loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Γιατι ,δεν μπορει να εχει ωραια γευση το μουνακι της Βελβυ ? Λες να μυριζει ψαριλα ?πωπω ρε μαλακα τρωω τωρα νιρβανα κουκις εν κριμ.
τι εχεις παθει ρε μαλακα βραδυατικο κανα καπνογονο εισεπνευσες?Γιατι ,δεν μπορει να εχει ωραια γευση το μουνακι της Βελβυ ? Λες να μυριζει ψαριλα ?
Λες να ειναι χαλαρο και να κρεμονται τα μεγαλα χειλη σα λειρια ?
Να εισαι αισιοδοξος Μαστερακο .Φαντασου την Βελβυ με ενα ομορφο ,γευστικο μουνακι.
Και ειναι απο ΠΛΟΥΣΙΟΣΠΙΤΟ η Βελβυ ,αυτο τι σου λέει?
Γιατι ,δεν μπορει να εχει ωραια γευση το μουνακι της Βελβυ ? Λες να μυριζει ψαριλα ?
Λες να ειναι χαλαρο και να κρεμονται τα μεγαλα χειλη σα λειρια ?
Να εισαι αισιοδοξος Μαστερακο .Φαντασου την Βελβυ με ενα ομορφο ,γευστικο μουνακι.
Και ειναι απο ΠΛΟΥΣΙΟΣΠΙΤΟ η Βελβυ ,αυτο τι σου λέει?
ΦΤΩΧΕΙΑ εισαι βελβυ ?
ps. go fuck yourself.
ΦΤΩΧΕΙΑ εισαι βελβυ ?
Μην στεναχωριεσαι ,θα σε βοηθησουμε οικονομικα .
Ο Μαστερακος θα κανει τρεις δουλειες ,για να σου ικανοποιει τις επιθυμιες.
Ειναι φιλοτιμο παλληκαρι.
Θα εχεις και του πουλιου το γαλα.
ανεξαρτητος φυλου.
ειναι η φτώχεια
και η φτωχή.
διαλεγεις και παιρνεις.
βγαλε τη σκουφια σου και βαρα τον!
αμαν βρε βρουτα και εσυ.βγαλε τη σκουφια σου και βαρα τον!
οχι ρε μαλακα!! εντοπισες ενα ορθογραφικο? πω πω! γαμάτη εισαι!!
ερευνητη μας τα χεις κανει τουμπανο.
δε φανταζεσαι ποσο εχω κλαψει σε φιλο μου (και ηταν και πρωην γκομενος) επειδη με χωρισε καποιος. να ειμαστε εξω για φαγητο και να με πιασει να κλαιω με λυγμους κι ολοι να νομιζουν οτι με χωριζει
εγώ μιλάω για σεβασμό (από εσένα και από τον ίδιο για τον εαυτό του), εσύ ακούς για κανόνες >
πφφφφττττ, κάτσε να δεις, ποιος έλεγε για εντελώς διαφορετικό κόσμο, ποιος ήτανε, ποιος ήτανε...
:o :o :o :o :oχαχαχαχα τέλειο
ρε σεις την λουκ αντιγράψανε?
αλλη κλαση η μπουμπ τυπε..μονο συ μετρας κανταρια δω μεσα τελικα. Γραφτες σταρχιδιασ λεμε τις μπελοκολες μη συζητας
αχ να γινοταν συντομα παλι...πληρωνω οσο
μονο συ μετρας κανταρια δω μεσα τελικα. Γραφτες σταρχιδιασ λεμε τις μπελοκολες μη συζητας
δε συννενοουμαστε σημερα...
μπουμπ καταλαβαινω τι λες...
απλα δε μπορω να εξηγησω σωστα αυτο που θελω να πω.