εχει και εδειχνε τις γκομενες να λενε τι και πως .
βασικο που ειχανε ολες ειναι ο αντρας να μπορει ν ΣΥΝΤΗΡΗ ΤΩΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ  να μην εχει δηλαδη μια mercedes απο τον μπαμπα του και να κανει μουρη κατι σααν την ελλαδα δηλαδη  μετα βλεπανε το πως ειναι ντυμενος εαν ειναι ντυμενος χυμα το σχολιαζανε με τον τροπο οτι που παει και ειναι χυμα (παει να ψωνισει στον μαναβη).θελανε ο νατρας να εχει καποιο σκοπο να ξερει τι κανει μελιγα λογια να ειναι στην γη και να πατα στο εδαφος οχι του στυλ οταν μεγαλοωσω θα παρω πατινι και θα γαμωο και θα δερνω η θα παρω την εταιρια του μπαμπα.Αλλα ακομα και την εταιρια να παρει του μπαμπα θελανε να εχει κανει κατι .
Μεχρι  εδω ολα αυτα δεν εχουν καμια σχεση με ελλαδα. Η ελλαδα δεν ειναι ετσι.

Απο αυτες εδειχνε μετα τι συμπεριφορα ειχανε στις παλιες τους σχεσεις για ποιο λογο ηταν με καποιον και ακομα για ποιο λογο ειχανε χωρισει με καποιον .
Για πηγαινει σε μια ελληνιδα να σου πει για ποιο λογο χωριζει μαζι σου  θα σου πει ??νομιζεις οτι θα ξερει ?(βαρεθικε καμμια τελια μαλακια βρηκε αλλο να μην βαριετε και τετοια)
εξω εχει και τις τρελες αλλα οταν καποια σε γουσταρει  πιστεψε με αυτο το ξερει οτι ισχυει  ξρερει γιατι ειναι μαζι σου και ξερει γιατι δεν θαηθελε να ειναι μαζι σου.

Εδω ελλαδα ειναι μαζι για καποιο λογο

Εξω οταν γνωριζεις καποια συνηθως την γνωριζεις στο χυμα (υπαρχει και με παρεες κοινοι γνωστη αλλα χυμα ειναι πιο πολλη) οποτε αρχιζεις να μαθαινεις την γκομενα απο την αρχη και αυτη εσενα ΑΥΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΟΤΟ( οι ελλεδινιδες θελουν απο κοινους γνωστυους για σιγουρια).
οταν σε γνωριζει οι γκομενες εκει δεν κολλανε ακοαμ και πριν να σε γνωριζουν στην πεφτουν σου μιλανε δεν εχουν την ξυνιλα που εχουν εδω επειδη και καλα ειναι ομορφες (εχει καιτετοια αλλα οχι σαν ελλαδα) ειναι εξω καρδια χυμα και αμα πιουνε τοτε ......

Θα εχετε παρατηρησει τη γινεται καθε καλοκαιρι που ξεφαντονουν ολι αυτοι αγγλοι ολλανδη γερμανιδες κτλ εεε μη νομιζετε οτι τα στερουνται ολα αυτα στην χωρα τους ετσι ειναι και χειροτερα δεν εχυν τα ελληνικα κομπλεξ δεν περιμενουν  να ερθουν τα αστερια στον σωστον συνδιασμο.

αμα πας σε ενα μπαρ club θα σου την πεσουν αρκετες αμα σε γουσταρουν στο χυμα απο μια μαλακαι να σου πουνε να σε δουλεψουν ως να χαμουρεμα και μετα στο σπιτι τις,αυτα ελλαδα με ελληιδα δεν νομιζω να γινονται και αμα γινονται μονο απο γνωστους.

μετα απο ολο αυτο το θεμα ειναι οτι εξω δεν ειναι καλυτερα απλα οι γκομενες εξω ξερουν τι θελουν και δεν εχουν τα κομπλεξ  τις ελλαδας ειναι αλλιως μαθημενοι δοκιμαζουν δεν φοβουνται .
Αυτη ειναι η διαφορα με ελλαδα με τις δικες μας γκομενες.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
μετα απο ολο αυτο το θεμα ειναι οτι εξω δεν ειναι καλυτερα απλα οι γκομενες εξω ξερουν τι θελουν και δεν εχουν τα κομπλεξ  τις ελλαδας ειναι αλλιως μαθημενοι δοκιμαζουν δεν φοβουνται .

ετσι ακριβως μαγκα ολες με τα προξενια μας εχουν σπασει τα αρχιδια.Γιαυτο βλεπεις κατι δουλικα να το παιζουν ευγενικοι κ μπον βιβερ στα μουνια οποτε αν δεν κατσει αυτη να τους κανει προξενιο με καμια φιλη τους

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Πεστα ρε τρεις λαλούν. :grin:
Ακόμα και η Χειλουδάκη έφαγε πόρτα στην εκκλησία - κωλοελλεεινίδες. :boobies: :2funny:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

ετσι ακριβως μαγκα ολες με τα προξενια μας εχουν σπασει τα αρχιδια.Γιαυτο βλεπεις κατι δουλικα να το παιζουν ευγενικοι κ μπον βιβερ στα μουνια οποτε αν δεν κατσει αυτη να τους κανει προξενιο με καμια φιλη τους

παιδια δεν εχω  κολλημα ουτε καποιο θεμα απλα μου εχει κανει πολλη εντυπωση γιατι να ειναι ετσι δεν λεω οτι  οι γκομενες εξω ειναι καλυτερς αλλα ξερουν τι θελουν  ειναι πραγματικα κριμα γιατι εχουμε πολλη ωραια κοριτσια στην ελλαδα και ειναι κριμα να παιδευεται ετσι ολος ο κοσμος

παραδειγμα τραβα σε ενα μπαρ οχι κολομπαρο και κανε κονε οι club ειναι απο ακατορθοτο εως ...εξω αυτο ειναι νορμα οπως και να βγεις εξω το βραδι μονος σου .
Εδω ελλαδα αν δεν βγεις με παρεα δεν πας πουθενα γιατι αμα σε δουνε μονο σου θα αρχισουνε να λενε εχεις προβλημα κτλ κτλ
Εξω πανε ταξιδια του στυλ δεν σε ξερω παμε για να παρασουμε καλα και αμα ταιριαζουμε ενασ γνωστος παραπανω εδω τετοια δεν εχει .
Ειναι οινοοτροποια μας σαν ελληνες και οι ελλεεινιδες την εχουν ακομα χειροτερη.
ποια ελλεεινιδα θελει να δουλευει ? καμμια αλλα ολες θελουν να ειναι ανεξαρτητες  εξω οι γκομενες εχουν χασει τα νιατα τους για να εχουν μια καλη δουλεια να ειναι ανεξαρτητες και παει λεγοντας εδω οι δικες μας περιμενουν το κονε  για να σωθουν .

Αυτες οι ξαδερφες τι ειναι ρε παιδι μου θανατος στην ελλαδα και αυτη οι φαμιλια  ....καλη η οικογενια αλλα οχι και ετσι ...

man_with_babyface

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλημερες
θα αναφερω εδω ενα περιστατικο στο δρομο που μου εκανε εντυπωση

γυρναμε με εναν φιλο μου απο μπανιο πριν λιγο καιρο με αμαξι,
βλεπουμε μια γκομενα αγνωστη περαστικη να περπαταει μονη της στο δρομο, ο φιλος μου της στελνει φιλι με χαμογελο ωστε να τον προσεξει την ωρα που προχωραμε με το αμαξι
αμεσως μετα η γκομενα ανταποδιδει και αυτη με χαμογελο και φιλι στον φιλο μου
εκεινη τη στιγμη εγω εντυπωσιαζομαι και λεω ειναι δυνατον αγνωστη γκομενα και μαλιστα ελεεινιδα  σε δρομο της Αθηνας να ειναι τοσο εκδηλωτικη και να μην παιρνει ψωνισμενο υφος την ωρα που καποιοι με αμαξι την ''φλερταρουν΄΄? και αντι αυτου να ανταποδιδει τοσο αμεσα και ωραια?

μετα απο λιγα λεπτα το μυστηριο αποκαλυπτεται οταν γνωριζουμε την γκομενα (αφηνουμε το αμαξι και παμε να της μιλησουμε απο κοντα):
δεν επροκειτο για γνησιο ειδος ελλεινιδας καθως ειχε βραζιλιανικη καταγωγη (απο γονεις, κλπ) τυχαιο???  :2funny:

man_with_babyface

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Το 69% των Ελληνίδων είναι χωρίς σύντροφο!

Σύμφωνα με την έρευνα το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή. Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό αγγίζει το 75%!

Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια.

Περίπου μια στις τρεις γυναίκες (30%) παραδέχεται ότι δεν είναι μονογαμική, ενώ περισσότερες από τις μισές από τις 400 γυναίκες, που έλαβαν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν, ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση.

ΠΗΓΗ:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Σύμφωνα με την έρευνα το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή. Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό αγγίζει το 75%!

Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια.

Περίπου μια στις τρεις γυναίκες (30%) παραδέχεται ότι δεν είναι μονογαμική, ενώ περισσότερες από τις μισές από τις 400 γυναίκες, που έλαβαν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν, ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση.

ΠΗΓΗ:

Kαλα να παθουν και αυτες και οσοι μαλακες ειναι χωρις γκομενα
και χωρις δουλεια και τα παντα... να μαθετε να συνεργαζεστε σε ολα αν θελετε επιτυχια
και αγαθα.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Kαλα να παθουν και αυτες και οσοι μαλακες ειναι χωρις γκομενα
και χωρις δουλεια και τα παντα... να μαθετε να συνεργαζεστε σε ολα αν θελετε επιτυχια
και αγαθα.
ποσες φορες εχεις γαμησει το 2011 ?πες αληθεια...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

ΠΗΓΗ:
Γι αυτο δεν τις προλαβαινω ολες ρε πουστη μου????
Βοηθατε με λιγο ρε μαλακες, ενα κορμι εχω, θα λιωσω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ποσες φορες εχεις γαμησει το 2011 ?πες αληθεια...

Γιατι επειδη λεω την αληθεια?
Ποσες φορες οταν εχεις γνωρισει καποια
δεν εχεις κλεισει τον κυκλο και εχεις γραψει ολους τους αλλους
στα αρχιδια σου και εβγαινες μονο εσυ με την παρεα της αντι να φωναξεις και καναν φιλο μαζι ?

Αυτο ειναι συνεργασια? Και βγαινεις να ειρωνευτεις κιολας? Τα κλασσικα
έλληνικα "απο ποτε εχεις να γαμησεις κτλπ?"
αυτα δεν περνανε πλεον ξεχασε τα , στα μπουρδελα θα καταληξεις μια ζωη να γαμας
και οι αλλες θα μενουν αγαμητες επειδη και οι 2 πλευρες εχετε ΚΑΚΟ χαρακτηρα
και μεινε εσυ και τραγουδα απο ποτε εχω να γαμησω εγω λες και πρεπει να σου δωσω αναλυτικο λογαριασμο
ποτε γαμαω και ποτε οχι λογιστες στον πουτσο μας σας εχουμε βαλει ειρωνο-μαλακες του κωλου.

Παρτε τα αρχιδια μου τωρα και οι μεν και οι δε.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
βοηθειστε λιγο τον αλεξη ρε αλητες!!ΑΝΘΡΩΠΟΣ ειναι κι αυτος!!!λυπηθειτε τον!!!!(με υφος δογκανου)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γιατι επειδη λεω την αληθεια?
Ποσες φορες οταν εχεις γνωρισει καποια
δεν εχεις κλεισει τον κυκλο και εχεις γραψει ολους τους αλλους
στα αρχιδια σου και εβγαινες μονο εσυ με την παρεα της αντι να φωναξεις και καναν φιλο μαζι ?

Αυτο ειναι συνεργασια? Και βγαινεις να ειρωνευτεις κιολας? Τα κλασσικα
έλληνικα "απο ποτε εχεις να γαμησεις κτλπ?"
αυτα δεν περνανε πλεον ξεχασε τα , στα μπουρδελα θα καταληξεις μια ζωη να γαμας
και οι αλλες θα μενουν αγαμητες επειδη και οι 2 πλευρες εχετε ΚΑΚΟ χαρακτηρα
και μεινε εσυ και τραγουδα απο ποτε εχω να γαμησω εγω λες και πρεπει να σου δωσω αναλυτικο λογαριασμο
ποτε γαμαω και ποτε οχι λογιστες στον πουτσο μας σας εχουμε βαλει ειρωνο-μαλακες του κωλου.

Παρτε τα αρχιδια μου τωρα και οι μεν και οι δε.
τυπε μην πιστευεις τα γκαλοπ στην ελλαδα
ειναι οπως τα πολιτικα γκαλοπ που δινουν πασοκ νδ το πολυ 40% αλλα στις εκλογες παιρνουν 70%+  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom