boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ηρεμησε μωρή, πήρες φόρα, για πλάκα το 'πα
ε, πονοκεφάλιασα, πάω να κάνω μάσκα
Ηρεμησε μωρή, πήρες φόρα, για πλάκα το 'πα
εγώ δεν μπλέκω τίποτα.
ούτως ή άλλως δεν μιλάω για κανόνες αλλά για σεβασμό.
εσύ μου φαίνεται ότι βλέπεις επιλεκτικά τα πράγματα.
δεν με νοιάζει να συμφωνήσεις μαζί μου, αλλά να καταλάβεις πως ο καθένας εκφράζει την προσωπική του ηθική όπως λες.
αυτό που λες εσύ και η βέλβι "ουφ κανόνες" είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με όταν σε λένε ηθικολόγα και ότι "βάζεις κανόνες" στις σχέσεις των μπουρδελιάρηδων.
ναι, μόνο που δεν λέτε αυτό.
αντί να συζητάμε λέτε "δε θέλω κανόνες λαλαλαλαλαλαλαλαλαλλλαλαλαλαλα"
άμα είναι έτσι, να μην περιμένετε όμως και από τους μπουρδελιάρηδες να σας λένε "α παράτα μας που θα μου πεις να μην γκομενίζω"
Μη τη βγάλεις όταν βγειςε, πονοκεφάλιασα, πάω να κάνω μάσκα
μαλλον κατι εχει η μερα σημερα και δε συνεννοουμαστε!!
τι σχεση εχουν αυτα που λες? προφανως και ειναι ανηθικο και ασεβεια να κοροιδευεις καποιον με οποιοδηποτε τροπο, αλλα πώς συνδεεται με οσα λεμε τωρα?
δε παιζει συννενοηση σημερα.στο ότι όπως κάποιοι σου λένε "Α ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΟΥ", έτσι κι εσείς λέτε "α παράτα μας με τους κανόνες σου".
προσπαθώ να σας πω ότι ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΕΣ, μιλάω για τον προσωπικό μου σεβασμό στους ρόλους του κάθε φύλου.
άμα εσείς δεν θέλετε να τους σέβεστε αυτούς τους ρόλους με γεια σας με χαρά σας, αλλά όχι και να παίρνετε αμυντική στάση σε αυτά που λέω λέγοντας "σταμάτααα με τους κανόνεςςςς λαλαλαλαλλαλαλαλαλαλα" χωρίς καν να προσπαθείτε να καταλάβετε το νόημα όσων λέω.
η στάση σας είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια με των μπουρδελιάρηδων όταν τους λέτε ότι είναι ανήθικο να κερατώνουν τις γυναίκες τους.
πααααααααα μλκ συνεννόηση μπουζούκι σήμερα
να δούμε πότε θα πάω γι'αυτή τη μάσκα
Μη τη βγάλεις όταν βγεις
στο ότι όπως κάποιοι σου λένε "Α ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΟΥ", έτσι κι εσείς λέτε "α παράτα μας με τους κανόνες σου".
προσπαθώ να σας πω ότι ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΕΣ, μιλάω για τον προσωπικό μου σεβασμό στους ρόλους του κάθε φύλου.
άμα εσείς δεν θέλετε να τους σέβεστε αυτούς τους ρόλους με γεια σας με χαρά σας, αλλά όχι και να παίρνετε αμυντική στάση σε αυτά που λέω λέγοντας "σταμάτααα με τους κανόνεςςςς λαλαλαλαλλαλαλαλαλαλα" χωρίς καν να προσπαθείτε να καταλάβετε το νόημα όσων λέω.
η στάση σας είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια με των μπουρδελιάρηδων όταν τους λέτε ότι είναι ανήθικο να κερατώνουν τις γυναίκες τους.
πααααααααα μλκ συνεννόηση μπουζούκι σήμερα
να δούμε πότε θα πάω γι'αυτή τη μάσκα
Βελβυ, πες αλευρι ,
ο Μαστερ21 σε γυρευει ,
να σου κανει γλειφομουνακι ,
αν του δωσεις παραδακι ,
(για να κερναει τη ρωσσιδα
που δεν ειναι ελλεεινιδα )
το νωθο παιδι του καβαφη ηρθε.
πωπω ρε μαλακα τρωω τωρα νιρβανα κουκις εν κριμ.Βελβυ ,τρελλαινεσαι να σου κανουν γλειφομουνι ,
αλλα ο Μαστερακος ειναι 21 χρονων ,μικρος για σενα.
Δωσε κανενα φραγκο ,αν θελεις να ικανοποιηθεις .
Θα σε γλυψει μεχρι να λυωσεις σαν παγωτο.
Η γλειψει ,οπως προτιμας.